08-14-2022, 12:14 AM
|
תוצאות| AEW Rampage 12.8.22
|
|
08-14-2022, 12:26 AM
(08-14-2022, 12:14 AM)karusi כתב: נכון שכחתי שפאק שמה. זו תחושה מאוד מוזרה, השבועיים האחרונים הרגישו לי כמו דאבל-טרן מההזויים שראיתי וזה כל כך לא צפוי. WWE לא תורמים בכלל לתפיסת המציאות החדשה ברסלינג. פתאום אני מגיב "תכנית מצוינת" על סמאקדאון? הזוי. אני מוצא את עצמי פשוט מסתכל בדאגה על AEW, מנסה לבחון אם יש תקנה או שזה ארגון אבוד. וכמה כדאי לי להשקיע בארגון הזה. פאק נשלח לגלות, מירו הוא כנראה אחד האנשים המתסכלים ביותר בAEW. סזארו נגד מירו מאצ'אפ נפלא, פאק נגד בריאן מאצ'אפ שגורם לכולם פה לבכות משמחה. אבל במקום אנחנו נקבל את מירו מדבר לג'וליה הארט בחדר חשוך, לא מבין למה, זה אובייקטיבית רע, יש 0 אנשים שחושבים שזה טוב.
08-14-2022, 01:54 AM
לAEW יש בעיה של חוסר המשכיות מסוימת.
טוני קהאן הולך על שיטת הניהול של וינס, הוא מנסה לעשות בייסקלי הכל. אתה לא יכול לנהל חברה במאקרו ובמיקרו בו זמנית. הקטע של ה"בלי תסריטאים" זה דבר אחד, לבנות כל שבוע 4 קארדים (דיינמיט, דארק, אלובישן ורמפייג') זה דבר אחר. ובגלל שטוני עושה בוקינג לטווח הארוך המון דברים נופלים בין הכיסאות. ואני בטוח שטוני מקבל עזרה מסוימת בזה, אבל צריך להיות בן אדם אחד שהתפקיד שלו זה לבנות את הקארדים בצורה הטובה ביותר ברמה השבועית.
08-14-2022, 02:21 AM
טראסט באסטרס זה אחד הדברים הכי מוזרים שAEW איי פעם עשו.
זה כאילו טוני קהאן עשה בינג' על הפמליה ואמר "אוקיי, זה רעיון לגימיק", ואז הלך והדביק אותו על חבורה רנדומלית לחלוטין. על הנייר לקחת בחור צעיר אבל ירוק ולהצמיד אותו לשני מתאבקים מנוסים זה רעיון לא רע, אבל אין שום קשר בין אריה דיווארי, סלים J ופארקר בודרו. זה לא נראה נכון ויזואלית, הכניסה שלהם ביחד לא יושבת טוב. לדיווארי היה טאג עם אינביקטוס קאש בדארק לפני כמה חודשים וזה הרגיש הרבה יותר נכון והרבה יותר מתאים. אין לי מושג מאיפה הם בכלל שלפו את סלים J פתאום, הייתי בטוח שהוא פרש מרסלינג לפני שנים. פארקר מרגיש לי כאילו טוני קהאן ראה את ההחתמות האחרונות של טריפל H ואמר "תראה פול, גם אני יכול להחתים מתאבקים בינוניים". אני לא חושב שפארקר הוא החתמה גרועה כמו טופ ג'ובה (בן 24 עם לוק טוב ורקע אתלטי, יש עם מה לעבוד בעיקרון), אבל עד שהוא ילמד שיש יותר מהבעת פנים אחת שהוא יכול לעשות הוא לא ילך לשום מקום. אני לא יודע אם זה משהו שלימדו אותו בNXT בשביל הדמות של הארלנד והוא מתקשה לשחרר או שזה פשוט הוא והדמות של הארלנד הייתה תגובה לזה, אבל הוא חייב להשתחרר מזה. והאקט המוזר הזה היה המרכז של תוכנית ששודרה בטלוויזיה ואפילו סגרו אותה. הזיה.
08-14-2022, 03:39 AM
בגלל שלאריה דיווארי היה ג׳וב מפיק בחברה בידורית כמה חודשים בגלל אח שלו זה אומר שעכשיו הוא יכול לעמוד מול טוני קהאן ולדרוש סטייבל רנדומלי שהוא הדמות שעומד בראשה שהדמות שלו היא בכלל שהוא עשיר מאד.
צפיתי בדארק השבוע וראיתי את ההתפתחות של הדבר הזה, חשבתי לעצמי שייקח לזה כמה שבועות עד שייעשו אימפקט עם מומנטום ואמינות, אבל הנה כבר באותו שבוע הם פשוט סוגרים תוכנית שהם היו המרכז שלה. אני עדיין כולי תקווה שכל הדבר הזה הוא למען הכנת הקרעקע לROH - חשיפה ראשונית ב-AEW ואז עוברים רשמית ל-ROH.
08-14-2022, 03:41 AM
(08-13-2022, 11:48 PM)SwitchBlade כתב: זה לא יפתיע אותי. אם סיימון מילר המארק נתן לזה אפ אז אל תתפלא מכלום
AEW זה ארגון שהוא קטן פי כמה מסכום חלקיו.
כל כך הרבה כישרון יש להם ברוסטר, אבל כל מי שנמצא שם פשוט יוצא קטן יותר ממה שהוא היה שהוא הגיע לרוסטר, רק פאנק ומוקס שומרים את עצמם חמים. משהו שם צריך להשתנות, הם לא האלטרנטיבה שמגיעה לנו לwwe ולא מה שחשבנו שהם אחרי השנה הראשונה של הארגון.
08-14-2022, 10:14 AM
(08-14-2022, 12:26 AM)SwitchBlade כתב: מירו הוא כנראה אחד האנשים המתסכלים ביותר בAEW.החדר החשוך- באמת קרה או ספקולציה שלך?< לדעתי סימון מילר וגם השאר צריכים להכנס חזק בAEW למה זה הדבר היחידי שטוני קהאן מבין- הייפ ברשת. AEW מרגיש כמו כוכב נולד שעושים אודישנים לצעירים ומצפים מהקהל למחוא כפיים
08-14-2022, 01:25 PM
לגבי ההערות של סוויצ׳י פה בתגובות - קודם כל אני מסכים.
לגבי ההערות על הקהל של AEW - כבר שנים אני רואה מגמה של דעות - כשאנחנו בפורומים (צופים וותיקים וממש לא מזדמנים שראו הרבה תוכניות רסלינג) שונאים משהו והקהל אוהב - יש מעין דיליי, תקופת זמן בה האקט אובר לפני שגם הקהל הפחות הארדקור מתהפך על האקט הזה. זה קרה עם קודי, זה קרה עם ריינס, זה קרה עם סאמי וזה קורה כמעט כל חודש לגבי אקט אחר. עניין של זמן עד שהקהל יתהפך על אקט מסוים, או לחלופין, על ארגון מסוים.. ולצערי לשם AEW הולכים. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]](https://64.media.tumblr.com/0e0e53660d883819c6c8fa42b17fbac8/8e7ae73a9280f2d4-2f/s540x810/302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif)