Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 9 10 11 12 13 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Revolution 2025

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Revolution 2025
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,743
אשכולות: 9
Likes Given: 3,908
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-10-2025, 08:29 PM
(03-10-2025, 08:14 PM)NaRRative כתב:  קמתי במוד AEW חיובי היום, משמע אני כותב פה תוך כדי צפייה.

פתיחה נהדרת לאירוע, הקהל היה חם, 2 מתאבקים שהיו פה מהיום הראשון. מפתיע שזאת ההתנגשות הגדולה הראשונה שלהם, אחרי כל כך הרבה זמן. בזמנו הפנטזי בוקינג שלי היה שאחרי שפייג׳ לוקח את האליפות מקני, האלוף אחריו יהיה מג׳פ. היה פה קרב מעולה שמציג את הדמויות בצורה מעולה. כל המהלכים של לשבור את הצוואר בהרבה יותר עדיפים בעיניי על השמועות שמישהו הולך להישרף. מג׳פ עם השטחק הקבוע שלי אבל כן הוסיף עוד דברים שהיה כיף לראות ולא נהפכו לתערובת מאוסה. מדהים כמה פייג׳ השתפר מהפעם הראשונה שראינו אותו על המסך בAEW. אז ייעדו אותו להיות האלוף הראשון ואני זוכר את הדיונים האם עדיף מתאבק שעדיין לא בשל למקום הזה או ג׳ריקו היחסית זקן. מג׳פ מכר את הפינישר של דניאלס בצורה כל כך חולנית שהייתי בטוח שהוא שבר את הצוואר וכל חייו יצטרך לשבת בזווית 90 מעלות. ואוו. פייג׳ מנצח נקי זה מעולה. נכון שמג׳פ על תקן אגדה בארגון ומוגן מאוד. אבל זה חשוב מאוד שנראה הילים מפלצתיים (ברמת בוקינג) מפסידים נקי. זה מעצים את הרגע ותורם לכולם. אף אחד פה לא נקבר ותודה לאל שאף אחד פה לא נשרף.

הפרומו שלפני הקרב של ריקושט וסוורב די רומז לבגידה של נענע בסוורב. שהבנייה לקרב מזוקקת ל2 דקות פרומו זה נראה פתאום מאוד מוזר שנענע הןא זה שיקבע שהמנצח בקרב הזה הוא הטוען לכתר לאליפות העולם. נראה פה כמו מלכודת שנענע וריקושט מכינים לסוורב. אם נתייחס עוד קצת לבנייה, ריקושט בא ומוכן לטרוף את העולם ולתפס על ההר בתקופה בה סוורב מתחיל להתגלגל לאט לאט ממנה. ריקושט לוקח את הג׳קט האייקוני, מגלה חוצפה, מוכן לעשות הכל עבור הניצחון. בונים לנו פה שנת רדמפשיין לסוורב והיל ראשי נוסף בדמותו של ריקושט?

פסקה נפרדת לקרב כדי שאנשים לא יתעייפו מהתגובה שלי ויהיה נוח לקריאה. אני סאקר של כניסות מיוחדות באירועים אבל אני לא יודע מה אני חושב על הכניסה של סוורב. קודם כל, ריקושט עיצבן עד מוות את סוורב ונענע, איך יש להם זמן לכניסה מיוחדת? במיוחד שריקושט נכנס ראשון ושם על הג׳קט שכל כך חשוב להם את הלוגו שלו. לגבי הביצוע עצמו, זה היה נשמע קטוע ושזה לא כל כך עבד. תופים לרוב מעצימים שירים, במיוחד בלייב ויכול להיות שבשמיעה חוזרת זה יהיה יותר סבבה. הקרב עצמו היה גם כיפי לצפייה. זה היה נראה לאורך כל הקרב שבונים את ריקושט לניצחון הזה. אבל אני אוהב שמסיימים פיודים באירוע והיודע הזה צריך להסתיים כאן לבנתיים. אין לי בעיה שיחזרו לזה בעתיד. ריקושט בעבר ניצחון את סוורב מלוכלך, סוורב מנצח פה נקי (הבלאגן עם נענע פגע בסורבה וריקושט במידה שווה לטעמי במהלך הקרב ככה שזה מתקזז). סוורב נגד מוקסלי זה משהו שאני רוצה לראות, לפחות הוא טוען לכתר נסבל בריין הזה.

לא יודע למה יש לי תחושה חזקה שברודי לוקח האליפות. הוא מקבל בוקינג יציב כבר תקופה, מופיע באירועים באופן קבוע. נתן אחלה של ריצה בC2. אבל זה לא מסתדר לי עם אוקדה-אומגה שמתוכנן לAll In, מצד שני, מי אמר שזה יהיה על האליפות של אוקדה? אולי אומגה זוכה בהמשך? מי אמר שצריך אליפות בכלל? אני אמרתי. ולהלן הפנטזי בוקינג לאומגה-אוקדה בAll In:

1.אוקדה מפסיד לברודי קינג את האליפות. אוקדה עובד עם הראש אבל זה לא מספיק כי ברודי חזק מספיק. ברודי בא נחוש להשיג את האליפות הראשונה שלו ועושה את זה. כוח רצון מתגבר על המוח.
2.אומגה לוקח את האליפות מטקאשטה. אומגה מצליח לשכנע את טקאשטה שדון לא צריך להיות בצד הזירה. זה יחזיק רוב הקרב ודון יגיע ברגע האחרון. זה יקרה כאילו הרעים מצליחים לנצח שוב פעם אבל אומגה ישיג את הניצחון המתוק ויחתום את הריין המעולה של טקאשטה.
3.אנחנו מגיעים למצב בו אוקדה הוא הרודף ולא הנרדף, מה שיאלץ אותו להוציא את הגרסה הטובה ביותר שלו, במיוחד שמדובר בבמה גדולה ויריב כמו אומגה. אחרי שנה ברוסטר נקבל את אוקדה הרעב ולא השבע.

בכל מקרה, ברודי הוא יריב מעניין לאוקדה. הפרומו לקרב אומר שלאוקדה אין שם תוכנית נגד ברודי שזה מצחיק, כי אוקדה מנצח את כולם באותה צורה, מגדול ועד קטן, כולם מקבלים בעיטה לביצים ומורידהגשם. ככל שהקרב מתקדם, רק מתחזקת לי התחושה שברודי צריך לקחת את האליפות. אוקדה (אני לא חזק בקרבות שלו) נתפס בעיניי כמתאבק שיש לו את האסטרטגיה המושלמת לניצחונות בקרבות, כל עוד הוא משלים את התכנית שלו בצורה מסודרת, שלב אחרי שלב, הוא יכול להכריע כל יריב. ברודי פירק את התכנית של אוקדה, הוא זיהה כל מהלך גדול שלו מקילומטרים והגיב בצורה טובה יותר. לא רק שהוא היה חזק יותר, הוא היה חכם יותר ולמד את המאסטר בצורה טובה. הרמאות עם האליפות הייתה נחמדה, מאחר וצפיתי לקטע עם הכיסא או בעיטה לביצים. כאב לי לראות את ברודי מפסיד אבל זה אומר שעשו פה עבודה טובה ובנו כאן טוען לכתר כמו שצריך. בסוף הקרב אוקדה היה חכם יותר מברודי ולמד את מהלכיו, היה צעד אחד לפניו. אהבתי את הקאונטרים של ברודי למורידיהגשם במהלך הקרב. אוקדה למד לקראת השלישי והצליח. בשלב הזה מצחיק אותי שבפסקה הקודמת הסברתי למה ברודי צריך לקחת ועוד נתתי פנטזי בוקינג לחודשים הקרובים. אבל כמו שאמרתי אני במצב רוח טוב כלפי המוצר באירועים, אז מה רע לנו.

הגענו לאומגה נגד טקאשטה, ציוות שלא יכול לאכזב. חשוב לציין שכן התאכזבתי בהתחלה, זה מאוד הורגש שהם מכוונים לקרב ארוך וזה התחיל מאוד איטי לדעתי. יש קרבות ארוכים שהם מהפנטים מהשנייה הראשונה ולא גורמים לך להרגיש שמדובר בריצה ארוכה. בריצה הזאת החזקתי ב-ריאות יותר מאומגה כאילו אני מפרק פקט ביום. ועדיין לאומגה יש את הקסם שלו וממשיך להראות דברים יפים בזירה ומחוצה לה כמו שהוא יודע. דון עושה את התפקיד שלו מצויין. הצחיק ההיט שאומגה קיבל על קיפול השולחן משדה הקרב, הייתי בטוח שהקהל לא יגע באומגה לא משנה מה, כנראה שהאהבה לשולחנות גדולה יותר. בדיעבד החלטה נכונה של אומגה לטובת הקרב וההנאה האישית שלי, כי הם היו מקוריים עם השולחן על כל זוויותיו. ככל שהקרב התקדם הם יותר שאבו אותי פנימה. מדהים לראות כמה טקאשטה עבר מרבולושן שנה שעברה. אשכרה אומגה בתפקיד האנדרדוג מולו. הקטע של הקיק אאוט לספירה 1 של אומגה אחרי הברך מטקאשטה היה מדהים ולא כי הוא התחמק ב1, ראינו את זה מלא פעמים בארגון הזה. אלא כי ברגע שזה קרה, הקהל התחרפן וצעק את שמו של קני בזמן שהמצלמה יצאה בזום אאוט והשוט כלל את אותו השולחן שקני הפך מקודם וקיבל עליו היט. זה היה רגע גדול. לקראת סוף הקרב אומגה נהפך מאנדרדוג לשם הגדול שאתה כל כך רוצה לנצח כדי להעשיר את הרזומה שלך. הסיום בא לי קצת משום מקום, לא יודע מה אני חושב על ההכרעה הסופית פה. אומגה זוכה באליפות זה רגע מרגש אבל אני מקווה שהוא ילחם נגד שמות גדולים. טקאשטה הביא פה חתיכת ריין, מעניין מה צופן לו עתיד, מקווה מאוד שזו לא תקרת הזכוכית שלו.

השוט של אוספרי וקייל על גג הכלוב היה מדהים. המתח עד שהם ירדו למטה עשה את שלו. מדברים על זה שזה הקרב הראשון של אוספרי בתוך כלוב, אבל קרב הפרישה שלו מNJPW היה בכלוב לא? בכל מקרה אני זורם עם הסיפור ואוספרי לא מצליח להתאקלם לתוך הסביבה הזאת, נחמד. קצת מוזר שהוא זה שהציע את הסטיפולציה אבל אם קראתם עד לפה אתם יודעים באיזה מצב רוח אני היום אז חפיף. זה נראה שהקרב הזה היה מה שמוקסלי וקופ היו רוצים להיות. לא אהבתי את ההתערבות של דיוויס אבל היא הגיונית בסיפור אז מחליק. הסיקווינס שהוביל לסטיילס קלאש על הנעצים היה יפהפה. קייל חתיכת שחקן, הוא פשוט מעולה. אני תמיד אהיה על הקצה של הכיסא ברגע שמתאבקים נלחמים על גג הכלוב. חתיכת ספוט. אם כבר ספוטים כאלה אז מתאבקים צעירים ולא 50 פלוס. זה היה צריך להסתיים מהלך אחד וזה אותו המהלך שסיים את הקרב. עבודה טובה.

מבחינה סיפורית והגיונית (לדעתי לפחות) יצאנו מפה עם 3 טוענים לכתר לגיטימים ומעניינים לאליפות העולם - סוורב, פייג׳ ואוספרי. בבקשה שנקבל אחד מהם ולא משהו משעמם אחר.

טלנובלה של מוקסלי אני מכחיש ולכן האירוע מבחינתי היה מעולה.

לא דיברת על מריה-טוני? Huh

הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,296
אשכולות: 8
Likes Given: 10,924
03-10-2025, 10:09 PM
(03-10-2025, 08:29 PM)DarkArts כתב:  לא דיברת על מריה-טוני? Huh

לא רואה האבקות נשים בכלל.
כן מודע לפיוד והיה נשמע מעניין אבל אני לא מכיר הכל 100 אחוז אז החלטתי לוותר.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • DarkArts
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,054
אשכולות: 212
Likes Given: 1,365
03-10-2025, 10:19 PM
אני יושב מול המסך ופשוט לא יודע מאיפה להתחיל, אין לי מושג איך לתפעל את האירוע.
קודם כל קיבלתי החלטה שאדם בוגר לא צריך לקבל ועשיתי לילה לבן ונשארתי לייב לאירוע. לא הייתה לי ברירה עכשיו שבAEW חזרו למתכונת של ימי ראשון כי ימי שני הם ימים שאני נמצא בעבודה עד הערב ואני לא טוב בדחיית סיפוקים, חשבתי אפילו לקחת חופש בשביל זה אבל כבר חתמתי חופש על רסלמניה וזה לא שהמצב הולך להשתפר כי גם דיינאסטי, DON ואול-אין יעבירו אותי את אותה החוויה.
אז הנה אני, ער כבר למעלה למעלה מ24 שעות ובמקום להתרסק עכשיו למיטה מרגיש שאני מחויב לכתוב, אולי זה כי אני עדיין באופוריה, אני פשוט כל כך נהנתי, ואחר כך כל כך סבלתי אבל זה כל כך מתגמד לעומת החוויה החוץ גופית שהPPV הזה העביר אותי.
אני לא חושב שאנתח עכשיו כל קרב אבל היו כאן 5 קרבות שהיו פשוט לא מהעולם הזה. מג'ף – פייג' היה כל כך מדהים שכבר התחלתי לכעוס שהם מבזבזים את הכי טוב שלהם על ההתחלה ואז הגיעו סוורב וריקושט והצליחו להתעלות עליהם ושוב התבאסתי שקרב ענק שכזה הולך להיבלע בחצי הראשון של הקארד ואז הגיעו טוני ומריה שלא משנה מה אגיד עליהן זה לא יחמיא להן מספיק וגם בעוד עשורים מהיום מתאבקים חדשים מכל המגדרים הולכים להישען על הפיוד הזה כשילמדו איך מתחילים, בונים ומסיימים סטוריליין מהסרטים ואחריו הגיע הבאנגר המשוגע של אומגה וטקאשיטה שכל חטאו היה שנדון לעלות אחרי הנשים ולפני אוספריי ופלטשר שאיכשהו מצליחים רק להעלות את הרמה ממפגש למפגש ואני לא יודע מה גבוה יותר מהאוורסט, אולי רק הספניש-פליי של אוספריי. באמת לכל קרב מהחמישה כאן יש קייס חזק לMOTN, לפאקינג MOTYC ולי רק לא מפסיק להתנגן בראש "ועוד יותר טוב, ועוד יותר טוב..."
אז קיבלנו מיין אבנט מעפן, אז מה? מה מפתיע בזה? אם זה נראה כמו ברווז ומתנהג כמו ברווז זה פאקינג ברווז. זה לא היה קרב רע זה פשוט היה מיין אבנט רע, טוני אמר שמבחינתו כל אחד מארבעת הקרבות האחרונים יכול היה לסגור את האירוע והוא עשה בחירה גרועה כאן, אני חושב שהרבה דעות היו משתנות לטובה אם השוט הסוגר היה של קני חובק חגורה, של אוספריי המדמם מעל קייל או השוט המתבקש של טוני ומריה עם THE END ענק מאחוריהן. נראה שגם לקאהן עצמו זה מתחיל לחלחל כי גם אם מוקסלי ניצח זה היה בסופו של דבר סוורב שסגר את הוילון. מבחינתי כל תוצאה של המיין אבנט הזה הייתה מבאסת ואין מוצא שהיה מוציא את מוקס וקופ אובר, אפילו אני שממש קיוויתי לקבל כאן קרב אחד על אחד נקי התחלתי להשתעמם באיזשהו שלב של הקרב כשהם לא הצליחו להמריא וחיכיתי לאיזה גורם חיצוני שקצת יטלטל את הספינה ואז הגיע יוטה שלא עבד על אף אחד והיה ברור למי הוא מכוון כי כבר חווינו את זה עם דניאלסון, ואז הגיע וויט שהיה ברור שבצורה כלשהי הולך לפגוע בקופ אבל אז גם הגיע כריסטיאן ופה נדלק האור שבגיבור – כן זאת הייתה פדייה נוראית, כושלת ומטומטמת אבל בזכותה אני אזכור את הקרב הזה ואפילו אחייך כשאזכר בו. כריסטיאן קייג' בשום תסריט שבעולם לא צריך להיות אלוף עולם, בטח שלא אחרי מוקסלי שפוגש את קופ ואחרי שלקח לדניאלסון את האליפות וטוב שנפטרו מהחוזה שאיים לעצור את המושיע, יש דם צעיר וצמא והם שואבים את הבאר במקום להחזיק עבורם את הדלי, שילמדו מג'ריקו.
והיו עוד 3 קרבות בקארד, רע, בינוני וטוב מאד שכולם מושלכים מיד למחלקת ה"למי אכפת" כי בערב שכזה פשוט אין להם מקום וזאת התזכורת שאין רע באירוע של 3 שעות, ועדיין אני מעדיף עוד אלף אירועים כאלה עם כמה קרבות שהם פשוט יוצאים מהכלל, מרגשים, מכוננים ועוצרי נשימה מאשר אירועים בהם כל הקרבות הם רק טובים פלוס.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 6 users Like orgibor's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, DarkArts, KB24, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,814
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
03-10-2025, 11:46 PM
יודעים מה? זיבי, גם אני עם דעות תוך כדי צפייה.

האנגמן/MJF:
- הפייק כניסה של האנגמן היה קצת מיותר, אבל לא מזיק במיוחד.
- הקהל חם מאוד, התחלה מצוינת, בחירה חכמה לקרב הפותח. אירוע ארוך מאוד מחכה לקהל האומלל הזה - שלא יכול להריץ כלום.
- יש הרבה פחות הארדקור כאן משציפיתי, אני מרוצה.
- תגידו מה שתגידו, MJF השלים לגמרי את הלמידה של איך להיות היל, הוא עושה את זה לעילא ולעילא.
- פייג' פייס מעניין במיוחד, הוא מתנהג עצבני לכאורה כמו היל מוחלט אבל מצליח לתפוס את הנישה של הפייס הקשוח. 
- קאונטר מבריק מההיט-סיקר לדד-איי.
- מכירת השנה של אנג'לס-ווינגס. MJF מכר את זה כמו שמייקלס היה מוכר.
- ניצחון מושלם לסיום של קרב פותח מעולה. קרב כזה יכול להיות בכל מקום בקארד ולגנוב את ההצגה. מזכיר לי את MJF/דארבי מ2021, שני כוכבים חמים בקרב פשוט ומצוין - ככה הם צריכים להיות. 

סוורב/ריקושט:
- אני לא מחבב לרוב את הסגנון הריקודי-מידי של סוורב. הוא עושה מהלך, ואז עמידת ידיים וסלטה מפוארת למהלך נוסף, ואז פליפ ותנועה מוזרה למהלך שלישי. זה קצת לשכוח שרסלינג בסופו של דבר אמור לדמות מכות.
עם ריקושט זה עובד.
ריקושט הוא מתאבק כל כך מוצלח בהקשר הזה שזה פשוט נראה חסר-דופי, הכל הולך חלק, הכל מבוצע בצורה מושלמת, אין מה לעשות עם כזה מופע חוץ מלהתפעל. כיף לראות אותם.
- לא אכפת לי מהאנגל בין סוורב למנהל שלו.
- לא היה בכרטיס הבינגו שלי ריקושט בתור דמות כל כך טובה ב2025.

** עברתי באמצע הקרב למוקסלי/אדג' כי שמעתי שהיו המון מחלוקות סביבו **

- להשתגר מתחילת האירוע לשלב הזה ממש מדגיש כמה הקהל מותש ואפתי בשלב הזה.
- התחלה עם בראול של היט-פופ-היט-פופ. טעות איומה. גם MJF/פייג' התחיל ככה. רק מדגיש עוד יותר כמה הקהל אדיש לשני הכוכבים הכי גדולים, לכאורה, בארגון. התחלה רעה לקרב.
- הקהל כל כך שקט שאפשר לשמוע את כל הזיבולי שכל של מוקסלי. מתאבק מתיש, פשוט מתיש. מתיש ומשעמם. מתיש, משעמם ומעצבן.
- אדג' עולה לקורה, למה? הוא לא למד כלום? 
- מרגיש כמו שני אירועים שונים בשלב הזה. הקהל יותר שקט מפרק של AEW דארק. QT מארשאל מקבל יותר תגובה משני אלה. בושות. הקהל שהיה רותח בתחילת האירוע פשוט נדם.
- תקיפה של מוקסלי על אדג' במשך מספר דקות, הקרב נעצר מבחינת מומנטום. שניהם עייפים, וגם אני, מאוד עייף.
- מוקסלי הולך לספיר, 0 תגובה מהקהל. הוא מצליח להוציא 0 היט, רואים שהוא מתוסכל באמת מהתגובות של הקהל. לקהל לא אכפת. וואו.
- אדג' אידיוט. הוא לוקח 100% מהמהלכים המסוכנים שהוא יכול לבצע. ספיר מהזירה? למה? MJF/האנגמן הוציאו פי כמה מהתגובה מהקהל עם הרבה פחות מהלכים מורכבים. אולי הוא צריך לנסות להיות גם מעניין? ולא להיות היי פלייר סטאנט-מן בגיל 50?
- מוקסלי נואש, מנסה להוציא היט מהמצלמה.
- מוקסלי, כמו מוקסלי, הולך להארדקור. התחלנו עם החרא.
- מי האייג'נט של הקרב הזה? מוקסלי תוקף את אדג' כבר 20 דקות, הקרב בהילוך 0, הם לא זזים. איזו התרסקות. וואו. 
- באמפ לשופט.. הגיוני.
- קונצ'רטו, הקהל לא מגיב. מוקסלי מאיים לשבור לאדג' את הצוואר ולקהל לא אכפת. מרגיש כאילו למוקסלי יש ערב מקולל, הוא לא מצליח להוציא תגובות מהקהל הזה ויהי מה. 
- אנגל נחמד של יוטה. 
- סוויצ'בלייד הוציא תגובה. מה המחיר אבל? הם הוציאו את המתאבק הכי חכם שלהם אידיוט מוחלט. טוני קאהן הצליח להוציא את ג'יי ווייט אידיוט.
- אוברבוקד עד למוות, לפחות הקהל מגיב לכריסטיאן.
- הקהל התעורר, הם מבינים שהמוקסלי הולך להיגמר.
- אוי, מוקסלי עם החניקה.
- חחחחחחח מוקסלי מנצח את זה. הקהל מוציא היט אמיתי, הקהל לא רוצה לראות את מוקסלי עם האליפות הזאת.

הקרב הזה היה אחד מהבלאנדרים הגדולים ביותר של AEW. איזה סיוט.
כל המתאבקים בקרב הזה יצאו גרוע יותר משהם נכנסו. וואו, איזו פאשלה איומה.
אמשיך את הצפייה מחר, אבל מצחיק לראות קרב מעולה עם פייג'/MJF והתחלה מצוינת עם סוורב/ריקושט רק לסיום באקורד מחורבן כמו מוקסלי/אדג'. מרגיש כאילו הקרב הזה עלה למוקסלי רשמית באהדה מהקהל, הם באמת לא רוצים אותו על המסך בשלב הזה - בטח שלא כאלוף.
טוני קאהן הצליח לבצע משימה בלתי אפשרית - להוציא את כל המתאבקים האלה פחות טוב משהיו בהתחלה.
סוויצ'בלייד טיפש, אדג' חלש, כריסטיאן אידיוט ומוקסלי אפס שברח עם האליפות. נקודת האור בקרב הזה הוא שהקרב הזה יחוויר (כנראה) מול הקרבות האחרים, מוקסלי הוכיח היום שהוא עצם בגרון של AEW. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 4 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
03-11-2025, 09:01 PM
אני קצת חלוקה בדעתי בנוגע לאירוע הזה.
מצד אחד, המון ציפיות, קרבות איכותיים וטובים.
מצד שני, הרגיש לי שחלק מהדברים היו כמעט שם ולא עבדו לי עד הסוף. אולי זה בגלל שבימים האחרונים תקף אותי צינון.

MFJ נגד פייג': הפיוד הזה נבנה טוב מההתחלה ועד לעכשיו. הקרב היה חתיכת קרב לפתוח איתו את האירוע והוא גם היה הבחירה הנכונה. שניהם היו בתצוגת היאבקות מעולה. הספוט על הכיסא מטורף והמכירה של MJF בסוף הייתה עוד יותר. זה היה נראה אכזרי. בעצם כשהתחלתי לראות MJF היה פצוע, ומאז שהוא חזר לדעתי הוא ניצח כמעט את כל הקרבות שלו? זה היה ניצחון בטוח, כשזה שיש לו אימפקט. הקרב לא היה חד צדדי, אבל הסוף היה מוחץ. מאוד אהבתי. האנגמן ממשיך להשתנות לנו חזרה מול העיניים וזה מעניין.

מרסדס נגד מומו: סך הכל לא היה קרב רע. היה קרב טוב. אבל בתחושה שלי הוא יכל להיות יותר טוב. נראה שהייתה שם פציעה שקצת שיבשה את העניינים וגם קראתי בטוויטר שמומו הגיעה פצועה אז יכול להיות שזה קצת גרע מהקרב.

סוורב נגד ריקושט: הפתיחה של הקרב הייתה מסחררת, קצב מהיר וטוב. מה שיותר אהבתי בקרב זה הסטורי-טלינג במהלך הקרב. הכביכול עצבים של ננה (למרות שזה היה צפוי), וכל מה שהיה בסוף. סוורב תמיד גורם לפיודים שלו להיות אישיים, והוא מצליח למנף אותם. הוא עשה את זה מול אוספריי הפייס, הוא עשה את זה מול דניאלסון הפייס והוא לגמרי ממנף את כל ריקושט בתור היל. העבודה שלו עם מתאבקים אחרים תמיד גורמת לכל הנוגעים בדבר טוב. בשילוב עם המתאבק שהוא - זה כל כך חשוב שיש מתאבק כזה שנמצא בחברה, כזה שכל מי שנמצא מולו מקבל את הזרקור וכזה שהקהל עומד מאחוריו (וזה מתחבר מאוד לאיך שהאירוע הזה נגמר). עצם העובדה שנתנו לו פה את הניצחון אומר שמאמינים בו כמי שיחזיר לגיטימציה לריין של מוקס או לחגורה כולה וזה מאוד משמעותי לנו כאוהדים, ולסוורב עצמו.
ועוד דבר על סוורב ועל העבודה שלו עם אנשים אחרים, צריך גם לציין את העבודה שהוא עושה עם הדמות שלו ועם פרינס ננה - לגרום לנו להבין שהחיבור שלהם הוא חיבור עמוק בין מנג'ר למתאבק, כל הקטע שהיה בסוף היה מאוד חשוב בשביל שניהם ובשביל הדמות שלו.

אוקדה נגד ברודי קינג: הקרב הסתמן כקרב טוב ובאמת היה קרב כזה. ברודי קינג הצליח לנטרל כמעט כל מתקפה של אוקדה וראו ששניהם באו מוכנים לקרב. קרב טוב מאוד. ברודי קינג הוא אס, כיף לראות אותו על המסך.

טוני נגד מריה מיי: ממה אני אתחיל קודם? מהדברים הרעים או מהדברים הטובים?...
אני אתחיל מהדברים הרעים, כי הקרב היה כל כך טוב שאני לא רוצה להוריד ממנו.
טוני ומרייה היה הקרב עם הסטוריליין הכי ארוך והכי מושקע בכל הקארד הזה. הוא קיבל את השם המפוצץ "הסוף ההוליוודי" כי הוא באמת היה כזה - פיוד מהסרטים, כזה שאתה מודה שאתה צופה בו. היה בו כל מה שסיפור טוב צריך - התחלה משכנעת, דמויות מעניינות, אהבה, בגידה, חזרה, כאב ודם.
אז למה, הו טוני קאהן, למה... למה הוא לא מקבל את הכבוד הראוי לו?
אני יכולה להבין למה הם לא סיימו את הערב, לגמרי. לא ציפיתי גם. אבל הגיע לו מקום גבוה יותר בקארד, והגיע לו קצת יותר זמן, כי עם כמה שהוא היה טוב הוא גם הרגיש מזורז.

אז כמה הקרב הזה היה קרב טוב?
מאוד. מלא. לגמרי.
הרגש ניתז מהן בכל תלבושת, אלמנט, צעד, מבט, מהלך.
כל ספוט הרגיש מדויק, נכון לקרב, נכון לעלילה שלהן ולהיסטוריה שלהן. והסוף... הסוף היה מושלם.
MOTN

אני לא אשקר שסיימתי את הקרב בתחושת החמצה בניצחון של טוני. רציתי שמרייה תיקח את החגורה כי היא צריכה אותה קצת יותר מטוני וכי טוני פחות תיפגע מלאבד את החגורה. אבל בעודי כותבת שורות אלה אני מבינה שסוף הוליוודי הוא סוף בו הטוב מנצח את הרע, וזה מה שקיבלנו. חתיכת סוף.

טאקשיטה נגד קני אומגה: אולי אני צריכה לראות את הקרב שוב בעיניים בריאות, כי הקרב היה טוב אבל הוא לא לגמרי עמד בציפיות שלי מקרב של טאקשיטה נגד קני אומגה. ונכון שמרגש לראות את קני זוכה שוב בחגורה, אבל הבחירה לקחת מטאקשיטה לכשעצמה היא בעיניי לא נכונה. טאקשיטה אלוף מעולה, והוא גם אלוף מייצג. הוא הופיע בכל רחבי העולם, ואולי בעצם בגלל שזה כל כך מעייף לא רצו להתיש אותו יותר מדי ולקחו ממנו את החגורה. אבל אני לא מאמינה שקני יעמוד באותו הקצב ואולי זה גם בסדר. זה בנתיים היה משהו שהיה ייחודי לדעתי רק לטאקשיטה.

לגבי הצורה שבה סיימו את הקרב - בהתחלה התאכזבתי, אבל קראתי ציוץ בטוויטר שמדבר על זה שטאקשיטה הגיע כל כך מוכן לקני, שקני היה חייב לעשות את המהלך הכי לא קני-יי שיש כדי להצליח לנצח אותו. נקודה נחמדה מאוד.

לגבי ההמשך, אני מקווה שבאול אין נקבל קני נגד אוקדה על איחוד החגורות שלהם.

קייל פלטשר נגד וויל אוספריי: איזה שוט פתיחה יפייפה היה ששניהם היו על הגג, וכך הוא גם נגמר עם הספוט המדהים מהגג של הכלוב. גם הקרב הזה היה קרב טוב, עם המנצח הלא נכון בעיניי. מה שכן, הוא היה ארוך מדי והיה צריך להסתיים הרבה קודם. ההפרעה של מארק דיוויס הייתה קצת מוזרה, אבל באמת לא פגעה יותר מדי בקרב. וההידן בלייד עם הכיסא היה חזק מאוד.
הסוף שקייל צועק לו שהוא שונא אותו גם היה מאוד עוצמתי.
ולמרות שקייל הפסיד פה, הוא כוכב. הפיוד הזה עשה ממנו כוכב ואני מאוד מתרגשת לראות אותו בהמשך. כנ"ל לגבי וויל.

מוקס נגד אדג': לא אבזבז הרבה אנרגיות לכתוב דעות על הקרב הזה - היה נוראי.

לפחות האקט שסגר את האירוע כולו היה מלא בתקווה...

תודה רבה על התוצאות!
הגב
The following 3 users Like Tblack's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
03-11-2025, 09:03 PM
(03-10-2025, 08:14 PM)NaRRative כתב:  קמתי במוד AEW חיובי היום, משמע אני כותב פה תוך כדי צפייה.

פתיחה נהדרת לאירוע, הקהל היה חם, 2 מתאבקים שהיו פה מהיום הראשון. מפתיע שזאת ההתנגשות הגדולה הראשונה שלהם, אחרי כל כך הרבה זמן. בזמנו הפנטזי בוקינג שלי היה שאחרי שפייג׳ לוקח את האליפות מקני, האלוף אחריו יהיה מג׳פ. היה פה קרב מעולה שמציג את הדמויות בצורה מעולה. כל המהלכים של לשבור את הצוואר בהרבה יותר עדיפים בעיניי על השמועות שמישהו הולך להישרף. מג׳פ עם השטחק הקבוע שלי אבל כן הוסיף עוד דברים שהיה כיף לראות ולא נהפכו לתערובת מאוסה. מדהים כמה פייג׳ השתפר מהפעם הראשונה שראינו אותו על המסך בAEW. אז ייעדו אותו להיות האלוף הראשון ואני זוכר את הדיונים האם עדיף מתאבק שעדיין לא בשל למקום הזה או ג׳ריקו היחסית זקן. מג׳פ מכר את הפינישר של דניאלס בצורה כל כך חולנית שהייתי בטוח שהוא שבר את הצוואר וכל חייו יצטרך לשבת בזווית 90 מעלות. ואוו. פייג׳ מנצח נקי זה מעולה. נכון שמג׳פ על תקן אגדה בארגון ומוגן מאוד. אבל זה חשוב מאוד שנראה הילים מפלצתיים (ברמת בוקינג) מפסידים נקי. זה מעצים את הרגע ותורם לכולם. אף אחד פה לא נקבר ותודה לאל שאף אחד פה לא נשרף.

הפרומו שלפני הקרב של ריקושט וסוורב די רומז לבגידה של נענע בסוורב. שהבנייה לקרב מזוקקת ל2 דקות פרומו זה נראה פתאום מאוד מוזר שנענע הןא זה שיקבע שהמנצח בקרב הזה הוא הטוען לכתר לאליפות העולם. נראה פה כמו מלכודת שנענע וריקושט מכינים לסוורב. אם נתייחס עוד קצת לבנייה, ריקושט בא ומוכן לטרוף את העולם ולתפס על ההר בתקופה בה סוורב מתחיל להתגלגל לאט לאט ממנה. ריקושט לוקח את הג׳קט האייקוני, מגלה חוצפה, מוכן לעשות הכל עבור הניצחון. בונים לנו פה שנת רדמפשיין לסוורב והיל ראשי נוסף בדמותו של ריקושט?

פסקה נפרדת לקרב כדי שאנשים לא יתעייפו מהתגובה שלי ויהיה נוח לקריאה. אני סאקר של כניסות מיוחדות באירועים אבל אני לא יודע מה אני חושב על הכניסה של סוורב. קודם כל, ריקושט עיצבן עד מוות את סוורב ונענע, איך יש להם זמן לכניסה מיוחדת? במיוחד שריקושט נכנס ראשון ושם על הג׳קט שכל כך חשוב להם את הלוגו שלו. לגבי הביצוע עצמו, זה היה נשמע קטוע ושזה לא כל כך עבד. תופים לרוב מעצימים שירים, במיוחד בלייב ויכול להיות שבשמיעה חוזרת זה יהיה יותר סבבה. הקרב עצמו היה גם כיפי לצפייה. זה היה נראה לאורך כל הקרב שבונים את ריקושט לניצחון הזה. אבל אני אוהב שמסיימים פיודים באירוע והיודע הזה צריך להסתיים כאן לבנתיים. אין לי בעיה שיחזרו לזה בעתיד. ריקושט בעבר ניצחון את סוורב מלוכלך, סוורב מנצח פה נקי (הבלאגן עם נענע פגע בסורבה וריקושט במידה שווה לטעמי במהלך הקרב ככה שזה מתקזז). סוורב נגד מוקסלי זה משהו שאני רוצה לראות, לפחות הוא טוען לכתר נסבל בריין הזה.

לא יודע למה יש לי תחושה חזקה שברודי לוקח האליפות. הוא מקבל בוקינג יציב כבר תקופה, מופיע באירועים באופן קבוע. נתן אחלה של ריצה בC2. אבל זה לא מסתדר לי עם אוקדה-אומגה שמתוכנן לAll In, מצד שני, מי אמר שזה יהיה על האליפות של אוקדה? אולי אומגה זוכה בהמשך? מי אמר שצריך אליפות בכלל? אני אמרתי. ולהלן הפנטזי בוקינג לאומגה-אוקדה בAll In:

1.אוקדה מפסיד לברודי קינג את האליפות. אוקדה עובד עם הראש אבל זה לא מספיק כי ברודי חזק מספיק. ברודי בא נחוש להשיג את האליפות הראשונה שלו ועושה את זה. כוח רצון מתגבר על המוח.
2.אומגה לוקח את האליפות מטקאשטה. אומגה מצליח לשכנע את טקאשטה שדון לא צריך להיות בצד הזירה. זה יחזיק רוב הקרב ודון יגיע ברגע האחרון. זה יקרה כאילו הרעים מצליחים לנצח שוב פעם אבל אומגה ישיג את הניצחון המתוק ויחתום את הריין המעולה של טקאשטה.
3.אנחנו מגיעים למצב בו אוקדה הוא הרודף ולא הנרדף, מה שיאלץ אותו להוציא את הגרסה הטובה ביותר שלו, במיוחד שמדובר בבמה גדולה ויריב כמו אומגה. אחרי שנה ברוסטר נקבל את אוקדה הרעב ולא השבע.

בכל מקרה, ברודי הוא יריב מעניין לאוקדה. הפרומו לקרב אומר שלאוקדה אין שם תוכנית נגד ברודי שזה מצחיק, כי אוקדה מנצח את כולם באותה צורה, מגדול ועד קטן, כולם מקבלים בעיטה לביצים ומורידהגשם. ככל שהקרב מתקדם, רק מתחזקת לי התחושה שברודי צריך לקחת את האליפות. אוקדה (אני לא חזק בקרבות שלו) נתפס בעיניי כמתאבק שיש לו את האסטרטגיה המושלמת לניצחונות בקרבות, כל עוד הוא משלים את התכנית שלו בצורה מסודרת, שלב אחרי שלב, הוא יכול להכריע כל יריב. ברודי פירק את התכנית של אוקדה, הוא זיהה כל מהלך גדול שלו מקילומטרים והגיב בצורה טובה יותר. לא רק שהוא היה חזק יותר, הוא היה חכם יותר ולמד את המאסטר בצורה טובה. הרמאות עם האליפות הייתה נחמדה, מאחר וצפיתי לקטע עם הכיסא או בעיטה לביצים. כאב לי לראות את ברודי מפסיד אבל זה אומר שעשו פה עבודה טובה ובנו כאן טוען לכתר כמו שצריך. בסוף הקרב אוקדה היה חכם יותר מברודי ולמד את מהלכיו, היה צעד אחד לפניו. אהבתי את הקאונטרים של ברודי למורידיהגשם במהלך הקרב. אוקדה למד לקראת השלישי והצליח. בשלב הזה מצחיק אותי שבפסקה הקודמת הסברתי למה ברודי צריך לקחת ועוד נתתי פנטזי בוקינג לחודשים הקרובים. אבל כמו שאמרתי אני במצב רוח טוב כלפי המוצר באירועים, אז מה רע לנו.

הגענו לאומגה נגד טקאשטה, ציוות שלא יכול לאכזב. חשוב לציין שכן התאכזבתי בהתחלה, זה מאוד הורגש שהם מכוונים לקרב ארוך וזה התחיל מאוד איטי לדעתי. יש קרבות ארוכים שהם מהפנטים מהשנייה הראשונה ולא גורמים לך להרגיש שמדובר בריצה ארוכה. בריצה הזאת החזקתי ב-ריאות יותר מאומגה כאילו אני מפרק פקט ביום. ועדיין לאומגה יש את הקסם שלו וממשיך להראות דברים יפים בזירה ומחוצה לה כמו שהוא יודע. דון עושה את התפקיד שלו מצויין. הצחיק ההיט שאומגה קיבל על קיפול השולחן משדה הקרב, הייתי בטוח שהקהל לא יגע באומגה לא משנה מה, כנראה שהאהבה לשולחנות גדולה יותר. בדיעבד החלטה נכונה של אומגה לטובת הקרב וההנאה האישית שלי, כי הם היו מקוריים עם השולחן על כל זוויותיו. ככל שהקרב התקדם הם יותר שאבו אותי פנימה. מדהים לראות כמה טקאשטה עבר מרבולושן שנה שעברה. אשכרה אומגה בתפקיד האנדרדוג מולו. הקטע של הקיק אאוט לספירה 1 של אומגה אחרי הברך מטקאשטה היה מדהים ולא כי הוא התחמק ב1, ראינו את זה מלא פעמים בארגון הזה. אלא כי ברגע שזה קרה, הקהל התחרפן וצעק את שמו של קני בזמן שהמצלמה יצאה בזום אאוט והשוט כלל את אותו השולחן שקני הפך מקודם וקיבל עליו היט. זה היה רגע גדול. לקראת סוף הקרב אומגה נהפך מאנדרדוג לשם הגדול שאתה כל כך רוצה לנצח כדי להעשיר את הרזומה שלך. הסיום בא לי קצת משום מקום, לא יודע מה אני חושב על ההכרעה הסופית פה. אומגה זוכה באליפות זה רגע מרגש אבל אני מקווה שהוא ילחם נגד שמות גדולים. טקאשטה הביא פה חתיכת ריין, מעניין מה צופן לו עתיד, מקווה מאוד שזו לא תקרת הזכוכית שלו.

השוט של אוספרי וקייל על גג הכלוב היה מדהים. המתח עד שהם ירדו למטה עשה את שלו. מדברים על זה שזה הקרב הראשון של אוספרי בתוך כלוב, אבל קרב הפרישה שלו מNJPW היה בכלוב לא? בכל מקרה אני זורם עם הסיפור ואוספרי לא מצליח להתאקלם לתוך הסביבה הזאת, נחמד. קצת מוזר שהוא זה שהציע את הסטיפולציה אבל אם קראתם עד לפה אתם יודעים באיזה מצב רוח אני היום אז חפיף. זה נראה שהקרב הזה היה מה שמוקסלי וקופ היו רוצים להיות. לא אהבתי את ההתערבות של דיוויס אבל היא הגיונית בסיפור אז מחליק. הסיקווינס שהוביל לסטיילס קלאש על הנעצים היה יפהפה. קייל חתיכת שחקן, הוא פשוט מעולה. אני תמיד אהיה על הקצה של הכיסא ברגע שמתאבקים נלחמים על גג הכלוב. חתיכת ספוט. אם כבר ספוטים כאלה אז מתאבקים צעירים ולא 50 פלוס. זה היה צריך להסתיים מהלך אחד וזה אותו המהלך שסיים את הקרב. עבודה טובה.

מבחינה סיפורית והגיונית (לדעתי לפחות) יצאנו מפה עם 3 טוענים לכתר לגיטימים ומעניינים לאליפות העולם - סוורב, פייג׳ ואוספרי. בבקשה שנקבל אחד מהם ולא משהו משעמם אחר.

טלנובלה של מוקסלי אני מכחיש ולכן האירוע מבחינתי היה מעולה.

נהניתי מאוד לקרוא!
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,296
אשכולות: 8
Likes Given: 10,924
03-12-2025, 05:11 AM
(03-11-2025, 09:03 PM)Tblack כתב:  נהניתי מאוד לקרוא!

מעריך, במיוחד שזה נכתב על גבי יום שלם מהטלפון ומקריאה חוזרת אחרי פרסום התגובה יש לא מעט שגיאות מקלדת טלפון טיפוסיות.
כיף לקום על יום טוב של המוצר הזה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Tblack
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
03-12-2025, 02:14 PM
כל אירוע אני מתפלל שמוסקסלי יפיל. דייי עם הדבר הזה דיייי
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-12-2025, 09:44 PM
הלכלוכים על מוקסלי כל כך גדולים שאני באמת שוקל דווקא לצפות בו ולראות כמה זה באמת גרוע.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,814
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
03-12-2025, 11:33 PM
(03-12-2025, 09:44 PM)master of doom כתב:  הלכלוכים על מוקסלי כל כך גדולים שאני באמת שוקל דווקא לצפות בו ולראות כמה זה באמת גרוע.

התחושה שלי כרגע היא שהקרב הזה היה הקש ששבר את גב הגמל - ג'ון מוקסלי איבד את הקהל.
אתה לא צריך לראות את כל הקרב, הוא באמת.. ממש, ממש חרא. 
מה שכן - אתה רק צריך להרגיש את האכזבה הקולקטיבית מהקהל כשסיימנו את האירוע עם מוקסלי כאלוף. הייתה איזו אנחת אכזבה עצומה שפשוט היה אפשר להרגיש. 
כאילו כל בן אדם בקהל הוציא באחת אנחה של "עוד פעם, מוקסלי?".

הוא באמת מתאבק מחורבן הבחור הזה.
ואני לא אוהב להשתמש בארסנל הסמנטי שאני משתמש בו כרגע, אבל הוא באמת חרא של מתאבק. אני לא מסוגל לברוח מהתיאורים האלה כי זה פשוט מה שהוא בעיניי.
זה לא ברמה של 'לא טוב'. היריבות בין ג'יי אוסו לבין וולטר היא בקטגוריה הזאת. 
זה? כמה רמות מכובדות ואמיתיות מתחת. זה השיא המחורבן של עלילה מחורבנת עם שני מתאבקים מחורבנים וקהל שמחרבן עליהם. 
ותאמין לי, לגרום לקהל הליבה של AEW לא לאהוב את אחד ממתאבקי הליבה של AEW זה חתיכת הישג. האנשים האלו יגנו על המארקו סטאנט ועל הגראביטי ועל הקומאנדר שלהם בחירוף נפש. ועל מוקסלי הם מתחילים להתהפך. עד כדי כך הוא גרוע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • karusi
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 01:48 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר