11-16-2022, 12:50 PM
עכשיו תאורי נראה כמו כוכב
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 14.11.2022
|
|
11-16-2022, 02:27 PM
מגוחך בטירוף.
כל ההסבר הזה של ת'אורי זה פשוט לקחת תגובות באינטרנט ולהתייחס אליהן. ההיגיון עדיין לא קיים גם אם "אוהבים את איך שהוא עכשיו". ת'אורי כמחזיק המזוודה צריך לנצל הזדמנויות להשיג את האליפות הראשית, כל מה שקרה שבוע שעבר היה מיותר בטירוף. הוא לא היה צריך להפסיד את המזוודה בשביל זה, היו יכולים לעשות את אותו הסטוריליין בדיוק גם בלי שהוא היה מאבד את המזוודה. סת' עושה את האתגר הפתוח, ת'אורי מנצל את זה וכו', הכל נשמר ולת'אורי יש את המזוודה והפעם הוא מעביר פרומו אותו דבר בדיוק, רק כשהמזוודה עדיין עליו. ההתרחשות שבוע שעבר הייתה פשוט חסרת היגיון, ודרך אידיוטית להחזיר לת'אורי את ההילה. ואגב, עצם זה שתוך שבוע אנשים הפכו את עורם וכרגע מציינים כמה ת'אורי כוכב וכו', רק מדגיש כמה לא היה נחוץ ההורדה של המזוודה. עם בנייה קצרה היו מחזירים אותו להיות אמין. תחשבו שנניח עד הראמבל אוסטין בפיוד עם רולינס, משיג את אליפות ארה"ב, מחזיק בה ומצליח לתת ריין נפלא, מפיל אותה לרולינס/לאשלי ברסלמניה. ומגיע ופודה את זה בריינס/רוק באותו הערב. זה דבר נהדר. הוא מפסיד אותה בחזרה לארכיטקט ובו זמנית מבצע את מה שהוא עשה כמה רסלמניות לפני. בגדול מה שקורה עכשיו מקביל לזה שמישהו מפסיד מיליון דולר ואז מרוויח 100,000 דולר. אנשים שכחו שהוא לפני שבוע עשה פעולה כל כך אווילית ועכשיו מתלהבים מזה שהוא הרוויח משו פחות. ![]() Let The Games Begin
11-16-2022, 02:45 PM
(11-16-2022, 02:27 PM)aharon1994 כתב: מגוחך בטירוף. ת'אורי לא היה צריך עוד ריין כאלוף ארה''ב, הוא היה צריך פיתוח דמות, ובשביל פיתוח דמות הוא היה חייב להפיל את המזוודה. המזוודה הייתה עוגן לאוסטין ת'אורי של וינס מקמה'ן, שזו דמות מידקארד חלולה. לא משנה כמה ניצחונות וכמה אליפויות מידקארד היית זורק עליו בדרך, הילד השחצן שעושה סלפי לא יהיה דמות למאין אבנט ויראה כמו מידקארדר קטן ועלוב לייד רוק וריינס. הכיוון שת'אורי היה בו עם המזוודה לא היה להיות הג'ון סינה הבא או אפילו הסת' רולינס הבא, הוא היה להיות האלברטו דל ריו הבא (בלי המטען הבעייתי מחוץ לזירה). מישהו שמקבל אליפויות והישגים ומרחף סביב המאין אבנט, אבל הוא לא באמת מאין אבנטר.
11-16-2022, 03:32 PM
(11-16-2022, 02:45 PM)KillSwitch כתב: ת'אורי לא היה צריך עוד ריין כאלוף ארה''ב, הוא היה צריך פיתוח דמות, ובשביל פיתוח דמות הוא היה חייב להפיל את המזוודה. המזוודה הייתה עוגן לאוסטין ת'אורי של וינס מקמה'ן, שזו דמות מידקארד חלולה. הטענה שלי היא לא נגד פיתוח הדמות שלו, כבר בשבוע שעבר דיברתי על זה שהדמות שלו צריכה לעבור שינוי מהת'אורי השחצן וחסר הניסיון שנכשל לדמות שונה. הטענה שלי היא נגד הביצוע של זה. לא היה צורך להשפיל אותו ולתת לו את הקאש אין הגרוע ביותר בכל הזמנים של מזוודה. הוא היה יכול להגיע לאותה נקודה שאנשים שוב מתייחסים אליו כמו כוכב כמו בתוכנית הנוכחית גם ללא איבוד המזוודה. הקטע שלאשלי משפיל אותו ורולינס שומר היה יכול לקרות אותו דבר גם ללא איבוד המזוודה - שוב, היה מדובר באתגר פתוח. ![]() Let The Games Begin
11-16-2022, 03:58 PM
(11-16-2022, 03:32 PM)aharon1994 כתב: הטענה שלי היא לא נגד פיתוח הדמות שלו, כבר בשבוע שעבר דיברתי על זה שהדמות שלו צריכה לעבור שינוי מהת'אורי השחצן וחסר הניסיון שנכשל לדמות שונה. אבל לא היה מספיק אימפקט כדי לגרום לשינוי דמות במקרה כזה.
11-16-2022, 04:41 PM
(11-16-2022, 03:58 PM)master of doom כתב: אבל לא היה מספיק אימפקט כדי לגרום לשינוי דמות במקרה כזה. שום סיבה שלא יהיה. ![]() Let The Games Begin
11-16-2022, 05:28 PM
(11-16-2022, 04:41 PM)aharon1994 כתב: שום סיבה שלא יהיה. ת'אורי הושפל בעבר. כל עוד יש את המזוודה ביד שלו, זאת לגיטימציה לאוסטין ת'אורי להמשיך להיות ילד קקה ושחצן. הוא ראה את זה בתור מה שמבטיח את העתיד שלו. ההפסד הזה בעצם השלים את הארק של ת'אורי בתור הצ'וזן וואן של וינס מקמה'ן. במשך חודשים, ת'אורי קיבל הכל על מגש מכסף. גם תחת וינס הרי ת'אורי הפסיד קרבות והושפל לא פעם ולא פעמיים, אבל תמיד היה לו את הגיבוי של וינס שנתן לו עוד הזדמנויות להוכיח את עצמו. ואז וינס פרש, וכבר בתוכניות הראשונות בלי וינס - ריינס היה שם בשביל לומר לו שאבא לא כאן לשמור עליו יותר, זיגלר היה שם בשביל להזכיר שהMITB לא באמת מבטיח את העולם, אואנס היה שם בשביל להגיד לת'אורי בפנים שהוא לא הוכיח כלום וצריך להתעורר ולהתחיל לעבוד ולהרוויח את הספוט שלו. מה הייתה התגובה של ת'אורי לדברים האלה? להרים את המזוודה ולעשות פוזה. המזוודה הייתה המתנה שת'אורי קיבל מוינס - הוא לא הרוויח אותה באמת, אבל זו הייתה ההבטחה שלו לקרב אליפות. אז הוא הושפל עוד כמה פעמים, הרגיש קצת מעורער ועשה מהלך פזיז שעלה לו בהכל. זה מצחיק שאנשים אומרים שת'אורי יצא טיפש במהלך הזה - זאת בדיוק הנקודה. הוא ילד צעיר, שחצן וטיפש שקיבל הכל על מגש מכסף, וברגע שהבטחון העצמי שלו היה מעורער הוא עשה משהו פזיז ומטומטם. עכשיו מתחילה הבניה האמיתית. עכשיו הוא בשפל שלו, ואין לו את וינס שיגבה אותו מאחורי הקלעים ויתן לו הזדמנות אחרי הזדמנות. כל דבר שאוסטין ת'אורי משיג מעכשיו - הוא צריך להרוויח לבד. זה הולך להיות הרבה יותר מספק לצפות בתהליך הזה בדרך לזכיה שלו באליפות, מתי שהיא לא תגיע, מאשר לראות אותו הופך לעוד ג'ק סוואגר או אלברטו דל ריו בעוד חצי שנה.
11-16-2022, 07:19 PM
(11-16-2022, 02:27 PM)aharon1994 כתב: מגוחך בטירוף. אני חושב שזה מובן מאליו ששבוע שעבר לא היה מחמיא לאוסטין ת'אורי. הטענה של סלביק מתחברת עבורי. אני מאמין בכך שהפסדים בונים מתאבקים לא פחות (ולפעמים יותר) מניצחונות. אני לא יודע אם הוא היה צריך להיות מושפל כדי שזה יקרה, אבל אני לוקח את היסודות של ת'אורי כעובדה כי אני לא יכול לשנות אותם. ת'אורי היה יותר על הצד הבידורי של העסק עוד הרבה לפני שוינס הפך אותו לgolden boy שלו - הוא צוות לג'וני גרגאנו ולמד את רזי הבידור ברסלינג, והיה דמות קומית ב100% במשך חודשים. אני יכול לצדד בטענה שהייתה אומרת שכדי שת'אורי ישנה את הגישה שלו ויהפוך לרציני - אחרי the way וכל הגימיק הטיפשי בראשי, משהו גדול היה צריך לקרות. אני חושב שלא משנה מה - יש לך טעות חד משמעית בהערכה שלך את שווי המזוודה שת'אורי החזיק. המזוודה שת'אורי החזיק היא לא המזוודה שסת' החזיק ב2015, לא זו שאדג' החזיק ב2006, לא זו שפאנק החזיק ב2009. המזוודה שת'אורי החזיק ב2022 דומה יותר למזוודה שמיז החזיק ב2021, או אפילו אוטיס ב2020. כמובן שעל זה צריך להוסיף את ערך המזוודה ספציפית לאותו מתאבק. המזוודה של MITB ב2022 לא הופכת אותך למיין איבנטר. נקודה. יותר מזה - המזוודה של MITB ב2022 למישהו עם אפיניות חזקה לקומדיה כמו אוסטין ת'אורי? תראה מה קרה למיז לפני שנה. יש סיכוי של בדיוק 0% שת'אורי היה פודה בהצלחה את המזוודה על ריינס וממשיך להעביר ריין אמיתי כאלוף ראשי. אנחנו לא מדברים על מיליון דולר, אנחנו מדברים על ראן פוטנציאלי שהיה ממלכד את כל הדמות של אוסטין ת'אורי לשנים קדימה. אחרי שדיברנו על מה שהוא הפסיד, בוא נדבר על מה שהוא הרוויח. כולם מדברים היום על אוסטין ת'אורי. הוא הפך בן לילה לאקט השני/שלישי הכי מעניין בראו? כל זה בגלל הפסד וניצחון. גם אם שבוע שעבר היה פולישוק - הם עשו טעות ולא תכננו מראש שינוי בדמות של ת'אורי - אני עדיין חושב שהתכנית האחרונה הציבה אותו, עבורי לפחות, בעמדה גבוהה יותר משהיה לפני שבוע. כל זאת כשאני לוקח בחשבון מקרים בהם בעיניי הוא הושפל הרבה יותר - כמו ריינס/לסנר האחרון. לפעמים צריך להודות בתבוסה, והתבוסה של הקונספט של MITB הוא וודאי ומוחץ. ת'אורי מקבל פוש הרבה יותר בוגר אחרי שהצלחנו לשים את קיצור הדרך (שרק מאריך אותה) בצד. עכשיו הוא פנוי להיות מיין איבנטר אמיתי בפוטנציה. אני יוצא מהתכנית הזאת כשאני מתעניין באוסטין ת'אורי, לראשונה מאז התקופה שלו בthe way. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
11-16-2022, 09:10 PM
הטענות שלכם מתעלמות מהבעיה העיקרית. גם אם ת'אורי מפסיד את המזוודה, למה על אליפות ארה"ב? אליפות שליטרלי באותו הערב כל אחד שרצה היה יכול לגשת ולהלחם עליה.
להגיד "אנחנו רוצים להדגיש שהוא מטומטם, בשביל שמשם הוא ייגדל", זה כאילו נותן להם פאס לעשות כל מעשה אווילי עם הדמות שלו. זה לא מה שצריך להיות, צריך להיות גבול מסוים - ולפדות את המזוודה במצב כזה, על אליפות משנית, זה אווילי בצורה יוצאת דופן. יש עכשיו SVS, הבלאדליין נגד הברולינג ברוטס, רוצים שיפסיד? שיפסיד בכאוס הזה, שיפסיד בראמבל. למה להפסיד בצורה כל כך פח על אליפות משנית? וגיא, אין לי שום טעות בהערכה של המזוודה, זה תלוי נטו במחזיק ובסיפור שמסופר. המחזיק מצוין והסיפור היה זוועתי בגלל האחראי שזרק עליו. המזוודה יכולה להיות גדולה כמו כל הפדיות שציינת אם רק ישקיעו בה, וינס עשה את זה, טריפל לא. ואם אתה מתעניין בו רק עכשיו מעיד יותר עלייך מאשר על המוצר, כי היו המון פעמים שהמוצר "אוסטין ת'אורי" היה מעניין מאז שהוא בראשי. בו זמנית גם המוצר "בריי וויאט" פחות מעניין אותך, למרות שזה אחד הדברים בעלי הכי הרבה עניין בחברה, אז אני לא חושב שאתה בדיוק המדד. בנוסף, שוב פעם, אני לרגע לא נגד השינוי בדמות שלו, להסביר לי למה הוא צריך לגדול מהיהירות זה לחזור על דברים שאני בעצמי ציינתי. הטענה שלי היא נגד הדרך שמובילה לשם. ![]() Let The Games Begin
11-16-2022, 09:21 PM
מבחינה הגיונית בקייפייב הייתי פודה את המזוודה אחרי וור גיימס
רומן גמור, הבלאדליין לא בטוח יכולים להתערב בקרב, יש לצד הזירה את הקבוצה של שיימוס שיכולים למנוע מהם להתערב. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|