Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 9 10 11 12 13 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite - Spring BreakThru 16/04/25

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite - Spring BreakThru 16/04/25
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-18-2025, 03:05 PM
(04-18-2025, 02:04 PM)gilam כתב:  מעולם לא נטען שהיא לא טובה, להפך היא בין המתאבקות הכי טובות בביזנס. הבעיה היא שהיא הגיע לAEW לההדרה עצמית.
ולדעתי האישית לחזור לWWE מהדלת הראשית ככוכבת הכי גדולה מחוץ לWWE עם חוזה בהתאם ראי מקרה קודי רודס.
הפחד של הקהל שהיא תיקח לאת'נה את החגורה בדרך לאול-אין שם היא תסגור מעגל ותיקח את החגורה של טוני סטורם.
ובעצם תחזיק לבד בכל החגורות.

"מעולם" זה אבסולוטי ונרחב מאוד.

גם אני מקווה שהיא לא תחזיק את כל החגורות, ועל זה בהחלט אפשר לבקר אותה ו/או את הקרייאטיב.

מה חשבת על הקרב?
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,986
אשכולות: 12
Likes Given: 1,094
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-18-2025, 04:50 PM
(04-18-2025, 03:05 PM)Tblack כתב:  "מעולם" זה אבסולוטי ונרחב מאוד.

גם אני מקווה שהיא לא תחזיק את כל החגורות, ועל זה בהחלט אפשר לבקר אותה ו/או את הקרייאטיב.

מה חשבת על הקרב?

מרסדס תמיד הייתה עם תשוקה בלתי נגמרת לעסק, לכן אני לא מתפלא על היכולת שלה
להוציא קרב נהדר ממתאבקת בינונית וקרב מעולה מאחת שהיא בעצמה גם כן טובה.
הקרבות האלו רק מעלות את סימני השאלה למה מחלקת הנשים בAEW לא מקבלות לפחות 2 קרבות
בערב פלוס סגמנט ופרומו. בטח ובטח שהאלטרנטיבה היא בריסקו הזה ועוד כמה יצורים וזקנים שעבר זמנם.

הדבר שאני הכי מחכה לו במחלקת הנשים של AEW היא ההודעה שמריה מיי עזבה וחתמה בWWE.
רק לחשוב עליה בזירה עם ליב כצמד או יריבות אלקסה בליס ריה איו ביאנקה ג'ייד וואקר הרשימה לא נגמרת.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-19-2025, 02:02 AM
אני מתנצל מראש רק 11 ק"מ ולא הספקתי לסיים את אוספריי/טקאשטה.

- את'נה/מרצדס 

וואו, איזה קרב!
אני לא צריך לסיים את אוספריי/טקאשטה כדי לדעת שזה MOTN בפער עצום.

אתן את הזווית המאוד לא מיוחדת שלי בנוגע למונה - היא המתאבקת הטובה ביותר מה4HW, ויכולות הרסלינג שלה תמיד סחבו אותה, אפילו כשהיא תמיד הייתה פרומו צולע ודי גרוע.
אני מסכים עם גיל בנוגע לסיבות ההגעה שלה לAEW - חוץ מכסף, היא השיגה creative control בחוזה שלה, ומה נאמר? היא מנצלת 100% מהסעיף הזה. היא מנצלת את הסעיף הזה כמו ישראלים שמכינים סנדוויצ'ים לדרך בבופה של מלון. היא מנצלת את זה כמו אנשים שאוכלים רק ארוחה אחת לפני חתונה (כל העולם האסוציטיבי שלי נשלט ע"י העובדה שאני רעב..). 

אני כן מאוכזב מהדרך בה היא מתנהלת בAEW, אבל הקרבות? תמיד היו מצוינים.
בנקס לא מפספסת, למרות שהיא חד משמעית לא דמות שיתופית במיוחד מבחינת זמן מסך או ניצחונות. 

עכשיו כשסיימנו לדבר על מונה, אפשר בבקשה לדבר על את'נה?
יצא לי לראות ממש קצת ממנה בROH, וכמובן את הראן העלוב בWWE. 
אלוהים ישמור, אתם אומרים לי שלAEW יש כזו כוכבת בארסנל שלהם - והם שמים אותה בROH??
הכל, מבחינת יכולות זירה ועד למבטים הכי קטנים על המסך, או העצבנות על השופטת, הכל משדר סטאר-קוואליטי ברמה הגבוהה ביותר.

מבחינת הקרב יש לי 0 ביקורת ורק שבחים, הסואסייד דייב מעולה, הספוט של הקיפ-אפ לסופרקיק פנטסטי, הדאבל-לג לתוך המחסום היה מדהים, והניצחון מבסס את את'נה בתור מתאבקת מאיימת יותר ממונה, ומונה מצליחה בקושי לברוח ממנה.

רצתי כשהקרב הזה ברקע ולא שמתי לב אפילו שעברו 5 ק"מ. יכול מאוד להיות שאצפה בו שוב לריצה של מחר, קרב ענק.

- לא אכפת לי מהיאנג באקס.

- פייג'/אלכסנדר היה נחמד אבל עייף.

הדרך בה אני מודד אנרגיה בקרב היא כמה קל לי לרוץ כשהוא ברקע.
תנו לי לומר לכם - זה היה קשה. 
הרגשתי כל צעד בריצה, ולא הייתה לי אנרגיה, כי הם היו כל כך עייפים וכל כך מרוקנים. 

הקרב היה נחמד, לא אומר אחרת, אבל הוא הרגיש כזה צולע בשלב מסוים שבאמת שקלתי לעצור, ללכת לכמה דק', להריץ את הקרב ולחזור לרוץ כמו בן אדם. לא יודע איך סיימתי את כל הקרב הזה, איזה שעמום.

אלכסנדר הוא אחלה גט, אני בטוח שהם רקדו סביבו כל כך הרבה עד שהגיע, אבל תרשו לי לא להתלהב עד הסוף בשלב הזה..
התקיפה הייתה 3/10.

- אליפות הזוגות.

קרב מעולה.
בישוף קאון אמור להיות רומן ריינס אבל לצערו הוא מתאבק ירוק ודי בינוני. טואה ליאונה מרשים יותר בזירה (על אף הבוץ' המבאס בסוף), אבל הלוק שלו בעייתי. 
ההרט ביזנס משדרים הילה של כוכבים והם מרגישים כמעט לא שייכים מרוב כמה שהם מרשימים. אין מה לומר, גט מעולה לAEW ופאדיחה רצינית של WWE ששחררו אותם. אפילו לאשלי - המשמים.

הסגמנט עם MJF היה מצוין ובדיוק במקום.

מצוין - הכוונה - מצוין בלהוכיח לכולנו שMJF צריך לקחת הפסקה ארוכה מהמסך ופשוט להפריש את עצמו עד לחלקים המשעממים של 2026.
הסגמנט היה גרוע, עלוב ומעליב. 
הוא היה גרוע כי אין בו כלום, גם אם נתעלם מכל המשמעויות של הסגמנט הזה - הוא גרוע. פשוט לא טוב. לא מעניין, לא מקדם עלילה, לא כלום.
הוא היה עלוב ומעליב מהסיבות שירדן כתבה. 

ליטה, המתאבקת הגדולה ביותר בהיסטוריה, נלחמה בדיוק בדברים האלו בקריירה שלה, לפני יותר מ20 שנה.
לא היינו צריכים להגיע כל כך רחוק כדי לנסות לחזור כל כך אחורה. 
מרגיש כאילו יש לתכנית הזאת תסמונת דו-קוטבית, עם את'נה/מרצדס שזה השיא ועם MJF שזה השיא של השפל. מעבר לזה שזה עצוב, זה גם ממש ממש מטומטם, ומראה 0 הבנה על הקהל, על רסלינג ועל יחסי ציבור. ואני רק רוצה להדגיש שכל ההקרבה הערכית והעקרונית הזאת היו לשם סגמנט מעפן בעלילה מעפנה עם מתאבק מעפן שמנסה נואשות רק לחזור לתקופה בה אנשים התעניינו בו.

MJF מיצה את עצמו ברמה שרק היעדרות ארוכה מאוד מהמסך תוכל להחזיר לו רלוונטיות. הוא מרגיש עייף, ממוחזר, נואש ומשעמם. ומי שהיה העניין הגדול ביותר ברסלינג לפני מספר שנים הוא פשוט הרצה אוטומטית אצלי.

- אוספריי/טקאשטה התחלתי, היה נחמד, סיימתי את הריצה אז עצרתי. אשלים בריצה של מחר. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,279
אשכולות: 8
Likes Given: 10,901
04-19-2025, 10:47 AM
נשים אני מריץ זה לא סוד. כן עניינה אותי התוצאה סביב הלחץ בפורום וברשתות חברתיות. באמת חשבנו שיקרה פה משהו אחר? כן הפתיע אותי שיש עוד יותר מחודש לכפול או כלום וכבר יודעים מחצית מגמר טורניר הנשים שם.

האליט לא מעניינים. אוקדה כן. האנגמן כן.

ג׳וש אלכסנדר זו בחירה הגיונית, הוא מתאים למוצר. לא מכיר אותו מבחינת גימיק/אופי/דמות אבל אשמח מאוד אם יפתיע במישור הזה. קרב ראשון לדעתי שאני רואה של אלכסנדר, מלבד קטעים פה ושם כיאה לאינדיז. הוא לא איכזב בקרב ואהבתי שהקהל פירגן לו בצ׳אנטים שעמדו ראש בראש מול האנגמן שהוא כנראה הכי אובר בארגון (יחד עם קני ואוספרי). הארנה הייתה יפה והאנגמן השתמש בה נכון בקרב, ווייבים של מחתרת הלוצ'ה. לאלכסנדר יש שפת גוף די כבויה ואני מנסה להבין אם זה חלק מהדמות ומשהו שדווקא יפה בו, או פשוט סתם מוזר. סיום יפהפה ואין לי בעיה עם זה, מזכיר מאוד את אנגל-גררו ממניה. פלטצ'ר-האנגמן זה חתיכת קרב. אני באמת לא יודע איזה גמר אני מעדיף עם אוספרי, האנגמן ופלטצ'ר הם אפשרויות כל כך טובות. בזמן שאני כותב את זה אלכסנדר בוחר לאחד כוחות עם קאליס ואני מאושר, הוא יכול להציג ככה אופי והם שומרים עליו ביג דיל.

ניק ווין פותח סגמנט מאחורי הקלעים שהוא במרכז ושאר המשפחה מאחורה בלי כריסטיאן גורם לי כבר לדמיין את החזרה של כריסטיאן והחיבוק עם קופ. הדמיון נקטע שכריסטיאן הופיע על המסך, אבל לפחות כריסטיאן על המסך, זה לא יכול להיות משהו רע. כריסטיאן סידר לניק בוקינג לא רע ואפילו מגניב, וכל זה כדי להרחיק אותו ממנו. יפה מאוד, מעניין לאן זה יתקדם.

זוגות הרצתי, לאשלי מגניב בבוקינג אבל לא בזירה. הוא צריך זוג או סיפור שירים אותו למעלה, זה לא היה בקרב הזה. עד עכשיו כל זוג בריין הנוכחי הצדיק את הקרב אליפות שהוא קיבל. מעניין אם הזוג הנוכחי הצדיק את הקרב הזה שהם קיבלו אבל לא מעניין אותי מספיק בשביל לבדוק. ואז הגיע מג׳פ וניסה לקנות את בובי עם נשים. הייתי בטוח שהוא ישלוף להם את האלכסנדר השני. זה מהלך מאוד הילי ומאוד לא 2025. אני כן אוהב שמג׳פ בשלב בקריירה בו הוא צריך להתחנף לאחרים כדי להרגיש שייך. אם לא מג'פ, הסיפור הזה לא היה מעניין וזה מה שהופך את מג׳פ עבורי לדראו.

טקשאטה. אוספרי. אין צורך להוסיף במילים. הם פתחו טכני ולאט שאני מאוד לא אוהב, אבל טקאשטה ואוספרי, אני סולח ואפילו מבקש סליחה מהצד שלי. הם נועדו להתאבק יחד ואני מקווה שאחת לכמה זמן הכוכבים יסתדרו במקום הנכון ויגרמו להם להיפגש כל פעם בטורניר שונה. הקרב הזה התבסס על זה שהם מכירים את המהלכים אחד של השני מצוין וקיבלנו כאן התחמקויות בריבוע. ולא רק שמבחינה רעיונית זה היה מגניב, הביצועים היו פסיכיים. אני מסכים עם לסיים פרק בקרב אליפות, אבל הם היו צריכים לקבל את הקרב המרכזי. הלארייט מהטופ רופ לתוך התחמקות של אוספרי ואז פינישר המרפק שלו הרגיש צפוי מקילומטרים ואני שמח שזה לא סגר את הקרב. שונאים יגידו שזה אינדיז שיט, מלא מהלכים שהם פינשרים. זה היה קרב שאי אפשר להישאר אדישים אליו, שונאים ואוהבים כאחד. איזה כיף שקיבלנו באותו פרק גם את זה וגם את האנגמן-אלכסנדר.

מרכזי הרצתי. בתוצאות הבנתי שג׳ו הכניע את מוקסלי והנה לנו הקרב אליפות לכפול או כלום. לא יודע מה אני חושב על זה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • orgibor, Tblack
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
04-19-2025, 11:01 AM
מרסדס היא מוקסלי בגרסה הנשית, רק בלי סטייבל מאוס

יאללה משטר המאיימים התחיל להסדק
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
04-20-2025, 08:01 AM
(04-18-2025, 01:23 PM)Tblack כתב:  תכנית חגיגית ביותר של דיינמייט. הרגישו את האווירה הטובה למשך כל התכנית והבחירה להתארח בבוסטון הייתה טובה כי הקהל היה נהדר. אהבתי את זה שהיה הרבה יותר פוקוס על ההיאבקות מאשר על סגמנטים וכל הקרבות זכו להיות ארוכים ומעולים.

אתנה נגד מרסדס: פתיחה מוחצת. מההתחלה הרגיש שזה קרב ענקיות וזה באמת מה שקיבלנו. הקרב היה פשוט מעולה, היאבקות נשים במיטבה. אני תופסת מאוד ממרסדס בתור מתאבקת ולא מבינה איך אפשר להגיד עליה שהיא לא מתאבקת טובה. ונניח והיא מתאבקת טובה כשמביאים לה פרטנרים טובים - אז אתנה היא בדיוק כזו. הכימיה ביניהן הייתה אדירה, הדברים שהן עשו היו מטורפים, כל אחת זהרה בסגנון שלה, כל אחד הצליחה להוציא את הטוב ביותר מעצמה ומהיריבה שלה. הספוט שרסדס נוחתת עם הגב והראש על הבריקייד ומשבשת את המסך - אדיר.
הקרב היה ארוך, אבל הן סחבו אותו כמו גדולות מההתחלה ועד הסוף. באמת אחד מקרבות הנשים הטובים שיצאו לי לראות.
מה שכן, החלטה מאוד תמוהה ולא נכונה בעיניי לגבי המנצחת. מרסדס הייתה צריכה להפסיד כאן והן היו צריכות להמשיך את זה לאול אין. זה יהיה מאכזב מאוד אם לא תהיה לזה המשכיות, וזו פשוט בעיטה בדלי.

הסגמנט של אדם פייג' עם הבאקס מאחורי הקלעים: אוף..

אדם פייג' נגד ג'וש אלכסנדר: אני לא מכירה ולא מאוד אכפת לי מג'וש אלכסנדר, הוא לא נחוץ בקארד שגם ככה מפוצץ, הוא לא נחוץ בדון קאליס פמילי כשיש את פרוטושיטה שם שצריכים לקבל את כל הפוקוס. ההפסד שלו הובן רק אחרי שהוא תקף את אדם אבל גם אז... למי אכפת?
הדבר הטוב בקרב היה - הקרב. מרגיש שאדם פייג' לא התאבק הרבה זמן, והיה כיף לראות אותו בזירה. נהניתי.

הסגמנט של הפטריארכיה מאחורי הקלעים: כיף שכריסטיאן חזר, כיף שדוחפים את ניק ווין. אבל הוא חייב לעבוד על הדיקציה ועל הפרומואים שלו.

MJF וההורט סינדיקייט: תראו... רציתי לכתוב תגובה פאסיב-אגרסיב על הסגמנט הזה, אבל השותפה הפצירה בי לכתוב תגובה זועמת אז הנה תגובה רק אגרסיב:
הובכתי מאוד. באמת, כיסיתי את הפנים עם הידיים מרוב מבוכה ועלבון מהסגמנט הזה. MJF רוצה לקנות את ההורט סינדיקייט עם נשים? נשים, כמו אלה שהתאבקו חצי שעה לפני שהסגמנט הזה קרה והוכיחו שהן לא נופלות משום גבר מתאבק אחר? שהן יכולות להביא קרבות ארוכים וטובים?
אני לא מצליחה להבין מי חשב על זה... מי אישר את זה... וכן, התגובה של KB על זה שהסגמנט הרגיש כמו ירידה על WCW הוציאה לי קצת את העוקץ מהדברים ועדיין... אין לזה מקום בטלוויזיה, אין לזה מקום ב-AEW. ימי טורניר מי מנשקת הכי טוב את קודי רודס חלפו מזמן. זה לא מה שאני רוצה שאף ילד שצופה בתכנית יראה. בטח שלא ילדות. וגם לא ילדות, גם אני לא רוצה לראות את זה.
סגמנט ה"זונות", כפי שנקרא, העציב אותי מאוד.

לקחנו הפסקה להירגע ואז חזרנו לצפות בקרב הבא, חיכינו לו מאוד.

וויל אוספריי נגד טאקשיטה: שניים מהמתאבקים בעולם כיום בזירה אחת זה תענוג. הכל בקרב הזה היה טוב. יותר מטוב. וויל אוספריי פשוט כוכב, אי אפשר להפסיק להסתכל עליו. ואין מה לי יותר מה להוסיף את טאקשיטה שלא כתבתי כבר, אז אצטט את השותפה: "כשהוא זז, זה כאילו האדמה רועדת".

קרב השלשות: החלטה מוצדקת להצמיד את הובס לאופס, הוא הפציץ בחודשים האחרונים ומגיע לו. האמת שהעברתי את רוב הקרב עד ללקראת הסוף שלו. הרגע שסמואה ג'ו תופס את מוקס היה מעולה, והתגובה של הקהל לניצחון הייתה מתוקה ממש.

כל החגיגה של הפייסים אחרי הקרב הרגישה כמו חגיגה אמיתית ומרגשת. ואני אחזק את KB לגביו זוויות הצילום המיוחדות שהיו במהלך התכנית שהיו מעולות. הצליחו לגרום לי להרגיש שאני נמצאת שם בקרבות.

תודה על התוצאות!

הנקודה במונה היא אף פעם לא על איך שהיא בזירה, אלא על מה שהיא מביאה לזירה.
הנקודה היא שזה מקום בקארד שאת יודעת בדיוק איך הוא יגמר. גם אם הדרך לשם נהדרת, הסוף ידוע ומתסכל. מרסדס מחזיקה כרגע בחגורה (חגורות? כמה כבר יש לה?) שנה פלוס מינוס, ופיוד אחד אני לא זוכר (בעצם כן, מול קמרון, וכן, זה לגמרי על קמרון ולא על מרסדס). אז היא רצה, היא אלופה, היא נותנת קרבות מעניינים, וכם יש לך מתאבקת שאת מחבבת בקארד את פשוט מקווה שהיא לא תפגוש אותה.
למעשה, מרסדס מונה עושה את כל מה ששארלוט לא הייתה מעיזה.

לגבי מג׳ף, מסכים לחלוטין. כל מילה ומילה. השבר החיובי היחידי שאני יכול להגיד שסגמנט עם לאשלי הצליח להעביר בי רגש אחר מלבד אדישות. אבל לא בטוח שגואל זה הרגש הנכון.

דרך אגב, באם באם גשואל אם השותפה היא הגרסה הנשית לבאם באם ג׳וניור?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
04-20-2025, 02:42 PM
(04-20-2025, 08:01 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  דרך אגב, באם באם גשואל אם השותפה היא הגרסה הנשית לבאם באם ג׳וניור?

זה ג'וניור שואל?

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 12:42 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר