01-04-2023, 11:55 AM
תודה על התוצאות!
פרק מעולה של רואו השבוע. הייפ לראמבל!
פרק מעולה של רואו השבוע. הייפ לראמבל!
![[Image: 555.png]](https://i.ibb.co/2NJ2FdY/555.png)
KEEP CHASING YOUR DREAMS
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 2.1.2023
|
|
01-04-2023, 11:55 AM
תודה על התוצאות!
פרק מעולה של רואו השבוע. הייפ לראמבל! ![]() KEEP CHASING YOUR DREAMS
01-04-2023, 04:16 PM
הדירט שיטס עבדו עלינו ולא קיבלנו חזרה גדולה... אך עדיין פרק מעולה. דעות :
- סגמנט פתיחה חזק, הבלודליין גורמים לכיאוס בראו ומעבירים מסר דרך ראש השבט. היה ברור שיהיה בלאגן אחרי ההפסד שלהם בסמאקדאון האחרון. - ביאנקה בלאייר נגד אלכסה בליס על אליפות הנשים של ראו היה טוב, התגעגעתי לראות שוב את אלכסה בליס במעמד כזה, אני כמובן אשמח לראות את אלכסה בליס שוב מחזיקה באליפות ראשית בעתיד אך ביאנקה בלאייר כנראה תפיל רק ברסלמניה. השיגעון של אלכסה בליס היה מצוין, הקהל ממש אהב את זה והגיב בהתאם כאשר הראו את הסמל של בריי על המסך. ביאנקה דרך אגב קיבלה שם מכה רצינית ונזקקה לכמה תפרים אז כנראה שהדם לא היה מתוכנן אך זה מאוד הוסיף. - סולו סיקואה נגד אליאס בקרב רחוב היה מעולה, כל קרב השבוע בראו קיבל מספיק זמן, הופעה מעולה של השניים, ספוטים חזקים, הספינינג סולו על הפסנתר ואיך שהוא נשבר היה חזק ביותר, יופי של קרב. סולו סיקואה פשוט אדיר. - הבלודליין נגד קווין אואנס והסטריט פרופטס היה טוב, הבלודליין ממשיכים לשלוט בראו וגם פה הופעה ממש טובה של כל המשתתפים, החלטה טובה לתת לסמי זיין להשיג את הניצחון אחרי שהוא הוצמד בסמאקדאון. הפיוד ממשיך ואנחנו מקבלים הופעה מפתיעה של שיימוס ודרו מקנטייר שמנקים את הזירה לפני הקרב על אליפות הזוגות המאוחדת בסמאק הבא. - דקסטר לומיס נגד צ'אד גייבל היה הקרב היחידי בתוכנית שהיה קצר וטוב שכך. - אז קודי רודס לא חזר פיזית בראו הזה אבל הנה החזרה שלו קרובה מתמיד, אנחנו מתחילים לקבל סרטונים מתהליך ההחלמה שלו עד לחזרה ברויאל ראמבל או אפילו לפני זה... אני זוכר שפורסם שצוות צילום ליווה את קודי רודס ותיעד את ההחלמה שלו אז יהיה מגניב לראות את זה. - הו בייבי. ההארט ביזנס חוזרים. לפני כמה שבועות MVP רצה לדבר עם אדם פירס על בובי לאשלי, השבוע MVP, שלטון בנג'מין וסדריק אלכסנדר מדברים איתו, זה מתקרב. ההארט ביזנס היה מעולים ביחד, אסור היה להפריד אותם. אני גם הייתי מוסיף להם את אומוס. - דמג' קונטרול נגד בקי לינץ' ומיה יים היה טוב, הפרומו לפני הקרב של בקי לינץ' וביילי גם היה טוב. הקרב האנדיקאפ היה סבבה לגמרי אבל כמובן שחיכיתי לסוף כי צפוי שמישהי תגיע לעזור לבקי לינץ'. חייב לציין שמיה יים נתנה הופעה טובה והמהלך הזה שנתנה לדקוטה קאי לקראת סוף הקרב היה מצוין. - דומיניק בכלא זהב. - סת' רולינס נגד אוסטין ת'אורי היה חתיכת בנגר ענק, ככה פותחים שנה. פשוט קרב מדהים של מתאבקים גדולים, אוסטין ת'אורי ממשיך להשתפר והוא פשוט כוכב. רולינס כמו רולינס היה מדהים. נתנו להם כמעט 25 דקות והם פשוט הפציצו, ביג פייט פיל, קהל חם, מתח... היה פה הכל מהכל. גם הסוף מתקבל אצלי כי רולינס עדיין לא צריך להפסיד נקי לת'אורי. ניצחון גדול של ת'אורי. מחזיק אצבעות בשביל רולינס שהוא לא באמת נפצע שם. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|