08-29-2021, 01:15 AM
(08-29-2021, 01:10 AM)SwitchBlade כתב: ג'ף הפיכח
ג'ף הפיכח וסלביק האופטימי נגד וויל אוספריי החכם וביל גולדברג המוכשר
BOOK IT.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
08-29-2021, 01:15 AM
(08-29-2021, 01:10 AM)SwitchBlade כתב: ג'ף הפיכח ג'ף הפיכח וסלביק האופטימי נגד וויל אוספריי החכם וביל גולדברג המוכשר BOOK IT.
08-29-2021, 01:17 AM
(08-29-2021, 01:15 AM)EVIL Rainmaker כתב:(08-29-2021, 01:10 AM)SwitchBlade כתב: ג'ף הפיכח קרב 500 כוכבים! ולא, זה לא יהיה בטוקיו דום
08-29-2021, 01:18 AM
(08-29-2021, 01:14 AM)EVIL Rainmaker כתב:(08-29-2021, 01:12 AM)TomerLami99 כתב: לסנר יהרוג את דארבי. מוקסלי רצה קרב כזה נגד לסנר ברסלמניה, לא נראה שלסנר יהיה מעוניין בזה
08-29-2021, 01:28 AM
(08-29-2021, 01:15 AM)EVIL Rainmaker כתב:(08-29-2021, 01:10 AM)SwitchBlade כתב: ג'ף הפיכח אפילו לא צריך את הרננדז וסואיסייד.
08-29-2021, 01:32 AM
(08-29-2021, 01:28 AM)SwitchBlade כתב:(08-29-2021, 01:15 AM)EVIL Rainmaker כתב:(08-29-2021, 01:10 AM)SwitchBlade כתב: ג'ף הפיכח אבל אחי, קרב אולטימייט X על אליפות הזוגות!
08-29-2021, 02:43 AM
אני: *מסתכל בטוויטר על התגובות לפוסטים של ג'יימי הייטר*
גם אני: "המעריצים שלה משוגעים רצח"
08-29-2021, 06:10 AM
(08-29-2021, 12:11 AM)SwitchBlade כתב:תאמין לי - אני מעדיף לראות קרב ממוצע בסטנדרט של ג'יי על קלאסיקה של אוספריי.(08-28-2021, 11:17 PM)TomerLami99 כתב:(08-28-2021, 10:17 PM)Kamigoye כתב: אני הייתי אנטי אליו עוד לפני ספיקינג אאוט.
08-29-2021, 07:43 AM
דעות על NWA אמפאוור:
קודם כל - סלאאוט לאירוע רסלינג נשים של ארגון כמו NWA - זה מרשים. אני יודע שכל מיני לידורים יקפצו עם בולשיט על מתנ''סים וכו', אבל מבדיקה זריזה - זה 856 כרטיסים, והם מילאו את האולם הזה לעוד אירוע מחר והקלטות TV ביום שני. זה רק מראה שהתעשיה במקום מאוד בריא כרגע. אנשים רוצים לראות רסלינג. אני ממש שונא את המוצר של NWA כרגע (הם שמו את אליפות הTV שלהם על ברודוס פאקינג קליי), אבל בגדול אני שמח שהארגון קיים ורלוונטי. היו בעיות הפקה וזה לא היה אירוע מושלם מהבחינה הזאת, אבל בגדול זה היה אירוע ממש זורם ופיל גוד. מאוד נהנתי. כל הכבוד למיקי ג'יימס ובילי קורגן. בנוגע לרסלינג... לא ראיתי את הפרי שואו, לא יכול לדבר על זה. קיילי ריי נגד דיאמנטה נגד צ'יק טורמנטה - אחלה של אופנר. קיילי בבירור הייתה המתאבקת הכי טובה בזירה, חבל שהיא לא הסתדרה בAEW ואימפקט. החלטה מוזרה לתת את הניצחון לדיאמנטה בהתחשב בכך שקיילי עובדת עם מיקי ג'יימס באירוע יום למחרת, אבל אני מניח שאי אפשר לג'בר את כל המתאבקות שהם קיבלו מAEW, זה יראה רע. רנה מישל וסהרה 7 נגד אליסון קיי ומרטי בל - לא טוב. אליסון קיי לגמרי סחבה את זה על הגב שלה. מרטי בל היא מתאבקת שיש לה הכל - לוק, כריזמה, אישיות. אני כל כך רוצה לאהוב אותה, אבל אז הפעמון מצלצל והיא פשוט אבודה, מפשלת וגוררת קרבות לזבל. בTNA אמרתי "היא ירוקה", אבל בשלב הזה נגמרה תקופת החסד שלה. רנה מישל היא מישהי שאני רוצה לראות על בסיס קבוע איפשהו. היא הוכיחה שיש לה כריזמה בראן הקצר שהיה לה בWWE עם דרייק מאבריק, אבל מאז היא לא עושה שום דבר משמעותי. פשוט צצה איפשהו אחת לכמה חודשים בשביל לעשות ג'וב. לא מכיר את סהרה 7, לא התרשמתי ממנה כאן. רד וולווט וקיילין קינג נגד ג'אזי יאנג ומירנדה גורדי - לא היה לי מושג שהבת של ג'ימי וואנג יאנג מתאבקת עכשיו, זה מגניב (ובו זמנית גורם לי להרגיש ממש ממש זקן). לראות את רד וולווט וקיילין קינג מחוץ לAEW גרם לי לקלוט פתאום כמה טוב המערכת של דארק עובדת וכמה מלוטשות הן הרגישו ביחס למתאבקות אינדיז ממוצעות. הקרב היה ממש לא רע בהתחשב בכך שכולן שם דיי חסרות ניסיון. מירנדה גורדי ממש הרשימה אותי, והיא מתאבקת כולה כמה חודשים. יש אנשים שפשוט יש להם את זה. מאמין שעוד נראה אותה עושה דברים גדולים בעתיד. סגמנט של גייל קים/פרישה של אוסום קונג - תמיד שמח לראות את גייל קים. המתאבקת המערבית הגדולה בכל הזמנים, ואני אמות על הגבעה הזאת. טארין טרל קוטעת אותה - מארק אאוט מומנט. אוסום קונג יוצאת החוצה - מארק אאוט מומנט 2. קונג מכריזה על פרישה ומקבלת רגע אחד אחרון עם גייל קים - מדהים. בשביל זה היה שווה לצפות בזה לייב. אנשים תמיד יזלזלו בTNA והתרומה שלהם לרסלינג. כשזה מגיע להיאבקות נשים הייתה להם תרומה עצומה וקונג היא חלק ענקי מזה. דיאונה פוראזו נגד מלינה - MOTN. פשוט מעולה. הציפיות שלי ממלינה ב2021 הן מאוד נמוכות, אבל דיאונה פוראזו פשוט עד כדי כך טובה. כמובן שגם למלינה מגיע קרדיט, היא עבדה קשה, אבל זה היה קרב של דיאונה. זה היה בנוי כמו קרב של דיאונה. אני דיי בטוח שדיאונה כרגע היא איפשהו בטופ 10 המתאבקים שלי. פשוט תענוג לצפות בה. היא צריכה להיות בדיינמייט. אני תמיד אשמור טינה לNXT על זה שהם בזבזו שנתיים מהקריירה שלה על כלום ושום דבר. אליסון קיי ומרטי בל נגד רד וולווט וקיילין קינג - לא אשקר, ממש קיוויתי שהאיקוניקס יופיעו כאן בשביל שאוכל לצחוק על הערך של אליפות הזוגות לנשים של NWA. אבל גם בלי האיקוניקס - עוד קרב שממש התעלה על הציפיות שלי. מדוזה בשולחן השדרנים גם עשתה עבודה טובה למרבה ההפתעה - בפעם הקודמת שהיא הייתה בשולחן השדרנים היא הייתה בלתי נסבלת. רד וולווט במיוחד נתנה פה הופעה מעולה, והיא הייתה צריכה את זה אחרי הבוצ'פסט שהיה לה בדיינמייט. קמיל נגד ליילה הירש - קרב שלישי ברצף שהתעלה על הציפיות. הקרב הכי טוב שראיתי משתיהן. אני נוטה לתת את הקרדיט על זה לליילה הירש שהייתה ממש מרשימה, אבל גם קמיל ממש השתפרה מאז הפעם האחרונה שראיתי אותה ולא מתאבקת כמו קרש יותר. אחת הבעיות שלי בקרבות הקודמים שראיתי מקמיל הייתה שהיא לא מוכרת טוב - והבעיה הזאת לא הייתה קיימת כאן. היא לקחה כמה באמפים ממש גדולים, ג'רמן סופלקס מהחבל העליון זה לא צחוק. חבל רק שמה שסיים את הקרב היה הספיר המעאפן שלה. היא ממש חייבת פינישר חדש. אם אני טוני קהאן - ליילה הירש מקבלת מגה פוש אחרי ההופעה הזאת. קרב גאונטלט - לא יודע אם זה הקרב שהייתי סוגר איתו. יש לי תחושה שהם חשבו שצ'לסי גרין הרבה יותר אובר ממה שהיא באמת ושהקהל יקנה את הסיפור שלה בתור מי שנכנסת כמספר 1 ושורדת עד הסוף, אבל היא לא. היא בכל מקום עכשיו - אימפקט, NWA, ROH - ובשום מקום היא לא עושה משהו שגורם לי להתעניין בה במיוחד. כמעט ההפך - אני מתחיל להרגיש שהיא אוברייטד ברמות האלה. לא ידעתי שהבת של סנטינו מארלה מתאבקת עכשיו - היא סופר ירוקה. אני חושב שהיא צריכה לשלב ספוטים של אבא שלה במובסט, זה היה עוזר לה להתבלט בקרב הזה. דבי מלנקו הייתה הפתעה מגניבה ונראתה ממש טוב. אין לי מושג מי זאת ת'אנדר קיטי, אבל הגימיק של מתאבקת משנות ה30 זה גוד שיט. מאשה סלאמוביץ' הייתה הכוכבת של הקרב הזה ואני ממש רוצה לראות עוד ממנה. ממש הצחיק אותי שתותי לין נכנסה לקרב, כולה בפוזה של אמנית לחימה לגיטימית וקשוחה - ואז אני מגלה שהיא רוקי עם כמה חודשים של ניסיון שאומנה ע''י דייבי ריצ'ארדס. אל תשתנה, דייבי. חשבתי שהיא צריכה לנצח את הקרב מההופעה שלה והתגובה שהיא קיבלה מהקהל, אבל המנצחת הולכת לקרב יחידים עם קמיל - אז אני לגמרי מבין למה הם הלכו עם הימור בטוח יותר. קרב בין שתי מתאבקות ירוקות יכול להיראות מאוד רע. בסה''כ? גוד שיט. אני חושב שאני אוהב רסלינג שוב.
08-29-2021, 04:03 PM
LET ME IN
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|