10-29-2024, 07:03 PM
אמן סמי יצטרף לבלוד ליין של עלי אקספרס
ואז המקורים יפרקו אותו בוור גיימס
מי יתן ויפצעו אותו באמת ונאמר אמן
ואז המקורים יפרקו אותו בוור גיימס
מי יתן ויפצעו אותו באמת ונאמר אמן
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.10.2024
|
|
10-29-2024, 07:03 PM
אמן סמי יצטרף לבלוד ליין של עלי אקספרס
ואז המקורים יפרקו אותו בוור גיימס מי יתן ויפצעו אותו באמת ונאמר אמן
10-29-2024, 08:54 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-29-2024, 08:54 PM על ידי Sexy devil.)
אם סמי עושה היל טרן ועוזר לסולו נגד ריינס והאסוס.
אז תתכוננו האח של הטנגות הצטרף לאוסוס ורומן. אופציה שניה דה רוק יעזור להם ובום רוק בוטם על רומן
10-29-2024, 08:57 PM
(10-29-2024, 04:57 PM)lidoradir כתב: הוייאט סיקס חטפו את מיז אחרי התוכנית : זה חרא סליחה על הביטוי זה היה חייב לקרות בתוכנית לא אחרי
10-29-2024, 08:58 PM
האמת לא הגיוני שסמי יחזור לבלאדליין המקורי, הוא הרי עזב אותם, בגד בהם כי לא הסכים לפגוע בקווין אוונס.
אין שום סיבה שרומן יקח אותו לעזרה... יותר הגיוני שרוק יעזור ויבגוד. בכל מקרה היה פרק טוב ממש נהנתי, קצת מאכזב שאלוף עולם לשעבר זה פריסט אבל היה צפוי
10-29-2024, 09:06 PM
(10-29-2024, 08:58 PM)תנולהיותאורח כתב: האמת לא הגיוני שסמי יחזור לבלאדליין המקורי, הוא הרי עזב אותם, בגד בהם כי לא הסכים לפגוע בקווין אוונס. אז אתה בדעה שלי סמי יחבור לסולו
10-29-2024, 10:15 PM
(10-29-2024, 08:57 PM)Sexy devil כתב: זה חרא סליחה על הביטוי זה היה חייב לקרות בתוכנית לא אחרי אצלך הכל חרא גם ככה. בשעתיים קשה להכניס הכל לתוכנית, אפשר לקדם פיודים גם ברשתות החברתיות, לא יקרה כלום. גם ככה יראו את זה בשבוע הבא בטלוויזיה. ![]()
10-30-2024, 12:02 AM
הערבי הנאלח וסולו היו קרובים כשסמי היה בבלודליין, הערבי הנאלח יכול לסגור את הניו בלודליין בפוזישן של הWISE MAN, הWWE מרוויחים היל טרן לסמי שהפך לפייס משעמם ואפור, מרוויחים טוויסט מרענן שגם מעניק אלמנט הפתעה מסויים לסטוריליין המדהים אבל הדי צפוי של הבלודליין, ומעניקים לנו עוד סיבות לשנוא את סמי זיין, ווין ווין ווין סיטואיישן.
10-30-2024, 07:19 AM
(10-30-2024, 12:02 AM)TaCMaN11 כתב: מרוויחים היל טרן לסמי המחבל הוא תמיד היל, מחבל לא יכול להיות אדם טוב, הוא זבאלק. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
10-30-2024, 07:57 AM
כמה כיף לצפות בתוכנית כשהיא שעתיים ולא שלוש. מרגיש שסוף סוף אפשר לצפות בהכל מבלי להרגיש חנוק ומאולץ.
ברייקר היה חסר לי, אבל סך הכל אחלה של תוכנית. אני לא יודע אם זאת דעה לא פופולרית, אבל אני ממש נהנה מרולינס-ריד, בדגש על כל מה שקורה עם ברונסון ריד לאחרונה. ![]()
10-30-2024, 01:08 PM
אחלה תוכנית.
ג'יי פותח את התוכנית ומזמין את ג'ימי. שמח לראות שג'יי לא ישר "סולח" וכן רוצה לסגור דברים לפני. הזכיר את הקרב(הכל כך גרוע שהיה להם במניה) ואת העבר שלהם בבלאדליין ואומר שהפעם זה יהיה שונה, כבר אני שמח שיש התייחסות לעבר ולכל מה שהדמות של ג'יי עברה ושהוא בא בתנאים שלו. ג'יי אומר שהם גם לא האחד, מחכה שהוא יכנס עם החולצה שזאת זה יהיה ענק. ג'ימי רוצה לעשות סולחה בין ג'יי לריינס וג'יי חושב על זה ואז מסכים. חיסול יפה של הבלאדליין אבל היה צפוי שהאוסוס יצליחו להתגבר עלייהם. האוסוס >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> הבלאדליין הסגמנט עם האוסוס וזיין היה מעולה, זיין לא שמח לראות את ג'ימי שגם לא היה נלהב לראות את זיין. ג'יי מדבר איתו לבד, האמת זיין צודק במה שהוא אמר אבל גם ג'יי צודק כי זה משפחה וזיין לא יבין כי הוא לא. זיין נעלב. אחרי זה ג'יי וג'ימי בלוקר רום מדברים בניהם וג'ימי רוצה לדבר עם זיין והולך לחפש אותו. סת' רולינס יוצא, כמה כיף לראות אותו על המסך. ריד קורא לו לחניה, רולינס יוצא ואז גיליתי שהוא עבד עליי וזה ג'קט וחולצה כחולים בנפרד חחח חשבתי זה סט אחד. הברול בחנייה היה מצויין. הסטומפ על המכונית היה ענק אבל לא אהבתי שריד קם מזה כזה מהר. הדת' וואלי דרייבר על השולחנות מהמשאית היה גם חזק אבל גם משם ריד קם מהר מידי. אחלה ריד, עושה עבודה מצויינת והיל יושב עליו הרבה יותר טוב מפייס. הזוגות משולש היה באנגר, איזה קרב כמה אקשן איזה כימיה בין שלושתם. היה קרב מאוד טוב וגם קיבלו יחסית הרבה זמן והם הפציצו. אהבתי שהקהל נתן לוודס היט והוא צעק להם למה, אני מנסה לנצח את הקרב. הסוף היה חזק, וודס תוקף את ריי במקום לעשות את המהלך וזה עולה להם בקרב. גייבל תוקף את ריי, הוואר ריידרס זוכים ואני מקווה שיזכו באליפות. אני חושב שהקרב של הוואר ריידרס נגד יום הדין יהיה פצצה ומקווה שלא אתאכזב כי הם יכולים להוציא פה חתיכת קרב. רואים את זיין מדבר עם סולו. לדעתי לא יעשו פה טרן של זיין הוא בסופו של דבר ילך עם ג'יי ויגיד שהוא סומך עליו והוא שם בשבילו. מעניין אבל איך זה יתפתח. סינמה. המאיין איבנט היה נחמד, דום רוצה להוכיח שהוא יכול להיות אלוף עולם(פין באלור התעצבן כשהוא אמר את זה והלך ומקדונה אחריו וגם באלור לא בא לעזרה שזה מעניין). מצחיק אם דום יהיה זה שינצח את גונת'ר ויזכה באליפות חחחחחח אבל לא רואה את זה קורה. לא חשבתי שיתנו לפריסט להפסיד אבל בסדר רול אפ חכם של דום וחיסול מעולה של פריסט. הוא רצח אותם שם. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|