Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event 12.7.2025

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event 12.7.2025
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,146
אשכולות: 0
Likes Given: 727
הצטרף בתאריך: Aug 2021
07-13-2025, 07:24 AM
הברך שלו לא החלימה כמו שצריך…גם ככה זו פציעה בעייתית
אני אמרתי כבר אז שלדעתי חזר מוקדם מידי

וכן מה שניב אמר זה נכון, כשהוא יקום בבוקר הוא לא יוכל לדרוך על הרגל
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,163
אשכולות: 9
Likes Given: 482
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-13-2025, 07:44 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-13-2025, 07:48 AM על ידי The Visionary.)
טוב, נעשה כבר מגילה כזו או אחרת לפתוח את היום:

1. מקינטייר בקרב הוליווד בסאמרסלאם זה מחדל. לא אכפת לי שג'לי רול הוא סלב גדול, לא אכפת לי שזה כולל את אורטון (שאחרי הפריים שלו), אכפת לי שדרו מקינטייר הוא בטופ 5 דברים שנמצאים על המסך שלנו כבר שנתיים לפחות וזה לא בא לידי ביטוי. רציתם טור פרידה מסינה עם אליפות 17, רציתם שקודי רודס יסיים עוד סיפור, אלו ההשלכות. מתאבק שכל פעם שהוא צריך להיות בטופ, הקורפורייט המסריח מחליט שזה עדיין לא הזמן. אני באמת לא מבין איך מקינטייר רץ כהיל ב-WWE כשכל הקהל רוצה את החגורה הזו עליו.

2. ביאנקה חוזרת לסיפור של ג'ייד-נעומי, למה לעזאזל ביולי 2025 אני מרגיש שאנחנו בדצמבר 2024? הסיפור הזה היה צריך להסתיים ברויאל ראמבל, גג EC. לפחות כבר הוצאתם את ביאנקה מהחרא הזה ושמתם אותה בקרב אליפות של RAW ברסלמניה, אז למה להחזיר אותה אחורה? יש לונג טרם סטוריטלינג ויש חוסר יכולת להתקדם. נעומי-ג'ייד-ביאנקה זה משולש שרצים איתו כבר הרבה יותר מדי זמן. זה לא משהו שנרצה לחזור אליו עוד שנתיים-שלוש ולהרגיש שהן התקדמו הלאה ועכשיו חוזרות ממקום אחר, זה ליטרלי תמיד יהיה אותו הסיפור.

3. הסמואנים ממשיכים בשלהם. סולו וג'ייקוב הם באמת הדבר הכי טוב בסמאקדאון גם כשיש אובר-בוקינג. עדיין אני חושב שזו טעות להחזיר את ג'יי אוסו לתוך הדבר הזה, אבל אם הוא מגיע עם ההילה של אלוף עולם לשעבר ומישהו שבאמת יטה את העסק לטובת הצד שלו במשפחה, אני יכול לקנות את זה.

4. תעיפו לי את LA נייט מהמסך.

5. אני שמח שהשאירו את החגורה על גונת'ר והיא לא הועברה לגולדברג. יכול להיות שזה בגלל הפציעה של רולינס, יכול להיות שזו הייתה התכנית כל הזמן, אבל זו התוצאה הרצויה. אגב, הסיום של הקרב הזה מעיד כמה ראמי-קאריון קרוס הסתיים מסריח. לפאקינג גולדברג השופט לא מרים את היד 3 פעמים כדי לבדוק אם הוא התעלף, אבל ראמי הפוליטיקאי קיבל יחס של מלך בסעודיה. I call bullshit.

6 ואחרון: סת' רולינס חזר מזל, אבל ה-WWE יכולים להוציא מזה זהב ואני אסביר.
בבסט קייס סנריו של ה-WWE- הפציעה של רולינס לא משביתה אותו ליותר מדי זמן, המזוודה נשארת אצלו והוא יפדה אותה כשהוא יחזור וזה יהיה בזמן של הפדייה המקורית.
בבסט קייס סנריו של המזוודה - הפציעה של רולינס ארוכה, אבל מחליטים להשאיר אותה עליו בכל מקרה כי זה פחות משנה. כשרולינס חוזר בהפתעה מוחלטת, הוא פודה ונהיה אלוף בלילה שהוא חוזר. זו פדייה שעדיין לא ראינו שקורית והשוק וואליו יהיה גבוה.
בבסט קייס של הקהל - ה-WWE מבטלים את המזוודה כי הקונספט מוצה.
בבסט קייס של ברון בריייקר - ה-WWE מחליטים שהפציעה של רולינס קשה מדי להשאיר עליו את המזוודה והוא מעביר אותה פשוט לברייקר. זה מטומטם, אבל יכול לקרות.

הבסט קייס לדעתי: ה-WWE מפשיטים את המזוודה מרולינס ומודיעים שבסאמרסלאם יהיה קרב MITB נוסף. ברייקר ייצג את "החזון", אנדראדה, סולו וג'ייקוב יהיו מסמאקדאון. מ-RAW מביאים גם את פנטה לקרב והמקום האחרןן הולך ל...רומן ריינס. עם כל ההישגים שלו, ב-MITB הוא לא החזיק מעולם. אני גם לא חושב שהוא צריך להחזיק בה, אבל הפציעה של רולינס היא הזדמנות לעשות את זה. ריינס מחזיק את המזוודה והולך נגד גונת'ר או כל WHC אחר שיהיה. כשרולינס חוזר, אנחנו מקבלים רומן-רולינס.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 2 users Like The Visionary's post:
  • SwitchBlade, תנולהיותאורח
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
07-13-2025, 07:51 AM
סעמק לרולינס יש היסטוריה לא טובה עם הברך רק לא משהו רציני אני מקווה
בגדול אירוע האוס שואו חלש, בדיוק כמו שתיארתי לעצמי שיהיה
ולסיכום, פרסומות הרבה הרבה פרסומות.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
07-13-2025, 08:15 AM
(07-13-2025, 04:16 AM)lidoradir כתב:  לפי האינסיידר הפציעה של סת' רולינס אמיתית.
התכנון המקורי היה ניצחון של רולינס, הניצחון של נייט הייתה החלטה שנקבעה ברגע האחרון.

[Image: 94fb89105df54a7b8e251d06d86ad46a.gif]

[Image: 0299771c46dc4075bade2102a29f795d.gif]

באמת שראיתי את הסלואו מושן איזה 200 פעם ואני לא רואה שהיא מסתובבת או משהו. האם הוא יכול לקרוע רצועה או שיהיה לו משהו קשה?

מאוד מקווה שזה סתם והוא בסדר.
בתסריט היותר רע הוא יכול להמשיך להופיע על המסך בלי להתאבק ופשוט להכווין את ברייקר וריד.
ברייקר צריך לקבל פה את הספוטלייט ואפילו לתת לו את המזוודה אם רולינס באמת לא יחזור בזמן להשתמש בה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
07-13-2025, 08:31 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-13-2025, 08:32 AM על ידי Jon_M0xley.)
(07-13-2025, 07:44 AM)ser duncan the tall כתב:  טוב, נעשה כבר מגילה כזו או אחרת לפתוח את היום:

1. מקינטייר בקרב הוליווד בסאמרסלאם זה מחדל. לא אכפת לי שג'לי רול הוא סלב גדול, לא אכפת לי שזה כולל את אורטון (שאחרי הפריים שלו), אכפת לי שדרו מקינטייר הוא בטופ 5 דברים שנמצאים על המסך שלנו כבר שנתיים לפחות וזה לא בא לידי ביטוי. רציתם טור פרידה מסינה עם אליפות 17, רציתם שקודי רודס יסיים עוד סיפור, אלו ההשלכות. מתאבק שכל פעם שהוא צריך להיות בטופ, הקורפורייט המסריח מחליט שזה עדיין לא הזמן. אני באמת לא מבין איך מקינטייר רץ כהיל ב-WWE כשכל הקהל רוצה את החגורה הזו עליו.

2. ביאנקה חוזרת לסיפור של ג'ייד-נעומי, למה לעזאזל ביולי 2025 אני מרגיש שאנחנו בדצמבר 2024? הסיפור הזה היה צריך להסתיים ברויאל ראמבל, גג EC. לפחות כבר הוצאתם את ביאנקה מהחרא הזה ושמתם אותה בקרב אליפות של RAW ברסלמניה, אז למה להחזיר אותה אחורה? יש לונג טרם סטוריטלינג ויש חוסר יכולת להתקדם. נעומי-ג'ייד-ביאנקה זה משולש שרצים איתו כבר הרבה יותר מדי זמן. זה לא משהו שנרצה לחזור אליו עוד שנתיים-שלוש ולהרגיש שהן התקדמו הלאה ועכשיו חוזרות ממקום אחר, זה ליטרלי תמיד יהיה אותו הסיפור.

3. הסמואנים ממשיכים בשלהם. סולו וג'ייקוב הם באמת הדבר הכי טוב בסמאקדאון גם כשיש אובר-בוקינג. עדיין אני חושב שזו טעות להחזיר את ג'יי אוסו לתוך הדבר הזה, אבל אם הוא מגיע עם ההילה של אלוף עולם לשעבר ומישהו שבאמת יטה את העסק לטובת הצד שלו במשפחה, אני יכול לקנות את זה.

5. אני שמח שהשאירו את החגורה על גונת'ר והיא לא הועברה לגולדברג. יכול להיות שזה בגלל הפציעה של רולינס, יכול להיות שזו הייתה התכנית כל הזמן, אבל זו התוצאה הרצויה. אגב, הסיום של הקרב הזה מעיד כמה ראמי-קאריון קרוס הסתיים מסריח. לפאקינג גולדברג השופט לא מרים את היד 3 פעמים כדי לבדוק אם הוא התעלף, אבל ראמי הפוליטיקאי קיבל יחס של מלך בסעודיה. I call bullshit.

6 ואחרון: סת' רולינס חזר מזל, אבל ה-WWE יכולים להוציא מזה זהב ואני אסביר.
בבסט קייס סנריו של ה-WWE- הפציעה של רולינס לא משביתה אותו ליותר מדי זמן, המזוודה נשארת אצלו והוא יפדה אותה כשהוא יחזור וזה יהיה בזמן של הפדייה המקורית.
בבסט קייס סנריו של המזוודה - הפציעה של רולינס ארוכה, אבל מחליטים להשאיר אותה עליו בכל מקרה כי זה פחות משנה. כשרולינס חוזר בהפתעה מוחלטת, הוא פודה ונהיה אלוף בלילה שהוא חוזר. זו פדייה שעדיין לא ראינו שקורית והשוק וואליו יהיה גבוה.
בבסט קייס של הקהל - ה-WWE מבטלים את המזוודה כי הקונספט מוצה.
בבסט קייס של ברון בריייקר - ה-WWE מחליטים שהפציעה של רולינס קשה מדי להשאיר עליו את המזוודה והוא מעביר אותה פשוט לברייקר. זה מטומטם, אבל יכול לקרות.

הבסט קייס לדעתי: ה-WWE מפשיטים את המזוודה מרולינס ומודיעים שבסאמרסלאם יהיה קרב MITB נוסף. ברייקר ייצג את "החזון", אנדראדה, סולו וג'ייקוב יהיו מסמאקדאון. מ-RAW מביאים גם את פנטה לקרב והמקום האחרןן הולך ל...רומן ריינס. עם כל ההישגים שלו, ב-MITB הוא לא החזיק מעולם. אני גם לא חושב שהוא צריך להחזיק בה, אבל הפציעה של רולינס היא הזדמנות לעשות את זה. ריינס מחזיק את המזוודה והולך נגד גונת'ר או כל WHC אחר שיהיה. כשרולינס חוזר, אנחנו מקבלים רומן-רולינס.

מסכים עם הוייז מן.

בקשר לבדיקה: מעצבן שתלוי בקרב הם משחקים עם הקטע של הבדיקה תוך כדי הכנעה. במקרים מסויימים זה כמו שהיה היום ויש פעמים שזה כמו עם הזין הג'ינג'י.
חבל שזה לא משהו מסוכם על הכל במקום לזגזג כל פעם לפי הקרב ומי משתתף בו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
07-13-2025, 08:53 AM
נו שווין, הWWE הצליחו להשיג דיבור באינטרנט. הידד!
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
dorrrrr מנותק
Rookie
*
תגובות: 15
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Nov 2024
07-13-2025, 09:04 AM
למה זה לא המחבל שנפצע למההההההה
הגב
The following 2 users Like dorrrrr's post:
  • Cena@16, NoamRR
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 608
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
07-13-2025, 10:58 AM
כל כך עצוב לי על רולינס. איך שראיתי קיוויתי בכל הלב שהוא פתאום יקום ויבצע סטומפ וזה ספוט מזויף...

עצוב. חבל לי על ההייט לנייט, הבחור בסדר. הוא פשוט אפר מידקארדר, הוא היה אמור להפסיד פה ושום דבר לא רע בזה.
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 3,979
אשכולות: 14
Likes Given: 1,287
07-13-2025, 11:48 AM
אם הפציעה של רולינס באמת משמעותית, והוא יחזור רק ב7-8 חודשים, לא צריך לקחת ממנו את המזוודה.
צריך לתת לו לפדות בחזרה שלו בהפתעה.
גם אם יחזור בmitb הבא, הוא יכול לפדות עד לקאב הגברים עצמו, כי זה שנה עד הקרב גברים. ואז יהיה מצחיק ויתכן מצב של פדייה כפולה (זכור לי מצב כזה ב2k24 בסטוריליין שם שהיה פדייה כפולה של הmitb)
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,483
אשכולות: 40
Likes Given: 801
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-13-2025, 01:17 PM
האמת הייתי בטוח שמה שקרה לרולינס זו פציעה מזויפת עד שראיתי אשכרה את הרופא של הWWE מגיע,
הוא כזה חסר מזל בקטע הזה, אני מקווה שאיכשהו הוא יוכל להעביר את המזוודה לברייקר וזה פותח פתח לחתיכת סטוריליין מעניין.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 02:50 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר