01-22-2021, 12:51 AM
(01-22-2021, 12:48 AM)TomerLami99 כתב: אני ממש מקווה שהמהלך הזה הולך להיות חד פעמי.
אני איתך, ממש מסוכן.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
|
תוצאות | WWE NXT 20.1.2021
|
|
01-22-2021, 12:51 AM
(01-22-2021, 12:48 AM)TomerLami99 כתב: אני ממש מקווה שהמהלך הזה הולך להיות חד פעמי. אני איתך, ממש מסוכן. ![]()
01-22-2021, 12:53 AM
(01-22-2021, 12:51 AM)lidoradir כתב:(01-22-2021, 12:48 AM)TomerLami99 כתב: אני ממש מקווה שהמהלך הזה הולך להיות חד פעמי. בכל מקרה, הפייט פיט היה קרב טוב. תאצ'ר בנוי לקרבות מהסוג הזה, זה כמו בלודספורט רק בתוך כלוב
01-24-2021, 07:25 AM
דעות אחרי צפיה מאוחרת:
אוסטין ת'אורי לא מודע לפינישר של קושידה? מה הוא עושה שהוא משתמש בזה כרסט הולד סתמי באמצע קרב נגדו? הבוקינג של גרגאנו-קושידה הוא מאוד WWE רוסטר ראשי מעייף. האלוף מג'בר למישהו בקרבות סתמיים, ואני כבר יודע שברגע האמת קושידה הולך להיות מוצמד. משעמם. אנחנו כמעט שנה לתוך הראן של קילר קרוס בWWE, ואני מרגיש שאני צופה בריפליי של השנה שעברה. הראן שלו התחיל עם ניצחון גדול על צ'אמפה והם בנו אותו עם סקוואשים עד שהוא זכה באליפות ונפצע בתהליך. עכשיו הוא חזר והם עושים את אותו דבר. קרוס דיבר הרבה בעבר על פיתוח דמות, איפה הדמות? כל מה שאני רואה זה כניסה מגניבה וסאיטו סופלקס. בקייפייב - למה שהוא בכלל יתעסק בחרא הזה במקום לדרוש קרב אליפות? למה הוא נותן לבאלור להתעסק בשטויות עם דאן ואוריילי? הרעיון הזה שכל מתאבק יכול להיות מעורב רק בסטוריליין אחד בכל פעם כל כך, הרעיון שאם האלוף עסוק בפיוד מסויים השאר פשוט צריכים לעמוד בתור ולחכות שהוא יתפנה - זה כל כך מעייף, במיוחד כשהתוכנית השניה בימי רביעי לא מתנהלת ככה. שמח לראות את LHP משיגים ניצחון, למרות שלי אישית זה היה ברור ברגע שראיתי שיש מפגש אפשרי נגד לגאדו דל פנטזמה בסיבוב השני. הם היו צריכים משהו כזה, האמינות שלהם צריכה איזשהו בוסט. חבל על אימפריום (זוכרים שהם היו אלופים לפני כמה חודשים? מישהו?), אבל זה קורה. קייסי קטנזארו מדהימה. לא יודע אם הפיניקס סנטון בומב הזה היה בוץ' או לא, אבל זה ללא ספק היה מרשים בטירוף. לא כל כך אהבתי את הראיון אחרי הקרב שבו הם ניסו לצייר את הניצחון הזה כסיפור סינדרלה סופר בייביפייסי. לא אחרי שאיו שיראי הייתה מעורבת כל כך וזה היה קרב האנדיקפ בדקות האחרונות של הקרב. אין לי בעיה עם פייסים שמנצחים בעקבות התערבות כשזה הגיוני, אבל לדעתי פייס שמנצח אחרי התערבות צריך להכיר בעובדה שזה לא הכל 100% הוא. אני מאוד אוהב את ביוונס כמנג'ר ושמח שעושים איתו משהו סוף סוף. עדיין לא ראינו רבע מהפוטנציאל שלו בNXT. מאוד אוהב את זה שהוא מנג'ר ריאליסטי - הוא לא אוהב את הרעיון שטיילר ראסט קובע לעצמו קרב נגד ברונסון ריד, אבל ברגע שהוא שם בחוץ - הוא תומך בקליינט שלו. אני לא יודע מה התקרה של ברונסון ריד בNXT, לדעתי היא לא גבוהה, אבל לדעתי הוא שומר הראש המושלם לאיזה היל סליימי ברוסטר הראשי. אני אפילו הייתי מצרף אותו לסטייבל של ריינס בסמאקדאון בתור שומר הראש היעיל יותר, שיראה לג'יי אוסו איך עושים את זה. אני חושב שהפייט פיט הוא הסטיפולציה החדשה האהובה עליי מהשנה האחרונה. זה מרגיש כל כך מיוחד וגדול, וזה ממש מגניב שזה הפך להיות הקרב של ת'אצ'ר. ת'אצ'ר-צ'אמפה זה פיוד נדיר שבו 50/50 בוקינג עובד לטובתם. הקרב בטייקאובר היה מעולה והשאיר אותי עם טעם של עוד. קיבלתי עוד בפייט פיט. זה שילוב מנצח. כמובן שזה עוזר שהסטייל הטכני של ת'אצ'ר זה סגנון הרסלינג האהוב עליי. מחלקת הזוגות של NXT היא לגמרי נקודת התורפה הגדולה ביותר שלהם כרגע ואני חושב שראן חזק של ת'אצ'ר וצ'אמפה יהיה מעולה בשבילם. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|