10-22-2021, 06:22 AM
ארוע מעפן
|
תוצאות | WWE Crown Jewel 2021
|
|
10-22-2021, 06:22 AM
ארוע מעפן
10-22-2021, 06:28 AM
צפיתי בהרצה את רוב האירוע
היחידי שראיתי בצורה מלאה זה ריינס מול לסנר שגם היה בינוני ציון 3
10-22-2021, 08:15 AM
אחת הסיבות שאני אוהב את ההימורים בפורום היא כי הסטטיסטיקה והנתונים שהם מספקים יכולים לספר סיפור, ובמקרה הזה הכותרת של האירוע היא המיקום הגבוה של חכמת ההמונים, הכי גבוה שהיה מאז שהתחלנו להריץ את זה.
לא היו שום הפתעות באירוע הזה. האפסט היחיד (עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה) היה הניצחון של וודס על באלור. ושוב, העובדה הזו לכשעצמה גם לא אמורה להפתיע, כי ככה נראים האירועים של הסעודים. צריך להפנים, זה לייב איבנט עם זיקוקים ותפאורה ב-55 מיליון דולר. גדול ומרשים, אבל בלי תוכן. כל הקרבות למעט האופנר והמיין איבנט היו קרבות חסרי עלילה וחסרי בנייה אמיתית, ולכן גם התוצאות היו בהתאם. כל האלופים שמרו על התארים שלהם ושום דבר משמעותי בתכל׳ס לא קרה. בין לבין היה רסלינג מהנה יחסית שנע בין סביר לסבבה, עם כמה רגעים נחמדים כמו הניצחון של הכוכב הביתי, הכניסה של רידל, ההצגה של ביאנקה והספיר של גולדברג מהרמפה (למי שזה הקטע שלו). אם הייתי בקהל באירוע כזה, כנראה שהייתי מבסוט. מבחינת דברים שבכל זאת בלטו, רולינס-אדג׳ היה פנינה של ממש וזה קרב שהרגיש כאילו הוא לא שייך לאירוע. בקלות הקרב הכי טוב שהיה אי פעם בסעודיה (לא שזו תחרות) ובכללי אחד מקרבות השנה ב-WWE. הספוטים עבדו, הסיפור היה שם, הסיום היה מספק, שאפו ענק. מי שלא ראה, שישלים. ריינס-לסנר לעומת זאת הדגים את כל החולשות שבאירועים מהסוג הזה. אחת הבעיות הגדולות של ה-WWE היא שגם כשהם רוצים לספר סיפור טוב, הבוקינג מתנהל תחת כל כך הרבה אילוצים ושיקולים חיצוניים שהוא יוצא עקום לגמרי. הם הרגישו שהריין של ריינס מאבד גובה אחרי שלא נשאר לו בתכל׳ס מול מי להתמודד, הם רצו רגע גדול לסאמרסלאם אחרי שהארגון הזה שהם בכלל לא מתחרים בו תפס לרגע את תשומת הלב של עולם הרסלינג עם החזרה של פאנק, הם היו צריכים קרב גדול בשביל השייח׳ הסעודי - וכל אלו הובילו אותם לקביעה של ריינס-לסנר כבר עכשיו, כשבפועל הסיום של הפיוד הזה יגיע רק עוד חצי שנה בערך כי הם צריכים את לסנר גם לראמבל ורסלמניה. מה יצא? קרב שנראה כמו פרק פילר וסיפור שלא התקדם במילימטר לשום מקום. אפשר גם לראות את זה בהתפלגות ההימורים - רק שני אנשים מתוך 27 הימרו שלסנר יוצא מכאן עם החגורה, ובאופן כללי רק עשרה(!) הימרו שהקרב יגמר בצורה נקייה לאחד הצדדים. כלומר, הייתה הנחה רווחת שלא יהיה כאן סיום אמיתי, וכך קרה. ולא האמנתי שמכל הדברים שהם יכלו לרפרנס אליהם מההיסטוריה הארוכה בין ריינס ולסנר הם אשכרה בחרו לקחת דווקא את קרבות משיכת החבל. סיריוסלי? בקיצור, מצד אחד מי שחיפש רסלינג קליל ומהנה כנראה קיבל את מבוקשו עם אחלה האוס שואו ואחלה פיירו וקהל עירני מהרגיל, ומצד שני עוד חודש אני לא חושב שמישהו יזכור ממנו יותר מדי. אם יש משהו שבכל זאת מבדיל אותו לטובה מקודמיו זה רולינס-אדג׳ שגנב את ההצגה, והעובדה שלפחות לא הייתה כאן אף קטסטרופה נוראית כלשהי. אבל מה אני אגיד, כשהבשורה הגדולה מהאירוע היא ״לא היה שום דבר רע״ זה בערך אומר הכל. ![]()
10-22-2021, 08:57 AM
חייב קודם כל לציין שהשימוש בגמלים היה דוחה, הם היו מפוחדים למוות מכל הרעש והאורות בשביל מה להתעלל ככה בבעלי חיים? בשביל שרידל ישב ויעשה פרצופים כמו מונגול אוטיסט?
ולעניין- אדג' רולינס היה מעולה, עכשיו אדג' צריך לקחת את אליפות העולם מהליצן הפתאטי ביגי. תשנאו את גולדברג כמה שתרצו אבל הוא נתן פה את הקרב הכי טוב מאז הקאמבק ב2016. כל הספירים היו חדים ואפילו הג'ק האמר בוצע מושלם, עצוב הקטע המגוחך שברגע שמישהו מפסיד אליפות עולם הוא פתאום חוזר להיות אפס וחלש. ריינס לסנר היה טוב, חוץ מהf5 המזוייף לחלוטין על השופט שהרס את הכל. העיקר שראש השבט עדיין אלוף מצידי שישבור את השיא של ברונו סמרטינו.
10-22-2021, 09:02 AM
סהכ היה אירוע לא רע
הימרתי על כל הניצחונות וטעיתי פעמיים בדרך הניצחון (למרות שאדג' היה מאוד קרוב להכניע את רולינס ועל הפסילה של רומן ריינס התחרטתי כבר לפני האירוע) אדג' נגד רולינס היה מדהים כל השאר היה סבבה וברוק נגד ריינס היה טוב. לדעתי היה טיפה ארוך ולמרות דעותיי השמרניות אני חושב שזה קרינג' מידי הדרך שמתייחסים שם לנשים וכבר היה עדיף שנשים לא יופיעו שם. אני חושב שהאירוע היה ארוך ושחוץ מרסלמניה אירוע האבקות לא צריך להיות יותר מ3 שעות אבל מצד שני מדובר על אירוע האבקות של הWWE מחוץ לארהב ובמקרה הזה בשביל האוהדים אני שמח שהאירוע היה 4 שעות כי זה לא אוהדים שהיו בהרבה הופעות אז מגיע להם האקסטרה שעה.
דירוגי מלצר לכבשים:
אוסוס נגד הארט ביזנס - 3 כוכבים אדג' נגד רולינס - 4.75 כוכבים סטיילס ואומוס נגד רנדי ורידל - 3 כוכבים דודרופ נגד זלינה ווגה - 1.25 כוכבים לאשלי נגד גולדברג - 3.75 כוכבים פין נגד אקסבייר - 3.5 כוכבים ביג אי נגד דרו - 4.25 כוכבים סשה נגד ביאנקה נגד בקי - 4 כוכבים רומן ריינס נגד ברוק לסנר - 3 כוכבים
10-22-2021, 02:01 PM
(10-22-2021, 01:57 PM)DarkArts כתב: מלצר מדרג את אדג'-רולינס 4.75 כוכבים שורף לו לתת 5 לwwe. לnxt לא היה לו בעיה, לaew אין לו בעיה, ליפן בכלל אין לו בעיה אבל לwwe שורף לו. ![]()
10-22-2021, 02:39 PM
(10-22-2021, 01:57 PM)DarkArts כתב: ביג אי נגד דרו - 4.25 כוכבים ביגי דרו היה קרב של 3.5-3.25 at best. סשה נגד ביאנקה היה קרב מעולה, סשה מביאה 2.5 כוכבים מתוך ה-4 האלה, ביאנקה את ה1.5 כוכבים האחרים. ריינס נגד לסנר 3 כוכבים ובצדק. הייתי נותן אפילו פחות. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|