Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 56 57 58 59 60 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 04.09.2023

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 04.09.2023
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-05-2023, 08:47 PM
תוכנית שבעיניי אפשר לחלק לשני חלקים.
היו סטוריליינים חדשים שהתחילו, דברים חדשים ומרעננים שנראים מעולה.
מצד שני, יש דברים מסויימים שאפשר להרגיש בהם את המריחה של עונת הסתיו. פיודים שאפשר היה לסיים, אבל עדיין ממשיכים כשמבחינתי מיציתי אותם.

כל מה שנוגע לג'יי אוסו היה פיסת בוקינג מצוינת.
הוא פייס עכשיו, אבל אני מאוד אוהב שהמתאבקים האחרים ברוסטר עדיין לא בוטחים בו לגמרי, או לפחות עדיין מאוד כועסים עליו. הם פתחו המון כיוונים שונים בתוכנית הזאת ויהיה נורא מעניין לראות איך הם יפתחו אותם בחודשים הקרובים.
ההתפתחות הברורה המיידית היא שאיכשהו מג'יי הולך להגיע הטריגר להיל טרן של דרו מקנטייר, וזה יהיה הפיוד של קודי רודס לחודשים הקרובים. זה רעיון מצויין.
יש את הטרייד של מתאבק לסמאקדאון. המחשבה הראשונה שלי הייתה מאט רידל, אבל זה מרגיש כמו טרייד דיי ריק שמשפיע על הסביבה של רידל בראו יותר ממה שזה משפיע על רידל עצמו. אין לו איזה סטוריליין מעניין שמצפה לו בסמאקדאון. סמי זיין או קווין אואנס נשמע כמו טרייד הגיוני, אבל אני לא כזה מעוניין לראות אותם באותה תוכנית עם רומן ריינס שוב. מאוד קיוויתי שסמי זיין נמצא איפשהו ברשימת המתאבקים שצריכים לקבל ריין עם אליפות העולם במשקל כבד. לנצח את ריינס הם כבר לא יתנו לו, אבל הוא הרוויח לפחות ריין עם אליפות העולם המשנית. לסמן את הוי הזה בקריירה שלו.

אני נהנה מהפוש הנוכחי של הויקינג ריידרס. 
אני לא יודע לאן זה יכול ללכת, כי אני לא רואה אותם נכנסים לתמונת אליפות הזוגות, אבל לפחות הם מוצגים עכשיו כאיום ומעורבים עם שמות רציניים. זה גם מאוד נחמד לראות סטוריליין נוסף במחלקת הזוגות. בדרך כלל יש זוג אחד שזה תורו להתחרות על האליפות והשאר טוחנים מים. 

לא רואה סיבה אמיתית למשוך את רולינס-נקאמורה מעבר לפייבאק.
הפרזנטציה של נקאמורה כרגע היא מצויינת והם סוף סוף הבינו איך להציג אותו, אבל זה לא משנה את העובדה שזה עדיין מתאבק שעבר את השיא שלו, אנשים לא קונים אותו כאיום על החגורה והוא גם לא הולך לתת קרבות שמצדיקים את המעמד. 
הפוש של ריקושט מרגיש אותו דבר מהבחינה הזאת. זה כאילו טריפל H רוצה לשקם ולקדם כמה מהחבר'ה של NXT, אבל בחלק מהמקרים הנזק שנעשה גדול מידי וצריך עוד זמן לפני שאני קונה אותם בתמונת האליפות הראשית. החגורה הזאת גם לא באמת מבוססת עדיין, אז לראות אנשים כמו ריקושט ונקאמורה מרחפים סביבה סתם גורם לה להיראות פחות יוקרתית.

יום הדין מאוד מיצו את עצמם בעיניי, ואני חושב שזה לא סוד שאני לא מעריץ גדול של ג'ורדן דבלין מקדונה, ככה שהמעורבות שלו לא הולכת להציל את זה.
מה שמציק לי זה פשוט הידיעה שזה הולך להימרח עד SVS. הם נחוצים, אין עוד סטייבל גדול כרגע. אנחנו כנראה בדרך לחודש וחצי-חודשיים שבהם הסטוריליין הזה לא יזוז לשום מקום.
מה שכן, מזוודת הMITB של פריסט נראית מעולה (לפחות הצבע, התוספת של "סניור" גורעת בעיניי). העיצוב השני הכי מגניב שהיה להם למזוודה אחרי רוב ואן דאם.

הבוקינג של זואי סטארק היה הדבר הכי גרוע בתוכנית הזאת.
בשבוע שעבר היה לה קרב שאפשר להגדיר בתור קרב הפריצה שלה ברוסטר הראשי נגד בקי לינץ', בפייבאק היא התהפכה על טריש ויצאה לדרך חדשה, ובתוכנית הזאת הם פשוט אמרו "נופ" ושלחו אותה לג'בר לשיינה בייזלר במקום להתחיל לבסס אותה כשם עם משקל במחלקה הזאת. מראה בדיוק איפה הם רואים אותה לצערי. אם הן שמים אותן בטאג זה עוד יותר מעצבן, כי זה גם מחזיר את בייזלר לאותה משבצת במקום לקדם אותה.
הקהל גם היה פשוט מת בקרב הזה. 

הסגמנט של מיז היה שונה, שזה כבר חיובי.
בואו נודה בזה, הקהל הוא מה שהחזיק את הסגמנט הזה. בלי שיתוף הפעולה המלא והתגובה שלהם זה היה מת. אין פה איזו גאונות מטורפת של מיז, הגימיק של האיש הבלתי נראה הוא לא חדש (טוב, הוא חדש בWWE). בGCW היה קרב בין שני אנשים בלתי נראים שהוא דוגמא מושלמת לתרומה הענקית של הקהל לאשליה של רסלינג שבאה ליידי ביטוי גם כאן.
אבל הוא ממשיך בפיוד עם LA נייט, ואין לי כוח.
מיז הוא המצנן הלאומי של WWE. מתי בפעם האחרונה מישהו שWWE רצו לקדם סיים פיוד עם מיז ובאמת יצא ממנו גדול יותר? זה השקר שהם מוכרים למתאבק חם שהם לא רוצים לקדם באמת, שהוא יעבוד עם מיז וייצא עליו אובר ויהיה גדול יותר. בפועל בכל יום שLA נייט מעביר בהמשך הפיוד הזה מוריד מהסיכוי שלו להיות אלוף עולם בWWE. 

נתחיל מזה שמאוד אהבתי את וולטר-גייבל. קרב מצויין. שני מתאבקים תותחים. וולטר יכול מאוד להיות המתאבק הכי טוב בעולם כרגע, גייבל סוף סוף מקבל את הבמה להראות למה בדיוק הוא מסוגל אחרי כל השנים האלה. מגיע להם המאין אבנט ומגיע להם שהקרב יקבל יחס של ביג דיל.
אבל מגיע להם גם לקבל זמן ומגיע להם גם קרב שלא יידפק בגלל שתי הפסקות פרסומות. לא מבין למה יש לWWE אלרגיה לקרבות ארוכים ואפיים בTV. זו בעיה הפוכה ממה שיש לAEW שמוכנים לתת 20 דקות לכל קרב חסר משמעות. הם נתנו 25 דקות בPPV ל3.25 ספיישל של רולינס ונקאמורה. הייתי מעדיף אם היו מחליפים בין הקרבות. וולטר-גייבל עם 25 דקות בPPV היה מועמד מובטח לקרב השנה, ורולינס-נקאמורה גם היה מרגיש הרבה יותר טוב אם היו חותכים מזה 10 דקות שגם ככה היו מריחת זמן. 
אני אופטימי. אני לא חושב שזה נגמר בניהם, לדעתי תהיה להם עוד הזדמנות ליצור את הקלאסיקה שלהם. אבל אני לא יכול שלא לצאת מהקרב הזה עם תחושה של "יכל להיות יותר".
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,380
אשכולות: 76
Likes Given: 1,289
09-05-2023, 09:00 PM
גונת׳ר-גייבל היה קרב טלוויזיה מצויין, שהיה יכול להיות אפילו עוד יותר טוב אם לא המילה טלוויזיה. מתוך 20 דקות של אקשן, כמעט חצי לא שודרו, וזה סתם חבל. הילדה של גייבל בסיום הייתה טאץ׳ מעולה ששבר את הלב בדיוק במידה.

הסגמנט של ג׳יי וסמי היה נהדר. 3/4 מהשנה מאחורינו, וג׳יי אוסו כבר הבטיח לעצמו מקום ברשימת המועמדים למתאבק השנה. ג׳יי פאקינג אוסו. מי היה מאמין.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
09-05-2023, 10:27 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-05-2023, 10:28 PM על ידי Jon_M0xley.)
(09-05-2023, 08:47 PM)KillSwitch כתב:  יש את הטרייד של מתאבק לסמאקדאון. המחשבה הראשונה שלי הייתה מאט רידל, אבל זה מרגיש כמו טרייד דיי ריק שמשפיע על הסביבה של רידל בראו יותר ממה שזה משפיע על רידל עצמו. אין לו איזה סטוריליין מעניין שמצפה לו בסמאקדאון. סמי זיין או קווין אואנס נשמע כמו טרייד הגיוני, אבל אני לא כזה מעוניין לראות אותם באותה תוכנית עם רומן ריינס שוב.

דווקא את השם הכי צפוי לא רשמת- קודי.
אם זה לפי מה שאני חושב אז קודי עכשיו במשחק שחמט עם ריינס(בלי שריינס שם לב). קודי עושה מהלך ומעביר את ג'יי לראו ואז במקרה צריך להעביר מתאבק לסמאק בתמורה. מהלך שני יהיה לעבור לסמאק מתי שזה יגיע(כנראה אחרי הפיוד עם מקנטייר(?)).
בנוסף לזה שקודי מתכונן כבר עכשיו לקרב בכך שיש לו גב מאואנס, זיין וכנראה ג'יי ככה שהוא לא בא בחיסרון מספרי.

הרי קודי לא יזכה בראמבל שוב כי אז הקהל יכול להתהפך עליו, הוא יזכה בצ'יימבר שבו המנצח מקבל שוט נגד ריינס. הזוכה ראמבל יבחר ברולינס(כנראה גונת'ר כי הוא כרגע השם הכי שמור שם וזה יתן לו מומנטום אחרי שיפסיד את אליפות הIC). קודי יזכה ואז ילך נגד ריינס לקרב 2 ושם ינצח לכאורה.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
09-05-2023, 10:39 PM
(09-05-2023, 10:27 PM)Jon_M0xley כתב:  דווקא את השם הכי צפוי לא רשמת- קודי.
אם זה לפי מה שאני חושב אז קודי עכשיו במשחק שחמט עם ריינס(בלי שריינס שם לב). קודי עושה מהלך ומעביר את ג'יי לראו ואז במקרה צריך להעביר מתאבק לסמאק בתמורה. מהלך שני יהיה לעבור לסמאק מתי שזה יגיע(כנראה אחרי הפיוד עם מקנטייר(?)).
בנוסף לזה שקודי מתכונן כבר עכשיו לקרב בכך שיש לו גב מאואנס, זיין וכנראה ג'יי ככה שהוא לא בא בחיסרון מספרי.

הרי קודי לא יזכה בראמבל שוב כי אז הקהל יכול להתהפך עליו, הוא יזכה בצ'יימבר שבו המנצח מקבל שוט נגד ריינס. הזוכה ראמבל יבחר ברולינס(כנראה גונת'ר כי הוא כרגע השם הכי שמור שם וזה יתן לו מומנטום אחרי שיפסיד את אליפות הIC). קודי יזכה ואז ילך נגד ריינס לקרב 2 ושם ינצח לכאורה.

חשבתי על קודי, אבל אני חושב שאנחנו מקבלים פיוד בינו לבין דרו מקנטייר בתקופה הקרובה וזה משאיר אותו בראו לפחות לעוד חודשיים.

התאוריה הנוכחית שלי לגבי קודי היא שהם יחזרו לפיוד שלו עם רומן רק לקראת הראמבל.
בראמבל עצמו הבלאדליין יעשו משהו מסריח בשביל להדיח אותו, ואז הפיוד יתחדש משם. לדעתי הם גם יחשפו שפול היימן שילם לברוק לסנר מאחורי הגב של ריינס בשביל שיתקוף את קודי רודס ויתנו סגירה לעניין הזה ויבנו עוד סדקים בבלאדליין. להראות שממש נעשו כל המאמצים להרחיק את קודי מרומן ריינס ומהאליפות.
ככה ברסלמניה קודי נכנס עם כל היתרונות האפשריים - גם היתרון המספרי, גם היימן לא לצידו של רומן הפעם, וזה יביא אותנו לסיום הטבעי שבו רומן ריינס מנצח ושומר על האליפות כי דוויין אמר "אולי בשנה הבאה".

הגב
The following 2 users Like KillSwitch's post:
  • Bam Bam Bigelow, NovemberMan
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
09-05-2023, 10:55 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-05-2023, 10:56 PM על ידי Jon_M0xley.)
(09-05-2023, 10:39 PM)KillSwitch כתב:  חשבתי על קודי, אבל אני חושב שאנחנו מקבלים פיוד בינו לבין דרו מקנטייר בתקופה הקרובה וזה משאיר אותו בראו לפחות לעוד חודשיים.

התאוריה הנוכחית שלי לגבי קודי היא שהם יחזרו לפיוד שלו עם רומן רק לקראת הראמבל.
בראמבל עצמו הבלאדליין יעשו משהו מסריח בשביל להדיח אותו, ואז הפיוד יתחדש משם. לדעתי הם גם יחשפו שפול היימן שילם לברוק לסנר מאחורי הגב של ריינס בשביל שיתקוף את קודי רודס ויתנו סגירה לעניין הזה ויבנו עוד סדקים בבלאדליין. להראות שממש נעשו כל המאמצים להרחיק את קודי מרומן ריינס ומהאליפות.
ככה ברסלמניה קודי נכנס עם כל היתרונות האפשריים - גם היתרון המספרי, גם היימן לא לצידו של רומן הפעם, וזה יביא אותנו לסיום הטבעי שבו רומן ריינס מנצח ושומר על האליפות כי דוויין אמר "אולי בשנה הבאה".

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסוף שלך זה מה שחשבתי ובגלל זה רשמתי לכאורה.

מה שרשמת מתחבר למה שכתבתי, אבל בגלל שלא אמרו תאריך מדוייק הם ימרחו את זה ויזכירו מידי פעם שיש משהו שאמור לעבור, ואז שקודי יהיה אחרי מקנטייר הוא יעבור.

כן אשמח שנקבל את הקטע של לסנר והיימן, הרי פתאום לסנר הוצא מהדראפט והפך לפרי אייג'נט. מי חוץ מהיימן יכול לסדר לו את זה... זה יכול להיות אחד מהתנאים שלסנר דרש בשביל לתקוף את קודי.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,516
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,031
09-05-2023, 11:09 PM
תודה על התוצאות אח, לרשום תוצאות ככה לראו, אשכול מפורט ואיכותי, שאפו.

--

המשך ישיר לאירוע פייבאק האדיר... פרק פנטסטי של ראו, פשוט תענוג. דעות :

-  התחלה מצוינת לתוכנית, לראות את ג'יי אוסו ככה ולתפוס את הראש... אמאלה. כוכב על. זה עושה לי פלאשבקים למאני אין דה בנק בלונדון, נזכר איך האוסוס רקדו שם והדליקו את הקהל והייתי בשיגעון. עכשיו ג'יי אוסו עושה את זה על בסיס קבוע... סליחה : מיינאיבנט ג'יי אוסו. חייב להמשיך להכנס דרך הקהל בשבועות הקרובים.
היה נפלא ומרגש לראות את ג'יי אוסו וסמי זיין ביחד בזירה, זה היה מאוד... אוסי.
כל מה שהלך עם ג'יי אוסו במהלך התוכנית היה טוב, הפייסאוף מול מקנטייר ורידל שלא שכחו מה הוא והבלודליין עשו להם.
דומיניק מיסטריו מנסה לצרף את ג'יי אוסו ליום הדין, ריה ריפלי כבר לא מרוצה שמדברים על ג'יי, אהבתי.

- טורנדו טאג בין דרו מקנטייר ורידל לוייקינג ריידרס היה נהדר, כמו בדעות שרשמתי על הקרב זוגות בפייבאק... מת על הקרבות האלה שכולם ישר בזירה ואנחנו מקבלים אקשן. מקנטייר ורידל בכמה קטעים מצחיקים בהתחלה שעשו 3D והשולחן, מלך הפנקייקים מגיע ובטעות פוגע ברידל. הוייקינג ריידרס מצליחים להשיג כמה נצחנות יפים לאחרונה שזה טוב. מקנטייר עצבני בסגמנט מאחורי הקלעים, זרק את השם של קודי רודס כאחראי להגעה של ג'יי לראו, עניין של זמן עד שמקנטייר עושה היל טרן ומחסל את כולם שם. דרו מקנטייר-קודי רודס יהיה פיוד נהדר.

- הפיוד של סת' רולינס ושינסקה נקאמורה ממשיך, אני ממשיך להנות מהם, הם נתנו קרב מעולה בפייבאק, הסיפור ממשיך, רולינס רצה לסיים את זה כבר בראו, רולינס רוצה לעמוד אחרון אחרי שנקאמורה תקף אותו אחרי שהאירוע ירד מהאוויר, נקאמורה עושה מהלך היל קלאסי והוא רוצה לעשות את זה בזמן שלו. עכשיו השאלה מתי יהיה הקרב הבא שלהם... הם הולכים למשוך את זה עד לפאסטליין ב-7 באוקטובר ? זה עוד רחוק...

- נקאמורה נגד ריקושט היה טוב, כמו תמיד כיף לראות את ריקושט בזירה. נקאמורה מוציא את העצבים שלו על ריקושט ומפוצץ אותו בעזרת כיסא וזה מוביל לפסילה. רולינס יוצא לעשות את ההצלה ויש לנו ברול קטן כאשר נקאמורה מצליח להעיף את רולינס על המדרגות ופוגע לו בגב. נייס.
לגבי ריקושט באסה ששוב אחרי סאמרסלאם והקרב הגדול נגד לוגאן פול הוא פשוט חוזר למקום הרגיל שלו... חבל.

- הפרומו של יום הדין היה מעולה, הם אדירים, הם ממשיכים להיות אדירים. כיף לראות אותם ככה מכוסים בזהב. דום דום קיבל היט פסיכי מהקהל... אשכרה היה לי קשה להבין מה הוא אומר, זה חולני כבר. JD מקדונה פנטסטי, הוא עזר ליום הדין להפוך לאלופי הזוגות המאוחדים, הוא עושה את דרכו פנימה כאשר מתחבר לדמיאן פריסט ונותן לו מזוודה מיוחדת וגם לוקח על עצמו את הקרב נגד סמי זיין.

- זואי סטארק נגד שיינה בייזר היה ממש טוב, יופי של קרב. החלטה חכמה ונכונה לתת לבייזלר פה את הניצחון, בייזלר אחרי הניצחון הכי גדול שלה בקריירה מול רונדה ראוזי... היא לא יכולה להפסיד ככה סתם בראו. זואי סטארק יוצאת חזקה גם מההפסד הזה, מתאבקות בדרך כלל נכנעות מהר מאוד לקארפודה קלאץ', פה נתנו לזואי את הזמן ובסוף היא עוד התעלפה. הקטע אחרי הקרב היה מגניב, נתנו כבוד אחת לשנייה בדרך שלהן. השאלה אם זה סתם משהו או שהם מתכננים על איזה טאג...

- ראקל רודריגז נגד צ'לסי גרין היה סקוואש חזק, צ'לסי גרין עושה את הדמות שלה מעולה. הקלוזליין של ראקל רודריגז היה אדיר, תשמעו את התגובות של הקהל, זה היה חזק לאללה. ניצחון דומיננטי ומהיר. ריפלי וראקל מקבלות קרב חוזר בשבוע שעבר, דומיניק מורחק מהקרב... השאר יכולים וכנראה יתערבו. מקווה לקרב טוב.

- מיז... נתתי לו את הכבוד שמגיע לו בפוסט נפרד. מלך. זהב. רמה אחרת.

- JD מקדונה נגד סמי זיין היה טוב, אי אפשר לקבל פחות מזה מהם... מתאבקים כל כך טובים. הלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים עושה את שלו ועוזר למקדונה לנצח את זיין. אחרי הקרב מקדונה מחזיר את הטובה ומצליח את דומיניק ועל הדרך מקריב את עצמו.

- גונת'ר נגד צ'אד גייבל על האליפות הביניבשתית היה אדיר. קידום מושלם לכל אורך התוכנית לקראת הקרב המרכזי, הכניסו כמה שיותר הייפ כאשר הראו את כל המתאבקים הגדולים אשר החזיקו בעבר באליפות הביניבשתית. השדרנים עשו פה עבודה מעולה וקידמו ממש את הקרב, היה ביג פייט פיל, הקהל היה חם, המשפחה של גייבל הייתה בשורה הראשונה. ואז גייבל וגונת'ר פשוט הרגו אחד את השני, כל ספוט אדיר, כל ספוט מרגיש יותר כואב מהקודם. הסופלקס מחוץ לזירה של גייבל על גונת'ר היה גדול, גייבל מתחמק מפאוורבומב, גונת'ר מתחמק מכיאוס ת'אורי... ואז גונת'ר משחרר את כל מה שהיה לו בסיום... הולי פאק... סליפר סופלקס לתוך פאוורבומב לתוך לריאט קלוזליין... הולי שיט גונת'ר לא מהעולם הזה. כל הכבוד לגונת'ר וגייבל, תותחים. ואז כמובן בסוף הבת של גייבל בוכה... כל הרגשות ביחד... וואלה היה קשה לראות את זה. שאפו לעבודת הצילום של WWE שכמובן לא תפספס רגע כזה חחחחחחחחחחח.
[Image: 1.gif]

[Image: 1111.gif]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,516
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,031
09-05-2023, 11:15 PM
[Image: 2.png]

לא מפתיע, היא מעולה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
09-05-2023, 11:17 PM
(09-05-2023, 11:15 PM)lidoradir כתב:  [Image: 2.png]

לא מפתיע, היא מעולה.

זה היה ברור שהם אוהבים אותה כשהיא קיבלה מלא זמן בראמבל.

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
09-05-2023, 11:35 PM
בנוסף יש שמועות שWWE מאוד מאוכזבים מזואי סטארק.
הדיבור כרגע, לפי הבנתי, הוא להעביר אותה זמנית לאימפקט-רסלינג-TNA כדי שהיא תצבור ניסיון. הטענה שאני ממציא היא שזואי סטארק קיבלה המון זמן בראמבל על מנת שיהיה לWWE תירוץ להעביר אותה לאימפקט-TNA-רסלינג. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
09-06-2023, 12:08 AM
(09-05-2023, 11:09 PM)lidoradir כתב:  דום דום קיבל היט פסיכי מהקהל... אשכרה היה לי קשה להבין מה הוא אומר, זה חולני כבר.

זה היה ההיט המוקלט של WWE.
דום מקבל היט חזק בערים מסויימות, אבל השבוע ראו שהאנשים פשוט יושבים על התחת עם ידיים שלובות. קווין דאן פשוט הדליק שואב אבק על טורבו.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 06:17 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר