Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 30 31 32 33 34 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Crown Jewel 2024

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Crown Jewel 2024
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,405
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,010
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-03-2024, 03:07 AM
אירוע טוב, לא יותר מזה. זה ככל הנראה יהיה האירוע הכי פחות טוב של 2024.

- נראה שהם לקחו צעד אחורה באירועים בערב הסעודית וחבל, אליפויות קראון ג'ול האלה לא מעניינות אף אחד, בוקינג פחדני ולא קיבלנו שום החלפת אליפות.

- הבלודליין נגד רומן ריינס והאוסוס היה קרב טוב מאוד. חובה להתחיל בג'יי אוסו שנתן לנו פה כניסה חלומית. כניסה של כוכב על, הקהל שם היה בשיגעון מוחלט, ג'יי אוסו היה פה בפער המתאבק הכי אובר... וזה בקרב שנמצא בו האל רומן ריינס. לא ציפיתי פה לאיזה קרב מטורף כי ברור לכולנו שזאת רק הטעימה לקראת הקרב האמיתי ב-SVS. רציתי לראות יותר מריינס והם שמרו עליו הרבה זמן בחוץ, לא זוכר כמה זמן לקח לו עד שהוא נכנס לקרב אבל זה הרגיש הרבה. הסטוריליין ממשיך להיבנות, ג'יי אוסו בהתחלה לא רצה לתת לריינס טאג בכלל. החלטה מעולה לתת לבלודליין את הניצחון, סולו מצמיד את ריינס זה הישג גדול והוא היה צריך את זה. כצפוי, סמי זיין חוזר לתמונה ואני סבבה לגמרי בנושא הזה, ההלובה קיק בסוף לריינס יצא כמו שצריך. עכשיו ההייפ האמיתי מתחיל לקראת קרב הקבוצות.

- קרב זוגות נשים היה מעולה. רשמתי את זה לקראת הקרב שסוף סוף נראה שחוזרים לבנות את המחלקה כמו שצריך, הקרב הזה קיבל בנייה בראו, נקסטי וסמאקדאון. כולן נתנו הופעה טובה, יופי של ספוטים, יופי של קצב. לאש לג'נד הרשימה פה חבל על הזמן, היא נתנה את ההופעה הכי טובה בקרב הזה. אני מקווה שהמטה גירלס עולות קבוע לרוסטר הראשי. יש פה אנשים שלא ראו את לאש לג'נד בהתחלה שלה ב-NXT... היא הייתה כל כך גרועה ועכשיו היא ממש השתפרה. התוצאה מבאסת, לא רציתי שביאנקה וקארגיל ישמרו. חבל.

- סת' רולינס נגד ברונסון ריד היה קרב חזק ופיזי. אם כמה שברונסון ריד אדיר וקיבל פוש גדול מאוד בחודשים האחרונים... בתחרות הימורים סימנתי תוך שנייה רולינס ועברתי הלאה, אפילו לא חשבתי פה. רולינס זה אחד הכוכבים הכי גדולים היום בעולם ההאבקות, ריד יצטרך לעבוד קשה יותר כדי להשיג ניצחון עליו. עדיין הצליחו להוציא את ריד חזק פה, הוא הפסיד לרולינס רק אחרי שקיבל 4 סטומפים וגם דימם. התמונה בסוף שרולינס מסתכל עליו עומד בזירה... מעולה. רולינס בהלם שהוא עדיין על הרגליים אחרי כל מה שקרה. נראה שהפיוד הזה הולך להמשיך והפעם בטח נקבל איזה סטיפולציה. שם אולי ריד ישיג את הניצחון הגדול.

- אלופת העולם לנשים ליב מורגן נגד אלופת הנשים של ה-WWE ניה ג'קס היה קרב חלש. הקרב הזה בקושי קיבל זמן, ניה ג'קס התעללה בה כמעט לאורך כל הקרב. כל ההפרעות בקרב היו צפויות... טיפאני סטראטון, ראקל רודריגז ודומיניק מיסטריו. מצד אחד הייתה להם הזדמנות מעולה לתת לטיפי לפדות כאן בקרב ש-2 החגורות לפניה. ממש רציתי שהיא תפדה אבל מצד שני אני מבין שהם לא רוצים לעשות את הפדייה בערב הסעודית.

- הברול של רנדי אורטון וקווין אואנס היה חזק. הם בטח הולכים לקרב סטיפולציה באירוע הבא.

- כרמלו הייז נגד אנדראדה נגד אל איי נייט היה באנגר. MOTN שלי. היה לי ברור שזה הולך להיות קרב מעולה, כיפי ובקצב מהיר. כולם שיחקו אותה כאן, לא חושב שמישהו מופתע ממה שראינו... ספוטים פנטסטיים, תגובות חזקות של הקהל, נייט אפילו הצליח להציל יפה את הבוץ' שלו על הטופ רופ. הסיום של הקרב מבחינת ביצוע התרגיל... שלמות. הייז נותן לאנדראדה פייסבאסטר אך נייט מפתיע את הייז ב-BFT במקביל... תענוג. גם פה התבאסתי על התוצאה. כאילו אני נהנה מאוד מהריין של אל איי נייט, הוא דופק יופי של קרבות. אבל היה אפשר להפתיע פה ולשים את האליפות על הייז או אנדראדה המוכשרים. נייט ניצח אותם בנפרד ועכשיו ביחד... נראה לאן הם ימשיכו מפה.

- אלוף ה-WWE קודי רודס נגד את אלוף העולם במשקל כבד גונת'ר היה קרב מרכזי מעולה. קרב שהזכיר לי את הקרב של גונת'ר ורנדי שאהבתי ועוד הרבה קרבות בסגנון של רומן ריינס, קרב שמתחיל איטי, הרבה הצגות לקהל וככל שהוא מתקדם כך הקצב עולה והקרב משתפר. אתייחס רגע שוב לקהל שבאמת נתנו פה הכל וקיבלנו מהם חתיכת תצוגת עידוד. כמו רוב האירוע הזה... הסיום של הקרב היה על הפנים, לסיים את הקרב ברולאפ ? נו באמת. מבין שרוצים לשמור על גונת'ר חזק... אבל עדיין. למעוניינים : הסיום של הקרב הזה היה כמו סיום הקרב של ברט הארט ורודי פייפר מרסלמניה 8.

טוב שהאירוע מעבר הזה מאחורינו. חוזרים לדבר האמיתי. 
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,282
אשכולות: 0
Likes Given: 226
הצטרף בתאריך: Nov 2023
11-03-2024, 07:40 AM
למה אתם מתלוננים על האוס שואו?
הגב
The following 2 users Like תנולהיותאורח's post:
  • NoamRR, The Visionary
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-03-2024, 07:41 AM
ברכות לזוג המאושר ולאבא הגאה
[Image: 0__067270ceae957d.jpg]
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • Hard2Reach
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,264
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
11-03-2024, 08:07 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-03-2024, 08:40 AM על ידי Jon_M0xley.)
אירוע שראיתי רק כי הוא בשעה נוחה, לא היה כזה טוב אבל אירוע מאוד חלש לעומת אירועים אחרים שהיו.

הפתיחה עם הבלאדליין נגד ריינס והאוסוס מאוד הפתיעה אותי אבל יותר הפתיעה אותי זה שסולו הצמיד את ריינס. ידעתי שהם יפסידו אבל חשבתי ג'ימי יהיה זה שיוצמד.
חוץ מזה ממש שמחתי לראות את ג'יי נכנס בנפרד ואוהוו איזה כניסה וכמה אובר הוא היה שם. היה כיף לראות את האוסוס מתאבקים שוב לראשונה אבל היה פה רק טעימות קטנות.
אהבתי שג'יי לא רצה לתת לריינס טאג בהתחלה זה היה טאצ נחמד.
סולו מצמיד את ריינס אכן היה שוק אבל לא נורא. יש ביטדאון על כולם אבל זיין יוצא רק כשג'יי בסכנה. זיין יצא עם כפייה והיה לו לוק הילי מאוד. לרגע חשבתי שהוא יתקוף את ג'יי אבל כשהוא בא לחבק ידעתי שהוא יתקוף כי ככה זה מחבלים באים כאילו הם חברים שלך ואז מנסים לפגוע.
הסוף היה זהב, סולו מוקף ב4 עכשיו כולם חשבו שהוא הולך להיות מנוקנק ע"י כולם אבל לא, הוא התחמק וזיין פוגע בריינס. זהב(הותפעתי לטובהכי לא זכור לי משהו כזה).
אחר כך ג'ימי מתעצבן על זיין וג'יי מגיע להגן עליו מג'ימי.
הבלאדליין ממש מפולגים:
יש את ריינס.
ג'ימי שבא ותומך בריינס.
ג'יי שבא בשביל ג'ימי ויש לו בעיות עם ריינס.
זיין שבא בשביל ג'יי ויש לו בעיות עם ריינס וג'ימי.
יהיה מעניין, סינמה לפנינו.

זוגות נשים: חייב להעיף את קאירי הזאת, לא מסוגל לראות אותה. יש נשים כל כך מוכשרות בחברה אז אני לא מבין למה להשאיר אותה. לאש לגנד עם הופעה מאוד טובה, שיפור ענק מnxt שהייתי מריץ אותה עד שהתחילו לעניין במטה 4.
מעניין מתי יהיו אלופות חדשות ומי יהיו אלה שיזכו.

רולינס נגד ריד היה חזק. פירקו אחד את השני וקצת פחדתי שריד ינצח כי הימרתי על רולינס. ריד נותן צונאמי ראשון וחששתי זהו אבל עלה לשני ורולינס זז. ריד יצא כוכב אחרי שרולינס נתן לו 4 סטומפ שהאחרון מהטופ רופ. רולינס זהב כרגיל מעניין לראות את ההמשך.

אליפות נשים: חשבתי שניה תזכה משום מה כי היא בת דודה של רוק וזה וגם לא חשבתי שליב תנצח אותה. טיפי הייתה ענקים בספוט שלה, איך היא חייכה כשהיא קיבלה פופ מהקהל. יום יבוא והיא תהיה כוכבת ענקית, גם טובה על המיק וגם בזירה מה יותר מזה.
ליב מורגן בראן של החיים שלה, היא צריכה לזכור ולנצל כל רגע כי לדעתי היא לא תגיע לרמה כזאת שוב. עבודה מאוד טובה שלה והתוספת של דום וראקל תורם לה.

אורטון נגד אואנס היה מה שחשבתי. רציתי להמר על ללא הכרעה ואבל חשבתי שיהיה פסילה שאואנס יאבד את זה ואורטון ינצח בפסילה. הכניסה של אורטון הייתה אש, מגיע לו כל רגע כזה.
הברול היה ענק, אואנס מוריד את השופט, אורטון מוריד את פירס. ניק אלדיס קולט את זה ויוצא מהזירה חחחחחח.
ממשיכים בברול הנהדר ומסתיים עם קפיצה על השולחנות.

אליפות ארהב: MOTN, באנגר שהיה כיף לראות. היה קצב טוב ויכלותי שזה ימשיך עוד 10 דק. הייתי בטוח שהייז זוכה פה ואז הוא נתן bnb אבל אנדרדה הרס. נראה איך יתפתח שם הדברים.
הספוט בסוף היה חזק ובוצע חלק.

המאיין איבנט: נכנסו פה למלכודת בוקינג כי אלה 2 כוכבים שלא צריכים להפסיד בקרב חסר משמעות כזה. חשבתי אבל שאואנס יגיע לדפוק את קודי אבל אחרי שליב זכתה היה לי ברור שקודי יזכה פה אבל עדיין קיוויתי שגונתר יקח. הקרב היה מעולה, התחיל לאט והעלה קצב. גונתר היה נעול לנצח בהכנעה עד שלקראת הסוף הוא נשבר ונתן פאוורבומב וניסה להצמיד.
הסוף עם הרול אפ היה מעפן, לא אוהב קרבות גדולים שנגמרים ברול אפ אבל לפחות גונתר לא נפגע פה. דרגונוב, קודי וזיין היחידים לנצח אותו וכולם אלה מתאבקים שמאבקים מהלב עם תשוקה. מת שגרגונוב יחזור כבר הוא חסר לי.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
Sasha Banks מנותק
Rookie
*
תגובות: 18
Likes Given: 1
11-03-2024, 09:44 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-03-2024, 09:45 AM על ידי Sasha Banks.)
היה אירוע בינוני לא גרוע ולא טוב

ולמה יש דיבורים על קרב של קודי רודס נגד ליב מורגן בקרב של אלוף נגד אלופה ?

[Image: 0__067270a03da8be.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,405
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,010
11-03-2024, 11:18 AM
(11-03-2024, 09:44 AM)Sasha Banks כתב:  ולמה יש דיבורים על קרב של קודי רודס נגד ליב מורגן בקרב של אלוף נגד אלופה ?

אין דיבורים על קרב כזה...
איפה שמעת על זה ?
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Sasha Banks
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 907
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
11-03-2024, 12:56 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-03-2024, 01:19 PM על ידי DDJ.)
אנשים כאן רושמים על כל קרב "קרב מעולה" "קרב אדיר"
אבל בסוף אירוע חלש ומעפן

היה אחלה אירוע, אחלה קרבות שברובם זהות המנצח בקרב לא הייתה ידועה
וזה חשוב מאוד, וזה הפוך ממה שקיבלנו ברוב האירועים בשנה האחרונה

החצי הראשון של האירוע היה מדהים
אחלה אופנר בקרב השלשות, הכניסה של ג'יי והמבטים של ריינס היו פרייסלס,
ריינס אוכל את ההצמדה (לא צפוי בכלל, לא בטוח שאני מרוצה עם זה)
בלבוליישן בין כל הבלודליין המקוריים, התוספת של סמי זיין בסוף הייתה טובה מאוד,
כמעט אכלתי את זה לגמרי שהוא בא ללחוץ יד לסולו סיקואה.

הקרב המרובע של הזוגות נשים היה מבולגן לגמרי, וזה עשה כל כך טוב לקרב,
איו סקיי שוב גונבת את ההצגה, המתאבקת הכי טובה בארגון כרגע, גם ג'ייד נראתה טוב עם מהלכים חלקים,
לדעתי היא מוכנה להתקדם קדימה.

ריד-רולינס היה מהיר ומהנה לצפייה, ריד בראולר מעולה, ה"צונאמי" לגמרי עובד,
שמח עם הניצחון של סת' רולינס, ריד הוא בעיקר אטרקציה ולא באמת חומר למאיין איבנט,
רולינס לא צריך עכשיו לעשות ג'וב לכל מתאבק שהוא פוגש, אני אהבתי לגמרי,
גם הקטע הפסיכולוגי בקרב, שרולינס נכנס לראש של ריד ושהוא אומר לו "גם בפעם הבאה, התוצאה תהיה אותה תוצאה"
ו"אתה תוקף אותי כי אתה רוצה לעשות שם לעצמך" לגמרי נכון כאן.

מכאן מתחילה הצניחה,
קרב לא טוב בין ליב לניה ג'קס, לא באמת ציפיתי שיפציצו כאן,
אבל זה רק מראה כמה המצ'אפ הזה לא קשור ולא היה צריך להיות, אשכרה הקהל נתן פופים לליב מורגן
שהיא היום הדמות הכי רעה בארגון, אולי מלבד סולו סיקואה.
הכניסה של טיפאני לגמרי נתן חיים לקרב הזה, וההתלבטויות שלה עם לפדות או לא, לצערי זה לא קרה.
ליב מרגישה בלתי מנוצחת ואולי צריך לתת לה עוד קצת זמן לרוץ עם האליפות ועם ההצלחה,
ניה ג'קס גם נותנת ריין וקרבות טובים ביחס אליה, אבל טיפאני חייבת להיות אלופה בזמן הקרוב.

הייתי סקפטי לגמרי מה שיהיה עם רנדי וקווין, לא באמת ציפיתי יותר מדי לקרב ביניהם,
שמח לראות שהם באמת רציניים לגבי הכיוון שלוקחים את קווין אוונס אליו, לגמרי אהבתי,
קווין עם סטאנר לשופט, רנדי עם RKO מושלם לאדם פירס (מכר כמו שרוב המתאבקים לא מוכרים)
ברול בקהל, באמפ אדיר של אוונס בסיום (מזכיר את מה שהיה בפייבאק שנה שעברה, אז זה היה יפה יותר)
לגמרי מסקרן מה יעשו איתם

המשולש על אליפות ארה"ב הקרב הכי טוב של האירוע, לא אגיד שהוא גנב את ההצגה
אבל בהחלט משולש מעולה, ניכר לראות את הכימיה של כרמלו ואנדראדה אחרי סדרת הקרבות שלהם,
נייט לא מתאבק מדהים אבל הוא לגמרי "משתלב" וכיף לראות את המובסט שלו, אנדראדה לדעתי באמת נתן כאן הצגה,
האמת? לא הייתי מתנגד שנייט יפיל לאחד מהם ואולי יחזיר את האליפות אליו בעוד חודשיים,
בינתיים הריין שלו לא מתרומם.

גאנת'ר - רודס
לטעמי, לא קרב טוב ביחס למה ששניהם יכולים להוציא, הקרב הכי חלש של קודי בריין שלו (כן, גם מול סולו בסאמרסלאם היה טוב יותר)
וגם בהשוואה לגאנת'ר - הקרבות שהוא הוציא עם רנדי ופריסט היו טובים יותר.
שוב, אני מניח שזה בעיקר כי הקרב הרגיש קצת תקוע בגרון, עם כל ה"פרסטיג'" של אליפות הקראון ג'ול שתקועה באמצע,
אני לא נגד לעשות קרבות של אלוף נגד אלוף, לפעמים צריך את זה, זה מעניק תחושה של "אולסטאר"
אבל לא יודע, אולי השילוב ביניהם, משהו שם לא התרומם יותר מדי, גאנת'ר לא היה מספיק אגרסיבי כמו שאנחנו רגילים לראות,
וקודי לא ירה את כל הארסנל שלו, שקצת מתחיל לשעמם לאור העובדה שקודי כבר 3 שנים מתפקד כסוס עבודה בזירה, קשה לי לבוא אליו בטענות.
שונא סיומות של רולאפים, אבל כאן היה ברור שאף אחד מהם לא יכול לאכול את ההצמדה באופן נקי, אז אני בסדר עם הסיום.

לגבי כל הפיצ'פקעס מסביב, כן, תפאורה מאוד מאוד יפה ומושקעת,
כן קצת סידרו שם את סידורי הישיבה בקהל והוא נראה הרבה יותר מעורב וכבר אין כמעט את הרובוטים כפיות שהולכים ומסתובבים בפרופיל,
אבל לא, זה עדיין מרגיש מלאכותי, תעשייתי, והרגשה שכסף קונה את האותנטיות של המוצר הזה.
הניסיון לתייג את "אליפויות קראון ג'ול" כמשהו היסטורי, ביחד עם האייקונים והקרבות הגדולים ביותר בהיסטוריית הרסלינג זה לגמרי פתטי,
הדבר הזה לא יחזיק מעמד, בטח לא בעיניי האוהדים, גם לא קיבלנו שום הסבר באמת מה זה אומר, טריפל H אמר שהם לא יסתובבו עם החגורות האלה
בארה"ב, אז זה בעצם תופס רק לגבי הביקורים שלהם בסעודיה?

הקהל בסעודיה מעורב במה שקורה במופע, וזה סבבה בטח לביזיון שהיה אצלם בשנים הראשונות מאז שהתחילו לארח שם אירועים,
אבל ניכר לגמרי ששתלו בעריכה תגובות פייק בשביל להראות שהקהל אצלם הוא כמו הקהל האירופאי,
לא קונה את השירה של האוהדים בכניסות של רנדי וקודי, זה נראה לא אותנטי ומולבש לגמרי, לא קונה את ה-OLE שהם עשו שם,
הורגש לגמרי קטעים של פופים אדירים ואז שקט מוחלט, אני בטוח ב-100% שהרבה מהתגובות היו פייקים בעריכה,
וכן, גם ה-WWE עשו את זה בעבר, במיוחד בתקופת ה-PG המוקדמת, אבל זה עוד ניסיון להציג את השקר הזה שהקהל הסעודי איכותי
היה מאוד בולט בכניסה של קודי רודס, ישר על ה-5 שניות הראשונות של הכניסה, יש מעין "בוז" מלאכותי שכנראה בוצע בטעות.
לא יודע אם הם עשו זאת בעבר בקראון ג'ול, אבל כאן ניכר לגמרי שהיו משחקי עריכה והתגובות מהקהל לא היו אותנטיות

אוטומטית זה שהאירועים האלו מתקיימים בסעודיה, בטח עם כל הווג'ארס וה"כבוד" שנותנים שם לכל מיני אנשים עם גלימות
והמעורבות של הסעודים בקארדים ובקביעת סגנון הקרבות, מורידים לגמרי לכל אוהד שקצת מעורב ויודע דבר אחד או שניים בביזנס,
וזה חרא, אבל ביחס למה שהם יכולים להוציא, אפילו ביחס לאירועים המעולים שהיו לנו מתחילת השנה, זה עדיין אירוע מעולה,
קרב על אליפות USA שהיה MOTN ולדעתי 5 כוכבים, גם הזוגות נשים וגם האופנר בלודליין היה אחלה,
גם "קרבות אטרקציה" כמו רולינס-ריד ומה שהיה בין קווין לרנדי בוצע בצורה מעולה, אז לא יודע כל כך מה אתם מתלוננים כאן.
אירוע טוב יותר מבד בלוד (שחוץ ממקינטייר-פאנק אפשר לזרוק אותו לזבל), וגם טוב יותר מהאירועים בברלין ובסקוטלנד.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מחובר
Main-Event
תגובות: 5,852
אשכולות: 4
Likes Given: 28
11-03-2024, 12:59 PM
תקנו אותי אם אני טועה ריינס מוצמד 3 פעמים ב3 שנים.
אני מניח שנראה בוואר גיימס התערבות של דה רוק השאלה למי
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,264
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
11-03-2024, 02:02 PM
(11-03-2024, 12:59 PM)Sexy devil כתב:  תקנו אותי אם אני טועה ריינס מוצמד 3 פעמים ב3 שנים.

הוא לא יתערב, הוא יגיע בסוף ויסתכל עליהם מהרמפה.
כן: ג'יי, קודי וסולו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,282
Likes Given: 226
11-03-2024, 02:58 PM
(11-03-2024, 12:59 PM)Sexy devil כתב:  תקנו אותי אם אני טועה ריינס מוצמד 3 פעמים ב3 שנים.

זה לא הכל בשנה אחת?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 11:01 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר