07-04-2025, 04:59 AM
(07-04-2025, 12:33 AM)xXRed4EverXx כתב: כריסטיאן
בקלות היה יכול להיות מיין אבנטר, אהבתי את הריצה שלו ב TNA ככריסטיאן קייג' כל כך.
מזל שיש את AEW.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)
|
מכונות בזירה, שקופים בסטוריליין אשכול המתאבקים הכי אנדרייטד ב-WWE
|
|
07-04-2025, 04:59 AM
(07-04-2025, 12:33 AM)xXRed4EverXx כתב: כריסטיאן מזל שיש את AEW. ![]()
מונטז פורד, לא מובן איך אחרי הצ'אמבר ההרואי שלו הוא לא קיבל סינגל ראן. אובר בטירוף, אתלטיות פסיכית, ויכולת בזירה של לא פחות מאלוף עולם. רולינס-פורד זה יריבות שהייתי רוצה לראות אבל לצערי אני בספק. קל קונה קרב איירון מן לשני אלה.
אם היה מקבל אפילו מעט מהפוש שזיין מקבל היה היום אחד מהמתאבקים הטובים בעולם.
07-04-2025, 07:21 PM
ראינו אלף כאלה ברוסטר. בסוף למעט באמת חריגים (שרלוט) - מי שמגיע למעמד הזה, מגיע בזכות. אפשר להזכיר את סזארו/קלאודיו קסטניולי, פאק/נוויל, בנשים הייתה את שיינה בייזלר ואמבר מון/אתינה, וזה מהראש של הנשים האחרונות חוץ מהאובייס כמו צ'אד גייבל, שמקבל עכשיו במה שיותר מגיעה לו.
![]()
07-05-2025, 12:24 AM
לא יודע אני לא מסכים עם כמעט כלום.
- סזארו הוא הכוכב של הדיונים האלו, אבל בפועל הוא המתאבק הכי משעמם בתעשייה. מי חשב שזה מעניין לקחת מתאבק זירה מעולה ולתת לו אישיות של רואה חשבון? הוא יכול לקחת את ה'דמות' שלו וללכת לעבוד במשרד עורכי דין ביום ראשון בבוקר וכולם יהיו בסדר עם זה. אני מסכים עם מה שווינס חשב עליו, הוא פשוט משעמם. אנדרייטד = מדורג נמוך ממה שהוא באמת, ולדעתי בגלל שסזארו מככב בדיונים האלו אני הייתי אומר שהוא אוברייטד. - זיגלר הוא הכוכב של הדיונים האלו עפ"י עצמו. אלוף עולם, זכה בכל אליפות בWWE, מתאבק פגז, אבל הוא מדורג גבוה בצורה קיצונית בהתאם לכישורים שלו, זה שהוא חושב שהוא היה צריך להיות ג'ון סינה הבא לא אומר שהוא אנדרייטד. הוא רייטד בדיוק כמו שהוא. לראייה - הוא הלך לTNA אימפקט ואני לא בדיוק רואה מאות אלפי צופים נוהרים לאימפקט-זון נטו בגללו. - מונטז פורד ממושמע מידי, הוא יכול להיות אנדרייטד אילו רק היה לו פרומו סינגלס מוצלח אחד ברזומה - אבל אין לו. אני גם חושב שהטענות על 'אישיות' לא באמת מגובות במשהו שראינו בריצה שלו בראשי. למה הוא ממושמע מידי? הוא מתאבק זירה מצוין וכנראה היה יכול לקבל במה אמיתית אם היה טורח לעשות בעיות או אפילו לרענן דברים, אבל הוא שאנן והוא לא עושה את זה, אז הנה אנחנו כאן. הסטריט פרופיטס ימשיכו להיות טאג גנרי ומשעמם ששמים אותו בכל מקום שצריך, הרי אנג'לו דוקינס נמצא בפוזיציה טובה ביחס לכישרון המוגבל שלו ומשום מה מונטז פורד מסרב להיות הbreakout של הטאג הזה. ממושמע מידי, רייטד כמו שהוא. - גייבל לא אנדרייטד. הוא חביב הקהל והוא אשכרה קיבל קרב סינגלס בפרופיל לא נמוך ברסלמניה. הוא לא מתאבק רציני בתור דמות, על כן הוא לא עולה רמה מעל, אבל אם הוא יקבל פרומואים טובים הוא עלול להיכנס למקום של אנדרייטד. - את'נה מאוד אנדרייטד. היא נאלצה להסתתר בROH במשך שנתיים בזמן שמחלקת הנשים של AEW התמקדה בגימיקים הוליוודים (שעבדו והיו מעולים) ובזמן שמרצדס מונה התעסקה ב..לפאר את עצמה אל מעבר לגבול שאנשים חושבים שהוא סביר. בפועל היא ACE של כל מחלקת נשים בה היא תהיה, רק חבל שמחלקת הנשים הזו היא ROH. אנדרייטד חד משמעי. - לדעתי 2.0 הם מאוד אנדרייטד. זוכרים את הפרומואים שהם חתכו אחרי בלאד אנד גאטס? עבודה מדהימה. מה קרה איתם בפועל? כלום ושום דבר. איזה באסה, טאלנטים מצוינים שחטפו ג'ריקו לפרצוף וכמובן שלא החלימו. - הגאנז אנדרייטד. טאג טים מעולה שיחמיא לכל מחלקה, כניסה מצוינת ועבודה טובה מאוד בסטייבל המטומטם שנתנו להם. לא מבין איך WWE יכלו לקחת את לקסיס קינג חדל האישים ולא אותם. טוני קאהן הוא אידיוט ולא משתמש בהם. - ג'ף הארדי אנדרייטד. הוא אחד מהמתאבקים הכי אהובים בכל הזמנים, ולמרות זאת הוא כנראה האישיות הכי גדולה שהגיעה לרסלינג אחרי שון מייקלס, והוא הצטיין כמתאבק דווקא בתקופה בה היה בTNA והוא היה יותר משוחרר. בפועל WWE יכלו לתת לו לו"ז נוח ולראות את אותם הישגים על במה עצומה, הוא היה יכול לעשות עשרות מיליונים אם WWE היו משתמשים בו בתצורה בה היה ב2012-2015. טאלנט יותר גדול מרומן ריינס. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|