07-02-2024, 10:03 PM
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
תבכו
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 1.7.2024
|
|
07-02-2024, 10:03 PM
![]() תבכו
07-02-2024, 10:06 PM
07-02-2024, 11:02 PM
גם אני לא מבין את התלונות על פרק טוב של ראו, הפרקים האחרונים של ראו וסמאק הרגילו אתכם
לתוכנית ברמה של PPV. - פסיכי כמה שג'יי אובר עם הקהל, הבן אדם בלי פיוד מאז רומן ובלי תואר יחידים והקהל איתו לחלוטין. גייבל פשוט נהדר כולל ניסיון להסיט אש על הפייר-פליי שירש ג'יי מבריי. מוזר גם שהוא לא נכנס לשום פיוד. יכול להיות שנראה מעבר לסמאק בקרוב? -כל מה שקורה עם הוויט משאיר טעם של עוד. אני כבר לא יכול לחכות לראות אותם בזירה אבל כן נהנה מכל רגע שלהם. -לא ברור בכלל הפיוד של קרוס עם הניו דיי. מרגיש מוזר לפרק אותם בשלב כזה שלהם שכל האוויר ירד מהם. זה הגיע למצב שהקהל יותר חושב שביג E צפוי לחזור מאשר קרב לא מעניין בין קופי לוודס. פיוד ביניהם יהיה נטו בלאו קארד של הפרקים השבועיים מבחינת רמת עניין בטח לא קרב לPPV. -ליב פשוט זהב. הקרב עם זלינה היה טוב וכאשר אנטר הולך על קונספט של 5 קרבות לPPV בינוני כדי לתת זמן מסך להתבטא ולבנות את הסיפור מובן לגמרי למה הקרב הזה לא נכנס לMITB. רק אני רואה מיקס זוגות בPPV? -רולינס פשוט נהדר שהוא לא אלוף והכניסה שלו מרגישה גדולה כל פעם מחדש וזה עוד שהוא לבוש מגוחך כל כך. פריסט משתפר עם כל סגמנט ומתחיל להרגיש נוח יותר. החימום האיטי בין באלור לפריסט פשוט תענוג כאשר גם דום מתהפך עליו לאט לאט. -קרב הנשים היה נהדר והרים את כל המשתתפות. קיוויתי לנצחון של דקוטה קאי אבל כנראה זה היה מפרק את החבילה מוקדם מדי ורוצים להמשיך לבנות את העניין של החולייה החלשה לפני שיתהפכו עליה. -הסגמנט של בו הרים אותו למיין איבנט ומבחינתי כל העבר שלו בWWE נמחק ואני סופר אותו כמתאבק חדש לגמרי. פשוט ואו. עולה לי מועדון קרב בסגמנט הזה. אם בריי הלך על קומדיית איימה בו דאלס הולך על אימה ומותחן פסיכולוגי. אם פחדתי שאלקסה תעפיל עליו עם הכריזמה שלה היום אני הרבה יותר רגוע. -מעניין לאן הולך מקסין/אוטיס/גייבל. כי אם אוטיס יבגוד בטזוואה וילך כהיל רציני עם מקסין האחים קריד ואייבי זה יהיה סטייבל שאפשר יהיה לצפות ממנו להרבה דברים יפים כולל שליטה בכל החגורות לזמן קצר לפחות. -דום נגד ריי. הפסד מפתיע מאוד כי הייתי בטוח שדום מנצח כאן אבל הפסד בחסות ליב עם רגע שגנב את כל הפוקוס. כמו שאמרתי מרגיש שבונים מיקס כקרב המשך. -ברון ברייקר פשוט תופעה שלא קוראת הרבה ואסור לאנטר לפחד ולמנוע ממנו לנצח אפילו בקרב חד צדדי. ניצחון מרשים אחרי הסגמנט הזה יציב אותו אוטומטית כאלוף שקשה מאוד לנצח מה שירים את ערך האליפות. -מיין איבנט נהדר. מי שלא טרח לשים לב לאייליה עד עכשיו מעכשיו ישים לב טוב יותר. שיימוס זה מנייה בטוחה שאתה רוצה קרב פיזי ברמה גבוהה ודרו? ההיל הכי טוב בבזינס אלוף ללא חגורה. אפילו הדברים הקטנים של לכפות על מייקל קול לשמור על הצמיד של פאנק ולהחזיר לו אותו מלכלך את קול בעניין הזה. קרב הגברים יכול להיות כאוס מדהים עם כל כך הרבה התערבויות ברמה שיזכיר את הקרב של קודי בטח אם התערבות אחת תשפיע על השנייה ותהיה התנגשות בין המתערבים. תחשבו על פאנק תוקף את דרו בדיוק מגיע לוגן פול תוקף את נייט ואז הוויט מגיעים ומנקים זירה זה יכול להיות פסיכי אם יבוצע נכון.
07-02-2024, 11:17 PM
(07-02-2024, 06:22 PM)lidoradir כתב: אין לי מושג למה אבל אני קצת חושש שזה מה שיקרה, מאוד מקווה שלא. אני גם חושב שזיין ינצח וישמרו את הזכייה של ברייקר לסמרסלאם. ![]()
07-02-2024, 11:40 PM
07-03-2024, 12:12 AM
יחסית לפרק הקודם - אכן קצת פרווה. אם אני שופט את הפרק לגופו, היה אחלה ראו. לא כל הדברים עניינו אותי, אבל היו התקדמויות מעניינות וכמובן המיינאבנט שהיה מצוין.
אני מת על הסגמנטים של יום הדין מאחורי הקלעים. אני חושב שפריסט, באלור, דומיניק וגם ריפלי כשהייתה על המסך עושים עבודה מצוינת, וגם האינטראקציה בינם לבין מקדונה וקרליטו טובה. כמובן שגם החיבור לליב מורגן מוסיף לעלילה ומשאיר אותה רעננה. אני חושב שזה השינוי הכי מהותי מאז שטריפל H נכנס לתפקיד הראשי בקריאייטיב, בכל נקודת זמן יש לפחות אנגל אחד משמעותי שמנוהל שבוע אחרי שבוע עם התייחסות לדברים שקרו בשבוע שעבר, וגם כשהבוקינג לוקה נקודתית (כמו לדוגמה עם ג'ימי אוסו) לרוב השיטה הזאת עוזרת להעצים את הקרב וגם את המתאבקים. אני אתייחס גם לפרק הזה, ההיילייט שלי היה הדינמיקה בין פריסט לבאלור. אני לא סגור בדיוק לאן זה הולך, כי אנחנו יודעים שבאלור עשה כמה מהלכים עם ליב ויכול להיות שהוא כביכול מנסה לחתור תחת המנהיגות של פריסט (בגלל זה הוא גם הוסיף את מקדונה לסטייבל), יכול להיות שזאת סתם מתיחות ולא יקרה ביניהם כלום, אבל כרגע אני רוצה לראות מה יקרה בהמשך וזה מה שחשוב. פריסט-באלור בשלב יותר מאוחר השנה גם אם לא במסגרת פיוד דמים יכול להיות מעולה לדעתי. צריך גם לציין שלשניהם יש טיעונים טובים בביקורת שלהם אחד על השני, פריסט כועס שבאלור מתערב לו בעניינים ומתעסק עם ליב ובאלור טוען שפריסט תופס תחת עליהם מאז שהוא אלוף, שניהם צודקים, וזאת הדרך לבנות עלילה. שיימוס-דרגונוב-מקינטייר היה מעולה. אני חושב שקרב כזה יכל להיות הרבה יותר טוב כי אני מכיר את השלושה ויודע למה הם מסוגלים, אבל אי אפשר לבוא בתלונות על קרב כזה. היה אכזרי, אגרסיבי, ועם מנצח נכון. אני מבסוט על דרגונוב שאולי נראה קטן אבל מקבל הרבה אופנס בקרבות שלו, גם מול ברייקר וגם בקרב הזה. הוא סוס עבודה לא פראייר ואני שמח שהוא דומיננטי בקרבות שלו, זה בדיוק מי שהוא היה ב-NXT. ראיתי חלקית את הסגמנט של בו דאלאס, נראה שבסוף הדוד האודי משתלט עליו. התעייפתי מהדברים האלה, מחכה שזה יהיה פרקטי ונראה את דאלאס והגאנג מנקנקים על בסיס שבועי. ליב-זלינה היה אחלה קרב. ליב היא לא ריה ריפלי אבל היא עדיין אלופה מצוינת, בזירה תמיד חיבבתי אותה. מקווה שברייקר יחצה את המחבל לשתיים ב-MITB. אני לא חושב שהוא מנצח פה, אין כמעט בנייה ואני חושב שמעריכים את סמי בבאקסטייג' ולא יתנו לו להפיל כל כך מהר, ואני יכול להבין אותם לצערי. קרוס-וודס זה הלואו של הלואוקארד. אין לי מושג למה דבר כזה מקבל זמן מסך. תודה על התוצאות.
07-03-2024, 09:27 AM
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|