09-20-2024, 03:46 PM
(09-20-2024, 03:14 PM)SwitchBlade כתב: אני חושב שזה מצחיק ללכת על הקו הזה כשמושא הטיעון שלך הוא טוני קאהן.
מילא וינס מקמהן - מישהו שהניסיון שלו בניהול חברה של מיליארד דולר הגיע מניהול חברה של מיליון דולר - אבל טוני קאהן?
טוני קאהן הוא אשכרה האנטיתזה לטיעון שלך, מישהו שהגיע מניהול מרתף מלא בתמונות של CM פאנק ב31.12.2018 לניהול חברת הרסלינג השנייה בגודלה בעולם ב1.1.2019.
אני לעולם לא אסכים עם הטיעון הזה של "אין לך מושג איך זה לנהל--" במיוחד כשאני רואה ילדים-של כמו טוני קאהן. אם לטוני קאהן יש מושג איך לנהל, לשיטתך, אז לי יש אכבר מושג איך לנהל, ואני אפילו אכפיל את הטיעון שלי ואומר שאני חושב שאני אהיה הרבה יותר טוב בזה מטוני קאהן.
אני חד משמעית מתיימר להיכנס להחלטות הניהול של מישהו כזה ולשפוט אותן, וכשאני רואה שהוא מנהל את הטאלנטים שלו לא נכון, אני אומר בגאון שזה המצב, ואני גם אצא מנק' הנחה שאני אהיה טוב יותר בזה. עם וינס מקמהן היה לי יותר קשה לעשות את זה.
לגופו של עניין - טוני קאהן ירש את האדמה המדושנת ביותר לעקיפה של WWE שאי פעם הייתה מאז 2001.
עצם זה שהוא הצליח לקחת תכנית של 800 אלף צופים (קוליז'ן,יולי 2023) ולהפוך אותה לתכנית של 200 אלף צופים (קוליז'ן, יולי 2024) מראה לנו שככל הנראה הסיבה שAEW נמצאים בעלייה משמעותית בתקופה האחרונה היא בגלל הכסף שלו ולא הטאלנט שלו, ובגלל שאנשים בתוך AEW כנראה השכילו להרחיק אותו מקבלת ההחלטות. הייפ ענק למוח המבריק של שיין מקמהן, עוד בן-של שעשה את הונו באמצעות לנשום ולהיוולד.
קודם כל ודבר ראשון, וינס ג'וניור בהחלט עשה הרבה בשתי ידיים אבל להעמיד פנים שלא קיבל את כל התשתית לעשייה שלו מוינס סניור זה לא כנה.
מעבר לזה, אני לא רץ להגן פה על אף אחד באופן אישי, טוני קהאן יכול להתפוצץ מחר מבחינתי, אני פשוט חושב שזה טיפשי ומיותר להגיד טוני קהאן הוא בלה בלה בלה. כן, קוליזן זה כישלון, חתום על זה השם של פאנק שהשמיד את הערך של AEW ודרדר אותם לשפל הכי גדול שהיו, הרייטינג כמובן צנח וחלק לא קטן מזה זה על הבוקינג אבל טוני קהאן האיש? איך לבוא אליו בביקורת זה בכלל רלוונטי? הביקורת היא אל הבוקר. הביקורת היא אל המנהל. אבל אני קראתי פה לא פעם ולא פעמיים "טוני קוקאין קהאן מדמם כסף" ואני חושב שזה הביקורת הכי משעממת, לא תורמת ובעיקר מביכה לתת.
![[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]](https://i.postimg.cc/d0S19LMp/HQ-Tkaob-MAARJCN.png)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!