Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 37 הבא »

תוצאות| AEW Double or Nothing 2026

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Double or Nothing 2026
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
05-26-2026, 05:14 PM
(05-26-2026, 02:15 AM)Asaf כתב:  המלצתי אפילו לחבר שהוא מארק של WWE שזאת ההזדמנות לעשות היכרות עם המוצר, באמת מסוג האירועים שהזכירו לי למה אני אוהב רסלינג !!

הוא ראה בסוף?
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,017
אשכולות: 210
Likes Given: 1,345
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-26-2026, 11:00 PM
מצטרף לשבחים לטקאשיטה - אוקדה שהיה פשוט מדהים. פעם שנייה כבר כולל קרב הזוגות שנותנים לסטוריליין הזה לדעוך רק כדי שהם יציתו את האש מחדש בשנייה שידרכו בזירה. זה לא נותן להם את הפס לעשות את זה שוב אבל זה כן מוכיח את הגדולה של שניהם והיכולת לעשות קסמים גם בלי שרביט וכובע. סטוריטלינג נפלא לאורך הקרב, המהלכים שלהם מתאימים כמו פאזל האחד לשני, טקאשיטה עם אחד משני ספוטים ענקים שאקח איתי הלאה מהאירוע הזה כשהרים את אוקדה לסופלקס מהמפשעה, כאילו כמה אפשר לחדש במהלך כל כך נפוץ כמו סופלקס? מסתבר שהמון כי הוא עשה את זה גם בקרב הקודם שלו מול דארבי. אני כבר כמה חודשים בתחושה שאנחנו מקבלים את הגרסה הטובה ביותר של אוקדה מאז שהגיע, זה האוקדה של NJPW, אחד הגדולים ביותר אי פעם וטקאשיטה מנצח אותו נקי לגמרי, אני מתלבט אם זה הניצחון הגדול בקריירה שלו כי יש גם על קני אומגה באול-אאוט ואת הזכייה באליפות הIWGP אבל עצם זה שבגיל 30 הוא כבר זוקף לזכותו את ההישגים המטורפים האלה זה בלתי נתפס.
ואז קייל פלטשר מגיע לשבור לכולנו את הלב, איזה נוראי, נועם שלא תעז להחמיא לו יותר אנחנו שונאים אותו עכשיו. כבר הצפתי פה בכמה תגובות שאני צופה משולש שלהם באול-אין ואחרי הקרב הזה אני חושב שזאת באמת הדרך היחידה להתעלות או לפחות לא לחסות בצילו של הקרב, רק כמו שכתבתי למעלה יש לנו מעל חודשיים עד וומבלי וזה לא תירוץ לתת לסטוריליין הזה להתקרר, פלטשר - טקאשיטה יכול לקרות גם הוא עד אז כדי לשמור על הגחלת והסוד להצלחה הוא פשוט לתת להם להופיע בטלוויזיה, הם כבר יקחו את המושכות משם.

הקרב השני שגנב את ההצגה הוא מה שהיה גם ההימור המוקדם של אלעד סוורב - בנדידו. יש מתאבקים שאפשר להרגיש עוד לפני שאפילו נפגשו שתהיה ביניהם כימיה מדהימה ואלה שניים כאלה. אני אמשיך לטעון שסוורב אנדרייטד כי הוא ימשיך לקבל את הנצחונות ה"גדולים" על בנדידו, ברודי ואומגה רק כדי להפסיד בקרב החוזר או בגמר האואן, הוא זועק ריין אליפות עולם שני אחרי שהראשון נגדע במהירות בשביל לעשות את הכבוד לדניאלסון ואת האמת אחרי הזכייה החוזרת של מג'ף אם רוצים להימנע משחזור של מג'ף - אוספריי אז למה שלא ילכו על מג'ף - סוורב שמעולם לא קיבלנו? לאוספריי תישמר המשבצת מול מוקסלי וככה גם לא נצטרך לעשות שמיניות באוויר כדי לחשוב מה לעשות עם הקונטיננטלית. בכל מקרה קרב נפלא וכאן קיבלנו את הספוט הענק השני שאני לוקח איתי מהאירוע וזה כמובן ההאוס-קול בעמידה על הכתפיים שכבר הוזכר פה בצדק, איזה מטורף. בנדידו כהרגלו היה מצוין גם הוא והוא לאט לאט מאמץ את השינוי בפינישר ככה שה21-פלקס יבוצע כשהיריב בשכיבה ולא ממתין בעמידה, כבר כמה פעמים שאני רואה אותו מבצע את הגרסה החדשה הזאת, לא תמיד הוא מסיים איתה את הקרבות והוא עדיין לא נגמל לגמרי מהגרסה הקודמת אבל מרגיש שלקחו את הביקורת לתשומת ליבם וזאת התשובה.

על הסטדיום סטמפיד אכתוב בקצרה שהוא היה פשוט כיף לא נורמלי, סרטוני הייפ מעולים ל-2 הקבוצות והמון ספוטים משוגעים שלא נראה בשום פלטפורמה אחרת. נהנתי לראות את המעורבות של ליו ראש, לוצ'זאורוס, סנת'אם סינג ולות'ר שבוצעו בטוב טעם. רוב המשקל של הקרב נפל על המתאבקים הצעירים ו/או האתלטים יותר כמו שצריך ואומגה וג'ריקו קיבלו את הכבוד בספוטים נקודתיים שהיו טובים גם כן. נועם כתב לי שהוא הרגיש שהיו מתאבקים שנקברו בקרב הזה, אני לא מסכים ואאפשר לו להיכנס בי בתע"ת שלו כי לדעתי הקרב הזה הוא מחוץ לקאנון של העלילה, זה קרב שקורה באיזשהו מימד אחר ואין לו באמת משמעות להמשך מלבד המסורת, זה איזשהו חג שאני מחכה לו בכל שנה כדי לשיר את ההגדה יחד עם כולם ואפרופו לשיר, איפה המוזיקה?! זה הדבר היחיד שהיה לי חסר, זה פתאום הרגיש לי כל כך מוזר לצפות בהיאבקות בלי מנגינת רקע, כאילו זאת לא ברירת המחדל, הרגשתי שאני צופה בהיאבקות בא-קפלה.

אקנח בקרב היחיד שכן אכזב אותי באירוע וזה מוקסלי - אוריילי. אני אפילו קצת מתבייש להגיד שהשתעממתי בו. הקרב לא הרגיש לי שונה מהקרב שהיה להם ברביעי בדיינמיט שגם לו הייתה לי ביקורת אבל לפחות בו הטיים-לימיט כן דאג להעיר את הדקות האחרונות ופה בהיעדר הטיימר גם את זה לא קיבלנו. אוריילי כן מכר יפה את הברך והיה נחמד לראות אותו מנסה לתקוף על אף הכאבים אבל בסופו של דבר הוא קיבל מעט מאד אופנס והקרב היה כמעט כולו של מוקסלי ואפילו כשאוריילי כן הצליח לתפוס אותו באנקל-לוק זה לא היה נראה שמוקסלי קרוב להיכנע, לפחות לא קרוב כמו ברביעי או בפעמים שהוא באמת נכנס לקייל.

אסיים פה להיום, אולי בהמשך אגיב גם על שאר הקרבות, ואולי לא.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • Liorton, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 907
אשכולות: 2
Likes Given: 2,180
הצטרף בתאריך: Jul 2021
05-26-2026, 11:13 PM
(05-26-2026, 05:14 PM)Tblack כתב:  הוא ראה בסוף?

ממשיך דרך האינסטגרם
הגב
The following 1 user Likes Asaf's post:
  • Tblack
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,226
אשכולות: 7
Likes Given: 10,828
05-27-2026, 12:10 PM
לא תכננתי לראות את המופע המקדים אבל הבת שלי אמרה בתינוקית שהיא רוצה בקבוק, אז בזמן האכלה שמתי את זה ברקע. ב50 אחוז קשב נהנתי מרוכבי המוות-האופס. קלאודיו כיפי בכל הזדמנות ואליו הצטרפו הפעם למעשה כולם. קלאודיו-שיבאטה, שיבאטה בכללי, הוק הרשים לטובה, בואנס עם מובסט יצירתי. כן הפריע לי שאליפות השלשות לא הייתה קשורה לקרב הזה בעוד שהאלופים הנוכחיים מחלטרים בדברים אחרים שלא קשורים לאליפויות.

ממיק פולי רציתי לראות משהו, ברגע שהוא נכנס לזירה ידעתי שזה יהיה משהו יוצא דופן. מג׳פ מפרגן לנו ומופיע במופע המקדים היה רגע גדול. פולי נותן תחושה שהוא באמת רוצה להיות שם ושם את הלב שלו על המיקרופון. חילופי הדברים עם מג׳פ ודארבי היו מעולים, יש למישהו ספק שמג׳פ יוצא עם שיער בסוף הערב? האמת שלי יש, זה כן הימור שאני רוצה שירשם על שמי אבל כן צריך לתת כמה מילים טובות על המתח שהקרב הזה מביא איתו.

עוד כמה מילים טובות על האצטדיון והקהל שמביא אווירה מגניבה לאירוע.

וכמובן אמירה כללית על הצילום לאורך האירוע. הצילום הרגיש חי יותר, זה מזכיר את מה שהWWE עושים. מעבר לזה, הצילום הדגיש רגעים משמעותיים בקרב בין אם הוא ליווה אותם בהתאם לתזוזה שלהם או נצמד לדמות אחת בהתאם לסיטואציה בזמן שברקע רואים את היריב שלה.

אהבתי שקו"כ קיבלו כניסות נפרדות מלאות, הקהל נהנה וזה עוד יותר הכניס לאווירה. פט"ר עם כניסה כאילו הם מתאבק חיצוני שמגיע לאירוע "לילה אחד בלבד" של ECW ומתקבל בשנאה. זה היה קרב אני נכנע זוגות מאוד חכם, סקר את היריבות בצורה מדהימה, ספוטים יצירתיים והדמויות באו לידי ביטוי. היד של כריסטיאן סיפרה כמה סיפורים בקרב הזה מספקטרום האבא המתעלל שנע בין מכות חגורה, זיוני אמהות וארגז כלים לא למטרת סידור הבית ועד לפציעתה בשלל דרכים. האזכורים לקרב השס"כ המתקרב ובא היו מצויינים, גושפנקה לא רשמית שנקבל את זה. ניסיון השחזור של ספיר לתוך שולחן בוער והתוצאה הסופית היו אדירים והוסיפו לשאלה של האם זה סוף הסיפור של הצמד הזה? הסיום סגר את הקרב בצורה טובה, זה יכל לקבל יותר שבחים אם פט"ר היו משחזרים את הקטע שלהם שהם מונעים אחד מהשני להיכנע כשהם נעולים בהכנעה. אני נהנתי מאוד.

תוך כדי הפרומו לקראת הקרב של טקאשטה-אוקדה חשבתי על זה שמה אם טקאשטה וקאליס יתהפכו על אוקדה כדי להכתיר את טקאשטה כאלוף ולזרוק את אוקדה מחוץ למשפחה? אם רוצים לבנות למפגש שלישי, צריך לשנות משהו מהמפגש הראשון ומהבנייה לשני. על אף הבנייה החלשה לקרב השני, הקהל היה חם בכניסות, התרגש ממש לקראת המפגש הזה. הקרב התחיל מאופק, הם נתנו למהלכים לנשום ולקהל לחגוג מהם. הרמה עלתה לשמיים עם סיקוונס פסיכי באמצע הקרב שהיה נשיקת שף, אבל אחת חושנית כזאת. מוריד הגשם על האפרון היה מגניב כהתחמקות ובעמדות בהם כל אחד מהם עמד. ההתערבות של קאליס הייתה מעולה והוסיפה לסיפור של הקרב בו אוקדה הוא הרוצח, החד והבטוח בעצמו שבאופן מפתיע גם הפייבוריט לניצחון. רגע החזרה של טקאשטה היה תוסס, בעיקר ברגע בו הוא בעבע מעבר לבקבוק ולא פחד ללכלך את המנהל שלו. הרבה זמן לא נהנתי מקרב של אוקדה ככה, טקאשטה חזק ברגעי זריחה באירועים כאלה, השילוב שלהם למרות הבנייה המאכזבת לא השאיר לקהל מקום לנשום. הסיום הנקי הפתיע אותי, הרגיש כאילו היום הזה לא יגיע. זה קצת מוזר לי שכל זה קורה על אליפות שטקאשטה השיג לפני כמה שנים ושאוקדה דרדר, אבל אי אפשר להתלונן אחרי קרב כזה ועוד עם המנצח הנכון. אוקדה בלי תואר זה הזייה. אחרי הקרב הביא סיטואציה מעניינת ואז הגדול מכולם חזר! כמה שהתגעגעתי. נראה שהוא חזר רזה יותר, השאלה היא אם הוא איבד לא מבחירה או הוריד מבחירה במשקל. הבגידה לאחר מכן הייתה רגע גדול. טקאשטה קצת עשה פדיחות אבל הקהל כל כך היה בתוך זה שזה אפילו לא גרע מהרגע. אז פלטצ'ר יצטרך להמתין עוד שנה עם אליפות העולם שזה מבאס, לפחות העלילה סביבו עדיין מעניינת. אז כן צדקתי שנקבל אלוף חדש ושמישהו יזרק מחוץ למשפחה, אבל לא חשבתי שטקאשטה יהיה רשום על שניהם.

נפלאות הפרומו לקראת הקרב, קיבלתי הייפ מטורף למוקסלי-אוריילי. נכון שזה נבנה כמו מוקסלי-טקאשטה מבחינת התיקו שהוביל לקרב אליפות, אבל כאן היריב של מוקסלי שונה, מוקסלי טרם ניצח אותו ומתקשה למצוא דרך לעשות זאת. להוסיף את לוח השנה לסיטואציה, עולה המחשבה האם מוקסלי צריך לפנות את התואר השני בחשיבותו כדי לחזור להתמקד בראשון לקראת אול אין. הקרב הזה היה קרב מוחות. השלב הראשון התמקד בזה שמוקסלי מצא דרך והוא רק היה צריך להתמיד בה. הקטע הוא, שמוקסלי זנח את המטרה הכללית שלו ואת האסטרגיה לקרב הזה ונתן לאוריילי לחדור לו מתחת לעור למרות שייעץ לאוספרי לא לתת למתאבקים שהוא פוגש בדרך לעשות את זה. מוקסלי חזר להרגלים הישנים דווקא כשהוא מצא דרך. השלב השני של הקרב הציג את אוריילי חוזר לעצמו והופך את הקרב הזה לקרב הכנעות, הדרך בה הוא ניצח את מוקסלי פעמיים בגאווה. בחלק הזה אוריילי השתדרג, ידע להתחמק מהמובסט של מוקסלי ישר לתוך הכנעות והראה למוקסלי שלא רק הוא לא אותו המתאבק שהיה לפני שנה. החלק השלישי היה פשוט מי טוב יותר, לשניהם היו רגעי חדות מרשימים דווקא כשהם היו באפיסת כוחות. לפני הקרב הזה זה הרגיש שיהיה לו קשה להתעלות על שני הקרבות הקודמים שהתבססו על שנאה אבל דווקא כי קיבלנו משהו אחר ושונה, אני חושב שהוא התעלה עליהם. אני באמת מאמין שקיבלנו כאן יצירת אומנות. הריין הזה עושה פלאים למוקסלי ואולי זה רעיון לא רע שהוא יבוא עם התואר הזה לאול אין במקום להתערבב שוב פעם אחרי שנה בתמונת אליפות העולם. מי שעדיין מתבכיין על מוקסלי שהוא קובר מתאבקים או מדמם בקרבות שלו - אין לו מושג על מה הוא מדבר.

הכניסה של אוספרי תמיד חגיגה, היה רגע חמוד עם רוכבי המוות, כיף שחושבים על הדברים הקטנים האלה. אני תמיד חושב לעצמי "זהו, זה הקרב בו הקהל יוריד הילוך וינוח טיפה" אבל אוספרי לא השאיר להם ברירה אחרת מתחילת הקרב. הקרב הזה היה בול מה שצפיתי והציפיות שלי היו גבוהות מאוד. אוספרי משחרר את מהלכי האירועים הגדולים שלו ומתבל את המובסט שלו בחדות ובמהלכים הטכניים שמוקסלי המליץ לו עליהם. היה פנומנלי לראות סטיילס קלאש על ג׳ו. ג׳ו לא שיקר והביא את הגרסה שאוספרי רצה, הרוצחת עם המובסט הכיפי שלו, לא ג׳ו המשעמם שקבלנו בריצה האחרונה. ההתחמקות הקלאסית של ג׳ו באה לידי ביטוי בהפתעה מוחלטת והייתה הנאה מוחלטת. ג׳ו היה יריב חכם ושקול לאוספרי ועם ההופעה הזאת היו רגעים בקרב שלא היה מפריע לי שג׳ו יקח את הניצחון. הסיום היה מעולה, לא יותר מדי פינשרים ושירת את הקרב כמו שצריך. איזה כיף. ג׳ו מכבד את אוספרי בסיום מזכיר לי את הכבוד שדארבי קיבל בדרך לאליפות העולם, רמז לעתיד? אני יודע שהגמר המסתמן הוא אוספרי-סוורב אך מה אם נקבל את קלאודיו במקום סוורב?

לא זוכר איפה קראתי, באיזה שפה ודעה של מי זאת הייתה שהוא לא אוהב את השיר כניסה של סוורב - אני מהמר שזה היה משוגע בבית משוגעים, בשפת הטיפשים. והנה אחרי 4 קרבות מצויינים הגענו למה שהוכתר לקרב השנה עוד לפני שהוא התחיל. גם כאן הקהל הראה שהוא סוער מאוד מתחילת הקרב. בנדידו קילף את קליפת המסוכן ביותר מסוורב מהר מאוד בתחילת הקרב והראה שאי אפשר לזלזל בו. מחווה יפה לברודי, איזה חברות מתוקה יש להם. בדומה למוקסלי, גם סוורב ניצל את הTB כדי לעצור את היריב שלו מהתקפה ארוכה מדי. סוורב נטש את המובסט המעופף לאחר שלא נחל הצלחה במלחמה הזאת מול בנדידו והתחיל פשוט לקרקע את המעופף הבכיר בקרב. הקרב קצת הלך למחוזות משעממים ביחס לערב המטורף הזה ואז סוורב שלף תרגיל עמידה על הכתפיים של בנדידו שהובילו לבעיטה פסיכית ושלח את הקרב הזה למימד הטירוף. בנדידו רצה גם ושלף מהלך חרא קדוש. התגובה לפינישר של בנדידו מהרצפה הייתה כל כך מחרישת אוזניים שלא שמעתי את ספירת השופטת. משם אני חושב שהשמיעה שלי נפגעה דוקטור, הקהל הזה הולך לחזור צרוד הביתה. סיום מעולה, עוד קרב שלא איכזב למעט כמה דקות יחסית רגועות באמצע (שבכל פרק אחר לא היו מורגשות בכלל). אוספרי וסוורב הם הזוכים הגיוניים לקרבות האלה.

אשכרה 7 על 7, זה כמעט חצי ראמבל. הכניסה המוקלטת של ההילים הפריעה לי כי כבר ראינו את קאליס ודיוויס מעורבים סביב הקרב השני הערב. הכניסה של הפייסים הייתה מגניבה, תודה לרז ולידור אדיר שעדכנו אותי שמדובר באצטדיון טניס, זה הסביר את הכדור שהתגלגל סביבם. מה אפשר להגיד על מה שקיבלנו? סינמה, קרקס, קומדיה, PWG, רסלינג חחח, רסלינג? רסלינג! פליפי שיט, רגעים גדולים, רגעים שמבזים את הספורט, הכל מהכל. ורגע של רצינות, הכימיה של פרי ודיוויס הייתה טובה בקרב, היו להם רגעים גדולים יחד. ליונה יצא פה נהדר. ליו ראש ולאשלי היה רגע מצחיק, תודה טוני קאהן שאתה משחק עם הצעצועים שלך נכון. הספוט מדרגות נעות היה מפוספס מבחינת צילום, שוט רחב יותר היה יכול לעשות חסד עם המהלך. הסלפי של אנדרדה נהרס על ידי לוצ'זוראס היה מצחיק מאוד. היה נחמד לראות את יקיר האינדיז הבלתי מנוצח ובכללי הקטע בקייטרינג היה משעשע, שמחתי שהמשיכו עם הגאג ששם נמצאים כל הכלומניקים. הספוט עם העגלה הרגיש לי מאוד ג'קאסס ובכללי מגניב לראות עגלה כנשק ברסלינג. נכנסתי לקרב דלוק על הבאקס-כלבים ויצאתי ממנו דלוק על לאשלי ובינג'מן-הכלבים. דווקא הקטעים עם הטניס במהלך הקרב פחות עבדו לי. שיתוף הפעולה של בינג'מן עם הבאקס היה מגניב ממש, תרם לאווירת ה"לילה אחד בלבד". לצד הרגעים המגניבים, היו המון רגעים מבאסים. אומגה וג'ריקו כבר זקנים, ממש זקנים. אנדרדה וריקושט שחצי רגל בתמונת אליפות העולם לא עשו שם דבר גדול בקרב הזה, רק חטפו מכות. על אף הקידום של דיוויס-פרי לקראת המפגש השלישי, דיוויס גם כן לא עשה משהו גדול בקרב הזה. בערב הגדול הזה הייתי צריך קרב אחד שיהיה השק חבטות שלי והנה זה הקרב הזה. מי שרוצה להשלים יכול לשים סרטון סיכום של הקרב שיסקור את כל הרגעים הגדולים, כן היו ספוטים טובים, יצירתיים ומצחיקים אבל בטוטאל, עוד קרב קבוצות בתקופה האחרונה בו ההילים לא יוצאים טוב. חוץ מליונה, כפרה על ליונה. כמובן שבסיום הקרב ג'ריקו עם מחווה לסאבו שנראת כמו מחווה לאיבושי. Sad לפחות זה קרב בידורי שפחות נלקח ברצינות.

תמיד כיף לשמוע את הקהל מזמזם את השיר של מג'פ. לא דובר על זה הרבה אבל השיר של דארבי באנגר. אהבתי את קטע הוידאו לפני, מצנרת הביוב אל הטופ. הפייסאוף המרוחק ביניהם בזירה הדגיש כמה דארבי מרגיש כמו אלוף עולם לגיטימי. אהבתי את ההכרזות האישיות, זה חיזק את אווירת הקרב הגדול. וקרב נוסף בריין המעולה של דארבי שנפתח חזק. ישר להצמדות שעלו להם בהפסדים ונחיתה אכזרית על הראש ספק אמיתית ספק דארביכננת. משם העלילה כתבה את עצמה, הסיכונים של דארבי לא השתלמו, שוב פעם הניסים בצד של היהודים. מג'פ היה שם כדי ללחוץ על ההדק. דארבי לא היה פראייר בכלל, הראה למג'פ שהוא יכול לשחק מלוכלך כמוהו, בדומה לקרב ההוא שנגמר תוך כלום זמן והכתיר אותו למלך. אני כן חייב להגיד שמתחיל להימאס עליי שבכל קרב גדול של מג'פ יש את השלב הזה של שרשרת הצמדות רול אפ מהירות. ספוט הקפיצה לתוך המצלמה היה יצירתי מאוד, לדעתי זאת פעם ראשונה שאנחנו רואים את זווית הראייה של הצלם בספוט כזה. דווקא השידור החוזר פגע בחוויה, היו צריכים לוותר עליו. דארבי עם סיכון גדול נוסף שלא השתלם, קפיצה מטורפת, כאילו שהוא מסוגל לפחות מזה. דארבי קורס ומג'פ עולה כמו שטן, מעולה, הרבה אופי. מג'פ עושה את זה אחרי קרב משוגע. היו רגעים שחשבתי שזה יהיה יחסית הקרב הרגוע של הערב, טוני קאהן בטח צוחק עליי מלמעלה. רוב הקרב הייתי בטוח שדארבי ישיג את הניצחון, טוני קאהן מתפקע מצחוק עליי מלמעלה.

סיום האירוע בוצע נהדר אבל באמת? נייט בתפקיד הדמות המרכזית באנגל הזה? אני יכול למצוא לזה הסבר בקלות ועדיין אחרי כל האירוע המצוין הזה לסיים עם נייט בספוט המרכזי מרגיש לי מאוד מוזר.

לסיכום, כל קרב גברים (למעט האצטדיון) הפציץ פה לרמה שיהיה לי קשה לסדר רשימת המלצות מצומצמת יותר. לצופים מבחוץ אני אנסה לעשות סדר זריז. שני הקרבות הראשונים היו קרבות שנאה מעולים שהכתירו אלופים במה שהיה נראה כמו ההזדמנות האחרונה שלהם. מוקסלי-אוריילי היה קרב טכני מגניב ושונה ממה שקבלנו קודם לכן. שני קרבות הטורניר יכלו בקלות להיות קרבות הורדת ההילוך אבל הם לא היו מוכנים לרדת ברמה של הקרבות שעלו לפניהם. אוספרי-ג'ו אכן ענה לקרב החלומות שאוספרי רצה ובנדידו-סוורב הציג כמה מהלכים בסוף הקרב שהוכיחו לי שמדובר בחייזרים. קרב האצטדיון מתאים לחובבי הז'אנר, ענה על סינמה בכל קצוות הספקטרום אך כמכלול היה פחות לטעמי. הקרב המרכזי כלל רגעי דארבי גדולים ורגעי חוכמה של השטן בכבודו ובעצמו. בשונה משאר קרבות הריין שלו, הסיכונים של דארבי לא השתלמו הפעם והשטן היה שם כדי לשחק עם הגופה שלו. וכמובן, פלטצ'ר חזר והדיח את טקאשטה מהמשפחה! איזה יופי של אירוע.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 5 users Like NoamRR's post:
  • KB24, Liorton, Nisan5454, orgibor, Tblack
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
05-27-2026, 01:02 PM
תעת -

1 - מסכים עם אלעד מאוד, משולש של פלטצ'ר-אוקדה-טקאשטה חייב לקרות באול אין.
2 - גילאם שמח תמיד לראות אותך פה אבל מרגיש לי שזה חד צדדי, אתה לא קראת שום דבר מהדיונים שלנו. פלטצ'ר הוא ראש המשפחה כבר תקופה ארוכה. אוקדה לא יכול להיות מספר 1 כשהוא מלקק למספר 1 האמיתי.
3 - פנייה נוספת לגילאם, לטקאשטה הייתה ההזדמנות להיות המתאבק הטוב ביותר ברוסטר אבל הוא בחר להתנהג כמו כל יפני בארגון האבקות גדול, לנוח ולהוריד הילוך. יש לא מעט קרבות גדולים רשומים על שמו אבל הוא צריך ומסוגל ליותר מזה.
4 - והמלצה לגילאם, תחלק את האירוע לכמה ימים.
5 - שכחתי לכתוב במגילת הדעות, תודה לפט"ר על ריין מטורף עם אליפות הזוגות.
6 - מחזק מאוד את אלעד לגבי הסוטים שמציצים מאחורי העצים ולא משאירים סימן שהם פה. הכל בסדר, זה מגניב לאהוב AEW.
7 - חלום שלי לראות תגובה מפורטת של ניסן. מה אומר ניסן? אתה תגשים לי את החלום הזה?
8 - אפרופו חלום, אסף, תעשה את זה! אני מדבר כמובן על להביא את החבר לפורום. וכם ללכת לאול אין זה סבבה.
9 - אסף אני לא יודע איך לשכנע אותך לגבי בנדידו אחרי הקרבות המטורפים שהוא הביא עם סוורב ואנדרדה, אני צריך למצוא דרך.
10 - ירדן השאירה אותי בשוק, אשכרה מג׳פ ניצח בלי רמאות? ואוו. דרך מגניבה לפתוח את הריצה השלישית עם אליפות העולם.
11 - מצטער גיבור, פלטצ'ר גדל להיות אגדה חיה. אני תמיד נדהם כמה טאלנט איכותח יש במשפחת קאליס, אין סוף לכמות העלילות שאפשר להוציא משם, ממש טלנובלה שגם גברים יכולים להתחבר אליה.
12 - גיבור תן לי לעשות לך סדר לגבי אול אין, מג׳פ-אוספרי וסוורב-מוקסלי. אם אתה צריך את העלילה לסוורב-מוקסלי רק תבקש. אני יודע שאתה תבקש, אני פשוט לא רוצה להחביא אותה ב-תעת שלא גורף רייטינג גבוה אבל עדיין חשוב לליבי מספיק כדי לצאת לאור כל פעם מחדש.
13 - גיבור תרגע, הטיעון שלך לגבי קרב מנוסת הבהלה באצטדיון (פגעתי נכון בתרגום? אם כן חבל שלא השתמשתי בזה קודם) שכנע אותי. תודה לך. ועדיין, אנדרדה היה צריך רגעים שיוציאו אותו טוב בקרב וגם איזה משהו מצחיק עם הקאצפרייז החדש שלו.
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Nisan5454, orgibor
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 711
05-27-2026, 04:53 PM
(05-25-2026, 02:57 PM)KB24 כתב:  מיק פולי ב-AEW מרגיש כל כך טבעי ואני מאמין לו לגמרי שהוא אומר שהחברה הזאת החזירה לו את האהבה להאבקות. השילוב שלו בסגמנט עם MJF ודארבי לפני תחילת האירוע תרם מאוד לאווירה ודחף את הקרב עוד שלב קדימה.
קרב פתיחה מושלם שמתחיל עם הכניסה של קופלנד שתמיד כיף לשמוע את הקהל שר את השיר שלו אבל הפעם זה הרגיש עוד יותר מיוחד. קרב טוב בקצב גבוה שסיפק הרבה רגעים טובים והתעלה הרבה מעבר לציפיות שלי. C&C זוכים באליפות הזוגות של הארגון זה רווח כפול, הם זוכים באליפות והארגון זוכה להכניס טאג אגדי כמוהם להיסטוריה של הזוכים בתואר. טאצ' יפה לעשות את הספיר על השולחן הבוער באירוע שמיק פולי נמצא בו.
טאקשטה - אוקדה גם סיפק את הסחורה בזירה למרות הירידה באיכות הבנייה של הקרב. 2 קרבות מעולים לפתוח איתם את האירוע, בחירה נכונה של טוני הפעם. 
אני חושב שקייל היה אמור לקחת חלק גדול בבנייה של הקרב וברגע שהוא נפצע הם קצת איבדו כיוון, אני שמח שהוא חזר ויותר שמח שקיבלנו התקדמות משמעותית עם הטרן על טאקשטה. אם קייל לא הולך לזכות בגאונטלט באול אין הייתי הולך על קרב משולש של אוקדה - טאקשטה - פלטשר.
קרב השלישי הייתה ירידה טבעית כי אין פה איזה סיפור מיוחד והנצחון היה צפוי, אחלה אתנה הגיע הזמן לריצה משמעותית ברוסטר הראשי.
מוקסלי שומר ובצדק אין לקייל כרגע מה לעשות עם התואר ואנחנו צריכים את מוקסלי עוד קצת בתור המנטור של אוספריי וזה יותר הגיוני שהוא ימלא את התפקיד הזה כל עוד הוא מנצח ומתגבר בעצמו על אתגרים מהעבר.
כמה נהניתי מאוספריי - ג'ו, אוספריי עדיין מתאבק הזירה הטוב בעולם וג'ו הוא אנדרייטד. אוספריי עובר את השלב הראשוןן בטורניר עם נצחון קשה על פעמיים אלוף עולם של הארגון ואני מצפה שבשלב הבא ינצח את מארק דיוויס שניצח אותו לא מזמן.
סוורב - בנדידו גם היה מושלם ואיך אפשר שלא עם 2 מתאבקים מוכשרים כאלה. האוס קול שסוורב עומד לבנדידו על הכתפיים, בנדידו מגיב עם פויזנראנה ועוד מהלכים מרהיבים שמרימים את הקהל. סוורב מנצח בצדק והוא הולך להיות ההיל שיפגוש את אוספריי בגמר הטורניר.
מרובע נשים היה בדיוק מה שהוא היה צריך להיות והוא היה בקצב גבוה ונתן לכל אחת את הבמה ולא פחות חשוב הסתיים עם התוצאה הנכונה כי ת'קלה הייתה צריכה לשמור פה.
סטדיום סטמפיד תמיד מספק את הסחורה, מהכניסות גרסת סנאץ' עם מטליקה ברקע, דרך קני מנסה לעשן סיגר ועדיין נראה יותר מגניב מהרבה מתאבקים אחרים, דרך קרב שלא הגזים בגרסת ההארדקור שלו ובספוטים מוגזמים דוגמת שנים קודמות והיה מאוד מבדר ולא רק שהצליח לשמור על הקהל עירני באירוע ארוך הוא גם הצליח להעיר אותו עוד יותר. אני אמשיך להתייחס לקני שנראה טוב מאוד בקטעים שהוא קיבל את הבמה ואני מקווה שנראה ממנו יותר ככל שאול אין יתקרב. HS אובר בטירוף כרגע והקהל הגיב להם מצויין והאמת מגיע להם כי הם בכושר מצויין וזה לא מובן בגילם (בעיקר שלטון). נצחון טוב של הפייסים שמשמח את הקהל.
והגענו לקרב המרכזי שגם היה הרבה מעבר לציפיות שלי. MJF שומר על השיער שלו וזוכה להיות אלוף עולם 3 פעמים לפני גיל 30 הישג שנראה שהוא כל כך רצה. דארבי מסיים ריצה מיוחדת, אומנם קצרה אבל עם המון הגנות על התואר ובעיקר המון ספוטים משוגעים. קווין נייט מאוד מיותר כרגע ואין צורך לדחוף אותו לכל מקום תנו לו להיבנות באופן טבעי ולא לדחוף אותו בכח.
אחרי "מהפכה" זה כנראה האירוע הכי טוב של AEW השנה והלוואי שיצליחו לשמור על רמה גבוהה.

סתם משהו קטן שמפריע לי ויכול לשנות הרבה את איך שהפורום נראה

[Image: 7ef364b8ac4e63e0db063341d1f71acaab9891d2.jpg]
חלק קטן מהמשתמשים שנכנסו לאשכול, כבר נכנסתם תנו איזה תגובה קטנה אפילו רק על קרב אחד או משהו ספציפי שעניין אתכם, תנו איזה לייק שיראו שיש פה פעילות כי אחרת זה אשכול של 3-4 אנשים שחוזרים על עצמם.

לא באמת צפיתי באירוע אז אין לי שום תגובה לגיטימית לתת, אני יכול רק להגיב על מה שקראתי. אני כן יכול להגיד שקרה של 7 על 7 זה מוגזם, לא משנה מה הסטיפולציה והאם זה היה טוב בסוף או לא, שדרבי אלין נגד MJF לא מרגיש לי גדול מספיק בשביל להיות מיין איבנט של אירוע ושקרבות רבע גמר של טורניר לא צריכים לקחת חלק ב-ppv אלא אם זה אירוע שכל הטורניר אמור להיות בו.

זאת לא ביקורת על הקרבות כי לא צפיתי בהם אז אני לא הולך להגיד אם קרב הוא טוב או לא טוב, אני יכול רק להעיר על החלטות כאלה ואחרות שאני מסכים או לא מסכים איתם.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מחובר
עובדות
תגובות: 1,738
אשכולות: 1
Likes Given: 1,240
05-27-2026, 06:31 PM
מוכנים או לא, הנה זה בא:

אדג' וכריסטיאן - FTR - היה מעולה. מטורף שאדג' וכריסטיאן (הקצה והכלוב הנוצרי) עברו את ה50. תענוג לראות את שניהם בזירה כל פעם. הקרב היה מלא אקשן ולא משעמם לרגע. הייתי בטוח שיהיו יותר קטעים סדיסטים, אבל חוץ מהספייק הכל היה בטעם טוב.

אוקדה-טאקשיטה -מצטרף כאן לכולם. קרב מעולה של שניהם. כימיה מטורפת. סיפור שעובר טוב תוך כדי הקרב. קהל שמושקע בקרב כמו שצריך. תענוג.

מוקס-אוריילי - הקרב עצמו היה טוב. אני מאוד נהנה מהריצה הנוכחית של מוקס. אני פחות אוהב קרבות שהולכים יותר מדי לכיוון של הכנעות. אבל פה זה דוגמה לאיך זה יכול לעבוד טוב עם בנייה נכונה.

ג'ו-אוספריי - וואו. הקרב הצמיד אותי למסך. ספוטים (קטעים?) מטורפים. שניהם היו מעולים. בכיף הייתי רואה עוד 5-10 דקות של הקרב הזה. אוספריי לגמרי גנב את ההצגה.

סוורב- בנדידו - עוד קרב שהציג רמה גבוהה מאוד. קודם כל אם מדברים על כימיה - הכימיה ביניהם הייתה מעולה. הם נתנו ספוטים מרשימים מאוד. הקהל היה בטירוף כל הקרב (תכלס מבין אותם) וגם הוסיף ממש לאווירה.

קרב נשים מרובע - היה בסדר. לא מעבר. אני לא כזה אוהב קרבות מרובעים. וגם, כשאני לא באמת מכיר את המתאבקות שם ולא מעורב בעלילה היה לי עוד יותר קשה להתחבר. לא דילגתי כי אני לא נועם. אבל כנראה הקרב הכי פחות טוב שראיתי באירוע הזה.

קרב שביעיות. וואלה לא יודע. קודם כל אני שמח שלא היה כאן שיר ברקע. סורי אבל זה בלתי נסבל. מעבר לזה... זה לא היה רע. ולא שלא נהניתי. אבל זה לא ממש קרב. ספוטים גדולים ובעיקר בידור. אני עובר על התגובות ומבין שזאת הייתה המטרה. אז אחלה, הצליחו. אבל למה לא לעשות את זה בתחילת הערב בשביל ההייפ (התלהבות)? מסכים גם שהיו כמה קטעים מיותרים. מה שכן, אם הכל היה באמת לייב - מרשים.

דארבי - MJF - קצת נדוש לכתוב את זה שוב אבל קרב מעולה. קודם כל, כל הבנייה כאן הייתה טובה. ובקרבות כאלו הסיפור חייב לעבור כמו שצריך באמצע הקרב. דארבי משוגע בקטע אחר. אהבתי את כל הקרבות האחרונים שלו. על MJF מיותר להרחיב. מלבד כל הקטע עם הרולאפ המטומטם הזה כל הקרב היה מעולה.

בכללי נהניתי מאוד מהאירוע. מלבד זה שהוא באמת היה ארוך מדי (אולי לפצל ל2 לילות? יש שמועות שזה עוזר), היה אירוע מעולה. הקהל היה בטירוף כל הערב והוסיף מאוד לאווירה.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 6 users Like Liorton's post:
  • DarkArts, KB24, Nisan5454, NoamRR, orgibor, Tblack
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
05-27-2026, 07:28 PM
(05-27-2026, 06:31 PM)Orton כתב:  מוכנים או לא, הנה זה בא:

אדג' וכריסטיאן - FTR - היה מעולה. מטורף שאדג' וכריסטיאן (הקצה והכלוב הנוצרי) עברו את ה50. תענוג לראות את שניהם בזירה כל פעם. הקרב היה מלא אקשן ולא משעמם לרגע. הייתי בטוח שיהיו יותר קטעים סדיסטים, אבל חוץ מהספייק הכל היה בטעם טוב.

אוקדה-טאקשיטה -מצטרף כאן לכולם. קרב מעולה של שניהם. כימיה מטורפת. סיפור שעובר טוב תוך כדי הקרב. קהל שמושקע בקרב כמו שצריך. תענוג.

מוקס-אוריילי - הקרב עצמו היה טוב. אני מאוד נהנה מהריצה הנוכחית של מוקס. אני פחות אוהב קרבות שהולכים יותר מדי לכיוון של הכנעות. אבל פה זה דוגמה לאיך זה יכול לעבוד טוב עם בנייה נכונה.

ג'ו-אוספריי - וואו. הקרב הצמיד אותי למסך. ספוטים (קטעים?) מטורפים. שניהם היו מעולים. בכיף הייתי רואה עוד 5-10 דקות של הקרב הזה. אוספריי לגמרי גנב את ההצגה.

סוורב- בנדידו - עוד קרב שהציג רמה גבוהה מאוד. קודם כל אם מדברים על כימיה - הכימיה ביניהם הייתה מעולה. הם נתנו ספוטים מרשימים מאוד. הקהל היה בטירוף כל הקרב (תכלס מבין אותם) וגם הוסיף ממש לאווירה.

קרב נשים מרובע - היה בסדר. לא מעבר. אני לא כזה אוהב קרבות מרובעים. וגם, כשאני לא באמת מכיר את המתאבקות שם ולא מעורב בעלילה היה לי עוד יותר קשה להתחבר. לא דילגתי כי אני לא נועם. אבל כנראה הקרב הכי פחות טוב שראיתי באירוע הזה.

קרב שביעיות. וואלה לא יודע. קודם כל אני שמח שלא היה כאן שיר ברקע. סורי אבל זה בלתי נסבל. מעבר לזה... זה לא היה רע. ולא שלא נהניתי. אבל זה לא ממש קרב. ספוטים גדולים ובעיקר בידור. אני עובר על התגובות ומבין שזאת הייתה המטרה. אז אחלה, הצליחו. אבל למה לא לעשות את זה בתחילת הערב בשביל ההייפ (התלהבות)? מסכים גם שהיו כמה קטעים מיותרים. מה שכן, אם הכל היה באמת לייב - מרשים.

דארבי - MJF - קצת נדוש לכתוב את זה שוב אבל קרב מעולה. קודם כל, כל הבנייה כאן הייתה טובה. ובקרבות כאלו הסיפור חייב לעבור כמו שצריך באמצע הקרב. דארבי משוגע בקטע אחר. אהבתי את כל הקרבות האחרונים שלו. על MJF מיותר להרחיב. מלבד כל הקטע עם הרולאפ המטומטם הזה כל הקרב היה מעולה.

בכללי נהניתי מאוד מהאירוע. מלבד זה שהוא באמת היה ארוך מדי (אולי לפצל ל2 לילות? יש שמועות שזה עוזר), היה אירוע מעולה. הקהל היה בטירוף כל הערב והוסיף מאוד לאווירה.

נהנתי מהדעות והמחוות בעברית, תגיב פה יותר Heart
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Liorton
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,478
אשכולות: 70
Likes Given: 2,449
05-27-2026, 07:57 PM
(05-27-2026, 04:53 PM)ANYS כתב:  לא באמת צפיתי באירוע אז אין לי שום תגובה לגיטימית לתת, אני יכול רק להגיב על מה שקראתי. אני כן יכול להגיד שקרה של 7 על 7 זה מוגזם, לא משנה מה הסטיפולציה והאם זה היה טוב בסוף או לא, שדרבי אלין נגד MJF לא מרגיש לי גדול מספיק בשביל להיות מיין איבנט של אירוע ושקרבות רבע גמר של טורניר לא צריכים לקחת חלק ב-ppv אלא אם זה אירוע שכל הטורניר אמור להיות בו.

זאת לא ביקורת על הקרבות כי לא צפיתי בהם אז אני לא הולך להגיד אם קרב הוא טוב או לא טוב, אני יכול רק להעיר על החלטות כאלה ואחרות שאני מסכים או לא מסכים איתם.

על הנייר אתה צודק וגם חשבתי ככה, בפועל 2 הקרבות סיפקו הצגה
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
05-27-2026, 09:44 PM
(05-27-2026, 06:31 PM)Orton כתב:  קודם כל אני שמח שלא היה כאן שיר ברקע.

זה יותר בקטע של אנרכיה בארנה, זה הסטיפולציה היותר פסיכית.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-24-2026, 11:10 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר