06-03-2025, 01:40 PM
הרבה זמן לא עשיתי כל כך הרבה SKIP בתכנית אחת. אשכרה תכנית שהייתי יכול להסתכל מה ה-WWE העלו באינסטגרם וזה היה מספיק.
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 2.6.2025
|
|
06-03-2025, 01:40 PM
הרבה זמן לא עשיתי כל כך הרבה SKIP בתכנית אחת. אשכרה תכנית שהייתי יכול להסתכל מה ה-WWE העלו באינסטגרם וזה היה מספיק.
06-03-2025, 01:47 PM
(06-03-2025, 01:40 PM)ser duncan the tall כתב: הרבה זמן לא עשיתי כל כך הרבה SKIP בתכנית אחת. אשכרה תכנית שהייתי יכול להסתכל מה ה-WWE העלו באינסטגרם וזה היה מספיק. אטטיוד ארה: RAW IS WAR ז׳ון פול ארה: RAW IS BORE הרסתם.
![]() הכל.
06-03-2025, 01:51 PM
(06-03-2025, 01:31 PM)DarkArts כתב: אתה תוקף את לידור עם הטריק החדש שלו, חזק. לידור בתגובה: https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/032/468/snape.jpg
06-03-2025, 02:04 PM
(06-03-2025, 01:51 PM)Triple T כתב: לידור בתגובה: לא היה לי כוח למצוא את התמונה, אז תודה.
06-03-2025, 02:45 PM
(06-03-2025, 01:31 PM)DarkArts כתב: אתה תוקף את לידור עם הטריק החדש שלו, חזק. לזה קוראים תקיפה ? לשים שיר של מתאבק שעומד להסתיים לו החוזה והחברה החליטה לא להאריך לו אותו ? צריך הרבה יותר מזה. זה דווקא מחמיא לי הדברים האלה. ![]()
06-03-2025, 02:47 PM
רו שהתחיל זוועה
השתפר ונגמר זבל ולמה זבל כי המחבלים עדיין בחיים
06-03-2025, 03:18 PM
ראו סביר אני שמח שליב לא העפילה קצת רענון לא יזיק
השאר משעמם רק רולינס ופאנק מעניין
06-03-2025, 03:56 PM
תוכנית סבירה של ראו.
קרב שלשות נשים מצויין, מהיר אגרסיבי וטכני כמו שצריך. כימיה מעולה בין כולם, סטפני בדביוט מדהים מקווה שהולכים לתת לה פה פוש מפחיד בראו ולהפוך אותה לפנים של מחלקת הנשים בתוכנית. נייל פשוט הייתה מצויינת רואים את השיפור שלה והיא הביאה את הצד היותר טכני של הקרב, ליב כרגיל מעולה. בחירה נכונה כאן לתת לסטפני לנצח. אני פשוט ממשיך להנות לראות את ברייקר וריד דורסים את המחבלים והחברים שלהם סינמה. קרב שלשות גברים, לפני כמה שנים הייתם אומרים לי שנראה את סטיילס ופאנק שוב באותה הזירה לא הייתי מאמין, עצם המעמד וואו מחשמל, קרב מעולה מה כבר לצפות שיש לך בזירה את סטיילס וגייבל. החלטה נכונה לתת לו לנצח פה כמו שרשמתי גם בלקראת התוכנית. מקווה מאוד שגם יקח את המזוודה. פאנק היה טוב בקרב אבל הוא לא נראה בכושר בשיט, או שהוא מכר ממש מוגזם הוא פשוט היה נראה גמור וחסר נשימה. אגב, ראיתי ידיעה שאומרת שסטיילס נכנס לשלב הזה בקריירה כרגע שהוא מעין מקפצה לטאלנטים ופחות בכיוון של לזכות באליפות או משהו כזה, מקווה שזה לא נכון למה אני ממש רוצה לראות את סטיילס עם עוד איזה ריצה אחרונה, אבל מצד שני זה גם מובן. ![]()
06-03-2025, 04:07 PM
ממש אוהב לראות את הדברים הקטנים שפאנק עושה מחוץ לתסריט, הוא יודע לקרוא את האולם בצורה מדהימה: ההתייחסות לגמר הNBA, האנשים שלבושים בננה, לזמזם את השיר של סמי, לענות לסמי תוך כדי הפרומו במקום לחכות שיסיים לדבר, לבקש מהשופט לבדוק אם אמריקנו מחביא מתכת במסיכה.
הוא יודע לגרום לכל מה שהוא עושה להרגיש אותנטי בספורט שכולם נאבקים להיראות אמיתיים. אני דווקא אהבתי את הפרק, הרצתי פחות מבדרך כלל, הניצחון של אמריקנו ממש מגניב כי עכשיו הוא בדאבל דיוטי עם וורלדס קולייד ויהיה מעניין לראות אם תהיה לזה השפעה על קרב הMITB בצורה כלשהי. ![]()
06-03-2025, 04:10 PM
תוכנית טובה של ראו השבוע.
- הפרומו של פאנק בפתיחה היה מעולה, החלק של סמי זיין חוזר על עצמו. לא יכול לשמוע אותו ואליפות עולם באותו משפט. - סטפני ואקר נגד אייבי נייל נגד ליב מורגן בקרב העפלה ל-MITB היה מעולה. סטפני ואקר עושה את הבכורה שלה בראו והקהל פשוט מת עליה, לא זוכר כזאת עלייה מהירה וקלה מנקסטי לרוסטר הראשי. הקהל אפילו נתן צ'אנטים של 'אה אה אה אה אה' וזה היה חזק, מקאפי צריך להצטרף לזה במקום לנבוח. סטפני וליב כמובן היו מעולות אבל צריך לציין בנפרד את אייבי שבכל פעם שהיא מקבלת הזדמנות היא נותנת הופעות טובות. - פין באלור ו-JD מקדונה נגד הוור ריידרס היה נחמד. מתחיל להיות לי קשה לראות את הוור ריידרס, הם בנפילה ומתחילים לשעמם אותי. הדבר הכי חזק אצל הוור ריידרס היה שבתוך הזירה הם תמיד נותנים באנגרים, אני מרגיש ירידה ביכולת שלהם. באלור ומקדונה משיגים את הניצחון אחרי עזרה מרוקסן הפרז המצוינת, יופי. הריין של הניו דיי לא מתרומם אז מבחינתי אין לי בעיה בכלל לשים שוב את האליפות אצל באלור ומקדונה בתוך כל הבלאגן של יום הדין. - הפיוד של ליירה ואלקיריה ובקי לינץ' מעולה. ליירה מקבלת פופים חזקים בכניסה שלה, היא נתנה פרומו ממש טוב אבל אז הקהל המפגר התחיל לתת צ'אנטים של WHAT, זה לא משהו אישי כלפי ליירה, אפילו לטרות' שהוא היה אחד הפייסים הכי גדולים בחברה הקהל נתן צ'אנטים של WHAT בפרומו הרציני שלו לפני הקרב נגד ג'ון סינה ב-SNME. מחלה של הקהל בארה"ב, כמו לתת צ'אנטים של 'אנחנו רוצים שולחנות' ישר שמתחיל קרב משולש. - אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו וסמי זיין נגד ברון ברייקר וברונסון ריד היה קרב טוב. הם פשוט חיברו את השירים של ברייקר וריד בכניסה ? מעדיף לראות כל אחד מהם נכנס בנפרד. אל תיגעו לי בשיר של ברייקר והאזעקה. עוד שבוע שהקהל מתפוצץ בכניסה של ג'יי אוסו... אני זוכר תגובות של 'כמה הם חולבים את זה, זה בקרוב יסתיים' וכו'. בפועל ? כל שבוע הקהל רוצה עוד ועוד ועוד ועוד. זה מדהים. הסיום של הקרב והצילום שרולינס דופק סטומפ לג'יי היה גדול. פאנק עושה את ההצלה הפעם. - קיירי סיין שוב מככבת אצלי בנקודה החלשה של התוכנית. קרב נוסף חלש שלה והפעם נגד ראקל רודריגז. לפחות היה לנו פה טיזינג של ליב מורגן-איו סקיי וזה משהו מעניין ללא ספק. קיירי משיגה נצחונות על ליב וראקל... נראה לאן הם לוקחים את זה. - אל גרנדה אמריקנו נגד CM פאנק נגד AJ סטיילס היה קרב מרכזי מעולה. מדהים לראות שוב ביחד בזירה את פאנק וסטיילס אחרי כל כך הרבה שנים. אל גרנדה אמריקנו ו-AJ סטיילס היו מעולים. פאנק היה טוב אבל בבירור ראו שהוא פחות טוב מהאחרים, היו לו כמה מהלכים בקרב שראו שהוא לא בכושר ולא סחב אותם כמו שצריך. גם אחרי שהוא נתן לאמריקנו GTS... הוא זז לאט ועשה את זה כל כך ברור שהולכים להוציא אותו מהזירה. פיצוצים בסוף הקרב ויש לנו אפסט. פאקינג אל גרנדה אמריקנו מעפיל ל-MITB ואני אוהב את ההחלטה הזאת. וביטדאון גדול בסיום של רולינס-ריד-ברייקר על ג'יי-פאנק-זיין, פירקו אותם. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|