Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 24 25 26 27 28 ... 131 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 31.3.2025

עמודים (8): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 31.3.2025
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,485
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
04-01-2025, 07:08 AM
תודה רבה על התוצאות, אחלה ערב לראו.

סיכום Monday Night Raw – 31.01.2025

נקודות אור :
הסגמנט של ג'ון סינה וקודי רודס -
הפרומו של ג'ון סינה וקודי רודס היה אחד מהטובים שנראו מאז ההיל טרן של סינה.
שניים שנחשבים לטובים על המיקרופון פשוט פירקו אחד את השני –
רפרנסים ל-AEW, לטוני קהאן, לוינס מקמהן, לסטארדאסט, לקעקוע של קודי ולקריירה של שניהם.
סינה לא דפק חשבון ואמר לקודי שהוא לא י"בשל" אותו – הוא יקבור אותו.
קודי לא נשאר חייב והשיב באש – כולל פאנצ'ים אישיים על וינס, זאק אפרון והקריירה ההוליוודית של סינה.
הקהל היה חזק בצ'אנטים, המעורבות הורגשה, והדינמיקה ביניהם פשוט עבדה.
סוף סוף נכנסה קצת פיזיות לפיוד הזה, כשקודי סגר עם קרוס רודס לסינה, וזה אמנם לא היה הרגע הכי חזק – אבל הוא היה מתבקש, ונתן בוסט לעימות הזה.

הניו דיי נגד ניו קאץ' רפובליק-
היה אחלה קרב. לא ברור למה יש אנטי לניו דיי לאחרונה – הגימיק החדש שלהם מרענן, השיר מצוין, וזה אחלה שינוי מהחדי קרן והקצפות.
טוב לראות את טיילר בייט חוזר, במיוחד מול הקהל הביתי בלונדון, ופיט דאן – כמו תמיד, פשוט זהב בזירה.
דווקא חשבתי שדאן ובייט ייקחו את הקרב בלונדון, אבל ניו דיי קיבלו את הניצחון, מה שממקם אותם כמועמדים ראויים לקרב על אליפות הזוגות.
הפייסאוף מול הוור ריידרס אחרי הקרב לגמרי רומז לנו שזה מה שנקבל בהמשך.
בתקווה שדאן ובייט לא יישארו יחד כטאג – כל אחד מהם ראוי לדחיפה אישית.

גונת'ר נגד ג'ימי אוסו -
המופע של הרינג גנרל שמראה דומיננטיות.
גונת'ר ממשיך לבסס את עצמו בתור אלוף מהטופ של הטופ, וגם אם יש מי שאומר שהוא משעמם – התצוגה שלו פה הייתה ההפך הגמור.
הוא שיחק עם ג'ימי, הרים אותו אחרי ספירה של 2, תקף אותו בלי הפסקה, ולבסוף הפך את הקרב לסגמנט הכי ברוטלי של הערב.
ג'יי יוצא לעזור, אבל גונת'ר קושר אותו באזיקון, גורם לג'ימי לדמם, ומורח על עצמו את הדם שלו – חיית אדם.
הסגמנט הזה הצליח להרים את הפיוד הזה בכ"כ הרבה רמות עם המון קרדיט לרינג גנרל ולג'ימי אוסו.

ברון ברייקר ופנטה נגד דומיניק מיסטריו ופין באלור –
קרב מפתיע לטובה, למרות שהשיר החדש של באלור פשוט לא טוב.
ברייקר ופנטה הראו כימיה יפה, במיוחד עם הדאבל סופלקס של ברייקר על יום הדין ובכללי והאינטנסיביות של ברייקר.
פנטה ממשיך להיראות חד, וברייקר? העתיד של החברה.
ברייקר בטעות פוגע בפנטה עם ספיר, וזה מוביל לניצחון של יום הדין.
ככל הנראה אנחנו בדרך לקרב מרובה משתתפים על האליפות הבןין יבשתית ברסלמניה, מה שכן מעלה את הרף.

ריה ריפלי נגד איו סקיי (ביאנקה בלאייר כשופטת מיוחדת) -
ריפלי נגד איו סקיי עם ביאנקה כשופטת היה קרב טוב, לא באותה רמה של המפגש הקודם ביניהן אבל עדיין איכותי.
ביאנקה כגורם המעורב הוסיפה עניין, במיוחד עם הטעויות ההדדיות והברול בסיום.
כשהקרב נגמר בפסילה כפולה ואחר כך ריפלי נותנת ריפטייד לשתיהן – זה ברור שאנחנו בדרך לקרב משולש ברסלמניה. אחלה בנייה, רק שיכריזו על זה כבר.
---------------------------------
[Image: 9af3e24765e5bb2f529c6b745dec27b0358dcbf6.png]
---------------------------------
נקודת חושך :
הסגמנט של AJ סטיילס ולוגאן פול -
סגמנט עם הרבה פוטנציאל – אבל חצי ממנו הלך לאיבוד. לוגאן פול בתור היל זה זהב, הבוז שהוא מקבל זה מתנה, והוא שולט בקהל כמו מקצוען.
הבעיה? הפרומו עצמו הרגיש שטוח, לא מספיק חד ולא מספיק מרגש.
באמת הרגיש לי ששניהם מדברים אבל לא היה יותר מדי תוכן במלל "יש לי בת אני סולח לך גם לי יש בת אני סולח לך"
מה שכן – הברול שאחריו הציל את הסגמנט. הפולברייזר נראה מצוין.
נקווה שהפיוד יקבל עוד עומק בפרקים הבאים.

לסיכום:
Raw חזק מאוד שממשיך את הדרך לרסלמניה עם מומנטום חיובי.
סינה וקודי נותנים הצגה, גונת'ר עובר למוד חיה, מחלקת הנשים מקבלת כיוון ברור, ואפילו הקרבות הזוגיים מתקדמים.
כמה רגעים פחות חדים, אבל בערך 85% מהתוכנית הייתה מרתקת – וזה הישג רציני.
ציון סופי: 8.5/10
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-01-2025, 09:15 AM
סינה קודי פשוט הראו לכל הטאלנט מה זה בית ספר לפרומו, כל כך נהניתי מהנקודות שלהם ואיך שהם העבירו את זה, אין ספק.
בהתחלה הייתי בטוח שסינה גומר את קודי, ואז קודי החזיר לו מעולה ויצא אובר ..גם התקיפה הייתה הכרחית בשביל קודי.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
aete12311 מנותק
Rookie
*
תגובות: 108
אשכולות: 0
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: May 2024
04-01-2025, 09:26 AM
אין שאלות על קודי וסינה למה קודי לא תוקף כמו מטורלל את סינה אחרי מה שהוא עשה לו. זה כמו ישראל וחמאס... יש מה שנקרא להיות "חנון" ישראל כאלו, קודי כזה.
אני עדיין זוכר איך בטיסטה חיכה למארק הנרי אחרי מה שהנרי עשה לו ואז בטיטסה הזמין אותו לזירה והנרי סירב ואז בטיסטה פשוט קרע לו את הצורה כמו שצריך. ככה נראית תגובה.
הגב

•
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-01-2025, 09:56 AM
וואלה היה מפתיע, הייתי בטוח שסינה יחזור על אותו שטיק.
האמת שבהתחלה קיוויתי ממש שאחרי שקודי אמר לו בוא תצחק עליי במיק, שסינה פשוט יזרוק את המיק וייצא החוצה אבל האלטרנטיבה הייתה גם טובה.

לדעתי האישית (לא לקפוץ עליי) עדיין מגנים פה על קודי, כן הוא היה צריך לצאת אובר בברול הקטן הזה אבל סופרמן ישר נתפס בקרוס רודס בלי איזה ביטינג קטן לפני? לא יודע, קצת קצר מידי ומוזר מידי לטעמי.

כן אני יודע, הוא כבר לא "סופר סינה" הוא פארט טיימר וכו' וכו' אבל הוא עדיין פאקינג ג'ון סינה וזה היה נראה קל מידי לתת לו קרוס רודס בלי שום מאבק.
סה"כ קרב פרומו יפה, טיפה בונה את הקרב יותר אבל אם באמת סינה לא יופיע כל שבוע (לא משנה באיזה מהתכניות) אז זה ירגיש חסר קצת.

הייתי בטוח שריפלי תיקח, ממש הפתיע אותי הפסילה הכפולה מודה. קשה לי לראות רסלמניה בלי ריה בפנים אז אני מניח שהם ימציאו איזו קומבינה שהיא כן תיכנס? נראה בהמשך

ג'ונתר סוף סוף נראה כמו בנאדם, כתבתי לא מזמן שכל הדמות שלו לא אהובה עליי והייתי מעדיף אותו אחד שפשוט מכסח את כולם ועורף ראשים. סוף סוף זה קרה, אכזרי, מרביץ למאבטחים סתם כי הוא יכול, משמיד את ג'יימי מול אח שלו כשהוא מכוסה בדם. ככה צריך להיות HWC! רוצח אכזרי שיעשה כל מה שצריך וכמה שיותר כדי לשמור על התואר שלו.
פתאום הפיוד הזה תפס תפנית מעניינת שג'יי לא נלחם רק על תואר, אלא הוא נלחם נגד המפלצת חסרת השליטה ג'ונתר שפירק את אח שלו.
מאמין שהוא ייקח אבל לדעתי אף אחד מהם לא צריך להחזיק בטייטל הזה כרגע. ג'ונתר צריך ריברנד לדמות, ה-חלום זה שאחרי מניה מקנטייר נכנס לתמונה נגד המנצח (ג'יי YEET) ולוקח בסאמרסלאם כדי להתחיל ריין כיפי מאוד.

לא יודע אם זה הגיוני מבחינת ראו/סמאק כי אני מודה שלא עקבתי מי נמצא באיזה בראנד. מאז נטפליקס מרגיש שיש כאוס בנושא הזה.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Day One Ish
תגובות: 650
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
04-01-2025, 10:39 AM
בנוגע לסינה-קודי...

לפני עשור, כשסינה היה בפיוד מול רוק, שאלו מי ניצח בפרומואים.

ומישהו אמר יפה: "סינה. כי חשבנו שרוק יקרע את הצורה איתו, אבל סינה ממש התרומם ונתן פרומואים נהדרים, ועכשיו אנחנו ממש שואלים מי ניצח".

אז אותו דבר קודי-סינה. קודי עומד יפה מול סינה בפרומואים.

טוב, קודי למד מאבא שלו, זה בטוח.
הגב

•
חפש
הגב
Just Keep Fighting מנותק
KO
תגובות: 430
אשכולות: 1
Likes Given: 37
הצטרף בתאריך: Dec 2024
04-01-2025, 10:48 AM
קודי מושלם מדי, גם מתאבק אדיר, גם Face אדיר, גם טוב על המיק׳ ומניח שהוא גם Heel אדיר.
לא ייאמן איך הוא עומד עם סינה ככה בפרומו
הגב

•
חפש
הגב
Yalibenzeev7 מנותק
Rookie
*
תגובות: 42
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-01-2025, 10:51 AM
(04-01-2025, 10:39 AM)Yosihait כתב:  בנוגע לסינה-קודי...

לפני עשור, כשסינה היה בפיוד מול רוק, שאלו מי ניצח בפרומואים.

ומישהו אמר יפה: "סינה. כי חשבנו שרוק יקרע את הצורה איתו, אבל סינה ממש התרומם ונתן פרומואים נהדרים, ועכשיו אנחנו ממש שואלים מי ניצח".

אז אותו דבר קודי-סינה. קודי עומד יפה מול סינה בפרומואים.

טוב, קודי למד מאבא שלו, זה בטוח.

וואלה אני לרוב לא מתחבר לפרומואים של קודי. מאז שהוא זכה באליפות הוא בכלל מרגיש לי מאולץ כל פה שהוא על המיק.
אבל אתמול הוא הדהים אותי והוא חד משמעית לדעתי ניצח אתמול נטו מזה שהוא הצליח לעמוד בצורה מרשימה מול סינה. ציפיתי ממנו להיקבר והוא הצליח לצאת מזה בצורה מצוינת
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-01-2025, 11:06 AM
מגילת דעות על הפרק הנוכחי של RAW, זו המגילה שלי. אתם כמובן יכולים להסכים, אבל אם יש לכם את המגילה שלכם, תשאירו אותה בתגובה אחרת.

- קודי רודס שולף מהלך מהספר של Eminam ורק חיכיתי שהוא יגיד שהשם האמיתי של ג'ון סינה הוא קלרנס. מלך.

- גם בלי הקרוסרודס, קודי ניצח את הסגמנט הזה. הוא התעלה לרמה של סינה, הוא לא שיקשק ואשכרה הצליח לעמוד מולו. סגמנט פתיחה מעולה, רק חבל שהוא קורה ב-RAW ולא בסמאקדאון, איפה שהשניים האלו באמת שייכים.

- 33:20 דקות לקח עד שראינו מתאבק של RAW בתכנית.
- הניו דיי נגד ניו קאץ' רפובליק: קרב טאג טים טוב, חבל שנתנו לטיילר בייט להפסיד בחזרה שלו ועוד ב-UK. הניו דיי לא כאלו חמים באמת כדי לקבל קרב על אליפות הטאג טים. אבל הם כן טאג טים אגדי אז אני מוכן לקבל את זה שכל מה שהם צריכים זה ניצחון אחד.
- אגב טאג טים אגדי: האוסוס!!!!!!! כל שניה שלהם יחד על המסך זה זהב.
- גונת'ר נגד ג'יימי אוסו: שליטה מוחלטת של גונת'ר וככה צריך, זה מה שהקהל של ה-WWE צריך לחשוב שהוא הולך לקבל ברסלמניה. גונת'ר הבטיח גיהנום לג'יי ועושה את זה על אח שלו. ג'יי בשבועיים הקרובים יצטרך להתאפס, אני חושב שנראה את זה קורה לא בשבוע הבא, אלא בשבוע שאחרי ואז ברסלמניה הוא יתפוצץ.
- יום הדין: תתפרקו כבר ותנו לפין באלור ודומיניק גאררו לרוץ לבד.
- לא אהבתי שפנטה אוכל פה הצמדה ראשונה.
- כל הקטע שנותנים עכשיו לפין באלור ודומיניק כאילו להסתדר, זה אותו שטיק שהם עושים תמיד עם הניו דיי. ההתהפכות תגיע הרי, ולדעתי בשלב הזה הם מושכים אותה לרגע של דומיניק גאררו ברסלמניה. מקווה שאני טועה.
- גייבל ואל גרנדה אמריקנו = קומדיה במיטבה.
-סטיילס ולוגאן פול -העברתי. לא יודע, לא מתחבר.
- מיין אבנט מצוין. יופי של קרב, סיום ששוב בונה לקרב המשולש שכולנו יודעים שיוכרז.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,377
Likes Given: 242
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-01-2025, 12:04 PM
(04-01-2025, 03:17 AM)lidoradir כתב:  [Image: f6edfa08424543b7a47ae30f8dd959c4.gif]

[Image: 111.png]

באמת שלוגאן פול המתאבק מדהים...
אבל לא יכול להפריד את זה מלוגאן פול הבן אדם שהוא חתיכת חרא מסריח שהייתי רוצה שישבור שתי רגליים
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR
אורח

04-01-2025, 12:21 PM
(04-01-2025, 11:06 AM)ser duncan the tall כתב:  - קודי רודס שולף מהלך מהספר של Eminam ורק חיכיתי שהוא יגיד שהשם האמיתי של ג'ון סינה הוא קלרנס. מלך.

האמת זה נתפס בעיניי כמהלך פחדני.
הגב

•
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-05-2026, 07:16 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר