07-23-2022, 12:31 PM
מאקסין פשוט לוהטת
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 22/7/22
|
|
07-23-2022, 12:31 PM
מאקסין פשוט לוהטת
07-23-2022, 01:02 PM
WWE הורידו את לסנר מהפרסומים לתוכנית באתר בשעות לפני התוכנית, אבל זה הדירט שיטס הטיפשים והשקרנים.
07-23-2022, 01:24 PM
פרק מעולה השבוע של סמאקדאון, דעות :
- סטפני מקמהן פותחת את התוכנית ומקבלת תגובות חזקות מהקהל, הקהל כמו שצריך נותן צ'אנטים חזקים של 'תודה לך וינס' לפני שסטפני מקמהן כיוונה לשם בפרומו הקצר שלה. סטפני מקמהן אומרת למצלמה 'אני אוהבת אותך אבא'. אחלה מומנט. - הסגמנט של הסטריט פרופטס/ת'אורי/אוסוס/מאדקאפ מוס היה ממש חזק, הקהל פה היה פסיכי, אין לי מושג מה קרה להם אבל האנרגיה הייתה מטורפת באולם לאורך כל הסגמנט הזה עד לסיום הברול. - לודוויג קייזר נגד שינסקה נקאמורה היה קרב טוב מאוד, נקאמורה נהדר בזירה, טוב לראות שוב את קייזר מתאבק. קייזר גונב את הניצחון אחרי עזרה מגונת'ר. לשם שינוי אשכרה יש לנו פיוד על האליפות הביניבשתית בין גונת'ר ונקאמורה, הגיע הזמן שאליפויות המידקארד יחזרו להרגיש יוקרתיות. הבחירה לשים את האליפויות האלה על מתאבקים כמו גונת'ר ולאשלי פשוט מצוינת. - קורבין שוב מפתיע את מקאפי ותוקף אותו, אני פשוט אוהב את הפיוד הזה, הכל טוב פה. התגובה של מייקל קול כאשר תוקפים את מקאפי תמיד זהב. ברול טוב ושוב מקאפי חותך פרומו מצוין וכל הקהל מאחוריו, נכס. - הפייסאוף של רונדה ראוזי וליב מורגן היה נהדר וקצר. משפט המחץ של רונדה ראוזי היה פשוט מעולה : ''את ליב מורגן ואני רונדה ראוזי''. השם של רונדה ראוזי עושה את שלו, הסיכוי שלי לזכות הלילה בלוטו ב-80 מיליון שקל יותר גדול מהסיכוי של ליב מורגן לנצח את רונדה ראוזי נקי אחרי האובליביון. מצפה לקרב טוב בסאמרסלאם ובטח נקבל איזה הפרעה/התערבות בסוף הקרב. - ג'ינדר מאהל מקבל שיר חדש, RIP השיר הישן והאגדי. הוייקינג ריידרס ממשיכים לנצח וזה הדבר היחידי שטוב בכל הסיפור הזה, לא אכפת לי שזה בספירת חוץ. אני לא מבין עדיין למה הניו דיי בתוך התמונה אחרי שהוייקינג ריידרס מנקנקים אותם כל פעם מחדש, אני באמת מקווה שהם לא הולכים לתת לניו דיי לצאת עליהם אובר אחרת לא עשינו כלום. - הסגמנט של שיימוס ודרו מקנטייר היה פשוט מצוין, מקנטייר כבר מתחיל לחמם את העיניינים לקראת CATC ו-70 אלף אוהדים באיצטדיון, הפרומו של מקנטייר היה ממש חזק, מדבר על העבר לצד שיימוס ואומר לו שאחד מהם יכול להיות בקרב המרכזי של CATC, מקנטייר יורד על האלופים הפארטיימרים היה משפט טוב, תנו למקנטייר ושיימוס 20 דקות בקרב המרכזי בשבוע הבא וזה הולך להיות מדהים. - ראקל רודריגז ממשיכה לאסוף W. נהדר. אין לי תלונות על השיר חדש והקצבי שהיא קיבלה. - הסגמנט של לייסי אוונס ואליה היה גרוע, בפעם הראשונה זה היה בסדר, לא צריך לחזור על זה כל שבוע. תנו להן כבר פאקינג להתאבק ותמשיכו הלאה. - למי שלא מכיר... מי שמגלמת את מקסין דופרי זאת סופיה קרומוול מ-NXT 2.0. בחירה טובה, היא הרבה יותר יפה מג'יני שדיברו עליה. - מרכזי שלשות היה מעולה, היימן אומר לאוסוס שאחרי הקרב יחסלו את ת'אורי כדי שלא יפדה את המזוודה, ת'אורי נוכל ולא נותן להם טאג ואז מתפתח ברול וכו', מאדקאפ מוס בזירה לקראת סוף הקרב שם כאילו קיבל כוח טורבו איך שהוא רץ לחבלים, ת'אורי תוקף אותו בעזרת המזוודה ונותן לו כמה מכות חזקות. ואז פאקינג ברוק לסנר מגיע ומרעיד את האולם, אמאלה איזה תגובות לסנר קיבל. לסנר מפרק את ת'אורי כמו שצריך, לסנר אף פעם לא מרחם בקטעים האלה, גם שהוא תוקף מישהו בעזרת כיסא והפעם מזוודה, כל מכה בצבע. תודה שזכינו. ![]() תבכו
07-23-2022, 01:25 PM
פרק טוב
07-23-2022, 01:29 PM
(07-23-2022, 01:24 PM)lidoradir כתב: פרק מעולה השבוע של סמאקדאון, דעות : בקשר לסגמנט של הסטריט פרופטס/ת'אורי/אוסוס/מאדקאפ, זה היה פשוט מטורף הם נכנסו אחד אחרי השני בצעקות ואנרגיות הרעידו את האולם.
07-23-2022, 03:26 PM
כרגיל, אחרי שהורדנו את לסנר עם ההפסדים לריינס, בואו נרים אותו שוב כדי שיראה אמין בסאמרסלאם
The Future Is Here !
![]()
07-23-2022, 04:35 PM
אחלה לסנר מאוד ביאס אותי לשמוע שהוא לא יופיע ועזב את האולם אבל לסנר זה לא נעמי ולא סשה בנקס בא כמו גבר בסוף ומוחץ את ת'אורי
אני מאוד מאוד מקווה שהפוש של ת'אורי בתור הבחור הבא לא יעצר בעקבות ההתפטרות של וינס וצריך להגיד על זה משהו וינס מקמהן עוזב ואני חושב שזה ממש לא טוב יש בחור בשם ניק חאן שעם הוא היה בשליתה שלי הוא היה חוטף שתי פצצות לפנים אבל לא הבחור הוא עכשיו הבעלים החלקי של החברה יפה
LET ME IN
07-23-2022, 04:46 PM
(07-23-2022, 04:35 PM)Mr.kross כתב: אחלה לסנר מאוד ביאס אותי לשמוע שהוא לא יופיע ועזב את האולם אבל לסנר זה לא נעמי ולא סשה בנקס בא כמו גבר בסוף ומוחץ את ת'אורי שום מילה ממך על מקס דופרי ? RIP. מקווה שיחזירו לנו את הקינג : ![]() תבכו (07-23-2022, 04:46 PM)lidoradir כתב: שום מילה ממך על מקס דופרי ? RIP. קיבלתה טוב שהוציא את אל איי נייט מכל הבולשיט הזה תנו לבנאדם בוקינג טוב ולהתאבק והוא יחזיר לכם בזהב מעניין מה התוכניות בישבילו וואלה לא ציפיתי לסופיה קרומוול בחירה מעולה קצת יופי לסטייבל שבוע הבא יש קולקציה בגדי ים ולראות אותה בביקיני ואני יתחיל לחבב את הסטייבל אגב נקודה שקשורה לסגמנט של קורבין ומאקפי פאט מאקפיי היה צריך למכור יותר זה היה פשוט לא הגיוני איך שהוא קם מהר
LET ME IN
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|