Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 64 65 66 67 68 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 27.3.2023

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 27.3.2023
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,164
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,958
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-28-2023, 01:42 PM
(03-28-2023, 01:36 PM)master of doom כתב:  באם באם ממה שאני זוכר רצה את זיין במיינאבנט. אפשר להבין, אני חושב שלמרות שריינס-קודי מתקדם לא רע המצ'אפ בין זיין לריינס ב-EC היה יותר חם.

הסיפור תמיד היה סמי זיין והאוסוס, בסוף הם יבינו את זה.
לזיין-ריינס היה את ההייפ של קנדה, הבנייה של קודי-ריינס מצוינת, קודי ממזמן כבר מקבל את התגובות הכי חזקות ברוסטר ועקף את זיין בסיבוב.
קודי רודס נגד רומן ריינס ברסלמניה מול יותר מ-75 אלף צופים יהיה פסיכי, זה ה-קרב המרכזי, זה קרב ענק. סוף סיפור.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,631
אשכולות: 19
Likes Given: 1,249
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-28-2023, 01:55 PM
(03-28-2023, 01:42 PM)lidoradir כתב:  הסיפור תמיד היה סמי זיין והאוסוס, בסוף הם יבינו את זה.
לזיין-ריינס היה את ההייפ של קנדה, הבנייה של קודי-ריינס מצוינת, קודי ממזמן כבר מקבל את התגובות הכי חזקות ברוסטר ועקף את זיין בסיבוב.
קודי רודס נגד רומן ריינס ברסלמניה מול יותר מ-75 אלף צופים יהיה פסיכי, זה ה-קרב המרכזי, זה קרב ענק. סוף סיפור.

לא מסכים עם זה. אני חושב שזה זיין והבלאדליין, לא רק עם האוסוס, והאנגל הזה יכל להסתיים מדהים אם זיין היה מדיח את ריינס. על אותו משקל אני חושב שגם ג'יי אוסו יכול לסיים את הריין של ריינס, זה יסגור את הסיפור בצורה אדירה. ההבדל בין קודי לזיין וג'יי זה שהוא יותר כוכב מהם, ריינס-קודי זה קרב שיסגור את רסלמניה ולא ריינס-זיין או ריינס-ג'יי, זאת גם הסיבה שהם הלכו על קודי.

ברור שזיין קיבל תמיכה מטורפת מהקנדים אבל התגובות שלו לאורך החלק האחרון שלו בבלאדליין היו אדירות ויותר חזקות מקודי. אני לא גורע מקודי כלום, הוא מקבל תגובות מעולות, אבל זיין היה יותר חם לדעתי. עכשיו התגובות של קודי יותר חזקות לדעתי כי השיא היה זיין-ריינס ועכשיו הספוט של זיין נמוך יותר.

השורה האחרונה מיותרת, לא צריך לשכנע אותי שקודי-ריינס זה אחלה מיינאבנט. כמו שכתבתי באשכול לקראת ההחלטה לתת לקודי לנצח נקי נכונה, מאמין שבסמאק נראה את ריינס יותר חסר ביטחון ועצבני בתגובה לזה שהבלאדליין לא מצליחים להשתלט על האיומים של קודי וזיין ואואנס. בהתאם לסיטואציה מה שהם הוציאו מקודי-ריינס זה מעולה (וגם בכללי זה מעולה).
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,243
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
03-28-2023, 02:40 PM
- כוס עמק עם הדימון למה?
באלור בסרטון הזה היה נראה כמו מאיין איבנטר שהוא ואז הופ דימון למה? למה?
אני רוצה את באלור של NXT שהוא היל בפי עצמו ולא באלור שהוא חזק עם איפור אבל בלי איפור לא קונים אותו, מקווה שזה חד פעמי ואחרי שינצח ימשיך לכיוון האליפות הראשית.

- הסטומפ על עלי כשהוא בחבלים היה חולני, פאק.
מקווה שרולינס ינצח במניה.

- לסנר חייב לנצח גם, אומוס לא ברמה של לנצח את לסנר.
יש משהו נחמד ומרענן לראות את לסנר כבחור הקטן שמנסה להתגבר על הגדול, תמיד לסנר היה הביסט שצריכים להתגבר עליו.

- חייב לציין משהו מצחיק: תחזרו לראות את הפרומו של ת'אורי ותריצו לסוף כשיש זום לפרצוף שלו ואז תתמקדו רק בגבות חחחח הם כל כמה שניות קופצות למעלה ויש לו דפוס מסויים בהזזות גבות(לא יודע אם הוא שם לב לזה או שזה בכוונה) וזה הרג אותי מצחוק.
הפרומו היה טוב, היה משהו נחמד לשמוע את ת'אורי בלי שהקהל ינסה להרוס לו עם הwhat. חשבתי זה הסגמנט שהקליטו עם סינה אז חשבתי שהוא יופיע.

- האנטר עשה עבודה טובה עם דומיניק, מקבל תגובות חזקות(אני חושב שזה היט אמיתי מהלב חח) והוא נשמע ונראה הרבה יתר טוב במיק. חבל שהקהל לא צעק מגיע לך כשהראו את האגרוף שקיבל.

- מעניין אם לאשלי יזכה כי הוא לא באמת צריך את זה. אולי ריד או LA נייט יקחו אבל מקווה שבוץ' או גרגאנו.

- זיגלר הגזים עם המכירה של הצ'ופ... מפה ועל "לאבד הכרה" אפשר לחשוב. אחלה גונת'ר מחכה לקרב שלו במניה.

- מאיין איבנט מעולה, ציפיתי ליותר אבל לא רצו שקודי יפצע בטעות. מקווה שזה לא אומר שריינס שומר לפי המשוואה של באם באם.
משהו חייב לעשות גיף של הפרצוף של היימן אחרי שקודי מצמיד את סולו חחחחחחח הרג אותי.   
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,218
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
03-28-2023, 04:20 PM
גונתאר פשוט מעולה ורק הולך ומשתפר, הוא היה צריך לקחת את הראמבל ולא קודי המעאפן מכניסה מס. 30.
אני מאוד מאוד מקווה שהם לא הולכים לתת לו לנצח את ריינס, כנ"ל סמי ואוונס המגוחכים.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
03-28-2023, 04:47 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-28-2023, 04:50 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
(03-28-2023, 01:42 PM)lidoradir כתב:  הסיפור תמיד היה סמי זיין והאוסוס, בסוף הם יבינו את זה.

בחיי, אם הwwe היו ראש ממשלה שרוצה לשנות את שיטת המשטר, אתה היית שרת ההסברה שלו.

קודי מקבל תגובות חזקות יותר כי זיין צונן.
ולא משנה כמה הייפ יהיה ברסלמניה, לדעתי זה יהיה פחות מההייפ שיכל להיות לו זיין היה בקרב המרכזי.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,164
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,958
03-28-2023, 08:38 PM
דומיניק לריי במשך חודשיים : תרביץ לי !
* ריי נותן אגרוף לדומיניק סוף סוף *

דומיניק בראו : איזה אבא מרביץ לבן שלו ??

[Image: the-judgment-day-dominik-mysterio.gif]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • ANYS, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,243
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
03-28-2023, 10:10 PM
(03-28-2023, 08:38 PM)lidoradir כתב:  דומיניק לריי במשך חודשיים : תרביץ לי !

חחחחחחחחחחחח חשבתי על זה גם
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,807
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
03-28-2023, 11:27 PM
תכנית מצוינת של ראו.

- מה זה בדיוק הקליפ הזה של ריינס והבלאדליין?
זה זהב. 
ריינס לוטש עיניים על הוליווד.. בסדר, עוד 2-3 שנים והוא לא יצטרך לקחת יותר באמפים בזירה. זו תמיד הייתה התכנית, לא? 

- וולטר/זיגלר היה מצוין. 
זיגלר תמיד יגרום למתאבק שמולו להיראות מיליון דולר, כל עוד זה לא גולדברג.
הספוט עם הצ'ופ בזמן שזיגלר ניסה לקפוץ היה יוצא מן הכלל. רסלינג מעולה בראו? מה בדיוק הם אוכלים שם לאחרונה?

- סת'/הליצן האחר היה מעולה.
אני מאוד אוהב קרבות שנגמרים בצורה החלטית כזאת.
סת' לא הביא שום צחוקים היום, הבחור בא לעבוד ופשוט הרס לעלי את הצוואר עם 2 סטומפים אכזריים. עלי מכר לו מעולה, פרופס. 

- קודי/סולו היה סביר אני מניח.
קודי ללא ספק אובר. מרגיש כאילו יש סביבו חגיגה של ממש, כמעט אופוריה. הוא האדם להוריד את ריינס מהעץ שלו.
הקרב עצמו היה סביר, קודי לא מתאבק זירה מרגש במיוחד, סולו הוא one trick pony ואני לא שונא את זה יותר מידי, זה היה טוב אך לא מעולה.

- הפרומו של ת'אורי היה קצת מוזר.
כאילו, אני מעריך את היצירתיות, פשוט.. הוא הוכיח לי שסינה צודק, הוא באמת לא מוכן. הפרומו הזה הוכן עבורו מראש, היה ברור שהוא קורא שורות שכתבו לו. זו לא הדרך. לת'אורי יש עוד 2-3 שנים לפחות. הוא צריך להפסיד את זה.

- דימון באלור סובל מההפסד האחרון לריינס.
סיכוי סביר ביותר שבאלור/אדג' יהיה אפילו יותר גרוע משארלוט/ריה, הפייבוריט לאכזבה ברסלמניה.
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
03-29-2023, 04:26 AM
(03-28-2023, 08:38 PM)lidoradir כתב:  דומיניק לריי במשך חודשיים : תרביץ לי !

וואלה יופי, אם אדי היה בחיים, דומיניק היה מקבל הצלפות בישבן לייב ברסלמניה.

הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 714
03-29-2023, 07:04 AM
מיז TV היה טוב. מיז עשה עבודה נהדרת עם השאלות שלו והסיום בקי שאמרה להן שהן לא עשו כלום מאז סאמרסלאם היה מדוייק להפליא, מקווה שכל זה יוביל גם למתיחות מסויימת בדמג' קונטרול בסוף הפיוד.

בקי נגד איו היה נהדר. כיף לראות את איו באחת על אחת בזירה, הפעם האחרונה מרגישה לי כל כך מזמן.

סת' ועלי היה זהב, גם מאחורי הקלעים וגם הקרב עצמו שהיה סקוואש קליל של רולינס והסטומפ השני היה זהב. איזה כיף היה לשמוע את הקהל שר את השיר של סת' בסוף, הוא פשוט עושה מה שהוא רוצה.

השקילה של אומוס ולסנר הייתה בסדר. טוב שלסנר לא נשקל אלא ישר תקף את אומוס אבל אני לא אוהב לראות שאומוס מעיף אותו בכזאת קלות כי הוא לא קרוב ללהיות מספיק אמין בשביל זה.

רביעיות גברים הרצתי.

אוסטין ת'אורי באולם ריק היה לי מוזר. התוכן היה בסדר אבל הוא היה צריך לעשות את זה מול קהל, זה שהוא עשה את זה באולם ריק גרם לזה להרגיש רע וכמו שגיא אמר מוכיח שהוא לא מוכן.

זוגות נשים הרצתי.

דומיניק איבד אותי ברגע שהוא אמר שבושה שאבא מרביץ לבן שלו אחרי שהוא התחנן לזה המשך שבועות. אני יודע שזה כבר הוזכר פה אבל כאן זה הרגע שדומיניק איבד אותי וזה פשוט פרומו לא טוב לדעתי. חוץ מזה נהיה קצת מאוס הקטע של "אני מקווה שאדי היה אבא שלי", די מיציתי את זה. הקרב עצמו הייתי אומר שהיה טוב אבל זה נגמר לפני שזה הספיק להתחיל אפילו, לא אהבתי שפירסמו את הקרה הזה רק כדי שיגמר ב2 דקות בפסילה.

היה נחמד הקטע של המתאבקים מאחורי הקלעים בשביל הבאטל רויאל של אנדרה הענק.

גונת'ר עם חיסול נהדר על זיגלר, גונת'ר פשוט נהדר וכיף לצפייה.

קודי וסולו היה טוב, הגעה צפוייה של האוסוס וכצפוי גם של סמי וקווין. הופתעתי שלקח 2 קרוס רודס בשביל לסיים את הקרב הזה, באמת קרב טוב והייפ לקודי ורומן פנים אל פנים בסמאקדאון.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 03:59 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר