03-10-2025, 08:29 PM
(03-10-2025, 08:14 PM)NaRRative כתב: קמתי במוד AEW חיובי היום, משמע אני כותב פה תוך כדי צפייה.
פתיחה נהדרת לאירוע, הקהל היה חם, 2 מתאבקים שהיו פה מהיום הראשון. מפתיע שזאת ההתנגשות הגדולה הראשונה שלהם, אחרי כל כך הרבה זמן. בזמנו הפנטזי בוקינג שלי היה שאחרי שפייג׳ לוקח את האליפות מקני, האלוף אחריו יהיה מג׳פ. היה פה קרב מעולה שמציג את הדמויות בצורה מעולה. כל המהלכים של לשבור את הצוואר בהרבה יותר עדיפים בעיניי על השמועות שמישהו הולך להישרף. מג׳פ עם השטחק הקבוע שלי אבל כן הוסיף עוד דברים שהיה כיף לראות ולא נהפכו לתערובת מאוסה. מדהים כמה פייג׳ השתפר מהפעם הראשונה שראינו אותו על המסך בAEW. אז ייעדו אותו להיות האלוף הראשון ואני זוכר את הדיונים האם עדיף מתאבק שעדיין לא בשל למקום הזה או ג׳ריקו היחסית זקן. מג׳פ מכר את הפינישר של דניאלס בצורה כל כך חולנית שהייתי בטוח שהוא שבר את הצוואר וכל חייו יצטרך לשבת בזווית 90 מעלות. ואוו. פייג׳ מנצח נקי זה מעולה. נכון שמג׳פ על תקן אגדה בארגון ומוגן מאוד. אבל זה חשוב מאוד שנראה הילים מפלצתיים (ברמת בוקינג) מפסידים נקי. זה מעצים את הרגע ותורם לכולם. אף אחד פה לא נקבר ותודה לאל שאף אחד פה לא נשרף.
הפרומו שלפני הקרב של ריקושט וסוורב די רומז לבגידה של נענע בסוורב. שהבנייה לקרב מזוקקת ל2 דקות פרומו זה נראה פתאום מאוד מוזר שנענע הןא זה שיקבע שהמנצח בקרב הזה הוא הטוען לכתר לאליפות העולם. נראה פה כמו מלכודת שנענע וריקושט מכינים לסוורב. אם נתייחס עוד קצת לבנייה, ריקושט בא ומוכן לטרוף את העולם ולתפס על ההר בתקופה בה סוורב מתחיל להתגלגל לאט לאט ממנה. ריקושט לוקח את הג׳קט האייקוני, מגלה חוצפה, מוכן לעשות הכל עבור הניצחון. בונים לנו פה שנת רדמפשיין לסוורב והיל ראשי נוסף בדמותו של ריקושט?
פסקה נפרדת לקרב כדי שאנשים לא יתעייפו מהתגובה שלי ויהיה נוח לקריאה. אני סאקר של כניסות מיוחדות באירועים אבל אני לא יודע מה אני חושב על הכניסה של סוורב. קודם כל, ריקושט עיצבן עד מוות את סוורב ונענע, איך יש להם זמן לכניסה מיוחדת? במיוחד שריקושט נכנס ראשון ושם על הג׳קט שכל כך חשוב להם את הלוגו שלו. לגבי הביצוע עצמו, זה היה נשמע קטוע ושזה לא כל כך עבד. תופים לרוב מעצימים שירים, במיוחד בלייב ויכול להיות שבשמיעה חוזרת זה יהיה יותר סבבה. הקרב עצמו היה גם כיפי לצפייה. זה היה נראה לאורך כל הקרב שבונים את ריקושט לניצחון הזה. אבל אני אוהב שמסיימים פיודים באירוע והיודע הזה צריך להסתיים כאן לבנתיים. אין לי בעיה שיחזרו לזה בעתיד. ריקושט בעבר ניצחון את סוורב מלוכלך, סוורב מנצח פה נקי (הבלאגן עם נענע פגע בסורבה וריקושט במידה שווה לטעמי במהלך הקרב ככה שזה מתקזז). סוורב נגד מוקסלי זה משהו שאני רוצה לראות, לפחות הוא טוען לכתר נסבל בריין הזה.
לא יודע למה יש לי תחושה חזקה שברודי לוקח האליפות. הוא מקבל בוקינג יציב כבר תקופה, מופיע באירועים באופן קבוע. נתן אחלה של ריצה בC2. אבל זה לא מסתדר לי עם אוקדה-אומגה שמתוכנן לAll In, מצד שני, מי אמר שזה יהיה על האליפות של אוקדה? אולי אומגה זוכה בהמשך? מי אמר שצריך אליפות בכלל? אני אמרתי. ולהלן הפנטזי בוקינג לאומגה-אוקדה בAll In:
1.אוקדה מפסיד לברודי קינג את האליפות. אוקדה עובד עם הראש אבל זה לא מספיק כי ברודי חזק מספיק. ברודי בא נחוש להשיג את האליפות הראשונה שלו ועושה את זה. כוח רצון מתגבר על המוח.
2.אומגה לוקח את האליפות מטקאשטה. אומגה מצליח לשכנע את טקאשטה שדון לא צריך להיות בצד הזירה. זה יחזיק רוב הקרב ודון יגיע ברגע האחרון. זה יקרה כאילו הרעים מצליחים לנצח שוב פעם אבל אומגה ישיג את הניצחון המתוק ויחתום את הריין המעולה של טקאשטה.
3.אנחנו מגיעים למצב בו אוקדה הוא הרודף ולא הנרדף, מה שיאלץ אותו להוציא את הגרסה הטובה ביותר שלו, במיוחד שמדובר בבמה גדולה ויריב כמו אומגה. אחרי שנה ברוסטר נקבל את אוקדה הרעב ולא השבע.
בכל מקרה, ברודי הוא יריב מעניין לאוקדה. הפרומו לקרב אומר שלאוקדה אין שם תוכנית נגד ברודי שזה מצחיק, כי אוקדה מנצח את כולם באותה צורה, מגדול ועד קטן, כולם מקבלים בעיטה לביצים ומורידהגשם. ככל שהקרב מתקדם, רק מתחזקת לי התחושה שברודי צריך לקחת את האליפות. אוקדה (אני לא חזק בקרבות שלו) נתפס בעיניי כמתאבק שיש לו את האסטרטגיה המושלמת לניצחונות בקרבות, כל עוד הוא משלים את התכנית שלו בצורה מסודרת, שלב אחרי שלב, הוא יכול להכריע כל יריב. ברודי פירק את התכנית של אוקדה, הוא זיהה כל מהלך גדול שלו מקילומטרים והגיב בצורה טובה יותר. לא רק שהוא היה חזק יותר, הוא היה חכם יותר ולמד את המאסטר בצורה טובה. הרמאות עם האליפות הייתה נחמדה, מאחר וצפיתי לקטע עם הכיסא או בעיטה לביצים. כאב לי לראות את ברודי מפסיד אבל זה אומר שעשו פה עבודה טובה ובנו כאן טוען לכתר כמו שצריך. בסוף הקרב אוקדה היה חכם יותר מברודי ולמד את מהלכיו, היה צעד אחד לפניו. אהבתי את הקאונטרים של ברודי למורידיהגשם במהלך הקרב. אוקדה למד לקראת השלישי והצליח. בשלב הזה מצחיק אותי שבפסקה הקודמת הסברתי למה ברודי צריך לקחת ועוד נתתי פנטזי בוקינג לחודשים הקרובים. אבל כמו שאמרתי אני במצב רוח טוב כלפי המוצר באירועים, אז מה רע לנו.
הגענו לאומגה נגד טקאשטה, ציוות שלא יכול לאכזב. חשוב לציין שכן התאכזבתי בהתחלה, זה מאוד הורגש שהם מכוונים לקרב ארוך וזה התחיל מאוד איטי לדעתי. יש קרבות ארוכים שהם מהפנטים מהשנייה הראשונה ולא גורמים לך להרגיש שמדובר בריצה ארוכה. בריצה הזאת החזקתי ב-ריאות יותר מאומגה כאילו אני מפרק פקט ביום. ועדיין לאומגה יש את הקסם שלו וממשיך להראות דברים יפים בזירה ומחוצה לה כמו שהוא יודע. דון עושה את התפקיד שלו מצויין. הצחיק ההיט שאומגה קיבל על קיפול השולחן משדה הקרב, הייתי בטוח שהקהל לא יגע באומגה לא משנה מה, כנראה שהאהבה לשולחנות גדולה יותר. בדיעבד החלטה נכונה של אומגה לטובת הקרב וההנאה האישית שלי, כי הם היו מקוריים עם השולחן על כל זוויותיו. ככל שהקרב התקדם הם יותר שאבו אותי פנימה. מדהים לראות כמה טקאשטה עבר מרבולושן שנה שעברה. אשכרה אומגה בתפקיד האנדרדוג מולו. הקטע של הקיק אאוט לספירה 1 של אומגה אחרי הברך מטקאשטה היה מדהים ולא כי הוא התחמק ב1, ראינו את זה מלא פעמים בארגון הזה. אלא כי ברגע שזה קרה, הקהל התחרפן וצעק את שמו של קני בזמן שהמצלמה יצאה בזום אאוט והשוט כלל את אותו השולחן שקני הפך מקודם וקיבל עליו היט. זה היה רגע גדול. לקראת סוף הקרב אומגה נהפך מאנדרדוג לשם הגדול שאתה כל כך רוצה לנצח כדי להעשיר את הרזומה שלך. הסיום בא לי קצת משום מקום, לא יודע מה אני חושב על ההכרעה הסופית פה. אומגה זוכה באליפות זה רגע מרגש אבל אני מקווה שהוא ילחם נגד שמות גדולים. טקאשטה הביא פה חתיכת ריין, מעניין מה צופן לו עתיד, מקווה מאוד שזו לא תקרת הזכוכית שלו.
השוט של אוספרי וקייל על גג הכלוב היה מדהים. המתח עד שהם ירדו למטה עשה את שלו. מדברים על זה שזה הקרב הראשון של אוספרי בתוך כלוב, אבל קרב הפרישה שלו מNJPW היה בכלוב לא? בכל מקרה אני זורם עם הסיפור ואוספרי לא מצליח להתאקלם לתוך הסביבה הזאת, נחמד. קצת מוזר שהוא זה שהציע את הסטיפולציה אבל אם קראתם עד לפה אתם יודעים באיזה מצב רוח אני היום אז חפיף. זה נראה שהקרב הזה היה מה שמוקסלי וקופ היו רוצים להיות. לא אהבתי את ההתערבות של דיוויס אבל היא הגיונית בסיפור אז מחליק. הסיקווינס שהוביל לסטיילס קלאש על הנעצים היה יפהפה. קייל חתיכת שחקן, הוא פשוט מעולה. אני תמיד אהיה על הקצה של הכיסא ברגע שמתאבקים נלחמים על גג הכלוב. חתיכת ספוט. אם כבר ספוטים כאלה אז מתאבקים צעירים ולא 50 פלוס. זה היה צריך להסתיים מהלך אחד וזה אותו המהלך שסיים את הקרב. עבודה טובה.
מבחינה סיפורית והגיונית (לדעתי לפחות) יצאנו מפה עם 3 טוענים לכתר לגיטימים ומעניינים לאליפות העולם - סוורב, פייג׳ ואוספרי. בבקשה שנקבל אחד מהם ולא משהו משעמם אחר.
טלנובלה של מוקסלי אני מכחיש ולכן האירוע מבחינתי היה מעולה.
לא דיברת על מריה-טוני?

![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)

![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)