07-24-2021, 07:03 PM
ג'ו נגד קרוס יהיה ענק.
|
תוצאות | WWE NXT 27.7.2021
|
|
07-28-2021, 12:56 PM
הו שיט, איזו תוכנית מדהימה.
צ'אמפה היה הכוכב של קרב הזוגות. הוא פשוט התפוצץ מול הקהל, איזה כיף לראות אותו ככה. רידג' הולנד תוספת חזקה מאוד לפיט דאן ואוני לורקן, פוטנציאל לסטייבל גדול. ג'ו-קרוס כמצופה הופך לרשמי, מצוין. אפילו הייתי מוסיף להם סטיפולציה כלשהי. את כרמלו הייז אנחנו כבר מכירים מההפסד שלו למתאבק הטוב ביותר בעולם. הופעה טובה של הייז. הסגמנט של ראקל גונזאלס ודקוטה קאי.. ענק. הן הצליחו לגרום לי להאמין שמישהי תצא החוצה לענות לראקל, אחר כך למרות החשש הקטן שדקוטה תתהפך עליה, הן הצליחו לגרום לי להאמין שזה כבר לא יקרה והן סוגרות את הסגמנט, ואז זה הגיע.. זה בוצע כל כך טוב והקהל נהנה מכל רגע. זה הזמן של דקוטה קאי להתפוצץ ולזרוח, האליפות כבר בדרך. הייתי רוצה לראות את התגובה של סלביק בקטע הזה. גרגאנו-לומיס בשבוע הבא הולך להיות מעניין מאוד, לא בגלל אחד מהם, אלא בגלל אוסטין ת'אורי כמובן. אני שם את כל הכסף שלי על כך שלומיס ינצח וכתוצאה מכך הוא יקבל את הצ'אנס שהובטח לו. ג'וני וקנדיס לא כל כך יאהבו את זה בהתחלה, אבל עם הזמן הם יתרגלו לעניין. ואוסטין? זה יתחבר בול לעלילה שהתחילה איתו לא מזמן, הוא יראה את זה מהצד והטרן בסופו של דבר יגיע, והוא יהיה מדהים. המאיין אבנט היה מעולה, כי איך לא כשיש לך את המתאבק הטוב ביותר בעולם? הפנמה סאנזרייז זה מהלך כל כך אדיר.. מדהים איך הוא מתלבש טוב על כל מתאבק. ניצחון קליל לאדם קול שהראה לברונסון ריד שהוא לא בליגה שלו בכלל. שיחזור להתעסק בהיט רואו. הביטדאון של קייל היה טוב, אבל היה מצחיק לראות איך הקהל הגיב לו. אני לא יודע עד כמה בא לי עוד פעם את הפיוד בניהם, אבל כנראה שזה הדבר הכי מתאים ומתבקש כרגע, כשהם רוצים לסיים את זה עם קול-אוריילי 3. ![]()
07-28-2021, 01:10 PM
אני חושב אחרי שצ'אמפה ות'אצר יזכו באליפות זוגות והם יזכו בהמשך הם צריכים לתת ראן יפה ב NXT ואז לעלות לראשי ולהיות אלופים שנתיים רצוף , הרבה זמן לא היו אלופי זוגות אלופים תקופה.
הולנד חוזר והרבה בטח שמחים , אני לא ממש מצאתי משהו מיוחד בו אולי בהמשך נראה. סמואה ג'ו נכנס לזירה והזכיר לי את סמואה של TNA בפיודים האגדיים שלו מול אנגל וסטיילס , קרוס מפסיד לג'ו ועובר ל RAW קבוע , ג'ו ישאר אלוף כמה שירצה וכך נוכל לקבל קרבות מטורפים כמו ג'ו-פיט , ג'ו- קול , ג'ו – אוריילי , ג'ו – לומיס , ג'ו – צ'אמפה , ועוד... נייט וגריימס הורגים אותי , היו הרבה עלילות "משרתים" במשך השנים אבל עלילה שבה המשרת מתעלל בבעלים זה חזק. סוף סוף דקוטה בוגדת בגונזאלס , יהיה מעניין. מיין איבנט נחמד ריד קצת ירד מהכותרות ולתת לו קרב מול קול היה טוב בשבילו , הסופלקס על המדרגות של אורייל היה חזק .
07-28-2021, 01:43 PM
NXT מדהימים כרגע.
- קול כל כך מתסכל אותי. הבחור הזה יכול להתאבק מול בובה מתנפחת של אפולו קרוז ועדיין להוציא מזה יריבות מדהימה. יש לו הכל, הכל, באמת. הדרך בה הוא לא מכר את הקרב מול ברונסון 'הביגמן התורן' ריד, חייך בקלילות אחרי הניצחון.. מושלם. ראוי. ברונסון ריד 29 רמות מתחת לאדם קול, 300 מתאבקים בPWI מבחינתי. למה הוא כל כך מתסכל אותי? כי אני מחכה לו כבר שנים. ביקום מקביל הוא אלוף העולם, הוא שולט בראו, הוא שולט בסמאקדון, הוא מנהל יריבות מול אדג', העברת מקל, ולא רולינס, הוא מוכר עשרות אלפי כרטיסים בקלות. הוא מסוגל לכל זה ויותר, למה לבזבז 4 שנים מלאות של הטאלנט הזה על במה של 30 חבר'ה? אוריילי מלך הקרינג' רומז לשינוי דמות, אני לא קונה את זה אבל בסדר. קול מכר מושלם (כצפוי) את התקיפה. הם עושים טעות עם כך שלא נותנים לקול ולאוריילי לנשום, אבל בסדר, כבר דיברתי על זה בעבר, קול יכול לגרום לכל דבר להיראות טוב. - נשבע שעד שלא אמרו 'ראקל גונזלס' בסגמנט, חשבתי שקוראים לה בכלל 'מרצדס מרטינז'. 0 אימפקט, ריין מזעזע, מתאבקת ממוצעת מינוס להחריד. דקוטה קאי צריכה לקחת לה את האליפות זריז. - הייתה משמעות סמלית עצומה לחיכוך בין הסטייבלים השונים. זה מצחיק שיש שלושה סטייבלים אתניים (אימפריום, היט רואו, לגאדו דל פנטאזמה) שמתנהגים בצורה שקצת מזכירה לפעמים דברים היסטוריים שקרו בפועל. אימפריום נמצאים בצד בזמן שהסכסוך בין היט רואו לבין לגאדו מחמיר, והם נהנים מזה, האפיל ההיסטורי הוא אולי מאולץ קצת מהצד שלי, אבל אני נהנה ולא אכפת לי מה יאמרו. בכל מקרה - היט רואו הולכים להיות דבר ענק בעתיד, בעיניי תוך 2/3 חודשים הם מוכנים להשתלט על הראשי. - the way מעולים, אינדי, אוסטין וקנדיס השתפרו כל כך מהאינטרקציה עם ג'וני, שזה פשוט מדהים. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
07-29-2021, 01:20 AM
פרק מעולה, NXT כמו תמיד יודעים את העבודה, דעות :
- אופנר זוגות היה טוב, קהל חם וכמובן החזרה של רידג' הולנד האדיר, איך אני מבסוט שהוא חזר, תוספת כח מאוד חזקה לנקטסי, טוב לראות אותו שוב בזירה אחרי פציעה מזעזעת ונוראית. - יש לכרמלו הייס את זה.. פשוט. הוא ואודסי ג'ונס פייבוריטים שלי. - כל הקטעים של גריימס ואל איי נייט במגרש גולף היו מבדרים. - ביצוע פשוט מעולה לטרן של דקוטה קאי, הקהל אכל את זה ואחר כך הגיב כמו גדול, הגיע הזמן של דקוטה לקבל את הספוטלייט. - סטייבל חדש של מנדי רוז, ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין ? מעניין. - נשים זוגות הרצתי. - פיוד טוב של היט רו ולאגדו, אימפיריום פה משחקים גלגל שלישי והם מרוויחים מזה. אייזה סוורב סקוט נגד סאנטוס אסקובר צריך להיות דליקטס. - ניצחון קליל של אדם קול על ברונסון ריד, ברונסון ריד צריך לעלות לראשי כבר, תקיפה טובה של אוריילי על קול, אוריילי-קול 3 באיזה סטיפולציה גדולה.. חובה. אוריילי גם צריך לנצח בתקווה שסוף סוף אדם קול יעלה לראשי. ![]()
07-29-2021, 06:12 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-29-2021, 06:16 AM על ידי Jon_M0xley.)
אם אדם קול היה בפורום הוא היה נעלב מכל אחד פה, אתם רוצים שהוא יכלה לראשי?
אותו ראשי שקרוס הפסיד בקרב הראשון שלו? אותו ראשי שקית' לי מתוסכל מהמצב שלו, שהרסו את דייגאקוביץ'. לאן הוא ילך? לסמאק? יש שם כרגע תקרת זכוכית בשם רומן ריינס(אלא אם הוא יהיה זה שיקח מימנו את האליפות אז יש להם את הברכה שלי אבל זה אחרי מניה). לראו? תוכנית מסריחה שגם שפתחנו חלון לא עבר הסירחון והכל שם רקוב. שוב אם הוא תוך כמה חודשים מוריד את האליפות מלאשלי אז אין לי בעיה. אדם קול בראשי זה מפחיד, אדם קול יחד עם גרגאנו ודאן הם העתיד של החברה אבל אני משקשק מהמחשבה שהם יגיעו לידיים של וינס. אני זוכר שפוקס התלהבו מאדם קול לפני שנתיים בsvs כשהוא ניצח את בראיין בתוכנית ופנו לוינס ורצו שהוא יהיה ההיל המוביל בסמאק אבל לכו תדעו מה וינס יעשה איתו.... ![]()
07-29-2021, 06:27 AM
(07-29-2021, 06:12 AM)Jon_M0xley כתב: אם אדם קול היה בפורום הוא היה נעלב מכל אחד פה, אתם רוצים שהוא יכלה לראשי? צודק בכול מילה אבל...לקול כבר אין מה לחפש ב NXT מה הוא כבר יעשה שם ינסה לקחת את אליפות הזוגות ? הוא חייב אתגר אחר , וכמו פין באלור הוא יכול לעשות ראשי ( למרות שאני לא אוהב את המילה הזאת כי מבחינתי NXT זה ראשי ) ולחזור ל NXT עוד שלוש שנים ולתת פיודים נגד מתאבקים חדשים ומעניינים שיגיעו או שיבנו בהמשך.
07-29-2021, 09:00 AM
(07-29-2021, 06:27 AM)Raven כתב:(07-29-2021, 06:12 AM)Jon_M0xley כתב: אם אדם קול היה בפורום הוא היה נעלב מכל אחד פה, אתם רוצים שהוא יכלה לראשי? אני יודע שאין לקול מה לעשות בnxt, אבל המחשבה שהוא יסתובב בראשי עושה לי חלחלה. בנוסף גם מי אמר שיסכימו לקול לחזור לnxt, זה סיכוי קלוש ובאלור זה היה מקרה מיוחד. אני ממש מקווה שאני טועה ואדם קול הולך להיות הדבר הבא. ![]()
07-29-2021, 09:41 AM
(07-29-2021, 09:00 AM)Jon_M0xley כתב:(07-29-2021, 06:27 AM)Raven כתב:(07-29-2021, 06:12 AM)Jon_M0xley כתב: אם אדם קול היה בפורום הוא היה נעלב מכל אחד פה, אתם רוצים שהוא יכלה לראשי? לקול יש את הכול כדי להפוך להיות השון מייקלס הבא , אין סיבה שהוא יפול בראשי אלא אם כן ישימו לו רגליים , הוא היל מטורף וגם פייס טוב , יש לו כבר הסטוריה עם מתאבקים בראשי ככה שעלילות לא חסר .
07-29-2021, 01:10 PM
(07-29-2021, 06:12 AM)Jon_M0xley כתב: אם אדם קול היה בפורום הוא היה נעלב מכל אחד פה, אתם רוצים שהוא יכלה לראשי? יש הבדלים גדולים בין קול לבין גרגאנו ודאן. גרגאנו הוא בחור קטנצ'יק עם מבנה קטן ו-וייב של אינדיז, הוא מחוסל בראשי מהיום שהוא צועד על הרמפה של ראו. תוך חודש הוא בתמונת ה24/7 וזה ברור לכולנו. דאן גם הוא לא בחור גדול, אבל החיסרון האמיתי שלו הוא המוצא הזר. וינס שומע מבטא, הוא קודם כל צוחק, אחר כך שם אותך בלואוקארד. קול בראשי הוא הימור טוב מאוד. הוא מסוגל להיות קומי מבלי להיות זול (בשונה מאנשים רציניים יותר כמו דאן או קרוס), הוא אמריקאי, יפיוף כזה, עם מנעד עלילתי עצום, הוא יכול לשחות במידקארד תקופה ממושכת מבלי שזה יגחיך אותו או יוריד ממנו, אנשים תמיד ירצו לראות אותו. אני מבין את הטענות נגד הראשי, אבל זה הרי ברור שחבר'ה כמו קרוס או קית' לי הם הימורים לא בטוחים כמו אדם קול בעלייה לראשי, אני משום מה חושב שהוא יהיה בסדר. הרבה יותר מזה אפילו. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|