01-26-2025, 12:49 PM
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)
|
תוצאות | WWE Saturday Night's Main Event 25.1.2025
|
|
01-26-2025, 12:49 PM
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
01-26-2025, 03:04 PM
כמו שחשבתי ארוע קצר עם קרבות קצרים .
שמח שאף אליפות לא התחלפה. אהבתי לראות את כל האגדות בזירה. מה ששנאתי ביוטיוב הרבה הפסקות היה. נהנתי מאוד מהסגמנט של קודי קיוון ושון. גייקוב פאטו פסיכופט חיה ולא מרחם. רציתי שסולו יופיע והיה עוצר את גייקוב חבל שלא קרה.
01-26-2025, 05:59 PM
01-26-2025, 06:02 PM
וואלה ספיישל מעולה, כל הקרבות היו קרבות שאני אוהב שזה קצב מהיר והרבה ספוטים.
-ניה ג'קס צריכה לאמץ סגנון קרב כזה כי ככה היא עוד נראית טוב בזירה מאשר קרב ארוך שהיא מתפדלעת לקראת הסוף. ריפלי הווווו ריפלי מושלמת אין לי מילים.- ברייקר נגד שיימוס היה כמובן באנגר. שיימוס כל כך קרוב אבל ברייקר עם רגל על החבל התחתון בשנייה באחרונה. הספיר מהמדרגות היה הולייי שיטטטטטטטטטטטטט. בושה שככה שודדים אותנו מברייקר בראו ומקווה שהוא יקבל ספוטלייט למניה וגם יקבל ראמבל דומיננתי. שיימוס שיימוס, מחכה כבר לרגע שהוא יזכה זאליפות הזאת. - קודי ואואנס עם עוד סגמנט מצויין, אואנס שוב מביא דברים נכונים על קודי אבל קודי השתיק אותו וגם עקץ אותו על הדרך. התגובה של אואנס על זה שמייקלס אמר שהוא מקנא הזיה זהב חחחחחח עלק מה זה מה אמרת. סוויט צ'ין מיוזיק לסיום היה מעולה אבל יכלו לתת זווית צילום יותר טובה. לא אוהב שהם תלו את האליפות מעכשיו והם היו צריכים לשים שם את האליפות אחרי הכניסות שלהם בקרב בראמבל. - פאטו פאטו פאטו פאטו - גונת'ר נגד ג'יי היה מעולה אבל נגמר בבום חח לא ציפיתי. גונת'ר עם עוד הופעה טובה שומר על האליפות ונראה מה מבשלים לו בדרך לרסלמניה. ג'יי הביא הופעה יפה, אבל הוא צריך להיות יותר רציני כדמות ולא להיות YEET מן והוא יצליח יותר. ![]()
01-26-2025, 07:42 PM
השימוש בסטרומן בתור הקורבן של פאטו היה מעולה.
עשו את זה בעבר מול ריד ועכשיו גם עם פאטו. ברגע שאתה מוריד מפלצת כמו סטרומן אתה כבר הופך להיות מעניין יותר בכמה רמות. הייפ בעקבות הסטורי של סטרומן - הוא עדיין אממן מבחינתי בתור מפלצת ומסוגל לחזור ולתקוף את פאטו. פאטו בראמבל זה פוטנציאל לטיזינג רציני על מליון פיודים אפשריים
01-26-2025, 07:52 PM
תקשיבו חברים... אני לא יודע מה עובר לכם בראש שאתם מהללים את פאטו, זה מאד יפה וטוב בשבילו, אבל זה בושה לWWE. סטרומן - אני חוזר על זה שוב - נקנק את לסנר! סטרומן ניצח את אומוס! סטרומן פירק את ביג שואו! את ריינס, את מי לא... זה הבן אדם הכי חזק בWWE. לקחת את המפלצת הזאת ולהרוג אותה בצורה כזאת משפילה - זה מטורלל לחלוטין! אי אפשר לתת כזה פרומו, והייפ לקרב ובסוף לקחת אחד מהמתמודדים ולהרוג אותו בצורה כזאת, זה היה אמור להיגמר בצורה מכובדת הרבה יותר.
פשוט בושה. אני במקום סטרומן הייתי עוזב את WWE מרוב פאדיחה על מה שעשו לו... איך הוא יראה את הפנים שלו בתור מפלצת? הוא לא אמין בשיט עכשיו... ממש העציב אותי הקטע הזה... חוסר איזון מוחלט. ואגב, מה שהיה עם ברונסון ריד זה לא קרוב... סטרומן הוביל עליו אבל ברונסון ריד השתמש בכלים וחפצים ורק בצורה כזאת ניצח אותו... בשאר הפעמים סטרומן נקנק אותו. אבל כאן? אם לא מתקנים את המצב הזה ובראמבל סטרומן לא מחסל את פאטו זה פשוט בושה וחרפה... אבל ככה עשו גם לסינה עם סולו. אבל נו, מילא שם סינה כבר זקן ואיבד את זה עם הקרחת המפגרת שלו.
01-26-2025, 08:35 PM
קודם כל אין שום בעיה עם זה שהוא פירק את סטרומן. לפרק את המפלצת הופך אותך לאחת כזאת, בטח כשזה ככה.
בעיניי לפחות, זה לא פוגע בסטרומן כשמדובר על דמות בבניה משמעותית ולא סתם מישהו שמחר הולך להיבלע במיד-קארד. הפוסט של סטרומן באינסטגרם בכלל משאיר אותו אמין. אתה יכול בוודאות להבין שהוא לא נופל כזה מהר והוא יחזור לנקמה. הוא עכשיו יכול להראות מה זה כשמעוררים את המפלצת. הייתי נותן לו לפגוע טוב בפאטו ואז בקרב ביניהם פאטו יקח.
01-26-2025, 09:54 PM
(01-26-2025, 07:52 PM)aete12311 כתב: תקשיבו חברים... אני לא יודע מה עובר לכם בראש שאתם מהללים את פאטו, זה מאד יפה וטוב בשבילו, אבל זה בושה לWWE. סטרומן - אני חוזר על זה שוב - נקנק את לסנר! סטרומן ניצח את אומוס! סטרומן פירק את ביג שואו! את ריינס, את מי לא... זה הבן אדם הכי חזק בWWE. לקחת את המפלצת הזאת ולהרוג אותה בצורה כזאת משפילה - זה מטורלל לחלוטין! אי אפשר לתת כזה פרומו, והייפ לקרב ובסוף לקחת אחד מהמתמודדים ולהרוג אותו בצורה כזאת, זה היה אמור להיגמר בצורה מכובדת הרבה יותר. הכל טוב ויפה, רק שסטרומן לא רלוונטי בערך מ-2020 והלייק בטעות
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
01-26-2025, 10:59 PM
זה באמת אין לי מה לומר.. סטרומן באמת נהיה לא רלוונטי בשנים האחרונות... זה רק תוצאה של מהלך שלם שמשפיל את סטרומן. פשוט בדיחה כל המצב הזה שלוקחים לי אנשים רזים כמו מקל כמו רודס, כרמלו הייז, ועוד כמה ליצנים כמו שינסקא ועוד שהם תופסים מקום במקום אנשים כמו הביג-מאנס... שימו את רומן, פאטו, אריק רואן, דמיאן פירסט, שיימוס, ברח לי השם של האלוף שניצח את שיימוס (פאדיחה), ובקיצור כל הגדולים והחזקים צריכים להיות בקדמה. כמו בימים של גולדברג, כולם היו גדולים וחזקים היו רבים מכות היה יפה וכיף. מה קשור כל הנקניקים האלה שפתאום נהפכו להיות בפרונט?
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|