02-02-2024, 01:56 PM
אחד הארועים אהובים עליי יש הזדמנות בלי רגילה לקחת לגונתר את האליפות שיש 6 מתאבקים
|
האירוע הבא | WWE Elimination Chamber: Perth 2024
|
|
02-02-2024, 01:56 PM
אחד הארועים אהובים עליי יש הזדמנות בלי רגילה לקחת לגונתר את האליפות שיש 6 מתאבקים
02-02-2024, 02:21 PM
אין פה מה להתחכם, EC אחד N1C לאליפות של סת' ו-EC שני N1C לאליפות של ריה.
גם לא צריך פה קארד עמוס במיוחד בגלל שקרבות ה-EC ממלאים את רוב החלל אז רק עוד איזה 3 קרבות מעבר זה מספיק. יהיה לנו את ריה-ניה ואם רומן יואיל להופיע ולהגן מול אורטון אז מעולה ואם לא אז אפשר פול-אואנס 2, סטיילס-נייט, לאשלי-קרוס, אנדראדה-אסקובר, כל מיני מאצ'אפים של סמאקדאון שיפצו על זה ששאר הקרבות מוקדשים לרוסטר של ראו, אפילו קודי-סולו אם קודי מחוץ לקרב הEC, שזה בעצם הקרב שרציתי לקבל באירוע של שנה שעברה אבל חזרנו בדיוק לאותה נקודה אז למה לא עכשיו? לגבי המשתתפים בקרבות הEC אז אצל הגברים זה באמת קלי קלות לאייש 6 מגה-סטארס מראו ואני מניח שגם אחד מהמקומות יוקדש לברונסון ריד האוסטרלי שגם יושב על המשבצת של הביגמן לקרב ובטח ישבור איזה תא זכוכית או ידפוק צונאמי מגג התא. אצל הנשים ראיתי בטוויטר או רדיט רעיון מגניב שאלה יהיו 6 המודחות האחרונות של הראמבל: ליב, בקי, ג'ייד, ביאנקה, נעומי וטיפאני, נשמע לי מושלם. ![]()
02-02-2024, 02:45 PM
(02-02-2024, 02:21 PM)orgibor כתב: אין פה מה להתחכם, EC אחד N1C לאליפות של סת' ו-EC שני N1C לאליפות של ריה. קרבות טובים, אבל EC הוא קרב שצריך להיות על החגורה העיקרית. אם באם באם זוכר נכון (וכנראה שלא) רשמתי שנה שעברה שאירוע שמוקדש לקרב הEC ולא כולל אליפות זה כמו רויאל ראמבל על אליפות ארה״ב. האירוע יהיה טוב, כי הוא לא יכול להיות פחות מזה. אבל זה יכל להיות מצויין. לדעתי נכון להזיז את האירוע הזה ושלא יהיה בין הראמבל לרסלמניה…
02-02-2024, 03:32 PM
בשביל לפצות אותם אולי הם יעשו שם את הבחירה של קודי, ככה רולינס יצא(הקהל ישיר), ריינס יצא(הקהל ירים אצבע באוויר) ואז קודי יכנס(הקהל יצעק והווווו). זה פיצוי הולם לזה שלא יקבלו את לסנר, פאנק, גונת'ר.
![]()
02-02-2024, 05:56 PM
(02-02-2024, 02:45 PM)Bam Bam Bigelow כתב: קרבות טובים, אבל EC הוא קרב שצריך להיות על החגורה העיקרית. כן ברור שהקרבות הם תוצאה של הנסיבות ואם רולינס כשיר אז יש לו מקום שמור וזה מקפיץ את הקרב פי 1000. אצל ריינס זה קצת פחות ברור, כי גם אם הוא כן יופיע בסופו של דבר לא יודע כמה הייתי חם על לקבל אותו בקרב משושה רגע אחרי שהגן בקרב מרובע עם כמעט אותם המשתתפים. אני כן מסכים איתך לגמרי שלתזמון של האירוע יש כאן גם פקטור מכריע כי הרבה יותר קל להחליף אלוף ביולי או דצמבר מאשר חודש לפני רסלמניה ולהתחיל סטוריליין על ספידים לקרב אליפות חדש במיוחד שבשלב הזה בדרך כלל לאלופים כבר יש אופק ברור ליריב שהם פוגשים ברסלמניה, לשנות את התאריך של EC זה באמת שינוי מתבקש. ![]()
02-03-2024, 10:55 AM
מעניין אם רוק יתאבק באירוע הזה
מעבר לשמועות שהיו לפני כמה חודשים על זה שהוא יופיע חסר להם סטאר פאוור לאירוע הזה, ורוק צריך להתאבק לפני רסלמניה
02-03-2024, 06:06 PM
02-03-2024, 09:37 PM
תאמינו לי רוק-ריינס באירוע הזה היה יותר טוב פי מיליון מהקרב שלהם במניה. טימטום שלא עשו את זה פה.
אירוע ענק, אוסטרליה + פיצוי ענק++ על פאנק ולסנר ורולינס וגונת'ר שלא יופיעו. חבל חבל. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|