Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 9 10 11 12 13 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 30/04/25

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 30/04/25
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,821
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-01-2025, 11:07 PM
(05-01-2025, 07:42 PM)KB24 כתב:  ה חלק מהגימיק של CEO וזה חלק מהגימיק של belt collector, עשו את זה לפניה ויעשו את זה אחריה.

לנצח 100% מהקרבות זה חלק מהגימיק של הביג דוג, הביג דוג היה חרא. 
בסופו של דבר אני מסכים - זה באמת דיון מאוד מיותר, פשוט בגלל שבפועל מה שקורה הוא שמרצדס (טובה ככל שתהיה) מקבלת בוקינג שעושה רע למחלקה ככלל ובסופו של דבר לתכנית ולמוצר. 

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
05-01-2025, 11:16 PM
(05-01-2025, 11:05 PM)DarkArts כתב:  אני בדיוק צופה בבתים של הBOSJ, וזה נראה כאילו ניק לא הולך להגיע למיקום גבוה.
יכול להיות שכישלון שטורניר יעשה עוד בעיות?

זה יהיה מעולה.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,821
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
05-01-2025, 11:25 PM
רצתי 10 הפעם, היה סביר.. 

רביעיות - ג'יזס.. כמה זמן היה הקרב הזה?
אני מתחיל את הקרב..
עובר קילומטר - הם נכנסים לזירה.
עוברים 2 קילומטרים - הם מריצים דאחקות ומאט ג'קסון שובר לאנשים את היד בצחוק.
עוברים 3 קילומטרים - כולם עושים סופלקסים אחד לשני.
עוברים 4 קילומטרים - אומגה/אוקדה עושים טיזינג לקרב שלהם.
עוברים 5 קילומטרים - בריסקו חוטף הצמדה. 

תנו לי לומר לכם - הקרב הזה היה קשוח.
בשום רגע לא הרגשתי בתוך הקרב הזה. לא נהנתי, לא התלהבתי, לא צחקתי (זו הייתה המהות, לא?), לא היה לי *כיף*, לא כלום. 
הופתעתי שעברו 5 קילומטרים. החלק הכי טוב בקרב היה שבגלל שרציתי שהקרב ייגמר, רציתי שהריצה תיגמר פחות בהשוואה. every cloud has a silver lining.

אני לא מעוניין לפגוע ברגשות של מי שנהנה מהקרב, באמת שלא. בסופו של דבר, אני מתייסר לראות את קני אומגה, המתאבק שהרעיד את כל התעשייה באמצעות קרב אחד ביבשת אחרת, פשוט מריץ דאחקות מטומטמות שבקושי ראויות לקרבות העלובים ביותר בPWG. 
וזה מה שזה - PWG. זה מה שזה הרגיש לי. 

כולם מנסים לתת מרפק אחד לשני ומפספסים?
מאט ג'קסון שם את השיער שלו על ריקושט?
מאט ג'קסון שובר לכולם את היד בלי לשים לב?
מארק בריסקו (נפילה של מתאבק) ומייק ביילי (בכנות - המתאבק החנון ביותר בהיסטוריה) עושים קארטה קיד?
למה הקרב צריך להיות כזה? למה צריך את ה4 על 4 הזה? למה כל זה קורה מול העיניים שלי? למה קני אומגה, המתאבק המוצלח ביותר שלא דרך בWWE, עושה את זה? בשביל מה זה טוב?

- קרב שלשות.

האופס משעממים. 
סטייבל גנרי ללא אלמנט שמקשר בניהם. 
השלם קטן מסך חלקיו - סמואה ג'ו ופאוורהאוס הובס יכולים להיות כוכבים ענקיים בסינגלס, קצויורי שיבאטה יכול להיות מאמן מצוין.
ג'ון מוקסלי הוא קללה לתעשייה.

- הבנייה לקייג'/ניק וויין מצוינת בשלב הזה.
הזוי להאמין שניק וויין בקושי עם קידומת 2 בגיל שלו וכבר בשלב הזה בקריירה. 

- טוני סטורם/מאיו איווטאני היה סתמי ומשעמם.
היו שם כמה ספוטים מעולים של טוני, כמה ספוטים סבבה של ריהו אוקדה, מעבר לזה שום דבר, בזבוז של TV.

- הסגמנט של ההרט סינדיקט.
הם פשוט משדרים כסף. גט פנטסטי של טוני קאהן.
MJF מתיש ואני שמח שהעלילה מתקדמת. 

בשלב הזה סיימתי את הריצה, אני מאוד מחכה (לא ציני, בכנות) להאנגמן / פלצ'ר.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,749
אשכולות: 9
Likes Given: 3,909
05-01-2025, 11:38 PM
(05-01-2025, 11:16 PM)Tblack כתב:  זה יהיה מעולה.

הוא בקלות יכול להיות ספוילר, אכילת הצמדות והפסדים עם נצחון מפתיע כדי להרוס למישהו.

הגב
The following 2 users Like DarkArts's post:
  • NoamRR, Tblack
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
05-01-2025, 11:55 PM
(05-01-2025, 11:38 PM)DarkArts כתב:  הוא בקלות יכול להיות ספוילר, אכילת הצמדות והפסדים עם נצחון מפתיע כדי להרוס למישהו.

הטורניר הוא באותו הפורמט של הG1?
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,749
אשכולות: 9
Likes Given: 3,909
05-01-2025, 11:58 PM
(05-01-2025, 11:55 PM)Tblack כתב:  הטורניר הוא באותו הפורמט של הG1?

בדיוק כמו G1, רק עם מתאבקים במשקל קל (עד 100 ק"ג).

הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
05-02-2025, 12:08 AM
(05-01-2025, 11:58 PM)DarkArts כתב:  בדיוק כמו G1, רק עם מתאבקים במשקל קל (עד 100 ק"ג).

נהדר.
תודה Smile
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,308
אשכולות: 8
Likes Given: 10,943
05-02-2025, 07:11 PM
ושוב, באתי לדלג על קרב קבוצות בAEW אבל לידור דחף אותי לראות את הקרב עם פרסום הגיפ השבועי של המוצר. קני פותח את הקרב בצורה טיפשית, נופל לטריקים של הילים. בתור אחד ששיתף איתם פעולה, הוא לא אמור לדעת להיזהר מהדברים האלה? הוא גם עכשיו בשלב בקריירה שהוא יותר חכם מטוב בזירה, אז שיתחיל להצדיק את המעמד. הספוט של ריקושט ילד כאפות חוטף מכות מהבאקס בטעות היה צפוי מקילומטרים. ועדיין, הוא דמות מעולה ועושה עבודה טובה. אני בעד טאג של נייט וביילי, אבל נייט לא עומד בקצב של ביילי. הספוטים הקומיים של הקרב וכמובן הספוט מהגיפ של לידור הם מאוד PWG, שהוא אחד הגלגולים ברסלינג שהובילו לAEW. ככל שהקרב התקדם, זה פשוט צעק קרב לקהל, האוס שואו. אבל זה הקטע באינדיז וAEW זה אינדיז במיינסטרים. נייט המשיך לפספס מבחינת טיימינג בקרב, זה משהו שאני זוכר גם מדיינסטי, הוא חייב להשתפר בזה. היה פה עוד המון שיט אינדיז שלידור יכל בכיף לפרסם, אבל הוא כנראה ריחם על ההייטרים. הקטע שחצי מהבאקס וריקושט קפצו על אומגה וביילי במקביל היה יפה. ריקושט מחייה את האליט, הוא מרענן אותם מאוד, זה אנגל שחייב להימשך לדעתי. רק חבל שזה הולך להוביל לשיתוף פעולה של האליט עם החבר'ה של מוקסלי בכלל. היה עוד בעיית טיימינג עם הטאג שאומגה ניסה לעשות שהאליט בלמו. יש פה הרבה חבר'ה מוכשרים, אני לא יודע איך ועל מה זה נופל, תפסיקו לעשות פדיחות, הטוויטר של לידור פתוח. הסיקוונס מהרגע שאוקדה עשה אצבע שלישית לאומגה עד הרגע שאומגה נכנס לזירה - היה מדהים, טיימינג מעולה, הכל עבד והקהל היה בפנים. גם הטומבסטון-קפיצות הקבוצתי היה מגניב, הבאקס הראו לנו את זה בהרבה וריאציות בעבר ועדיין זה תמיד כיפי לצפייה. הכימיה של ביילי ונייט השתפרה לאורך הקרב. יש לנייט מזל, הוא ניצל שוב פעם מלהיות הרצה קבועה אצלי. ההילים מנצחים זה הגיוני בהתחשב לקרב קבוצות שאנחנו צועדים לעברו בכפול או כלום. אם ננסה לחלוב עוד קצת מבחינה סיפורית, אומגה לא חד כמו בעבר ואין לו ביטחון מול אוקדה.

הובס תוספת טובה להופס, תנסו להגיד את זה מהר. העברתי כי זה פילר רציני. רוכבי המוות הגיעו וזה נראה כאילו הם פצעו את שיבאטה (עלילתית). אבל עם AEW אי אפשר לדעת, אנחנו רואים דברים כאלה כל שבוע והם ממשיך לחזור לזירה. איזה זווית צילום לא מחמיאה ג׳ו קיבל בזמן מיקרופון שלו. ג׳ו רוצה קרב כלוב. לא עף על הרעיון, זה עדיין כלוב חדיר.

אני בעד שכוכבי זירת הכבוד המקוריים ירדפו אחרי אליפות הטלוויזיה של ניק. זה הכי הרבה סטוריליין וזמן מסך שהאליפות הזאת קיבלה מאז שג׳ו היה מלך הטלוויזיה. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נקבע קרב במהלך דינמיט להמשך הערב, מעניין למה הם ממהרים ככה.

כל פעם אני מוקסם מחדש מכמות הטאלנט שקאליס מייצג. הם צריכים יותר זהב ויותר הכרה.

הייתי בטוח שהטקס השבועי עם מג׳פ זה שהוא קודם מציע הצעה ואז הוא מקבל הצבעה. פה ישר מונטל דחף אותם להצביע, קצת מוזר במיוחד שמדובר בהצבעה אחרונה. זה נראה לי הסטוריליין שהוציא את לאשלי הכי הרבה אובר עם הקהל. FTR יתאחדו עם מג׳פ? מעניין מה השלב הבא.

קרב טוב של ניק וליתל, שמח שניק מקבל במה. ניק עם התחמקויות מגניבות לתוך רול אפים. ניצחון נקי של ניק, תנסו להגיד את זה מהר.

ולקרב המרכזי, 2 מתאבקים מצוינים, דמויות מעולות לתוך קרב אחד שיש לו השלכה חשובה. ככה עושים את זה בתוכנית שבועית. האנגמן טוב בלהחטיף, קייל טוב בלחטוף ולמכור את זה. האנגמן פתח לקייל את הגב! קייל עם בריינבאסטר חולני על האפרון. האנגמן מפיל את קייל עם הפנים על הבריקייד ומשם טומבסטון, אין סוף לאקשן. הם פשוט פירקו אחד לשני את הצוואר. הם ידעו להשתמש בארנה יפה מאוד וזה לא פעם ראשונה שאני כותב את זה על האנגמן. הכימיה ביניהם הייתה מהפנטת. קייל חוטא בהיבריס וזה נראה שהאנגמן נכנס לקומבו סיום אבל קייל שולף עוד טריק מהשרוול ההילי שלו ומראה לנו למה אסור לזלזל בו. האנגמן עם סיום יפהפה שמערער על מעמדו של לוגאן פול. אוספריי-האנגמן זה חתיכת גמר טורניר, פוטנציאל לקרב השנה עבורי.

מקדמים הרבה את הפרק של עוד שבועיים, שבוע הבא אין פרק?

לסיכום, קרב קבוצות חמוד, קרב אליפות נחמד וקרב מרכזי מדהים. אני נהנתי.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 4 users Like NoamRR's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, KB24, Tblack
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 10:55 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר