Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 ... 38 הבא »

דיון טוני קאן האיש החזק בAEW.

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
דיון טוני קאן האיש החזק בAEW.
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-20-2024, 03:46 PM
(09-20-2024, 03:14 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שזה מצחיק ללכת על הקו הזה כשמושא הטיעון שלך הוא טוני קאהן.
מילא וינס מקמהן - מישהו שהניסיון שלו בניהול חברה של מיליארד דולר הגיע מניהול חברה של מיליון דולר - אבל טוני קאהן?

טוני קאהן הוא אשכרה האנטיתזה לטיעון שלך, מישהו שהגיע מניהול מרתף מלא בתמונות של CM פאנק ב31.12.2018 לניהול חברת הרסלינג השנייה בגודלה בעולם ב1.1.2019.
אני לעולם לא אסכים עם הטיעון הזה של "אין לך מושג איך זה לנהל--" במיוחד כשאני רואה ילדים-של כמו טוני קאהן. אם לטוני קאהן יש מושג איך לנהל, לשיטתך, אז לי יש אכבר מושג איך לנהל, ואני אפילו אכפיל את הטיעון שלי ואומר שאני חושב שאני אהיה הרבה יותר טוב בזה מטוני קאהן.

אני חד משמעית מתיימר להיכנס להחלטות הניהול של מישהו כזה ולשפוט אותן, וכשאני רואה שהוא מנהל את הטאלנטים שלו לא נכון, אני אומר בגאון שזה המצב, ואני גם אצא מנק' הנחה שאני אהיה טוב יותר בזה. עם וינס מקמהן היה לי יותר קשה לעשות את זה. 

לגופו של עניין - טוני קאהן ירש את האדמה המדושנת ביותר לעקיפה של WWE שאי פעם הייתה מאז 2001. 
עצם זה שהוא הצליח לקחת תכנית של 800 אלף צופים (קוליז'ן,יולי 2023) ולהפוך אותה לתכנית של 200 אלף צופים (קוליז'ן, יולי 2024) מראה לנו שככל הנראה הסיבה שAEW נמצאים בעלייה משמעותית בתקופה האחרונה היא בגלל הכסף שלו ולא הטאלנט שלו, ובגלל שאנשים בתוך AEW כנראה השכילו להרחיק אותו מקבלת ההחלטות. הייפ ענק למוח המבריק של שיין מקמהן, עוד בן-של שעשה את הונו באמצעות לנשום ולהיוולד. 

קודם כל ודבר ראשון, וינס ג'וניור בהחלט עשה הרבה בשתי ידיים אבל להעמיד פנים שלא קיבל את כל התשתית לעשייה שלו מוינס סניור זה לא כנה.

מעבר לזה, אני לא רץ להגן פה על אף אחד באופן אישי, טוני קהאן יכול להתפוצץ מחר מבחינתי, אני פשוט חושב שזה טיפשי ומיותר להגיד טוני קהאן הוא בלה בלה בלה. כן, קוליזן זה כישלון, חתום על זה השם של פאנק שהשמיד את הערך של AEW ודרדר אותם לשפל הכי גדול שהיו, הרייטינג כמובן צנח וחלק לא קטן מזה זה על הבוקינג אבל טוני קהאן האיש? איך לבוא אליו בביקורת זה בכלל רלוונטי? הביקורת היא אל הבוקר. הביקורת היא אל המנהל. אבל אני קראתי פה לא פעם ולא פעמיים "טוני קוקאין קהאן מדמם כסף" ואני חושב שזה הביקורת הכי משעממת, לא תורמת ובעיקר מביכה לתת.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,303
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-20-2024, 04:29 PM
(09-20-2024, 03:46 PM)Coquina Clutch כתב:  קודם כל ודבר ראשון, וינס ג'וניור בהחלט עשה הרבה בשתי ידיים אבל להעמיד פנים שלא קיבל את כל התשתית לעשייה שלו מוינס סניור זה לא כנה.

מעבר לזה, אני לא רץ להגן פה על אף אחד באופן אישי, טוני קהאן יכול להתפוצץ מחר מבחינתי, אני פשוט חושב שזה טיפשי ומיותר להגיד טוני קהאן הוא בלה בלה בלה. כן, קוליזן זה כישלון, חתום על זה השם של פאנק שהשמיד את הערך של AEW ודרדר אותם לשפל הכי גדול שהיו, הרייטינג כמובן צנח וחלק לא קטן מזה זה על הבוקינג אבל טוני קהאן האיש? איך לבוא אליו בביקורת זה בכלל רלוונטי? הביקורת היא אל הבוקר. הביקורת היא אל המנהל. אבל אני קראתי פה לא פעם ולא פעמיים "טוני קוקאין קהאן מדמם כסף" ואני חושב שזה הביקורת הכי משעממת, לא תורמת ובעיקר מביכה לתת.

פתחתי את הדיון כי האיש מרתק אותי, יש בו סתירות שלדעתי שוות דיון. כמו כן תרצה או לא האיש הוא AEW, אם מחר הוא הולך גם אם יעביר את
AEW לדניאל בראיין הארגון ייסגר פחות משעה אחרי העזיבה שלו. האיש מצד אחד כנראה משיג חוזי טלוויזיה פנטסטיים לארגון במשא ומתן ארוך
ועיקש, שאומר אני יודע מה יש לי ביד ואיך לנהל משא ומתן. מצד שני מרסדס מונה MJF ואחרים מדברים על איזה חוזים פסיכיים הם קיבלו.

כמו כן לדעתי טוני לא הבעיה, הוא מוכשר, ויש לו תשוקה בלתי נגמרת למוצר. כלומר אם יקיף את עצמו באנשים הנכונים הוא ילמד לדעתי
מהר מאוד וישתפר פלאים. הבעיה אצלו שאהדה שלו להאבקות גרמה לו לתת את הכוח בידיים של טאלנטים מסוימים כדי שיעזרו לו לנהל
את החברה וזה הטעות הכי גדולה שראינו שריסקה כבר את WCW וכמעט מחקה גם את TNA.
ששוב ג'ף ג'ארט מגיע על תקן יועץ ואז לא רק נדחף לזמן מסך אלא גם יוצר לעצמו את אחד הפיודים המרכזיים בארגון אומר שיש פה בעיה.
שאתה מאבד מתאבקים שסופר אובר בקהילת הרסלינג בגלל כנראה קנאה של מתאבקים שנמצאים בעמדת מקבלי ההחלטות ואז כל מה
שהם צריכים זה להסתכסך עם אותם טאלנטים ופשוט לדחוק אותם החוצה אומרת שיש כאן בעיה ובעיה שכבר ראינו שכאשר היא קיימת
היא הורגת את הארגון שהיא נמצאת בו. וחבל שזה יקרה בAEW כי באמת היא יכולה וחייבת להיות גדולה יותר ממה שהיא.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
09-20-2024, 04:32 PM
(09-20-2024, 02:04 PM)Coquina Clutch כתב:  אשמח שתסביר מה הקשר בין זה שאנחנו בפורום היאבקות לאיזה סוג של בן אדם טוני קהאן הוא
זה המקום לדבר על הדברים האלו
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
09-20-2024, 05:47 PM
האמת, כל דבר עדיף על המסחור ש-wwe עברו. אני כבר כמעט לא רואה. אבל לדוגמה כשראיתי, פתאום שמים את הפרסומת של פריים באמצע הזירה. הקרב של לוגאן פול (עם רנדי?) מערב כל מיני שטויות שקשורות לבקבוק הזה.
אז כן, לא מפתיע שטריפל אייץ' מדבר בעיקר על הפן העסקי.
wwe מחפשים בעיקר להרוויח
aew - לא יודע
הגב
The following 1 user Likes wwehof's post:
  • karusi
חפש
הגב
TripleT מנותק
Joober
**
תגובות: 325
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Mar 2024
09-20-2024, 06:52 PM
יש הבדל משמעותי בין להיות עשיר ולקנות את המתאבקים והקרבות שאתה רוצה לבין להיות אחד שהתחיל את דרכו כמתאבק, יודע מה המשמעות של זה, יודע מה זה אומר להעביר סיפור ורגש, ויודע מה הקהל רוצה וצריך לקבל.

אחד מגשים את החלומות שלו והאחר את שלנו.

אם טוני ידע לשים את עצמו בצד ולתת לאנשים שמבינים עניין לנהל את החברה והבוקינג הוא יגשים את עצמו פי במליון.
בסופו של דבר כן יש לו שם מתאבקים טובים, הוא פשוט לא יודע להוציא ממה שיש לו את המירב.
הגב
The following 2 users Like TripleT's post:
  • karusi, SwitchBlade
חפש
הגב
Miki מנותק
Rookie
*
תגובות: 57
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Mar 2021
09-20-2024, 10:19 PM
(09-20-2024, 04:29 PM)gilam כתב:  מסכים אתך כמעט לגבי הכל,מלבד זה שטוני הוא איש מוכשר.
לדעתי הוא לא יותר מילד עשיר מארק היאבקות שאבא שלו נתן לו דמי כיס לשחק בהם.
בכל ראיון עימו הוא מדגיש כמה הכל מצויין ונפלא.
הארגון שלו חווה ירידת רייטניג מטורפת משבוע לשבוע,ובמקביל הוא משלם הון של כסף למתאבקים שלא מגיע להם באמת את הסכומים הללו.
נוח לנו לחשוב שהוא יודע מה הוא עושה,אבל בפועל האנשים שמסביבו מנהלים אותו ואת הכסף שלו.
השאלה מתי אבא שלי יכנס לתמונה ויעצור את הבזבוז המטורף הזה.

פתחתי את הדיון כי האיש מרתק אותי, יש בו סתירות שלדעתי שוות דיון. כמו כן תרצה או לא האיש הוא AEW, אם מחר הוא הולך גם אם יעביר את
AEW לדניאל בראיין הארגון ייסגר פחות משעה אחרי העזיבה שלו. האיש מצד אחד כנראה משיג חוזי טלוויזיה פנטסטיים לארגון במשא ומתן ארוך
ועיקש, שאומר אני יודע מה יש לי ביד ואיך לנהל משא ומתן. מצד שני מרסדס מונה MJF ואחרים מדברים על איזה חוזים פסיכיים הם קיבלו.

כמו כן לדעתי טוני לא הבעיה, הוא מוכשר, ויש לו תשוקה בלתי נגמרת למוצר. כלומר אם יקיף את עצמו באנשים הנכונים הוא ילמד לדעתי
מהר מאוד וישתפר פלאים. הבעיה אצלו שאהדה שלו להאבקות גרמה לו לתת את הכוח בידיים של טאלנטים מסוימים כדי שיעזרו לו לנהל
את החברה וזה הטעות הכי גדולה שראינו שריסקה כבר את WCW וכמעט מחקה גם את TNA.
ששוב ג'ף ג'ארט מגיע על תקן יועץ ואז לא רק נדחף לזמן מסך אלא גם יוצר לעצמו את אחד הפיודים המרכזיים בארגון אומר שיש פה בעיה.
שאתה מאבד מתאבקים שסופר אובר בקהילת הרסלינג בגלל כנראה קנאה של מתאבקים שנמצאים בעמדת מקבלי ההחלטות ואז כל מה
שהם צריכים זה להסתכסך עם אותם טאלנטים ופשוט לדחוק אותם החוצה אומרת שיש כאן בעיה ובעיה שכבר ראינו שכאשר היא קיימת
היא הורגת את הארגון שהיא נמצאת בו. וחבל שזה יקרה בAEW כי באמת היא יכולה וחייבת להיות גדולה יותר ממה שהיא.

טוני לא באמת יודע לנהל את העסק,האיש עם הכסף זה אבא שלו.
טוני הוא מעריץ היאבקות מארק שנותן לבאקס להרוס לו את הארגון.
כבר תקופה ארוכה לדעתי מאז שקודי עזב וקני אומגה מושבת ועסוק בלהיות גיימר,
מאט וניק לוקחים החלטות בוקינג רעות,קוברים את כל מי שמעז לדבר נגדם או שנמצא בחברות עם
מתאבקים שהם לא מחבבים (לדוגמה ftr שמקורבים לcm פאנק שנוא נפשם) ומקדמים מתאבקים שהם חברים שלהם כמו ג'ק פרי.
אני צופה בארגון הזה מאז הקמתו,ובשנתיים הראשונות הוא היה תחליף הולם ומרענן לwwe,ממש נהנתי ממנו.
היום כל מה שנשאר ממנו זה צל עלוב למה שהוא היה,רוסטר מפוצץ במתאבקים שרובם טובים מאוד וחלקם מצויינים.
אבל בגלל שטוני הוא מארק היאבקות שלא יודע באמת לנהל ארגון היאבקות,מוקף בכותבים גרועים שלא מבינים את העסק,ובפועל מנוהל על ידי מאט וניק שהם לכל היותר מתאבקי אינדי ללא ניסיון בניהול ארגון היאבקות,
תוסיפו לזה את כריס גריקו שחונק את הזירה בנוכחות שלו ומונע ממתאבקים צעירים להיות בפרונט, ועושה בדיוק
את מה שהוא הלין עליו שנעשה לו בwcw כשהוא היה צעיר (אני בן 42 כך שציפיתי בזה בלייב).
לצערי אני לא רואה עתיד מזהיר לארגון הזה התחיל כמו tna וכנראה גם יסיים כך (ג'ף גארט כבר שם רק חסר את דיקסי קארטר)
הגב
The following 1 user Likes Miki's post:
  • karusi
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
09-20-2024, 10:27 PM
(09-20-2024, 03:46 PM)Coquina Clutch כתב:  קודם כל ודבר ראשון, וינס ג'וניור בהחלט עשה הרבה בשתי ידיים אבל להעמיד פנים שלא קיבל את כל התשתית לעשייה שלו מוינס סניור זה לא כנה.

אנשים תמיד יהרגו את השליח. 
טוני קאהן, היאנג באקס, כריס ג'ריקו, הם האנשים ששמו את עצמם בפרונט של AEW מההתחלה, והם האנשים שיחטפו את הביקורת כשהיא תגיע. מאיפה לי אם איזה מנהל אלמוני אחראי בכלל לכל העלילה של ג'ריקו/MJF או לכך שהם העדיפו את הבאקס על פאנק. מן הסתם שאנשים ילכו על מה שהם יודעים, וכמובן שזו תהיה ביקורת ברזולוציה מאוד נמוכה שלא תדייק. אבל אנשים רוצים להביע תסכול מסוים, חוסר הסכמה, וטענה למה יכול להיות טוב יותר - אז טוני קאהן, ששם את עצמו בתור הכתובת, שמתראיין ומדבר על הדעות שלו ועל הכיוון שלו לAEW, שעושה מסיבות עיתונאים ומשווק את הארגון, הוא מן הסתם יהיה הכתובת. 

אני פשוט מתנגד לדעה של "אתם פשוטי עם אין לכם מה לומר על חברה של מיליארד דולר" כשטוני קאהן הוא פשוט עם שאין לו מה לומר על חברה של מיליארד דולר. אני לא רואה באמת הבדל ביני לבינו חוץ מזה שלו יש מיליארד דולר יותר ממני. מעבר לכך, זה טיעון שההגדרה המורחבת שלו היא בעייתית למדי - אתם לא יודעים איך זה לנהל מדינה, כיצד אתם פשוטי העם יכולים לדעת שביבי הוא ראש ממשלה בעייתי שמפלג את העם? 
לאנשים תמיד תהיה דעה, וככה טוב, והדעה צריכה להישמע, והביקורת צריכה להגיע, ואולי ניתן להשחיז אותה, אבל בן אדם תמיד צריך להתיימר לתת דעה וקונטרה ולהעביר ביקורת כל עוד היא עניינית. הזווית שלי בכל העניין עם טוני קאהן היא שחד משמעית הוא חייב לחטוף ביקורת עצומה, להשכיל לשים אנשים אחרים על המושכות, ובנוגע למעריצי AEW - להתחיל לדעת לקבל את זה שהארגון הדיר מעצמו נתח נכבד מהקהל שגם דעתו צריכה להישמע.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, karusi
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
09-21-2024, 11:16 AM
וואלק באם באם מקנא בטוני. לבחור יש 3 תפקידים שחלום של באם באם לעשות רק אחד מהם.
וזה בדיוק הבעייה - אתה לא יכול לנהל ארגון האבקות, להיות ראש אגף אנליטיקה וטנולוגיה בקבוצת פוטבול ולהיות מעורב בניהול קבוצת כדורגל (בדיוק כמו ש…. טוב לא נערב פוליטיקה).
כל תפקיד דורש 100 אחוז (ובחלקם גם הוא מחזיק ביותר מתפקיד אחד) - וברגע שאתה משקיע 33 אחוז, אתה תקבל 33 אחוזי הצלחה.

ככה זה שאתה חי את החלום ופשוט עובד להנאתך, בלי הלחץ של להצליח ולהיות טוב כי אחרת ימצאו מישהו טוב יותר.

בקיצור, שהאיר קאהן, אולי תאמץ את באם באם?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
09-21-2024, 12:39 PM
(09-21-2024, 11:16 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  בקיצור, שהאיר קאהן, אולי תאמץ את באם באם?
באם באם קאהן זה חתיכת גימיק.

הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
09-21-2024, 01:50 PM
(09-21-2024, 12:39 PM)DarkArts כתב:  באם באם קאהן זה חתיכת גימיק.
נותן לי רעיונות לראמבל הבא
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 05:44 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר