Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 37 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite: Summer Blockbuster 10/06/26

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite: Summer Blockbuster 10/06/26
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,489
אשכולות: 70
Likes Given: 2,454
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-13-2026, 10:19 AM
(06-13-2026, 04:38 AM)בליסטרה כתב:  לפעמים מרגיש שהקשרים האישיים באים על חשבון קידום מתאבקים שבאמת צריכים את זה, במיוחד באוטונומיה שהארגון הזה מאפשר.
צ'אמפה הוא לא כישרון עולה, הוא מתאבק שיכול להביא קרבות טובים ולכן הוא בעצמו צריך לקדם צעירים בסגנון שלו בדומה לכריס, ג'ריקו מאוד שונה ממנו, הורבליות לא אותה ורבליות, זה גם חלק מהסיבות שנתקע ואפילו לא הצליח להשתלב כמו גרגאנו בראשי.
ככה גם עם FTR, חברים של פאנק שגם התעקש לפגוש אותם, לא בשביל זה אדג' עשה את המעבר הבלתי נתפס, עם הפודקאסט של דקס, למי שבאמת צריך את הקרבות האלו אין את הקול הזה.

את מי היית מקדם שלא מקבל עכשיו זמן מסך?
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 659
אשכולות: 0
Likes Given: 76
06-13-2026, 03:57 PM
(06-13-2026, 10:19 AM)KB24 כתב:  את מי היית מקדם שלא מקבל עכשיו זמן מסך?
בגלל שכבר אין רמפייג' ודארק יש הרבה מתאבקים ברוסטר שאני לא באמת מכיר אבל אפילו מתאבקים מבוססים שהם פשוט צעירים נפגעים מהיחסי הון שלטון האלו רק כי מעגל החברים שלהם מצומצם ומורכב מפחות פארטיימרים, שבדרך כלל מחזיקים בחברים בגילאי ה40-50 כמוהם.
אפילו מישהו כמו ג'ק פרי ואני יודע שלא אוהבים אותו כאן למרות שהקהל כן, מהדור המייסד, מהרביעייה, הוא פשוט צעיר ואם יש לו חברים שם הם ככל הנראה נחותים ממנו, לא ראיתי שמישהו עמד לצידו בזמן העימות הפיזי עצמו מול פאנק,רק כדי להפריד. אחרי כל הרעש, סיום הריצה המפתיעה, ציפיתי לראות ממנו יותר, זה מתאבק שצריך לפגוש את צ'אמפה.
גייב קיד פתאום נזרק מהדת' ריידרז אחרי שיתוף פעולה טוב, בזמן שפאק שכבר ממזמן אבוד עדיין שם הקבוצה הזאת מציגה את מה שלא טוב בארגון הזה.
דווקא מהבחינה הזו אני כן מעריך את קאליס כי הוא שומר על מתאבקים שלא היו מקבלים הזדמנות תחת יד רוחצת יד, בעיקר הלא-אמריקאים, מתוכם הייתי רוצה לראות את קלון יותר.
וכן הגיע הזמן שליו ראש יתחיל לקבל גם נצחונות, זה מצליח.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב
The following 1 user Likes בליסטרה's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,489
אשכולות: 70
Likes Given: 2,454
06-13-2026, 04:12 PM
(06-13-2026, 03:57 PM)בליסטרה כתב:  בגלל שכבר אין רמפייג' ודארק יש הרבה מתאבקים ברוסטר שאני לא באמת מכיר אבל אפילו מתאבקים מבוססים שהם פשוט צעירים נפגעים מהיחסי הון שלטון האלו רק כי מעגל החברים שלהם מצומצם ומורכב מפחות פארטיימרים, שבדרך כלל מחזיקים בחברים בגילאי ה40-50 כמוהם.
אפילו מישהו כמו ג'ק פרי ואני יודע שלא אוהבים אותו כאן למרות שהקהל כן, מהדור המייסד, מהרביעייה, הוא פשוט צעיר ואם יש לו חברים שם הם ככל הנראה נחותים ממנו, לא ראיתי שמישהו עמד לצידו בזמן העימות הפיזי עצמו מול פאנק,רק כדי להפריד. אחרי כל הרעש, סיום הריצה המפתיעה, ציפיתי לראות ממנו יותר, זה מתאבק שצריך לפגוש את צ'אמפה.
גייב קיד פתאום נזרק מהדת' ריידרז אחרי שיתוף פעולה טוב, בזמן שפאק שכבר ממזמן אבוד עדיין שם הקבוצה הזאת מציגה את מה שלא טוב בארגון הזה.
דווקא מהבחינה הזו אני כן מעריך את קאליס כי הוא שומר על מתאבקים שלא היו מקבלים הזדמנות תחת יד רוחצת יד, בעיקר הלא-אמריקאים, מתוכם הייתי רוצה לראות את קלון יותר.
וכן הגיע הזמן שליו ראש יתחיל לקבל גם נצחונות, זה מצליח.

אתה יודע שהבאקס חברים טובים של ג'ק פרי?
הייתה לו גם את התמיכה של מוקסלי ובתחילת הדרך אפילו של קודי, יכול להיות שג'ק פשוט לא מספיק טוב?

גייב קיד פצוע אחרת היינו מקבלים הרבה ממנו בבנייה ל-FD
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 659
אשכולות: 0
Likes Given: 76
06-16-2026, 08:48 PM
(06-13-2026, 04:12 PM)KB24 כתב:  אתה יודע שהבאקס חברים טובים של ג'ק פרי?
הייתה לו גם את התמיכה של מוקסלי ובתחילת הדרך אפילו של קודי, יכול להיות שג'ק פשוט לא מספיק טוב?

גייב קיד פצוע אחרת היינו מקבלים הרבה ממנו בבנייה ל-FD

זרקו את גייב קיד עוד לפני הפציעה ובDogs הוא סתם מרגיש לא מיוחד כמו ג'וליה הארט במשולש הטירוף כאילו היא לא אלופת עבר

דווקא נראה לי שטוני מעדיף לשנות את מאזן הכוחות מאחורי הקלעים לטובת המבוגרים הבאקס מרגישים לי מרוסנים יותר מאז התקרית.
כשאני משווה בין הריין של אלין על הTNT שכן היה עליו ביקורת לעומת של פרי אחרי טרן, הצליח לגלם 2 דמויות שונות לחלוטין, קיבל יריבים די חרבנה ואם דרבי הוציא ריצה נפלאה על האליפות הראשית, אפשר להכיר בכך שהדור הזה כבר התבשל.
פרי עדיין צעיר מאוד אז גם אם ממתינים איתו, זה נכס שיכול להניב, הוא לקח את האליפות אחרי שאדג' ויתר עליה שכל כך נלחם עליה הפסיד פעם אחר פעם לכריסטיאן מה שלא היה קורה בWWE אפילו את דימון באלור לא יסכימו שינצח אותו בכלוב אורטון רק עם לואו בלואו, אז במקום לחזור ולהיאבק עליה, או ללכת מול כל טאלנט צעיר אחר לשים אותו מול FTR, רומרו וטרנט, קיפ סביאן וקילסוויץ, העץ המלמד, סטוקלי? הוא פשוט נהיה כמוהם
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 602
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
06-17-2026, 07:12 AM
הגיע הזמן שנגיד משהו:

ג'ריקו (פרט לשנה אחת ב-2008-2009) לא מתאבק טוב מאז 2002.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-26-2026, 08:07 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר