Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 52 53 54 55 56 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.10.2023

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.10.2023
HeartBreakKid מנותק
Joober
**
תגובות: 370
אשכולות: 1
Likes Given: 91
הצטרף בתאריך: Jan 2022
10-18-2023, 10:21 AM
תכנית מצוינת

מקנטייר פורח מחדש ואני מאוד אוהב את הכיוון איתו כרגע. מקווה שזה פיוד שימשיך גם לsvs.

שמח לראות את גראגנו בזירה שוב. שיתחילו מלנקנק את אימפיריום ומבחינתי משם שיילכו על אליפות הזוגות. גם ככה לא יתנו לפריסט להיות אלוף כפול ואני מעריך שהוא ייפדה בחודשיים-שלושה הקרובים.

ג׳ונתר כרגיל מפלצת ואחד הטובים ביותר היום בעסק. מעניין כמה לפני הראמבל מתכננים שהוא יפיל.
[Image: fc6d540a8a03150c010f17a7d845c23d.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Lazynutcracker מנותק
Rookie
*
תגובות: 111
אשכולות: 0
Likes Given: 6
הצטרף בתאריך: Apr 2021
10-18-2023, 03:10 PM
תודה, נשמעת תוכנית מעניינת לשם שינוי, אולי אתן לה ניסיון, אבל עדיין הבעיה שלי עם המוצר של הWWE היא הרבה יותר שורשית מתוכנית טובה או לא טובה. הדמויות עדיין שטחיות וחסרות אמינות, הסיפורים ילדותיים… אנסה בכל אופן
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,433
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,014
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-18-2023, 03:34 PM
תודה על התוצאות אח.

--------------------------------------

עוד תוכנית מצוינת של ראו, דעות :

- סגמנט פתיחה טוב לתוכנית, טוב שיש המשכיות לסטוריליין וסמי זיין דיבר על המעבר של קווין אואנס לסמאקדאון, אנחנו זוכרים תקופות שהיו פשוט מתעלמים מדברים כאלה ולא היינו מקבלים בכלל יחס. הסגמנט של סמי זיין וג'יי אוסו מאחורי הקלעים היה ממש טוב.

- ריקושט נגד שינסקה נקאמורה בקרב ספירות בכל מקום היה מצוין, וואלה הם הפציצו חבל על הזמן פה. זאת הייתה אחת ההופעות הכי טובות של ריקושט ב-WWE, הוא היה מדהים, ה-SSP של ריקושט על נקאמורה מהקהל היה חולני, ספוט ענק. ריקושט לא מהעולם הזה, איזה כיף לראות אותו. נקאמורה ממשיך לחזור לעצמו וגם הוא נתן חתיכת הופעה פה, הסיום של הקרב היה חזק, נקאמורה מעיף את ריקושט מהטופ רופ דרך שולחן ואז מחסל אותו בקינשאסה. חייב לציין קטע מצחיק בעמדת הגורילה שריקושט אמר לשיין הלמס : watch out there's a Ricochet coming through.

- פייפר ניבן נגד נטליה היה אחלה, מפתיע אבל הן נתנו פה כמה דקות סבבה לגמרי. לא מחבב את השילוב של טיגן נוקס ונטליה, אני שמח בשביל טיגן נוקס שבשבועות האחרונים היא מופיעה קבוע ב-TV, מקווה שהיא תשתפר ותצליח לחזור לעצמה.

- סגמנט מושלם של סת' רולינס ודרו מקנטייר, ככה בונים קרב ומכניסים הייפ, הכל עבד פה.

- לודוויג קייזר נגד ג'וני גרגאנו היה טוב, ממשיך לעצבן שג'וני גרגאנו לא מקבל תגובות חזקות לשיר הכניסה שלו, אין מה לעשות השיר הזה פשוט לא זה. המזל הוא ששם זה נעצר... כי במהלך הקרב הקהל היה מאוד פעיל. ניצחון טוב של קייזר הנהדר, אין לי בעיה בהפסד הזה של ג'וני גרגאנו. גרגאנו וצ'אמפה הולכים לנצח את אימפיריום בפיוד הראשון שלהם מאז האיחוד של DIY.

- הפייסאוף של בקי לינץ' וריה ריפלי היה גדול, ממשיכים לשמור על טיזינג קצר שלהן, אני מניח שזה הביג פייט של אליפות העולם לנשים לרסלמניה.
גם הפייסאוף של בקי לינץ' וג'ייד קארגיל היה גדול, בינתיים הם עושים עבודה מצוינת עם קארגיל, טיזינג עתידי להרבה קרבות גדולים.

- היה ברור לכולם שריה ריפלי נגד שיינה בייזלר יסתיים בפסילה, אבל וואלה עד הפסילה זה היה ממש טוב ואני רוצה לראות שוב את הקרב הזה בלי הפרעות. אני אוהב את הפיוד מרובה משתתפות על אליפות העולם לנשים, מחלקת הנשים מצוינת. כולן רוצות לחסל את מאמי : ניה ג'קס, ראקל רודריגז, שיינה בייזלר וזואי סטארק. הייפ לקרב המחומש.

- גונת'ר נגד ברונסון ריד כמובן היה MOTN. מישהו מופתע ? אני לא. משקל כבד נגד משקל כבד, בשר נגד בשר, ואיזה קרב הצגה הם נתנו לנו פה, מלחמה של מתאבקים ענקיים, כל מהלך הורגש כמו שצריך, אשכרה כל מכה הצליחה לתת אימפקט גדול. ברונסון ריד היה אדיר פה, הוא היה צריך את הקרב הגדול הזה בשביל להזכיר מה הוא שווה, על גונת'ר כבר אין מה להוסיף... בטופ של עולם ההאבקות, הוא בריצה פנומנאלית. הדקות האחרונות היו משוגעות... הסופקפלקס מהטופ רופ, ריד מפספס צונאמי, גונת'ר דופק לו דרופקיק ואז ספלאש משלו אך ריד מתחמק. גונת'ר מתעצבן ומסיים אותו בפאוורבומב אדיר. הולי שיט.

- קודי רודס וג'יי אוסו נגד יום הדין על אליפות הזוגות המאוחדת היה קרב מרכזי נהדר. גם פה הופעה מעולה של כולם, ה-1D & קאטר יצא טוב הפעם. אני תמיד אוהב את הבלאגן בקרבות של יום הדין, דום דום הנקניק ישר מגיע לעזור, סמי זיין עושה את ההצלה אך מותקף גם. פריסט דופק לקודי לואו בלו ואז נותן לו רייזור אדג' על שולחן השדרנים. ג'יי דופק ספירים לבאלור ופריסט, מתכונן לסיים את הקרב... בום ג'ימי אוסו מגיע ודופק אותו, ריינס נתן את ההוראה בשישי... ג'ימי ביצע אותה. קודי וג'יי כבר לא אלופי הזוגות המאוחדים. החלטה מצוינת לדעתי. כולנו ידענו שהם לא הולכים לתת פה ריין ארוך וטוב שכך. לא כל מי שמחזיק באליפות ב-WWE צריך לקבל ריצה ארוכה, צריך גם לקבל החלפות כאלה.
שוב כל חברי יום הדין מחזיקים בזהב, אני מת על הסטייבל הזה, הם פשוט אדירים. לאט לאט מקבלים טיזינג לקראת סורבייב סיריס בנובמבר.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,433
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,014
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-18-2023, 06:33 PM
[Image: giphy.gif]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 06:10 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר