07-17-2021, 03:15 PM
איזה תוכנית אש
רומן האגדי ריינס מקבל פופים הכניסה שלו פשוט אדירה
אדג' וואו איזה פופים מטורפים
קרב מעולה אדג' היה מדהים בקרב נתן פשוט את הנשמה שלו בקרב הזה
שאפו ענק לדומניק מסטריו
רומן האגדי ריינס מקבל היטים וואו כמה שזה היה טוב שמח שהם ניצחו אבל חבל שברולאפ יכלו בקלות להצמיד את דומניק יום ראשון אנחנו נהיה עדים להיסטוריה וכל המשפחה תכוסה בזהב טהור
הסגמנט של הערב רולינס עם הצחוק האדיר שלו ואדג' וואו וזאת רק ההתחלה לפיוד הזה זה הולך להיות מלחמת עולם וואו רק לחשוב ששתי פיודים של סמאקדון יהיו אדג' רולינס ורומן האגדי ריינס נגד הגדול מכולם זה נשמע פסיכי מקווה שרולינס יזכה ובסוף הקרב של אדג' כמובן שהוא יפסיד הוא יתן לאדג' סטופ על המזוודה
פין באלור חוזר שזה מעולה אבל הוא חייב לחזור לטופ ולא למידיקארד
אפשר להגיד בקרוב אלופות זוגות חדשות שוצי ונוקס מעולות
טמינה ונטליה בילתי נסבלות מה היה הקטע לדחוף אותם לקרב mitb יכלו בקלות להכניס את שוצי בלאקארט היא הייתה נותנת ספוטים מטורפים וחבל שהיא לא בקרב
קרב מעולה ואין מילה אחרת של ביאנקה וכרמלה ביאנקה שומרת ואני לא מצליח להבין איך סשה לא חזרה התגובות של הקהל לביאנקה פשוט מגיעות לה
טוני סטורם שבוע הבא יאללה תנו לה פוש בבקשה
סוזארו חחחחחחח זה פשוט מביך לאיפה הוא הולך מקרב נגד רולינס ורומן האגדי ריינס לקרב נגד אוטיס
ושאפו ענק לאוטיס על השינוי המדהים שהוא עבר פשוט הפכו אותו למפלצת
היימן בפרומו מאחורי הקלאים שרק ימשיך לדבר הוא פשוט זהב
קורבין וואו איזה מעולה הוא זה פשוט תפור עליו הדמות הזאת
באמת שהוא היה זהב בכל הפרומו הזה
המאיין איבנט היה פסיכי וקצר סת' רולינס מנצח וטוב שהוא ניצח אבל ההצמדה של ביג איי רק גורמת לי לחשוב שהוא הולך לזכות ואני מקווה שעם הוא זוכה אז שהוא יפדה כמה שיותר מהר על הבדיחה העלובה בובי לאשלי
רומן האגדי ריינס מקבל פופים הכניסה שלו פשוט אדירה
אדג' וואו איזה פופים מטורפים
קרב מעולה אדג' היה מדהים בקרב נתן פשוט את הנשמה שלו בקרב הזה
שאפו ענק לדומניק מסטריו
רומן האגדי ריינס מקבל היטים וואו כמה שזה היה טוב שמח שהם ניצחו אבל חבל שברולאפ יכלו בקלות להצמיד את דומניק יום ראשון אנחנו נהיה עדים להיסטוריה וכל המשפחה תכוסה בזהב טהור
הסגמנט של הערב רולינס עם הצחוק האדיר שלו ואדג' וואו וזאת רק ההתחלה לפיוד הזה זה הולך להיות מלחמת עולם וואו רק לחשוב ששתי פיודים של סמאקדון יהיו אדג' רולינס ורומן האגדי ריינס נגד הגדול מכולם זה נשמע פסיכי מקווה שרולינס יזכה ובסוף הקרב של אדג' כמובן שהוא יפסיד הוא יתן לאדג' סטופ על המזוודה
פין באלור חוזר שזה מעולה אבל הוא חייב לחזור לטופ ולא למידיקארד
אפשר להגיד בקרוב אלופות זוגות חדשות שוצי ונוקס מעולות
טמינה ונטליה בילתי נסבלות מה היה הקטע לדחוף אותם לקרב mitb יכלו בקלות להכניס את שוצי בלאקארט היא הייתה נותנת ספוטים מטורפים וחבל שהיא לא בקרב
קרב מעולה ואין מילה אחרת של ביאנקה וכרמלה ביאנקה שומרת ואני לא מצליח להבין איך סשה לא חזרה התגובות של הקהל לביאנקה פשוט מגיעות לה
טוני סטורם שבוע הבא יאללה תנו לה פוש בבקשה
סוזארו חחחחחחח זה פשוט מביך לאיפה הוא הולך מקרב נגד רולינס ורומן האגדי ריינס לקרב נגד אוטיס
ושאפו ענק לאוטיס על השינוי המדהים שהוא עבר פשוט הפכו אותו למפלצת
היימן בפרומו מאחורי הקלאים שרק ימשיך לדבר הוא פשוט זהב
קורבין וואו איזה מעולה הוא זה פשוט תפור עליו הדמות הזאת
באמת שהוא היה זהב בכל הפרומו הזה
המאיין איבנט היה פסיכי וקצר סת' רולינס מנצח וטוב שהוא ניצח אבל ההצמדה של ביג איי רק גורמת לי לחשוב שהוא הולך לזכות ואני מקווה שעם הוא זוכה אז שהוא יפדה כמה שיותר מהר על הבדיחה העלובה בובי לאשלי
LET ME IN

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)