Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 14 15 16 17 18 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 4.10.2023

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 4.10.2023
Lazynutcracker מנותק
Rookie
*
תגובות: 111
אשכולות: 0
Likes Given: 6
הצטרף בתאריך: Apr 2021
10-06-2023, 10:05 PM
סך הכל תוכנית טובה, קרב פתיחה מעולה, סגמנט סיום מעולה, החזרה של וורדלו נעשתה בצורה נכונה, היציאה שלו דרך הקהל היא דרך סמויה לשים אותו כמנגד לממסד שהוא AEW, ובבירור העתיד של וורדלו בארגון לא ידוע עדיין ככה שהם ניצלו את הנרטיב הזה נכון.
משפט אחרון, כריסטיאן הוא כנראה הדמות הכי מוצלחת כרגע באמריקה, זו פעם ראשונה שאדג׳ יצטרך to outwork him ולא להפך.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-06-2023, 10:39 PM
ויתרתי על התוכנית בלייב איפשהו תוך כדי קרב השלשות. טוני קהאן פשוט לא יודע לשמר מומנטום ולרכב על גל הייפ.
היה לו אנגל מאוד גדול שסגר את התוכנית בשבוע שעבר ודביוט ענק בסיום הPPV. 
חצי שעה לתוך התוכנית השבועית ולא באמת קיבלתי פולו-אפ לזה. אפילו לא פרומו של 3 דקות בשביל להסביר את ההיל טרן של ניק וויין.
כן קיבלתי את הבוצ'ר והבלייד. חזרתי לזה היום וזו ממש הייתה משימה קשה להגיע לסיום, שלפחות הוא היה טוב.

כמובן שהאינטרקציה הראשונה של אדם קופלנד בתוכנית הדביוט שלו צריכה להיות עם כריס ג'ריקו. אנחנו אפילו צריכים לפתוח תוכנית עם ראיון מאחורי הקלעים (דרך קלאסית לפתוח תוכנית רסלינג) בשביל שזה יקרה.
אין עליך כריס. מעריץ גדול.
אני מסכים עם גיא שאומגה לא נראה טוב בסגמנט הזה. אני חושב שזה פשוט בגלל איך שהוא מחזיק את עצמו כרגע. הוא נראה ישנוני, הוא לבוש בחולצה מוזנחת כזאת כאילו הוא תפס את הדבר הראשון שיצא מהמדף בארון ובא לעבודה. לשם "קני אומגה" עדיין יש הילה של משהו מיוחד - כשאדם אמר את השם זה הורגש. לקני אומגה האדם כבר אין את ההילה הזאת. אני יודע שככה הוא במציאות, אבל אני רוצה את קני אומגה הדמות. אני רוצה שהוא יהיה Over the top.

ריי פניקס נגד ניק ג'קסון כשזה קרה ב2019 היה קרב ממש מגניב. ב2023 גם הבאקס וגם הלוצ'ה ברוס הרבה פחות מגניבים וכך גם הקרב הזה. זה עדיין היה MOTN, אבל נטו בגלל שזו פשוט לא הייתה תוכנית של רסלינג חזק אלא ספורטס אנטרטיינמנט שיט.

שנאתי את הסקיט של אדם קול ורודריק סטרונג. יש גבול דק בין סטוריליין רציני שיש בו קצת אלמנטים קומיים, לבין משהו שהוא לגמרי קומדיה. זה פשוט עבר את הגבול בעיניי. זה מערכון BTE עם הפקה טובה יותר. אני מבין שהיו תקלות בשידור, אבל להראות את זה פעמיים כאילו הם ממש גאים בזה לא עשה לזה טובות.

וורדלו נראה כאילו הוא גידל כרס דיי מכובדת כשהוא היה בבית. אני לא מאשים אותו, גם לי לא היה אכפת עם הבוקינג שהוא קיבל מאז הפרידה ממקס. 
מצד שני - לא הייתי מעלה אותו למסך כשהוא נראה כמו מתאבק בשנות ה80 שחי בנוחות כמידקארדר בWWF. 
אפילו מהצד שלו, בהנחה והחוזה שלו נגמר בקרוב והוא רוצה ללכת לWWE - לא עדיף שיראו אותו בכושר ולא שמן ומוזנח?

אני מאשים את קני אומגה בזה שקיבלנו את הבוצ'ר והבלייד בTV. הוא הזכיר אותם במסיבת העיתונאים אחרי הPPV ואמר שיש לAEW מתאבקים שעובדים קשה בכל הזדמנות שהם מקבלים. זה כנראה הזכיר לטוני שהם קיימים והוא קבע להם קרב. אבל איכשהו זה לא היה בראמפייג' אלא בדיינמייט.
אין לי מושג איך קרב כזה מגיע לTV.

ג'יי ווייט נגד MJF באמת יכל להיות מעניין, אבל זה מרגיש כאילו הפרומואים פשוט הולכים לשקוע לתהום שבה MJF בודק איזה צ'אנטים מגוחכים הוא יכול להתחיל וג'יי ווייט פשוט זורק קאצ'פרייז בכל משפט שני. 
שבוע אחרי ואף אחד לא לוקח את התקיפה על סוויצ'בלייד ברצינות, במקום שזו תהיה העלילה שתחזיק את התוכנית. עכשיו זה הופך לסטוריליין של גניבת חגורה במקום זה, אנגל כזה חרוש ולא נחוץ. רק מוריד משניהם איכשהו.

קייל פלטצ'ר הוא שדרוג עצום על פני סמי גווארה. גם צעיר ממנו ב6 שנים.
מצד אחד מבאס אותי שדחפו אותו לקרב הזה רק בשביל לחטוף הצמדה. אני מקווה שכולנו יודעים שג'ריקו תכנן להצמיד את סמי גווארה אחרי שהוא הוצמד בPPV, כן?
מצד שני, קייל העלה משמעותית את הרמה של הקרב, אז אני אקח את זה.
יש לי דעות דומות לגבי פאוורהאוס הובס. מצד אחד, הוא נשאב עכשיו לחור השחור של כריס ג'ריקו ושם הוא יבלה את השנה הקרובה כנראה. מצד שני, לפחות הוא יהיה על המסך...

טוני סטורם כוכבת. 
סמואה ג'ו גם מעולה.
הפרומואים שלהם הם משהו שיכל לתפוס את העין של צופה חדש שבא בשביל אדג' והיו צריכים להיות בחצי השעה הראשונה. לא וורדלו עם כרס והבוצ'ר.

הסגמנט הסוגר בעיניי הציל את התוכנית מלהיות משהו שאפשר לקחת ולזרוק לפח.
ככה פרומו דביוט של כוכב גדול צריך להיות - הצהרת כוונות מעולה של קופלנד. יש לנו את הפיוד הראשון שלו מוכן, ו2-3 אחריו בקנה. אפשר למפות מזה את השנה הראשונה שלו בקלות. 
כריסטיאן כמובן ברמה אחרת וגורם לכולם לראות את מה שאני תמיד ידעתי. טופ גאי. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 910
אשכולות: 2
Likes Given: 2,189
הצטרף בתאריך: Jul 2021
10-07-2023, 02:03 AM
פאק טוני סטורם אדירה פשוט!

אם היא תמשיך ככה עם המומנטום יש פה פונטציאל לבקי לינץ׳ 2 ואולי גם תוביל מהפכה למען מחלקת הנשים.

על מי אני עובד זה פאקינג טוני קהאן.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 10:59 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר