Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 11 12 13 14 15 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 19.9.2025

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 19.9.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,175
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-20-2025, 10:44 PM
דעות בקטנה כי תכף מתחיל האירוע :

- סגמנט גדול של ברוק לסנר, הצחיק אותי רצח איך הוא הרים את מייקל קול כמו תינוק. גרייבס מכר אדיר את ה-F5 ואני מקווה בשבילו שיחזור לקרב אחרון.
- פייסאוף גדול של לסנר והיימן מאחורי הקלעים, הם צריכים לדבר... הו בייבי. לסנר והחזון ביחד בוור גיימס בסורבייבר סיריס ? הו שיט.
- שארלוט פלייר ואלכסה נגד השירות החשאי על אליפות זוגות הנשים היה קרב נהדר. שארלוט ואלכסה פשוט זהב.
- התגעגעתי לפראקסיום, פראקסיום נגד החזון היה קרב טוב מאוד, קרב קצר בקצב מהיר. הספיר על אקסיום מהאוויר והצונאמי על פרייזר היה אדיר.
- שמח בשביל טיפאני סטראטון שהיא לא נפצעה שבוע שעבר, יצא דיווח שהיא בסדר ושלא רצו להעמיס על הקארד של האירוע אז העבירו תקרב לשבוע הבא.
- סמי זיין נגד כרמלו הייז על אליפות ארה"ב היה באנגר. אני פשוט אוהב את הקונספט הזה של אתגר פתוח, עד עכשיו רק באנגרים נגד סינה, פיניקס והייז.
- לא התייחסו באשכול לסרטון ששודר על סולו סיקואה. זה היה מעניין. סולו אומר שטאנגה לואה הוא החייל היחיד שנשאר לצידו. נראה לאן זה יתפתח.
- סיום חזק לתוכנית. פרומו מעולה של שניהם. מקנטייר שוב מבריק ומפנק אותנו בציוץ נוסף. ברול כמו שצריך לסיום. ויאללה הייפ לרלספלוזה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 885
אשכולות: 1
Likes Given: 110
09-20-2025, 11:07 PM
ראיתי שלא התייחסו כאן למיז בשולחן השדרנים
אני עפתי על הרעיון בטירוף, מבחינתי הוא יכול להשתלב שם במקביל לקורי גרייבס ביום שאחרי מייקל קול כשגרייבס מוביל במקום קול וכל מיני וייד בארטים ופאט מקאפים משלימים מתי שזורם להם
הגב
The following 1 user Likes Agent O22's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
Breakker מחובר
A bonafide badass
תגובות: 2,335
אשכולות: 91
Likes Given: 1,232
09-20-2025, 11:58 PM
הסגמנט של לסנר עם קול וגרייבס היה נחמד, עדיף בהרבה על מה שהיה בשבוע שעבר עם R טרות'. גרייבס לקח את ה-F5 בצורה מושלמת.
אותי אישית מבאס שלא הייתה עוד אינטראקציה כלשהי בין סינה ללסנר רגע לפני הקרב, אבל מה כבר אפשר לצפות כשהכל מרגיש על טורבו בכל מה שקשור לסינה? מרגיש לי שמנסים לסמן V על כל יריבות אפשרית, ומהר מאוד לעבור לאחת הבאה רק כדי להגיד: "הנה, זה קרה".
בכל אופן, ככה או ככה אני בהייפ גדול לקראת סינה-לסנר.
חייב להגיד על לסנר - הבן אדם בגיל 48 עדיין נראה כמו מכונה משומנת. איזה מפלצת. הכוח המתפרץ שלו, הקלילות בשילוב עם הכוח שלו.. פשוט מטורף.
כשהוא נפגש עם היימן והויז'ן כל מה שרציתי זה איזה פייסאוף קצר בינו לבין ברייקר. איזה דרים מאץ', אלוהים.
[Image: 1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Breakker's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
aete12311 מנותק
Rookie
*
תגובות: 94
אשכולות: 0
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: May 2024
09-21-2025, 12:42 AM
1. לסנר פשוט מפחיד אין דברים כאלה. תראו את הגודל של הבן אדם והחוזק שלו ועם כל זה - המהירות. עם כל הכבוד לברייקר וגם לריד ביחד,
היה להם מזל שהם לא התקרבו אליו, עם העצבים שהוא היה נראה - הוא היה אוכל אותם בלי מלח. אגב, מי שמסתכל על הפרצופים שלהם רואה שהם היו עם מבט ילדותי תמים... כאילו הם סתם שם ברקע ליד היימן...
2. לגבי סולו מישהו יכול להסביר לי איך טנגה לואה הגרוע והמעפאן הזה נהיה הנאמן של סולו??? איפה השרוך הזה טלה לונאה טולגה?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-29-2026, 07:30 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר