10-20-2025, 10:34 AM
(10-20-2025, 08:56 AM)NaRRative כתב: מודה שאת השיפודים הרצתי, זה היה קשוח והייתי באמצע הקפה של הבוקר.
תאמין לי, לא הפסדת כלום.
כמעט הקאתי לייב כשראיתי את הספוט (עשיתי לייב בצ'אט עם חברים, וכולם כמעט הקיאו במהלך הספוט.
|
תוצאות | תוצאות | AEW WrestleDream 2025
|
|
10-20-2025, 10:34 AM
(10-20-2025, 08:56 AM)NaRRative כתב: מודה שאת השיפודים הרצתי, זה היה קשוח והייתי באמצע הקפה של הבוקר. תאמין לי, לא הפסדת כלום. כמעט הקאתי לייב כשראיתי את הספוט (עשיתי לייב בצ'אט עם חברים, וכולם כמעט הקיאו במהלך הספוט.
10-20-2025, 10:46 AM
(10-20-2025, 10:34 AM)DarkArts כתב: תאמין לי, לא הפסדת כלום. וואלה מגניב הפורמט של צפייה עם חברים. ![]()
10-20-2025, 11:11 AM
10-20-2025, 02:28 PM
10-20-2025, 03:10 PM
(10-20-2025, 11:11 AM)Tblack כתב: בנוגע לדימום, קראתי עכשיו שזה בגלל הגבלות שיש על היאבקות במיזורי. אז הגיוני, הדימום היחידי שקיבלנו היה דימום בפה של דארבי.
10-20-2025, 03:11 PM
(10-20-2025, 10:46 AM)NaRRative כתב: וואלה מגניב הפורמט של צפייה עם חברים. לא בדיוק חברים, אני אדמין בBaked.live אז אני בעיקר מפקח שם ורואה לייב עם משתמשים.
10-20-2025, 09:40 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-20-2025, 09:41 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
טוב, לאחר קריאת התוצאות לא התכוונתי לצפות באירוע מתוך אמונה שאירוע פילר לא ראוי לצפייה, אבל כל התגובות על ה״מיין אבנט״ דחפו את באם באם לצפות ב״קרב״ הזה.
האבקות ״חלומות״? אולי חלום בלהות! כן כן, באם באם הגזים עם ה״״ משתדל להפסיק עם זה. אפשר לקיים דיון פילוסופי על מה הופך קרב הארדקור לבלתי נשכח. בדרך כלל המושג בלתי נשכח נוגע באחד מהשניים - חדשני (קרב הסולם הראשון, גהנום בכלוב הראשון, קרב הארדקור הראשון שמערב נשים - היידה פנלופה) או מהנה (קרב שלשות tlc). הקרב הזה היה לא זה ולא זה. הוא הזכיר לי סרט gore עלוב עם אפס תסריט שמנסה להגעיל כדי להתבלט. הוא דווקא התחיל מאוד מהר, אבל בערך תוך דקה וחצי זה נגמר והוא הפך לקרב איטי להחריד שמנסה לחדש באמצעות ספוטים שיהיו זכירים. הספוט עם הקיסם היה עלוב. לא מגעיל ולא נעלים. מטופש כמו העין של ריי מיסטריו. זכיר? כמו שאנחנו זוכרים את הספוט עם אדג׳ והמסמרים. כשהולכים על זול, תמיד יבוא משהו זול יותר בעתיד. זה המקום לתת דווקא מחמאה לספוט של קלאודיו (כמובן שבאם באם מתעלם מכך שהוא לא היה צריך להיות בקרב) עם הזריקה על השולחן. זה היה מחריד ומהנה! כמובן שאחר כך מוקסלי מעיף את עצמו על השולחן בבוץ׳ נוראי אבל היי, this is awesome או משהו כזה. מוקסלי זוכה להרבה ביקורת, ובצדק. ממתאבק מדהים הוא הפך לקריקטורה. אבל איפה דארבי בסיפור הזה? הוא כלום ושום דבר. אין בו טיפת יכולת האבקות, ולמעשה הוא כבר לא סטינג הקטן אלא מוקסלי הקטן. וכן, סטינג הזקן מחבל לבדו את כל הסטייבל זה אחד הרגעים העלובים שאני זוכר, כמעט כמו טייקר הזקן מחסל את הרוק. באם באם מאוד מתוסכל. לפני חודשיים, שפייג׳ ניצח, חשבנו שיוצאים לדרך חדשה. עדיין חושבים ככה?
לצערי לא מצליחה לשבת ולכתוב תגובה מפורטת כמו שרציתי. אולי עוד אצליח, אבל בנתיים הדעות הקצרות שלי:
* פתיחה מטריפה של האירוע, אם באמת, כפי שנאמר, רק היה לנו אכפת מהקרב. אבל היה נראה מפוצץ. * הבאקס נגד JE: קודם כל, לא הסטוריליין ולא הקרב מצריכים סטיפולציה של המנצח מקבל כסף. נכון שזה הגימיק כרגע של הבאקס (כניסה אדירה עשו להם), אבל יש כאן מספיק היסטוריה בפיוד בשביל פשוט קרב רגיל. בכל אופן זה היה MOTN מבחינתי. פשוט תענוג לראות את JE, נראה שהם כל כך שמחים לחזור ואוהבים להתאבק. השוט המתרחק שעשו על לוצ'זאורוס באמצע הקרב היה יפייפה. הבאקס, כמו תמיד, היו מעולים. ג'ק פרי עשה הרבה הוריקנות למיניהן בקרב אבל כל אחת בחסד, והקאונטרקאנה שלו למאט היה.... וואו. הקרב אבל הרגיש לי מאוד ארוך. יותר ארוך מהאנגמן - ג'ו. ייתכן? היציאה של קני הייתה אחלה, ממש הופתעתי שהבאקס לא חברו אליו. אהבתי. * קריס נגד טוני - רוב הקרב היה איטי ומשעמם. טכני מאוד, אבל מהסוג שפחות כיף לי לצפייה. לקראת הסוף הן העלו את הקצב והסוף עצמו היה מעולה. טוני מבקשת מקריס להרוג אותה וקריס נענית לבקשה. סינמה. התערבות לחלוטין מיותרת של מרסדס. בכלל לא מבינה למה צריך שוב מרסדס נגד אלופת העולם - ראינו את זה כבר. ואני מבינה שאומרים שעכשיו היא לא תצליח לנצח את קריס וזה יתחיל את המפלה שלה. ועדיין, יש דברים יצירתיות יותר מזו. היא כבר ניצחה את קריס פעמיים. (אבל שני הקרבות האלו היו באנגרים מטורפים אז הייפ בכל מקרה). אני מצטערת, מינה נגד מרסדס לא מעניין. למרות שנאמר שהקרב היה טוב. * אליפות הזוגות - הקרב הזה היה הרבה יותר טוב מהקרב הראשון שלהם. קרב מעולה וכיפי לצפייה. כל האינטראקציות בין אוקדה לטאקה זהב. הריינמייקר והחיוך של אוקדה!!! גאוני. אני מודה, יש לי בעיה עם בנדידו. הופכים אותו לסופר סינה בלתי מנוצח (דיינמייט הקודם לא נחשב, הוא היה פצוע בקייפייב) וזה מעצבן אותי. * האנגמן נגד סמואה ג'ו - מאוד נהניתי מהקרב וחשבתי שהיה קרב מעולה. לא השתעממתי לרגע. זה לא משנה שזה פילר, אדם עדיין מרגיש אלוף בכל רמ"ח איבריו וזה אוטומטית מעלה את העניין לצפות בו. לא ציפיתי לטרן של סמואה ג'ו כשנכנסנו לקרב. אבל כששאר האופס הגיעו... פה חשדתי. ממשיכים לעוד פילר, אבל לא כזה אכפת לי. * דארבי נגד מוקס - מסכימה עם כל מה שנאמר מעליי. קרב חולני, חלק לטובה וחלק לרעה. הסיום היה מטומטם לחלוטין. אבל אורגיבור ציין את סנטה סטינג ואהבתי את זה מאוד. זה היה רגע מעולה. סך הכל, גם אם לא קרב הרבה באירוע והוא באמת היה פילרי - הייתה היאבקות מעולה ונהניתי מאוד ממה שראיתי. בסוף יצאו דעות לא כאלה קצרות. אורגיבור, תודה על התוצאות. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|