01-16-2024, 03:26 PM
אחרון על טרות' כי זה כל כך טוב שהייתי חייב להכין ת-GIF בעצמי :
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 15.1.2024
|
|
01-16-2024, 03:54 PM
(01-16-2024, 02:59 PM)lidoradir כתב: הבן אדם אפילו לא שם את דומיניק העדכני, פשוט גאון. חולצה שלישית שהולכת להימכר מהר.
01-16-2024, 05:49 PM
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
01-16-2024, 10:31 PM
פרק טוב ודי מהנה.
*סגמנט פתיחה טוב, רואים את הכבוד ההדדי בין קודי לדרו וכמה הם נזהרו לא לפגוע בכבוד אחד של השני. *דומיניק מסטריו: הבחור סופר מוכשר, מזכיר טיפה את אדי בתחילת הדרך שלו (אישית מקווה שבהמשך הקריירה ימשיך את המורשת של הרמאות של אדי שהייתה אדירה בזמנו) יותר מאשר את אבא שלו צופה לו עתיד מזהיר. *גונטר: הבחור לקח חגורה שלרוב הצופים שוכחים שהיא קיימת ושם אותה באותה שורה עם החגורות הראשיות. כתוב לבן אדם הזה אלוף ראשי על המצח השאלה רק מתי הקהל ככה נראה כבר די איתו. אולי ג'יי אוסו ייקח לו את התואר ויידחף אותו לאליפות ראשית (למורות שהייתי מעדיף שיאבד את התואר בקרב שלישיות בלי להפסיד רשמית). *ריה ריפלי: ואו מאז רנדי אורטון לא זוכר מישהו היל שהקהל כמעט כופה הפיכה לפייס בגלל הצ'אנטים שהוא מקבל. מדהים לראות איך בסגמנט בודד עם בקי לינץ' הם מחקו את כל התקופה האחרונה של ניה ג'קס (שאני מודה אני לא סובל) אישית מקווה לראות אותה ממשיכה כאלופה גם אחרי רסלמניה הרבה זמן לא הייתה מתאבקת כל כך מרשימה לWWE. (מצד שני הסיכוי הקלוש שליב מורגן תחזור לראמבל תנצח אותו ותלך לרסלמניה נגד מי שפצעה אותה תשאיר אותי די קרוע) * R ט'רוט ויום הדין פשוט זהב טהור. לא יודע אם ניסו לעשות את זה קומי אבל זה ענק, זה מרתק וזה גורם לך לרצות לקבל הפתעות. אישית רוצה לראות אותו מצטרף אליהם הם פשוט טובים מדי ביחד והוא מצליח להרים אותם בצורה מאוד מיוחדת. *הייתי בטוח שרולינס מאבד את התואר בקרב הזה בגלל כמה שזה כלכלי לתת לג'ינדר את התואר הזה. אבל רולינס שומר בריין שאני לא אוהב בכלל ומת לראות אותו מאבד אותו כבר. אם נשים בצד את פריסט שכנראה יהיה הראשון להחזיק את המזוודה עד שהחוזה יהיה פג תוקף. לא זוכר כל כך הרבה מתאבקים שיכולים להיות אלופים ראשיים ראויים ביום שאחרי רסלמניה. הWWE במצב הכי טוב שהוא אי פעם היה בו ומבהיר למה אין לו באמת תחרות אפילו בכאילו ולא משנה מה יקום נגדו (אלא אם זה יהיה מגובה בכיסים בלתי נגמרים וגם אז זה יהיה קשה)
01-17-2024, 03:43 AM
מקווה מאוד מאוד שהפציעה של רולינס לא רצינית, כבר רצות שמועות על סיכוי להיעדרות ממושכת
אם כן כל התוכניות עם פאנק לרסלמניה ילכו לפח וזה יהיה נוראי
01-17-2024, 03:44 AM
תודה על התוצאות, אשכול מעולה שלך כמו תמיד
![]() -- - אין לי כח להרחיב אבל פרומו פתיחה מעולה בין קודי רודס ודרו מקנטייר, דרו מקנטייר פשוט הפך להיות מאסט סי, ככה פותחים תוכנית. זאת הפעם האחרונה שהם נפגשו https://www.reddit.com/r/SquaredCircle/comments/197vz3i/fun_fact_in_drew_mcintyres_final_independent/ ? - DIY נגד דום דום ומקדונה היה MOTN, אחד הדברים הכי כיפים בראו זה לראות איך שבוע אחרי השבוע הקהל יותר מתחבר ל-DIY ונותן להם פופים גדולים, לי הקרב הזה הזכיר קרבות זוגות גדולים שהיינו מקבלים ב-NXT של פעם. הקרב הזה כמעט קיבל 20 דקות וכולם הפציצו פה, קיבלו צ'אנטים מוצדקים של 'זה מדהים', הופעה פנטסטית של צ'אמפה וגרגאנו, הם מתחילים להזכיר את מה שהיינו רואים מהם בעבר... ממשיכים עוד צעד קדימה בדרך לאליפות הזוגות. - קנדיס לריי ואינדי הארטוול נגד צ'לסי גרין ופייפר ניבן היה בסדר, לא יותר מזה. אני חושב שעוד כמה דקות היו עוזרות לקרב הזה, נגמר מהר מאוד. קנדיס לריי נתנה הופעה מאוד טובה בזמן הקצר שהיה לה בזירה, נתנה כמה מהלכים יפים. הסוף היה מצחיק שאינדי לא זכרה שהיא המתאבקת הלא חוקית וניסתה להצמיד גם את צ'לסי גרין. - בשעה טובה הרינג גנרל גונת'ר חוזר אלינו, גונת'ר נכנס לקרב הראמבל = הייפ. לודוויג קייזר נגד אקסבייר וודס היה קרב טוב, אחלה של כימיה יש לשניים האלה, עבדו טוב ביחד. שמח על הספוטלייט שלודוויג קייזר מקבל לאחרונה, וואלה הוא משחק אותה. וודס כמובן מגיע במטרה לנקום על פציעתו של מלך הפנקייקים, הקרב נפסל, כל מה שהלך אחרי הקרב היה טוב. ג'יי אוסו מרחיק את קייזר מאחורי הקלעים... הנה זה מגיע ? מיינאיבנט ג'יי אוסו נגד הרינג גנרל גונת'ר ? זה חתיכת פיוד ומאצ'אפ ענקי. - ברונסון ריד מדבר על מישהו שמחזיק באליפות... הוא אומר שהאליפות תיהיה שלו. הו דאמ, בהחלט מעניין. ברונסון ריד נגד גונת'ר זה קרב גדול, בשר נגד בשר, לפי הדיווחים מלפני כמה חודשים גונת'ר לא יכול לצאת מארה"ב. ברונסון ריד נגד סת' רולינס על אליפות העולם במשקל כבד באוסטרליה ? איפה חותמים ? לא יודע מתי זה יקרה הקרב שלו ונגד מי... ברונסון ריד מתאבק מעולה, הגיע הזמן לקדם את הצונאמי. - אייבאר אני לא מאשים אותך בהפסד לאקירה טוזואה, אף גבר בפורום(חוץ מגיא הקלאון) לא יכול להאשים אותך שהורדת את העיניים שלך מאקירה טוזואה בשביל להסתכל על מקסין דופרי על האפרון. האם זה עלה לך בהפסד ? כן. האם זה היה שווה את זה ? בהחלט. הייפ לאייבאר נגד צ'אד גייבל בשבוע הבא שבטוח יהיה קרב חזק. - הולי שיט הסגמנט של ריה ריפלי ובקי לינץ' היה מושלם. זה הרגיש גדול בדיוק כמו שזה היה צריך. ריה ריפלי מזהירה את מנצחת הראמבל העתידית שלא לבחור בה. כל מה שבקי לינץ' אמרה על עצמה ועל ריה ריפלי נכון, 2 מהמתאבקות הכי גדולות בעולם ההאבקות, אהבתי מאוד את הכיוון בסגמנט הזה שיש לבקי קול בראש שאומר לה שאולי ריפלי יותר טובה ממנה, היא צריכה להוכיח שלא... היא צריכה את האליפות... צריכה לנצח את הראמבל... בקי לא בטוחה בעצמה בטח שלפני שבועיים הפסידה נקי לניה ג'קס. מאמי נגד הגבר ברסלמניה ? ריפלי לבקי : נתראה ברסלמניה. סגמנט גדול. - פריסט ובאלור נגד טרות' ומיז היה נהדר, זאת הנקודה לציין שכל מה שהלך במהלך התוכנית בין טרות' ליום הדין היה פאקינג מושלם, זהב ענק. זה שהוא התחיל למכור מרצ'נדייז והוא מגלגל מלא כסף, הרגע הזה שהוא נתן לפריסט חלק מהכסף מאחורי הקלעים, פריסט מתחיל להיות מרוצה מטרות', טרות' מחלק כסף לכולם חוץ מלמקדונה בגלל שהוא לא על החולצה... טרות' נכנס מאחורי יום הדין... תקשיבו אני לא מפסיק לצחוק בגללו. זה פשוט סטוריליין גאוני וכל כך כיפי לצפייה. - שיינה בייזלר וזואי סטארק נגד נטליה וטיגן נוקס... כן... הרצתי את זה. שוב פעם ספוט קשה מאוד לקרב כזה... להיות בין יום הדין ו-ר' טרות' לקרב מרכזי על אליפות העולם במשקל כבד... ואני אמשיך לרשום שאין לי כח לשילוב הרנדומלי הזה של נטליה וטיגן נוקס, פשוט שעמום אחד מוחלט. הדבר היחידי שהיה מעניין בקרב הזה אלה קיידן וקאטנה שקיבלו זמן מסך קצר מאחורי הקלעים. שחררו אותנו מזה. - סת' רולינס נגד ג'ינדר מאהל על אליפות העולם במשקל כבד היה קרב מרכזי מעולה. כל מה שהלך ברשתות החברתיות בשבוע האחרון רק הוסיף לקרב הזה והפך אותו להיות גדול יותר ומעניין יותר. רולינס כמובן תמיד זהב בזירה, ג'ינדר מאהל ממשיך את התקופה הטובה שלו וגם נתן יופי של הופעה. דמיאן פריסט יוצא החוצה ושוב מתחיל החשש שאולי השבוע זה יקרה... הדקות האחרונות בקרב היו משוגעות, מקנטייר יוצא החוצה לדפוק את פריסט והם רבים אל מאחורי הקלעים. כמו כמעט כל העולם.... תקשיבו... שרולינס קיבל את המזוודה לפרצוף ואז קולוס... הייתי בטוח שפאקינג ג'ינדר מאהל הולך לעשות את זה, הם הצליחו לעבוד עליי בגדול. קיקאוט משוגע של רולינס. אינעל העולם חשבתי שג'ינדר לוקח לו את אליפות העולם במשקל כבד, פאק. ![]()
01-17-2024, 10:36 AM
תודה על התוצאות ותודה לשיינה בייזלר שאירגנה לי תמונת פרופיל
01-17-2024, 03:45 PM
תודה על התוצאות, היה פרק מעולה של ראו.
כמו שאמרו פה, הסגמנט הפותח בין מקינטייר לקודי היה מעולה. גם בגלל ההיסטוריה, אבל בעיקר בגלל מקינטייר. אני מתחבר לדמות שלו, הוא לא "הפך לרע" או עבר שינוי של 180 מעלות, הוא פשוט הבין מה החזיק אותו מאחור ומנע ממנו להתקדם. לכולנו זה קורה - כשמשהו עובד לנו, מבחינת האופי מול חברה מסוימת, לפעמים אנחנו נתקעים באותה שבלונה ונזהרים לא לשבור אותה כדי לא להרוס את מה שכביכול עובד לנו מולה, למרות שאנחנו לא מתנהגים כמו עצמנו לפעמים ונאלצים לבלוע רוק במקרים מסוימים. זה מה שדרו עשה. הוא חייך למרות שהוא זעם, כי הוא התרגל שזה עובד לו. הוא הבליג, כי הוא האמין שלספוג ולהכיל ולא לפעול באימפולסיביות זה מה שיעבוד. ועכשיו, אחרי שהוא נדפק כל כך הרבה עם הגישה הזאת, הוא הגיע לנקודה שהוא לא יכול להכיל את זה יותר, והוא מתנהל יותר משוחרר ופחות אכפתי לגבי מה חושבים עליו. אני חושב שדרו (הדמות) מעריך את קודי. זה לא היה פרומו פייס נגד היל. זה היה פרומו של שני חברים, שאחד מהם השיג את מה שהשני מנסה להשיג, והוא נותן לו את צורת החשיבה שלו לגבי איך השני צריך להתנהל כדי להשיג את מה שהוא רוצה. לכן זה עבד, ולכן באופן כללי כל הדמות של דרו עובדת. לכן כשהוא תקף את פריסט זה הרגיש טבעי והגיוני, למרות שפריסט היל ודרו עובד בעיקר נגד פייסים לאחרונה. כשרסלינג נהיה עמוק אפשר לייחס משמעות להרבה דברים שמעצימים את הסטוריליין, וזה בגדול דרו מקינטייר לאחרונה. דמות שאפשר להזדהות איתה ובו זמנית לשפוט אותה על הפעולות שלה נגד מתאבקים שהקהל אוהב. מקווה מאוד שדרו יקבל ספוט גדול ברסלמניה ואפילו יזכה באליפות, מגיע לו. R טרות' גאון, אין פה ויכוח. אני לקחתי את זה באיזי בהתחלה, זה הרגיש לי כמו ירידה טבעית של יום הדין אחרי חודשים מעולים והחזרות של פאנק ואורטון שהורידו מהם את ההייפ ביחד עם החזרה של מקינטייר לרכבת המיינאבנט, אבל נכון לכרגע זאת נראית ירידה לצורך עלייה, והרבה מזה בזכות טרות'. הקטעים שלהם בפרק בנוסף לקרב בין מיז וטרות' ליום הדין היו מעולים, ואני שואל את עצמי כמה רחוק הם יכולים להגיע. אני חושב שעומרי הזכיר את זה שהסיפור הזה דומה לסמי זיין והבלאדליין, זה באמת דומה כי זיין היה על תקן טרות' בהתחלה, הוא גילם דמות של ליצן, ובסוף זה נהיה הסטוריליין הכי טוב בביזנס בשנים האחרונות. מעניין כמה רחוק טרות' ויום הדין יכולים להגיע. כמו שלידור כתב DIY נגד מקדונה וטום וניק היה קרב מעולה, מקדונה הראה יכולות ובסה"כ כל הארבעה נראו טוב בקרב הזה. גרגאנו וצ'אמפה רחוקים מלהיות גרגאנו וצ'אמפה של NXT מבחינת התגובות, אבל לאט לאט זה יבוא וזאת הדרך. קרבות בזירה זה החלק החזק בהם, וכל עוד הם יתאבקו באופן שבועי אני חושב שהם יגיעו למקום שהם צריכים להיות בו - אלופי זוגות שמחזיקים סטוריליין. ברגע שסמנת'ה ארווין לא קראה לצ'לסי גרין בצורה המיוחדת שלה הרצתי. לא לעניין. וודס נגד קייזר היה סבבה, לא כל כך התעניינתי עד הסגמנט מאחורי הקלעים, והו בייבי, זה מיינאבנט ג'יי אוסו שבא לתת יד לוודס, הוא אפילו לא תוקף את קייזר, הוא שומר את הידיים קרוב לגוף וכאילו אומר לו "בוא תרביץ אם אתה גבר" כמו ערס מהשכונה, איזה מלך הוא. ג'יי אוסו נגד גונת'ר ברסלמניה על אליפות ה-IC זה רעיון מעולה, ג'יי חייב חייב חייב לנצח פה, זה כל כך מגיע לו. ברגע שיכריזו על הקרב הזה אני אצטרך לקנות אספקה חדשה של קרם. אייבר מתאבק מעולה. יחסית לגודל שלו הוא מאוד אתלטי, הוא מפתיע לטובה בשבועות האחרונים. קרב בינו לבין גייבל, שהוא ספק של קרבות טובים, נשמע מעולה. מקווה ששניהם גם יתנו הופעות טובות בראמבל, מגיע להם, במיוחד לגייבל. הסגמנט בין ריה לבקי היה ענק, זה הקרב הכי חם שמחלקת הנשים של ה-WWE יכולה לייצר עכשיו. כשריפלי בזירה כולן מרגישות קטנות. גם ניה, עם כמה שמנסים למכור אותה כמאיימת. בייזלר היא בדיחה, זואי סטארק לא שם. אבל כשהמוזיקה של בקי נשמעה נפלט לי "הו שיט", המתאבקת היחידה שמסוגלת להסתכל לריפלי בגובה העיניים ומעל אפילו מגיעה לעמוד מולה. אהבתי שלא היה כאן לכלוך, שתי נשים לוחמות שמכבדות אחת את השנייה ומעריכות את ההישגים שלהן. רולינס-ג'ינדר היה טוב, לא האמנתי לרגע שג'ינדר מנצח פה. עם כל הכבוד לטוני קהאן וההייפ שהוא יצר לג'ינדר, זה היה מגוחך אם רולינס היה מפסיד פה. מה שכן, אין לי בעיה שהוא יפיל את האליפות בקרוב, אפילו בראמבל. נראה אם בכלל יהיה לו קרב, כי אין פיוד באופק והראמבל עוד שבוע.
01-17-2024, 04:16 PM
דעות שלי על הפרק:
סגמנט פתיחה מעולה. מסכים מאוד אם מה שהמאסטר תיאר פה מאליי. לתחושתי הרבה זמן WWE הלכו על הנוסחה הקלאסית של טובים נגד רעים כשמאוד ברור מי אמור לנצח בכל רגע נתון ולהתקדם. לי אישית גם הסיפור בין השניים האלו ספציפית עושה חשק לראות לאן הדבר הזה עוד יכול להגיע. סוף סוף יש לנו פה פיוד מרענן שמעבר לעובדה שהוא רוכב על היסטוריה בניהם, הוא מזכיר לנו גם את ההווה. כל ההשוואות של מקנטייר בינו לבין קודי, מתחבר לי בצורה מעולה גם לכל הסיפור שמקנטייר ניסה (והצליח) לספר לנו מול רולינס - הוא לא באמת האיש הרע כאן. האו מיין אבנטר שהגורל "שדד" ממנו את הרגעים שמגיעים לו. הוא ניצח את לסנר בקורונה בתקופה שלסנר הרגיש כמו שריינס מרגיש היום - סוג של מפלצת שאף אחד לא יוכל לעצור. קודי מצד שני מביא לנו את השטיק הקבוע של אני פייס קלאסי עם סיפור מרגש ולכן מגיע לי. דרו כביכול רואה מעבר לזה. הוא מכבד את קודי ומבין מאיפה הוא בא, אבל בין השורות אומר לו שזה לא מספיק. אני באמת סקרן לראות לאן זה ילך מכאן. אני שמח מאוד ש DIY מקבלים זמן להתאבק. גם כאן, מסכים אם מה שנאמר - השניים האלה מביאים הרבה בזירה ונכון, הם כבר הרבה אחרי המומנטום שהיה להם (צ'מפה ספציפית נראה לי שינה איזה 4 גימיקים וסטוריליינים מאז שהגיע לרוסטר, אולי יותר) אבל הדרך להכניס אותם לתודעה זה דרך הזירה. אני אולי אגיד פה איזה משהו תלוש מהמציאות, אבל הייתי שמח אם אולי היו מצוותים להם איזה מנג'ר (אולי MVP באיזה וריאציה חדשה?) שיעזור לתת להם יותר הייפ ולהרים אותם קדימה. חד משמעית הייתי שמח לראות אותם עם אליפות הזוגות בקרוב. נשים השבוע היה קצת משעמם למעט הסגמנט של בקי וריה. הקרבות היו מעע במקרה הטוב ופשוט קצרים או לא מעניינים במקרה הרע. מצטרף גם למה שנאמר פה על יותר מדי קרבות זוגות הפעם בתוכנית. קצת הלכתי לאיבוד. זה גם בכנות מרגיש שהמחלקה כרגע בנויה יותר מדי על זוגות (שחיברו אותן בצורה מאולצת ובלי בנייה אמיתית) ובגדול אין באמת דמויות מעניינות כרגע שהן לא ריפלי, בקי או ביילי. זה נכון גם לסמאק וגם לרואו. אני לא חושב שצריך להפריש בהכרח את החגורות אבל אולי להעלות להן את הערך איכשהו. בעיקר בעיקר מרגיש לי שאין סיפור טוב במחלקה הזו לאחרונה (חוץ מריפלי) וכשאין סיפור טוב - אוטומטית בא לי להריץ. יום הדין כרגיל זהב. באמת שזה אחד הסיפורים הגדולים וגם כאן, מסכים אם הנאמר לגבי הדמיון לבלאדליין והפוטנציאל להמשיך עוד הרבה. ברמה האישית אני כן הייתי רוצה לראות ברואו סיפור קצת יותר אגרסיבי דוגמת הבלאדליין שבמסגרתו הם משתלטים יותר על התוכנית ומנסים להיות דומיננטיים. אני חושב שפשוט התחושה העיקרית כרגע זה שמישהו מאחורי הקלעים לא החליט עד הסוף מה היעד הסופי של החבורה הזו. התחושה שלי זה שכל פעם מישהו רוצה לפרק את הסטייבל ואז קורה איזה משהו לא צפוי והם מנסים למשוך את זה עוד קצת. אין ספק שטרוט' הוא פשוט תוספת נפלאה למיקס הזה אני פשוט תוהה מה האנד גול. פריסט לדעתי יפדה לא עוד המון זמן אבל קיים תרחיש גם שזה יהיה אחרי רסלמניה באיזה טוויסט לא צפוי. ריפלי מרגישה קצת מעל שאר הסטייבל, ובאלור קצת מרגיש אבוד בתוך המיקס הזה כי הוא גם מיין אבנטר אבל הוא גם אלוף הזוגות עם פריסט והדבר הזה לא מקבל הרבה פרונט לאחרונה. אני חושב שבקרוב נלך על פייס טרן של באלור. אולי אחרי שיפסידו את האליפות. קייזר וודס היה טוב בעיניי. קודם כל זה מצ' אפ מרענן אז כבר התחברתי ובנוסף הסטוריליין שנבנה פה יכול ללכת לכל מיני מקומות. דווקא כאן אני כן מאלו שחושבים שוודא ביג אי יהיה זה שייקח מגונת'ר את האליפות בצורה כזו או אחרת. ג'י אוסו תוספת מעניינת למיקס אבל מרגיש לי שדווקא השילוב שלו פה קצת מכניס אותו שוב ללימבו שלא ברור מה התחנה הסופית. אני חושב שמבחינה ריאלית, יש יותר סיכוי שג'י יהיה חלק מהראמבל ושנקבל שם את המאץ' אפ שלו עם ג'ימי בצורה כזו או אחרת ונבנה את הסיפור בניהם לקראת מניה. קרב בניהם גם לא על אליפות יכול להרגיש גדול בגלל הסיפור. המיין אבנט היה מעולה. בעיקר חושב שההייפ שהיה סביב הקרב בגלל כל הסיפור באינטרנט גרם לי לבוא עם תחושה שאולי יש 1% שת' מפיל אבל כמובן ש WWE הלכו על המהלך הבטוח וסת' שמר. הערכתי את זה שהשמירה שלו לא הייתה סקווש קלאסי וגם ג'ינדר הצליח לשקם את עצמו אחרי ההשפלה שחטף מרוקי. הוא נתן פה סה"כ אחלה קרב וההצמדה אחרי המכה עם המזוודה חד משמעית הורידה לי איזה שנה מהחיים. שמועות שסת' נפצע בברך בעקבות הקרב. אם זה נכון, מאוד מאוד מאוד מסקרן מה WWE יעשו הלאה. אולי נקבל טורניר אילימינישן על החגורה כשסת' בחוץ ונקבל 6 מתאבקים שכל אחד מהם יכול לזכות באליפות. סה"כ פרק טוב של רואו השבוע. אני אישית בנאדם של סיפורים ואני שמח בעיקר לראות שדברים מתקדמים גם אם לא בהכרח באופן שהייתי רוצה. ![]() KEEP CHASING YOUR DREAMS
01-17-2024, 05:17 PM
הפרומו הפותח היה הדבר הכי טוב בתכנית ככל הנראה, פרומו מצויין של קודי ודרו. דרו מקינטייר בדמות הנוכחית שלו זה הדבר הכי טוב בראו כי הוא לא מרגיש כמו היל ולא כמו פייס אלא פשוט מישהו שבא לעשות את העבודה ולא לרצות את כולם. אני מסכים לחלוטין עם מה שהמאסטר אמר על דרו מקינטייר וזה מה שהופך אותו לדמות שקל להתחבר אליה בשבילי. כמובן גם קודי ענה לו כמו שצריך והסיום שלו שהוא שאל אותו מי ניצח היה במקום וטוב שלא המשיך מעבר לזה.
DIY נראו נהדר, אני לא זוכר אם הם קיבלו כל כך הרבה תגובות מהקהל לפני וזה כיף לראות שהקהל מגיב להם סוף סוף. הקרב עצמו היה טוב מאוד וכיף לקאות כמה זמן נתנו להם. הגיע הזמן לדעתי לתת למקדונה להתחיל לנצח קצת כי הוא שווה יותר משהוא מקבל כרגע. קנדיס ואינדי נגד ניבן וצ'לסי היה לא משהו, כיף שקנדיס ואינדי מופיעות אבל הקרב לא היה טוב. גונת'ר חוזר והפייסאוף זה אקסבייר וודס זה די מאכזב, הגיוני אבל מאכזב. קייזר נגד וודס גם לא היה קרב משהו אבל הסוף היה נהדר שהם ניסו לפצוע אחד את השני, אני אוהב לראות שהם באים לחסל את היריב ולא מחזיקים את עצמם. ג'יי אוסו נגד גונת'ר נשמע נהדר אבל אני מקווה שהם לא ימשכו את זה עד רסלמניה כי זה יותר מדי זמן. אייבאר נגד טוזאווה היה, פשוט היה, שום דבר מיוחד. אמנם טוזאווה ניצח אבל זה הרגיש כל כך רע ולא נכון וגם הביטדאון אחרי הקרב לא היה משהו. אולי זה אני לא מאוד נהנה מהסטוריליין הזה או מאייבאר צועק "אתה רק בחור קטן" אבל זה לא היה מאוד מהנה לצפייה. אהבתי את הפרומו של בקי וריפלי. בקי הייתה מצויינת ודיברה על הדימיון במסע שלהן לטופ אבל עדיין לא בטוחה שהיא יכולה לנצח אותה למרות מה שהיא השיגה זה סיפור טוב לדעתי. עד עכשיו הרגשתי שבקי לוקחת את הראמבל אבל דווקא הפרומו הזה גרם לי להרגיש שזה לא יקרה כי זה יגרום לבקי להתאמץ יותר בשביל להשיג את הקרב. אני שונא את ההרגשה שביילי תנצח את הראמבל אבל אני מניח שהסיפור הזה בונה את עצמו. פריסט ובאלור נגד מיז וטרות' היה בסדר. לי כבר נמאס מהסטוריליין של טרות' והג'אדג'מנט דיי, אני מרגיש שאני מאבד IQ כל פעם שאני צופה בטרות' וזה לא כיף לי. שמח שפריסט הוריד את טרות' בסוף ואולי זה יגמור את זה סוף סוף אבל ברור שזה לא יקרה. תקנו אותי אם אני טועה אבל נטליה וטיגן נגד שיינה וסטארק לא היה כבר שבוע שעבר? למה שוב? בכל מקרה הרצתי. המיין איבנט היה טוב אבל נמאס לי מכמה הקרבות שלו צפויים ברגע שפריסט יוצא החוצה. תמיד מישהו מפריע לפריסט לפדות ורולינס תמיד איכשהו ניצל אחרי שהוא כבר חוטף פיניש, זה לא צריך לקרות כל כך הרבה! אני מבין את כל הבלאגן סביב ג'ינדר ברשתות החברתיות אבל הוא לא צריך אפילו להגיע למצב של לבצע פיניש על רולינס אחרי שהוא כמעט לא הופיע עד עכשיו. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|