09-07-2025, 02:23 PM
אני שמח שאומגה בחוץ כי זה מחזק את זה שפלטצ'ר יתמודד מול האנגמן.
מעבר לזה קארד מגניב יחסית, יש סיכוי שאצפה בקרב של מוקסלי לשם שינוי.
מעבר לזה קארד מגניב יחסית, יש סיכוי שאצפה בקרב של מוקסלי לשם שינוי.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)
|
האירוע הבא| AEW ALL OUT 2025
|
|
09-07-2025, 02:23 PM
אני שמח שאומגה בחוץ כי זה מחזק את זה שפלטצ'ר יתמודד מול האנגמן.
מעבר לזה קארד מגניב יחסית, יש סיכוי שאצפה בקרב של מוקסלי לשם שינוי. ![]()
09-14-2025, 03:53 PM
הם לא אמיתיים... סתם נדבקו לקייל פלטשר הזה TNT לא הייתי נותן לו אז את הראשית? יש סיבה שהוא בסטייבל העצום הזה כשקאליס עושה הכל הוא לא מסוגל להתקיים בעצמו ולכן עכשיו זה לא חומר של מאיין איבנט,והם חייבים להפסיק עם הקרבות אליפות שלאחד מהם יש אליפות אחרת, הרוסטר שלהם מסורבל מספיק ואין שום סיבה שאלוף המשנה יקח עוד אליפות.
הסיפור עם אדג' ממש עצוב זה לא איזה אפר קארדר לשעבר כמו סוואגר זה אחד המתאבקים הגדולים במאה רק ההופעה שלו מספקת את הסחורה ובכל זאת הוא הפך לחלק שולי בארגון, הם לא הצליחו לשווק אותו ובמקום לנצל את המעבר בשביל לעבוד עם הדור הבא הוא נדבק לכריסטיאן בטלנובלה כפולה מזו שהיתה לו עם אורטון ב2021, עוד ניסיון לשחזר את העבר כששניהם במקום שונה והכי גרוע שהוא הולך לעבוד עם ה2 חברים הגרועים שלו ושל פאנק שכבר נכשלו ב2 הארגונים רבאק יש לך את MJF, פספסת את אדם פייג' ההיל... כנל לאשלי (לא משווה) שמתפקד כעוד שלטון בנג'מין בזוגות, היו מביאים את אלכסנדר יותר זול, איפה הAlmighty. ריהוט התאימה בזכייה הראשונה שלה כשבתחילת הארגון מחלקת הנשים היתה באמת נקודת התורפה היחידה של הארגון, היום מול בנקס זה כבר לא מתאים, גם טוני סטורם כבר צריכה להפיל הגימיק לא השתנה כבר יותר מדי זמן. הקרב של מוקסלי באמת הקרב הטוב היחידי כאן חבל שהם לא התאפקו וסיימו את הריין שלו באול אין מעניין איך גרסיה ישתלב
This is the story of a fighter who's got nothing to lose Battle tested next opponent he choose Will be left broken and bruised Just me and my crew We battle tested Coming for everything and you know we’ll wreck it
09-14-2025, 04:14 PM
(09-14-2025, 03:53 PM)בליסטרה כתב: הם לא אמיתיים... סתם נדבקו לקייל פלטשר הזה TNT לא הייתי נותן לו אז את הראשית? יש סיבה שהוא בסטייבל העצום הזה כשקאליס עושה הכל הוא לא מסוגל להתקיים בעצמו ולכן עכשיו זה לא חומר של מאיין איבנט,והם חייבים להפסיק עם הקרבות אליפות שלאחד מהם יש אליפות אחרת, הרוסטר שלהם מסורבל מספיק ואין שום סיבה שאלוף המשנה יקח עוד אליפות.פלטצ'ר מדהים ואני מרחק של תמונה/גיפ טוב אחד מלשים אותו בחתימה שלי. ![]()
09-20-2025, 10:30 AM
יש סיכוי קטן שאדם קול יחזור בקרב של האנגמן נגד פלצר?
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|