Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 19 20 21 22 23 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 4.1

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 4.1
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,267
אשכולות: 7
Likes Given: 10,891
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-08-2023, 07:22 AM
הייתה אווירה של פרק גדול וזה באמת מה שקיבלנו לטעמי.
ריקי הרגיש ביג דיל וזה חגיגה, אני יודע שאנחנו רק בתחילת הפיוד שלו ושל ג'ריקו אבל בנתיים זה מתבצע מעולה. אני כבר מכין את עצמי נפשית לניצחון של ג'ריקו על ריקי.
פייג'-מוקסלי מרגיש גדול ונבנה ככה, אני מאוד אוהב את זה. מקווה שזה ימשיך לרבולושן. אני בעד שמוקסלי יקח חופש אחרי האירוע הזה.
על אליפות הזוגות דילגתי, האקליימד חייבים יריבים מעניינים בזירה. ידעתי מהתחלה שג'ארט וליתל הם לא יותר מפילר, אני מרגיש שזה נבנה לרגע שהגאנז יקחו את האליפויות ואני ממש בסדר עם זה.
כל העניין עם ג׳אנגל בוי והוק הוא נחמד. אני מקווה שמשם ג׳אנגל בוי ימשיך לפגוש מפלצות. העדפתי שהפייאוף של כל זה יהיה שג'אנגל בוי יקח את אליפות הTNT מג'ו.
מג'פ מרגיש לי פושר כבר תקופה, כאילו השיא שלו בארגון מאחוריו והוא עדיין מתבסס עליו במקום להוכיח לנו שהוא האלוף והאטרקציה המרכזית. אני מאוד בעד דניאלסון-מג'פ. אני גם מאוד בעד שזה הולך להיות קרב איירון מן. יכול להיות שזה ידלל לנו את מספר הקרבות באירוע?
פוקס נגד סוורב היה מגניב, פוקס נראה מאוד מבטיח וזה מצחיק להגיד את זה על מישהו שנמצא בתעשייה המון זמן. אני אוהב את העלייה של סוורב, הוא נראה כמו נבל אמיתי. עד עכשיו הם קלעו בול עם היריבים שהוא קיבל בקרבות טלוויזיה, מעניין מי הבא בתור.
אם לא ג'אנגל בוי אז דארבי. אני כן רוצה שהוא יעשה משהו אחר מלהיות מיני סטינג, השאלה היא איך צובעים את הריין הזה בצבע אחר מהצבע של הריין הראשון. לא בא לי התהפכות של מישהו על השני בקשר הזה.

שבוע הבא אנחנו מקבלים חתיכת מהדורה ביום רביעי, זה באמת מרגיש כמו PPV. הייפ רציני.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-09-2023, 06:13 PM
תכנית מצוינת.

מבחינה ויזואלית - שיפור עצום. במקום אולם אפל בסגנון אטיטוד עם פחות כסף, קיבלנו משהו קצת יותר בהיר, צבעוני ועדכני. מרגיש הרבה יותר כמו big leagues ואני בעד. התכנית הרגישה יותר לגיטימית ונקייה, שיפור גדול.

ריקי/ג'ריקו היה מעולה.
יש לי בקנה ראנט על ג'ריקו, אבל ההופעה השבוע חסכה את זה ממני ודחתה את הבלתי נמנע. 
ג'ריקו מקבל את התגובות הטובות ביותר מהקהל, לדעתי מכל מתאבק אחר ברסלינג. הקהל אוכל מכף היד שלו בצייתנות מוחלטת, כל מה שהוא עושה, אפילו עם הניואנסים הקטנים ביותר, מקבל תשומת לב ותגובה. הבחור בעייתי, אבל מוכשר. וחכם וממזר.
ריקי הרגיש כמו כוכב, מסכים עם נועם. לראייה - כאשר מתאבק נהיה כוכב, לרוב המובסט שלו מתרחב, בגלל שלקהל יש יותר תשומת לב אליו ויש לו יותר זמן מסך. המובסט של ריקי הכפיל את עצמו מבחינת מהלכים מוכרים במהלך החודשים האחרונים, אנחנו רואים פה כוכב בהתהוות.

הסיום היה סביר.
הייגר לא מסוגל לעשות ספוטים. אין לו את זה. להבא אני חושב שאחרים יצטרכו לבצע את הדברים האלה. הייגר צריך לקבל הוראות ברורות יותר - מתי ללכת, לאן ללכת, באיזו זווית, מתי לנשום ומתי למצמץ. כל הוראה מורכבת יותר מזו, עם יותר משלב אחד ברור, יותר מידי קשה בשבילו.

מכאן דילגתי בחינניות עד לדניאלסון.

קרב מהיר ומעולה עם ניס.
אין הרבה מה לומר, ניס נותן הופעות טובות, בריאן זה בריאן.

הפרומו אחר כך היה מעולה והוציא את בריאן כמו פייס חזק עם המון שכל.
הראשון שלא קופץ כשMJF אומר לו לקפוץ. אשכרה סגר עסקה עם הנבל הגדול ביותר ברסלינג אחרי וינס.
MJF זורק את השם של קורנט היה מארק-אאוט מומנט מבחינתי. גם אם בצורה סרקסטית (שזה אפילו יותר טוב).
אין ביקורת, בריאן היה מצחיק, שנון, חכם, חד, הופעה נפלאה. MJF ידע לשחק עם הקהל, וממש יש לנו קו עלילתי ברור עד ל8 בפברואר ומשם לרבולושן.

סוורב/פוקס היה מעולה.
הסגנונות שלהם הרגישו ממש כמו פאזל שמורכב משתי חתיכות. מאוד מחמיאים אחד לשני בזירה, מאוד.
סוורב מקבל פרזנטציה של נבל-על, והוא פשוט מוציא 100% ממה שנותנים לו.
הבעות פנים, מהלכים, הפרעות, הכל on point והכל עובד. ARF הוא יריב מעולה כדי להבליט הילים כמו סוורב. מחכה לקרב הבא שלהם כבר מעכשיו.

ג'ייד מול עוד מתאבקות גם היה סביר.
הסיום הציג מעולה את ג'ייד ונתן עלילה לרד וולווט. אין לי תלונות.

סמואה ג'ו מול דארבי היה טוב, אבל זו עוד דרמה של דארבי אלין.
סטינג מגיע בסוף ומוציא לי קצת את האוויר, אבל אני מניח שלאנשים שהם לא גיא זה היה נסבל איכשהו.

בגדול תכנית מעולה, באמת.
שיפור עצום מכל הבחינות וסימן חיובי ל2023. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,218
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
01-10-2023, 09:59 AM
הגיע הזמן שבריאן יהיה אלוף עולם, ולתקופה ארוכה.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-29-2026, 11:10 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר