Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 68 69 70 71 72 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.1.2023

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 16.1.2023
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-17-2023, 10:25 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-17-2023, 10:26 PM על ידי Jon_M0xley.)
(01-17-2023, 09:58 PM)ANYS כתב:  מה אם הוא יכתיר אלוף חדש במקום רומן אבל לא בצ'מבר אלא בראמבל עצמו כמו ב2016

לא אוהב את זה, יותר מגניב צ'יימבר.
אהבתי את זה ב2016 רק כי האנטר שלי זכה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,031
אשכולות: 211
Likes Given: 1,354
01-17-2023, 10:43 PM
לסיים ריין של שנתיים וחצי בסגמנט הפשטה בראו כי האוסוס עושים קצת בלאגן, כן בוק איט למה לא.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
01-17-2023, 10:45 PM
היה קרב טוב מאוד ורולינס יצא חזק מהקרב האחרון.

התוכנית היית אחלה. הפרומו בין בקי לביילי היה משעשע

מה שכן הדברים הרגישו טוב אבל לא היה איזה משהו יוצא מן הכלל, משהו שאני יזכור מהתוכנית הזאת
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
01-17-2023, 11:01 PM
(01-17-2023, 10:43 PM)orgibor כתב:  לסיים ריין של שנתיים וחצי בסגמנט הפשטה בראו כי האוסוס עושים קצת בלאגן, כן בוק איט למה לא.

הדיבור זה רק אליפות הwwe, האונברסלית נשארת עליו.

בגדול זה התחיל ישר עם התוכנית הראשונה של 2023 שהם באו ועשו בלאגן. שבוע אחרי הם שוב באו ואז פירס התחיל להתחרפן וזרק משפטים כמו "יותר מידי זמן הבאתי לכם להחליט מה לעשות אבל עכשיו זה נגמר כולל ריינס" או "הגיע הזמן לעשות סדר" וגם אמר "אתם מרגישים מעל כל הצוות הניהולי ואני אשים לזה סוף".
יכול להיות שזה סתם תחושה שלי אבל זה נראה שזה נבנה ונבנה עד שפירס יתחרפן ויקח לו את האליפות של ראו ככה הוא ישאר בסמאק.
בגלל זה גם הוא עשה לאוסוס קרב על אליפות הזוגות של ראו כדי שאם יפסידו לא יהיה להם תירוץ להגיע לראו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 908
אשכולות: 2
Likes Given: 2,185
הצטרף בתאריך: Jul 2021
01-18-2023, 02:10 AM
לא יודע למה האוסוס מגנים רק על אליפות ראו ולא פתאום על שני האליפויות
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,163
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,958
01-18-2023, 04:09 AM
(01-18-2023, 02:10 AM)Asaf כתב:  לא יודע למה האוסוס מגנים רק על אליפות ראו ולא פתאום על שני האליפויות

הפיצול בדרך.
הם גם יגנו על אליפות הזוגות של סמאקדאון בנפרד נגד המנצחים של הטורניר.
זה מתחבר לסיפור מול אדם פירס והבלאגן שהם עושים בתוכניות.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
01-18-2023, 05:12 AM
(01-18-2023, 02:10 AM)Asaf כתב:  לא יודע למה האוסוס מגנים רק על אליפות ראו ולא פתאום על שני האליפויות

מגנים על כל אליפות בנפרד, צריכים להתאבק יותר, יותר ביכון לפציעות, יותר קשה להם.

אדם מקשה עליהם, ואנחנו מקבלים פיצול אליפויות.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,163
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,958
01-18-2023, 02:26 PM
פרק מעולה של ראו השבוע, דעות :

- סגמנט פתיחה טוב בין האוסוס ליום הדין, דומיניק ממשיך להיות מבדר וגימיק הכלא והבחור הקשוח פשוט עובד. ריה ריפלי ממשיכה להיות באדאס ואפילו הולכת לפייסאוף נגד סולו סיקואה שזה מרשים, רשמתי את זה בעבר ואני אשמח לראות מתאבק נותן לה מכות פעם אחת. סגמנט הכרה של הבלודליין לרומן ריינס בשבוע הבא נשמע מדהים, כל דור מהבלודליין אמור להיות שם, זה יהיה גדול, חייב להיות שם רמיזה לרוק.

- סולו סיקואה נגד מוסטפה עלי היה טוב, ידענו שמוסטפה עלי יקבל פיצוצים בפרק הזה רק לא ידענו ממי... סולו סיקואה היה האיש השבוע. מוסטפה עלי ממשיך לתת הופעות טובות בזירה, מה ששלו ששלו. אפילו מתפתח פה איזה סטוריליין מעניין בין מוסטפה עלי לדולף זיגלר, נייס. התקיפה של אואנס על הבלודליין אחרי הקרב הייתה טובה.

- קודי רודס חוזר ברויאל ראמבל, מצוין. כולנו ידענו שזה יקרה שנייה אחרי הפציעה שלו. לא יכול לחכות לראות אותו שוב.

- הסטריט פרופטס נגד סדריק אלכסנדר ושלטון בנג'מין היה סבבה לגמרי, תמיד שהייתי נותן דעות על הסטריט פרופטס הייתי מציין קודם את מונטז פורד ועד כמה טוב הוא. בתקופה האחרונה אני מציין קודם את אנג'לו דוקינס וכל כך מגיע לו, הוא במגמת שיפור כבר תקופה ארוכה והוא פשוט נותן עבודה מעולה על בסיס שבועי, הרבה יותר קליל בזירה, נמצא בכושר נהדר, שאפו. אני בסדר בהפסד של סדריק ושלטון, האיחוד של ההארט ביזנס צריך לקחת קצת זמן.

- הסגמנט של בקי לינץ' וביילי היה אחלה, שיחקו על העבר ב-NXT, כמה עקיצות פה ושם ובקי לינץ' מצליחה לעצבן את ביילי עד שהיא גורמת לה להסכים לקרב כלוב נגדה בשבוע הבא. קרב כלוב בראו זה ביג דיל, צריך להיות קרב חזק.

- 
(01-04-2023, 04:16 PM)lidoradir כתב:   ההארט ביזנס היו מעולים ביחד, אסור היה להפריד אותם. אני גם הייתי מוסיף להם את אומוס.
נראה שזה הכיוון שלהם ואומוס הולך להיות חלק מההארט הביזנס, נהדר מבחינתי.

- יום הדין נגד אלפא אקדמי היה ממש טוב, אני אתחיל קודם כל מההייליט של הקרב וזה פאקינג אוטיס. שמעתם את הקהל ? הקהל רצה את אוטיס ונתן לו את הפופים הכי חזקים בקרב הזה, הוא ממש אובר. הוא גם בכללי נתן הופעה טובה ותרגיל התולעת בסוף היה מצחיק והקהל אוהב את השיט הזה. צריך להפוך את אלפא אקדמי לפייסים. אוטיס על הגל וגייבל תמיד זהב. הבנאדם הכי קשוח בעולם הרסלינג אוסף עוד ניצחון, ביג W.

- מיה יים לא כזה מעניינת אותי אבל הקרב היה קצר וראיתי אותו בגלל שהיא הייתה נגד איו סקיי. אני הייתי מעדיף לראות את אינדי הארטוול עולה לרוסטר הראשי ומתאחדת עם קנדיס לריי ואז יש לנו יופי של פיוד על אליפות זוגות הנשים מאשר טאג רנדומלי של מיה יים וקנדיס לריי.

- סגמנט מעולה של ביאנקה בלאייר ואלכסה בליס, בלי הרבה הקדמות וחפירות ישר הגיעו לנקודה, ביאנקה רוצה לנצח את אלכסה בליס אחרי שפתחה לה את הפנים, היא מציעה לה לעשות זאת דרך הקשה נגד 29 מתאבקות אחרות או לקבל אותה בקרב, אלכסה כמובן לוקחת את הקרב. הברול דרך הקהל היה נהדר והקטע של דוד האודי היה מגניב, הצילום היה חזק. אלכסה שוב מתגברת על ביאנקה בלאייר.

- ברונסון ריד נגד אקירה טוזואה היה אחד הסקוואשים היותר טובים שראיתי בתקופה האחרונה, ככה מוציאים מישהו חזק. ריד קפץ על טוזואה מהטופ רופ ופשוט פירק אותו, טוזואה מכר את זה אדיר. הקהל גם הגיב חזק לצונאמי בסוף.

- קרב הדחות מרכזי היה אדיר, כל המשתתפים בקרב נתנו הופעה מעולה. מיז, זיגלר וקורבין היה צפוי שיודחו קודם אבל גם הם הרגישו חלק חשוב מהקרב. גם באלור נתן הופעה טובה. סת' רולינס כמובן היה אדיר וההדחות שלו היו חזקות, כל הדחה בצבע, כל הופעה של סת' רולינס מרגישה חובה צפייה. אומוס ו-MVP יוצאים לעזור ללאשלי, הסטומפ שרולינס נתן לאומוס על שולחן השדרנים היה חזק. הרג אותי שהוא ישר אחרי זה קפץ על ת'אורי ותקף אותו. רולינס חוזר לזירה... MVP מפריע לו ולאשלי מסיים אותו בספיר. אהבתי. לאשלי נגד ת'אורי יהיה חזק.

שבוע הבא ספיישל ראו 30 שנה והקארד ענק, הולכת להיות תוכנית ענקית, הייפ.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 713
01-18-2023, 09:00 PM
סטגמנט פתיחה חסק של הבלודליין והג'אדג'מנט דיי, דומיניק לא אמין בכלל וזה דיי מציק אבל נראה לי שבשלב הזה כבר נותנים לו לעשות את זה בשביל הצחוק של כמה זה מגוחך שהוא אומר את זה. אהבתי שהאוסוס העמידו אותו במקום והבראול אחר כך גם היה טוב.
קודי חוזר, יש, אושר, שמחה, כל הרגשות האלה זה ההפך ממה שאני מרגיש, אני פשוט לא אוהב את קודי. גם החזרה של אומוס מבאסת.
קיוויתי שיתנו להארט ביסנס לנצח אבל לא קרה לצערי, לדעתי הסטריט פרופיטס צריכים קצת זמן בחוץ או שינוי כלשהו בדמות כי הם מתחילים לשעמם אותי למרות שהם תמיד מספקים קרבות טובים.
פרומו טוב של בקי וביילי, הייתי אומר שזה פרומו של דאמאג' קונטרול אבל רק ביילי מדברת. בקי מעצבנת את ביילי וזה מוביל לקרב כלוב, לא יודע מה דעתי על זה אבל זה צריך לגמור את הפיוד הזה. עם מדברים על דאמאג' קונטרול אז כבר נדבר על זה שמיה לא הייתה צריכה לנצח את איו לא משנה מה הסטוריליין.
עדיין סקרן לראות מה הלאה בין דולף לעלי.
קרב הזוגות בין אלפא אקדמי לפריסט ודומיניק היה מצויין, גייבל ופריסט בהתחלה בכלל היה חזק ושניהם הפציצו לאורך כל הקרב. אוטיס החזיר כבר לפני הקרב הזה את הקטפילר אבל הפעם זה גם עובד יותר טוב מלפני בדמות שלו, מקווה שאלפא אקדמי יחזירו בשלב מסויים את אליפות הזוגות.
פרומו טוב של אלכסה וביאנקה, לא אוהב שאלכסה עוד פעם מעורבת עם וואייט אבל שיהיה.
קרב הדחות התחיל מעולה, ציינו כבר לפני אבל כולם קיבלו פה אופנס ואף אחד כאן לא יצא חלש, רצף הפינישים של דולף גם היה חזק. אבל אז הגיע אומוס, למה? מהרגע שהוא הגיע יצא לי כל האוויר, הדבר הטוב היחיד שיצא מזה זה איך שתאורי ורולינס הורידו אותו. בסופו של דבר המעורבות של אומוס גרמה לקרב טוב להיגמר בטעם רע כי לאשלי לא צריך את כל זה כדי לנצח ובמילא כולם ידעו שהוא ינצח אז למה לא נקי?
הייפ לקרבות על אליפות הזוגות ואליפות ארה"ב שבוע הבא.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 1 user Likes ANYS's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 06:05 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר