Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 85 86 87 88 89 ... 131 הבא »

תוצאות | WWE NXT 2.0 - 19.7.2022

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE NXT 2.0 - 19.7.2022
ANYS מחובר
Day One Ish
תגובות: 1,171
אשכולות: 14
Likes Given: 727
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-21-2022, 09:48 AM
(07-21-2022, 09:24 AM)orgibor כתב:  אין לי בעיה עם זה שנחלצה לעזרת אייבי אבל היא נשארה בין האחרונות בזירה, אין שום סיבה לוותר על טייטל שוט כשהיא יכולה לעזור לה גם מבלי לפסול את עצמה

יכול להיות נחמד, לדעתי שולחים את סטיבנסון ישירות לרוסטר הראשי ובטח יקבל איזה מונסטר פוש החל מהדביוט
מבין אותך אבל אני לא רואה בעיה בסטוריליין שיותר חשוב לה לעזור לאייבי מאשר לקבל קרב אליפות, אפילו אם יכלה לעשות את זה בלי.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,333
אשכולות: 1,868
Likes Given: 5,158
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-21-2022, 11:21 AM
פרק מעולה גם השבוע של NXT. דעות :

- מקדונה נגד גריימס היה בקלות MOTN וכנראה גם קרב השבוע. נתנו להם כמעט 20 דקות והם פשוט הפגיזו בזירה, פשוט קרב מדהים. צ'אנטים לקראת סוף הקרב של 'דיס איז אוסום', ההוספה של מקדונה ל-NXT כל כך טובה כי כל קרב של הבחור הזה פשוט מעולה, קמרון גריימס ממשיך להיות להיט וכל הופעה שלו בצבע. גריימס ממשיך את רצף ההפסדים אבל זה למטרת סטוריליין וכנראה הצטרפות לג'ו גייסי.

- קורה ג'ייד העתיד של מחלקת הנשים. פשוט אסור ל-WWE לפספס דבר כזה. במידה והם יעשו טעות אז קורה ג'ייד חייבת להיות ה-כוכבת גם בארגון אחר. פשוט יש לה את זה, אם מישהו חשב לרגע שאולי תפקיד ההילית לא יתאים לה אז הנה בפרומו אחד מצוין שלה היא מוכיחה אחרת, אהבתי את הלוק השחור שלה, כל הביצוע של הפרומו היה מצוין והעקיצות שנתנה כלפי רוקסן פרז והקהל. היא זורקת את אליפות הנשים לזבל וזה ביג דיל. הולך להיות סטוריליין נהדר.

- סטרונג נגד קמפ היה אחלה של קרב, הרג אותי סטרונג שרואה על המסך שמפוצצים את האחים קריד אבל הוא עדיין חייב לדפוק לקמפ ג'אמפינג ני ולנצח אותו לפני שהם הולכים לעזור להם. משפחת דאנג'לו נגד דיימונד מיין אחלה סטוריליין והקרב רביעיות שבוע הבא אמור להיות חזק. וכמובן אני גם מחכה שיחזירו את סאנטוס אסקובר.

- בריגס וג'נסן נגד פריטי דדלי היה בסדר, לא משהו מיוחד אבל גם לא רע. טוב לראות את אליפות הזוגות של NXT UK מקבלת ספוטלייט כאן.

- דיאד נחשפים בתור GYV זה כמובן היה ברור, מה שכן עשו אותם פסיכופטים כאלה, ממש מוזר לראות אותם בלוק כזה בלי זקן בכלל. האמת שכל הסטייבל הזה עכשיו קצת יותר מעניין אותי אחרי שהם נחשפו. אני חושב שבמידה וקמרון גריימס באמת יצטרף לשם יהיה אפשר להוציא אחלה דברים מהם.

- ברון ברייקר ו-JD מקדונה בפרומו טוב, הקרב שלהם יהיה זהב.

- הכניסה והאפקטים שעשו לאקסיום היו מגניבים, שחושבים על זה... זאת אחלה דמות שאפשר לקדם ברוסטר הראשי לילדים.

- הבאטל רויאל היה מצוין מההתחלה ועד הסוף ואני מצטרף לאורגיבור שכמעט כל מתאבקת פה בקרב קיבלה את הרגע שלה, הם הצליחו להמשיך גם עוד כמה סטוריליינים על הדרך. לראות את קיאנה ג'יימס ב-4 האחרונות אומר לי שהיא עושה רושם טוב על האנשים מאחורי הקלעים. טיפאני מדיחה את ניקיטה ליונס היה ביג. כמו שרשמתי שבוע שעבר הייתה לי הרגשה שאיו שיראי או זואי סטארק יחזרו וינצחו. לשם שינוי הבוקינג פה היה ממש טוב והמתאבקת שיצאה מלמטה וחזרה ברגע האחרון לא מצליחה לנצח את הקרב. זואי סטארק מתאבקת טובה שחוזרת אחרי פציעה קשה של 8 חודשים. מנדי רוז נגד זואי סטארק אחלה מאצ'אפ.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 09:36 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר