Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 76 77 78 79 80 ... 131 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 24.10.2022

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
Jon_M0xleyתוצאות | WWE Monday Night RAW 24.10.2022
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,226
הצטרף בתאריך: Jul 2021
10-26-2022, 01:40 AM
בגלל היותי תקוע בתחנת אוטובוס בקרואטיה והיה לי שעתיים פנויות לצפות בפרק לפני שהאוטובוס לדוברובניק מגיע- נאלצתי לצפות בתוכנית המלאה ובכל זאת הרצתי מהחוסר עניין והנה עדיין נשאר לי שעה וחצי לחכות לאוטובוס. באסה של תוכנית מזה חודשים.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
10-26-2022, 05:42 PM
הרגשתי שכל הפרק מוקדש לזה שגרגאנו יצא בייביפייס מלך כזה מצחיק שמטריל אנשים וממש לא אהבתי את זה. אני לא קונה אותו בזירה. הוא ממש ממש ממש קטן, ואני לא אוהב שמתאבקים כאלה עובדים בצורה שיוויונית עם מתאבקים שגדולים מהם בהרבה.
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
10-26-2022, 06:03 PM
כנראה הראו הכי חלש בתקופה האחרונה וכבר אמרו את רוב הסיבות לזה.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Kingslayer מנותק
Rookie
*
תגובות: 225
אשכולות: 0
Likes Given: 20
הצטרף בתאריך: Jul 2022
10-26-2022, 07:36 PM
צ'אמפה באמת נפצע? או שזה חלק מהסטורליין?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,202
אשכולות: 1,866
Likes Given: 5,137
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-26-2022, 07:45 PM
(10-26-2022, 07:36 PM)Kingslayer כתב:  צ'אמפה באמת נפצע? או שזה חלק מהסטורליין?

באמת נפצע וכבר עבר ניתוח.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,483
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
10-26-2022, 08:38 PM
(10-26-2022, 07:45 PM)lidoradir כתב:  באמת נפצע וכבר עבר ניתוח.

ניתוח איפה?
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
Likes Given: 1,439
10-26-2022, 09:07 PM
(10-26-2022, 08:38 PM)Jon_M0xley כתב:  ניתוח איפה?

אם אני לא טועה בגב.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,202
אשכולות: 1,866
Likes Given: 5,137
10-27-2022, 03:16 AM
אכן התוכנית הכי פחות טובה בחודשים האחרונים... אבל עדיין אחלה של פרק, לא היה רע. דעות :

- הסגמנט פתיחה היה ממש טוב, דומיניק מיסטריו כנראה בפרומו הכי טוב שלו עד עכשיו ב-WWE, להגיד על דומיניק שהוא הלוצ'דור הכי גדול הזמנים היה ענק, כל מה שדומיניק אמר על אדי גררו גם היה חזק, בטח בפנים הוא הרגיש ממש טוב להגיד את זה, זה ישר לוקח אותי לסגמנטים של אדי ודומיניק המחומצן, ימים יפים.
פין באלור נגד קארל אנדרסון היה טוב, אשכרה נתנו להם כמעט 20 דקות שזה המון, קארל אנדרסון בבירור מתאבק יותר טוב מלוק גאלוס, באלור נתן הופעה סבבה. מתחיל להציק לי בקטע מפגר כל התקיפות האלה של ריה ריפלי על גברים, למה אף אחד לא פאקינג מחזיר לה ? בא לי שרנדי אורטון יחזור ויתן לה פאנט בגולגולת. לפי הסגמנט של ה-OC מאחורי הקלעים הם הולכים להביא מתאבקת לסטייבל שלהם שתעזור להם נגד ריה ריפלי, מעניין מי זאת תיהיה. בטח הולכים כמו לקרב רביעיות בסורבייבר סיריס.

- כל מה שהלך בתוכנית בין ג'וני גרגאנו ומיז היה נהדר, אני תמיד אשמח לראות את ר' טרות' משולב יותר בכל מה שלא קשור לאליפות 24/7, הוא אחד המצחיקים שיש והוא מוסיף המון. נראה כמה זמן הם הולכים להמשיך את הקטע הזה שמיז מסתיר מאיתנו את האמת ומה שקרה עם דקסטר לומיס, הגיע הזמן כבר לחשוף את זה לדעתי ולהתקדם.

- אוסטין ת'אורי נגד מוסטפה עלי היה אחלה של מאצ'אפ, מתאבקים נהדרים. שמח לראות שוב את אוסטין ת'אורי מנצח. אז הם הולכים על פיוד של סת' רולינס נגד מוסטפה עלי, ממש אין לי בעיה לראות את זה. התקיפה של רולינס שבוע שעבר הייתה מצוינת, מה שהלך השבוע גם היה טוב, זה הולך להיות קרב חזק.

- אומוס הרצתי.

- ציפיתי ליותר מקרב של צ'אד גייבל ואליאס, היו פה איזה 2-3 ספוטים משמעותיים שלא יצאו כמו שצריך, רואים שאליאס עדיין חלוד אבל זה משהו שיעבור בשבועות הקרובים והוא יחזור לעצמו.  אלפא אקדמי תוקפים את אליאס אחרי הקרב ורידל עושה את ההצלה. אז רידל ואליאס נכנסים לפיוד, אחלה. כאילו אין בינתיים משהו יותר גדול לעשות איתם אז פשוט שיהיו אחד נגד השני, בסדר. בקטע הקצר שלהם מאחורי הקלעים רואים לשנייה אחת שאליאס כמעט וניפץ את הגיטרה על רידל עד שאלפא אקדמי הפריעו להם. אליאס נותן טיזינג של היל.

- בארון קורבין נגד ג'וני גרגאנו גם היה טוב, ג'וני רסלינג בזירה זה תמיד משהו שאנחנו רוצים לראות, כמה שיותר... יותר טוב. גרגאנו כמובן לא בשלב להפסיד נקי אז הוא מפסיד את הקרב אחרי התערבות מבחוץ של JBL. השילוב של JBL וקורבין ביחד נהדר, JBL כזה היל מצוין ועושה את העבודה שלו כמו שצריך, את קורבין אני תמיד מחבב. כמו תמיד אני אתן לגימיק החדש הזה זמן ונראה מה יצא מזה בהמשך.

- הקרב של ביאנקה בלאייר וביילי היה טוב אבל זה שוב אותו סיפור, שוב הפרעות של דקוטה קאי ואיו סקיי, הייתי בטוח שביאנקה מנצחת פה והפיוד הזה הולך להסתיים. לא הבנתי מי זאת המתאבקת הזאת בסוף כי עד שלא הראו אותה פשוט לא זיהיתי. ניקי קרוס חוזרת, מגניב. קודם כל תנו לי להוציא את זה : פאק ניקי A.S.H גיבורת העל, רק ההתחלה של הגימיק הזה היה טוב אבל בהמשך זה היה קרינג'.
מחלקת הנשים של ראו הייתה צריכה קצת שינוי, בקי לינץ' כנראה עוד לא תחזור בקרוב. להכניס את ניקי קרוס לתוך הפיוד של ביאנקה וביילי זאת החלטה מאוד טובה, הגיע הזמן לרענן את הסיפור פה. קרב משולש כבר יהיה הרבה יותר מעניין לצפייה מאשר עוד קרב סינגלס של ביילי/ביאנקה.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,250
אשכולות: 0
Likes Given: 286
10-27-2022, 11:45 PM
JBL אדיר בכל מה שהוא עושה
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
10-28-2022, 05:29 PM
וואי פרק מסריח ברמות.
נתחיל מהטוב אבל.

The OC משעשעים ואם ישקיעו בהם חצי ממה שמשקיעים בסטייבלים זבל כמו JD והאשפה של ביילי, נרוויח מזה.

ת'אורי ניצח את עלי הלא מעניין.

JBL היל נפלא, אני רוצה את קורבין בפיודים עם מתאבקים מעניינים רק בשביל לראות את האינטרקציות של JBL איתם.

אני לא מסוגל עם זה שפותחים את התוכנית עם JD וסוגרים אותה עם ביילי, אם הם ימשיכו ככה דינמייט באמת יעקפו את ראו.
שני סטייבלים כל כך לא מעניינים, בלי משהו אמיתי שמקשר ביניהם, בלי איזה רצון מיוחד של הסטייבל, אלא סתם פשוט ציוותו אנשים ויאללה. לראות את ההבדלים בינם לבין הבלודליין, ניו דיי, אימפריום, ברולינג ברוטס וכו' זה שמים וארץ.

אני כל כך שונא פייסים שמשחקים אותה אנשים טובים אבל הם שחצנים רצח, גארגאנו בשונה מצ'אמפה עושה עבודה רעה ואני לא אוהב אותו ולא מתחבר אליו כרגע. כאילו ברצינות, מה הקטע שהוא מתעלל במיז? או שהמיז עשה לו משהו לא טוב והוא רוצה להעניש אותו על זה ולגרום לו לשנות את דרכו, ואז זה אומר שהוא חייב להפסיק לשחק אותה בא לטובתו של המיז.
או שהוא סתם לא קשור והוא מתנהג בבריונות כלפי המיז ואז למה שאני אתחבר אליו? כי המיז הוא כביכול ההיל? זה לא עובד ככה.
שמח שהפסיד.

אליאס הוא כישלון, לאזיקיאל היה פוטנציאל, זה משו שוינס קלט וטריפל לקח בו צעד אחורה. הגימיק הזה של אליאס פשוט לא עובד בעיניי, גימיק רע שמגביל את אליאס מאוד ולא נותן לו את האפשרויות לגדול כמתאבק.
לעומת זאת הגימיק של איזיקיאל אמנם זה לא משו שבצורה הקיימת שהייתה לו מהדהד "אלוף ראשי", אך בו זמנית זה כן משו שממנו איזיקיאל יכול היה להתפתח למשו טוב.
כאילו, נניח ברגע שאיזיקיאל היה משלים את הפיוד עם אוונס, ואז עושה תהליך בו הוא משלים עם זה שהוא משקר והוא צריך להיות שלם עם עצמו, ולא לבנות על השקרים והשירים שלו, אלא על היכולות שלו והאמת שלו כמתאבק, ככה הוא היה מצליח - וכן, אני יכול לראות את זה שאפשר לטעון שהשירים זה חלק ממנו, אבל ההתפתחות הזאת צריכה לטעמי להוביל לזה שהוא מבין שהשירים האלו מגבילים אותו ויש בו הרבה מעבר לזה.

הקטע הזה שהם כל הזמן נותנים לאומוס רק ג'וברים שהוא מתאבק מולם קצת מדאיג, זה כאילו הם לא סומכים עליו שהוא יוכל להיאבק בכלל.
כאילו גם סיפורית, אני לא מבין מה הקשר לתת לו להיאבק מול 4 ג'וברים ולא מול מתאבק שמן/גדול, זה הרבה יותר קשור לסיפור ולמה שהוא בא להראות מול סטראומן.

ביילי זבל.
מפחד שסשה תחזור, שתחתום כבר ב-AEW.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-28-2026, 11:12 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר