10-19-2022, 06:28 AM
(10-19-2022, 02:14 AM)SwitchBlade כתב:
אל תשווה את הסצנה המרגשת הזאת לדומיניק נגד סטיילס, למרות שיש קווי דימיון בין גוהאן לדומיניק אחרי הקרב נגד סל.
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 17.10.2022
|
|
10-19-2022, 06:28 AM
(10-19-2022, 02:14 AM)SwitchBlade כתב: אל תשווה את הסצנה המרגשת הזאת לדומיניק נגד סטיילס, למרות שיש קווי דימיון בין גוהאן לדומיניק אחרי הקרב נגד סל.
10-19-2022, 06:44 AM
היה פרק טוב מאוד של ראו.
הסגמנט הפותח היה ההיילייט מבחינתי. בובי לאשלי מפרק את ברוק לסנר, חזון אחרית הימים. אני מאחורי לאשלי בפיוד הזה, יש לי הייפ, אז אין תלונות. הניצחון של ה-OC על אלפא אקדמי היה צפוי ומעצבן, אוטיס וגייבל עושים עבודה מעולה. דומיניק באמת גנב ניצחון על סטיילס אחר כך, לקח לי כמה שניות להבין שזה באמת קרה. מבחינת העלילה הניצחון הזה הגיוני, הוא הושג בעזרת ריפלי ויום הדין מנסים לתסכל את סטיילס, אבל דומיניק. JBL העביר פרומו מעולה על קורבין, אבל מבחינת התוכן זה מגוחך. אי אפשר בשום וריאציה לגרום לי לקנות את קורבין כאלוהי היאבקות, אבל בסדר. אולי עם JBL כמנג'ר קורבין יצליח לעניין. רולינס היה מעולה בפרק הזה. גם הקרב עם רידל, גם הפרומו והברול עם עלי בפתיחה, גם הכניסה המעצבנת לפני שאליאס התחיל לנגן. גם את אליאס אהבתי, הוא שינה את הלוק בצורה טובה ויחסית מהר וככה הרבה יותר מתאים לו כמובן. מיז ולומיס היה מצחיק, פחות מהשבועות האחרונים. אני חושב שמיז ממש נהנה בפיוד הזה. תע"ה תותח.
10-19-2022, 03:50 PM
שוקינג.
הסרטון שקיבל הכי הרבה צפיות מראו האחרון ביוטיוב : הברול של ברוק לסנר ובובי לאשלי = 1.3 מיליון צפיות. אחר כך ממש צמודים התקיפה של מיז על לומיס ורולינס נגד מאט רידל.
![]()
10-22-2022, 02:27 AM
לאשלי נהייה כוכב אמיתי מאז שmvp לקח אותו תחת חסותו, רק לא ברור מה הקטע עם לסנר והם לא נותנים הסברים.
Jbl היה אדיר והזכיר לי למה הוא היה אחד ההילים הטובים אי פעם, לא הבנתי שום דבר מכל הירידה שלו על המקומיים אבל זה עדיין היה ענק. לקורבין מגיע להיות בטופ ואני מקווה לראותו שם בעתיד הקרוב.
10-22-2022, 02:50 PM
(10-22-2022, 02:27 AM)hbk כתב: לאשלי נהייה כוכב אמיתי מאז שmvp לקח אותו תחת חסותו, רק לא ברור מה הקטע עם לסנר והם לא נותנים הסברים. הם ממש אמרו שלאשלי ניצח את לסנר בראמבל ולסנר לא מסכים שזה ישאר ככה. ![]()
10-22-2022, 04:59 PM
(10-22-2022, 02:27 AM)hbk כתב: לאשלי נהייה כוכב אמיתי מאז שmvp לקח אותו תחת חסותו, רק לא ברור מה הקטע עם לסנר והם לא נותנים הסברים. פשוט מאוד... לסנר רוצה לנקום בלאשלי. רשמתי על זה בראו הקודם : (10-12-2022, 11:59 AM)lidoradir כתב: הסיפור מאוד פשוט : בובי לאשלי ניצח את ברוק לסנר וזכה באליפות ה-WWE, ניצחון לא נקי אחרי עזרה מרומן ריינס. ברוק לסנר זכה באליפות ה-WWE בחזרה אך באותו קרב לאשלי לא השתתף, לאשלי נפצע והוציאו אותו מהקרב. מאותו רגע בובי לאשלי ממשיך להזכיר במהלך הפרומואים שלו שיש לו ניצחון על ברוק לסנר, לסנר חוזר ומחסל את לאשלי בדרך לקרב חלומות נוסף של השניים. פשוט וקליל, אין לכם מה לשבור את הראש. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|