08-24-2021, 05:02 PM
(08-24-2021, 04:50 PM)TomerLami99 כתב: היא נשארת עם השם המפגר הזה, למה?
She's ready, willing and Gable.
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 23.8.2021
|
|
08-24-2021, 05:02 PM
(08-24-2021, 04:50 PM)TomerLami99 כתב: היא נשארת עם השם המפגר הזה, למה? She's ready, willing and Gable.
08-24-2021, 05:21 PM
פרק טוב סך הכל השבוע, לא היה הרבה קרינג' להריץ, דעות :
- פרומו פתיחה טוב של MVP ולאשלי, דבר אחד מבאס פה שרואים שהם ממשיכים להזכיר את גולדברג ואת התקיפה על הבן שלו מה שאומר שהסיפור לא נגמר, גולדברג יגן על הבן שלו, אני מריח קרב חוזר בקראון ג'ול וזה כבר מתחיל להלחיץ אותי. כל ההתחלה של הפרק הייתה חזקה, שימוש טוב בדמיאן פריסט, שיימוס ודרו מקנטייר שעדיין עורב ומחכה לנפילה של לאשלי כדי לחזור לתמונת האליפות. שיימוס נגד לאשלי נקבע לשבוע הבא וזה קרב מעולה, האם זה יהיה הפיוד לאקסטרים רולז ? - קאריון קרוס מוחץ את ריקושט תוך 2 דקות היה נהדר, הוא גם מקבל גיר שונה השבוע, נראה שמתחיל פה איזה רצף נצחונות בראו ואני מקווה שזה באמת ימשיך ככה ולא נראה איזה הפסד מפגר בשבועות הקרובים, קאריון קרוס זה מתאבק שחייב להצליח ברוסטר הראשי, הלוואי שלא ידפקו אותו. - מויסט TV היה מעולה, הקהל חירבן ללוגאן פול על החיים והוא אהב את זה, עד עכשיו אין לי מילה רעה אחת להגיד על לוגאן פול, עכשיו נעבור לעיקר, ראו את זה מגיע... מיז מתהפך על מוריסון ומחסל אותו, יס בייבי, זה יהיה טוב. מיז צריך לעשות את הג'וב ולנו נותר להחזיק אצבעות שג'ון מוריסון הנהדר יקודם למעלה בקארד. - מאנסור עלי מחבלים ג'ינדר הרצתי. - עוד פרומו אדיר של מתאבקת הנשים הכי גדולה בהיסטוריה שארלוט פלייר, כל מילה שאמרה נכונה, שארלוט פלייר היא הטוטאל פאקאג'. אלכסה בליס יוצאת החוצה... פיוד של שארלוט פלייר נגד אלכסה בליס = הו בייבי. אבל אז נזכרתי שיש את הבובה המפגרת, מקווה שלא ישתמשו בה יותר מידי. - זוגות נשים ניקי כמעט גיבורת על הרצתי. - הגענו לסגמנט והקרב המרכזי של ראו, שזה כמובן הדבר הכי חם בראו כבר המון זמן... רידל ורנדי פשוט אדירים ביחד, קרב נהדר של רידל וסטיילס, הרג אותי שרנדי הרג את אומוס והעיף עליו את הקוקרינט חחחחחחח, סיום טוב של רידל על סטיילס ועוד RKO לקינוח. ![]()
08-24-2021, 06:06 PM
(08-24-2021, 04:48 PM)TomerLami99 כתב:(08-24-2021, 04:06 PM)EVIL Rainmaker כתב:(08-24-2021, 03:58 PM)TomerLami99 כתב:(08-24-2021, 02:47 PM)EVIL Rainmaker כתב: סניצקילר קרוס קיבל צ'אנטים של "איפה סקרלט?" בכניסה שלו בטייקאובר וריפאקג' לסניצקינקי קרוס בראו. כל כך לא מגיע לו כל ה"הייט" הזה אם לקרוא לזה ככה. ![]()
08-24-2021, 06:29 PM
(08-24-2021, 03:58 PM)TomerLami99 כתב: הוא כן אלוף הNXT הכי גרוע בעולם, אפילו הריין של בו דאלאס נשמע יותר שווה מזה בו דאלאס היה מעולה בזמנו, היל נפלא והוא היה כל כך צעיר בשלב הזה בקריירה שלו. נטו לא אהבו את הכרס שהוא הגיע איתה וקברו לו את הצורה. אם מסתכלים גם על הקריירה שאחרי בתור משהו שנספר ברקורד של 'אלוף הNXT הגרוע בהיסטוריה', הייתי הולך על קרוס או בובי רוד, למרות שרוד היה מוצלח מאוד בריין עצמו. בכל אופן - קרוס מתחיל לצבור רצף ניצחונות #2 זה לא בשורה חיובית עבורו. הם ליטרלי מוכיחים את הטענה על כך שקרוס לא וורסטילי - הוא מצליח להיראות חזק אך ורק אם מקדשים אותו ברצף ניצחונות ומקשטים אותו בסקארלט, מתחת לכל הזיקוקים מסתתר טאלנט ממוצע עם כמות טסטוסטרון קצת גבוהה, ותו לא. בסופו של דבר ראו זה ראו, אי אפשר לצבור רצף ניצחונות בראו, הקרבות נתונים לחלוטין לגחמות של אנשים בדרג גבוה, קרוס יהיה פלופ עצום ויהפוך זריז זריז לבדיחה. איחלתי למידקארדר בהצלחה. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
08-24-2021, 06:30 PM
(08-24-2021, 03:58 PM)TomerLami99 כתב:(08-24-2021, 02:47 PM)EVIL Rainmaker כתב: סניצקילר קרוס קיבל צ'אנטים של "איפה סקרלט?" בכניסה שלו בטייקאובר וריפאקג' לסניצקינקי קרוס בראו. הריין של דאלאס היה נהדר, זה גם היה עבורו בזמן טוב בעלייה של NXT. לא זוכר כמעט נקודות רעות בכלל בריין הזה. ![]()
08-24-2021, 07:49 PM
פרק טוב
08-24-2021, 08:46 PM
אחלה פרק של ראו
פתיחה טובה MVP פשוט מעולה על המיק קרב זוגות נהדר בבקשה שמקנטייר לא יחסור לתמונת האליפות אני לא יודע אני חושב שפיוד נגד קאריון קרוס יהיה ענק אווה מארי נו באמת הבחורה לא יודעת להתאבק חלאס קאריון קרוס מחסל את ריקושט בפחות מ2 דקות מעולה נראה שוינס מאמין בו ואני חייב לדבר על זה שמתי לב על כמה תגובות פו שרוצחות את קאריון קרוס אני באמת לא יודע מה יש לכם נגדו הוא פשוט מפלצת כמו שאל עליון אמר קאריון קרוס הוא דמות שחייבת להצליח בראשי יש לו הכל אז אני באמת לא מבין מה הבעייה שלכם נגדו הוא מפלצת מויסט TV היה מעולה לא מבין מה קשור לוגן פול אבל הבחור קיבל היטים בלי הפסקה מיז מפסיד לבדיחה אקסבייר וודס מה? מיס בוגד במוריסון באמת תפס אותי לא מוכן חבל הם היו מעולים אני מאוד ישמח שמוריסון יקבל פוש אבל הוא חייב להעיף את הבדיחה הזאת הדריפ סטיק מיז חייב לעבור לסמאק ולהכזיר אתה האליפות שלו (הבניבשתית) מאנסור נגד ג'ינדר מאהל רק משוגע צריך לצפות בזה שארלוט פלייר בלי יותר מידי מחשבה הרצתי אני באמת מפחד שהטלווזיה שלי תתנפץ מהפרצוף המכוער של ניה ג'קס אז הרצתי ומהר החגיגה של רידל לאורטון הייתה זהב קרב מעולה של סטיילס ורידל שסטיילס נמצא בזירה אין סיכוי שזה לא יהיה טוב יאללה הייפ לסמאקדון
LET ME IN
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|