05-29-2022, 12:42 PM
פאנק אמר לרוסטר של הWWE לעמוד מאחורי המתאבקים שאיתם ברוסטר. אני רוצה לראות איך פאנק יגיב לסיטואציה
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
|
חדשה מרעישה | MJF מחוץ ל-Double or Nothing?
|
|
05-29-2022, 12:42 PM
פאנק אמר לרוסטר של הWWE לעמוד מאחורי המתאבקים שאיתם ברוסטר. אני רוצה לראות איך פאנק יגיב לסיטואציה
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
05-29-2022, 12:44 PM
בתור פרומוטר אני לא מעסיק בן אדם שמסוגל לדפוק ברז באחד הימים הכי חשובים בארגון שלי.
אני לא מעורה מספיק בשביל לדעת מה הוביל לשפל ביחסים אבל הוא עדיין תחת חוזה שחתם עליו עם סכומים שהוא הסכים להם, אם הוא חושב שהוא שווה יותר מאשר מה שמציעים לו לחוזה חדש אז שלא יאריך אותו ויעזוב כשהישן יסתיים. לא רואה סיבה אחרת לסירוב מאשר כסף כי הוא יקבל חופש כמעט מוחלט עבור הדמות שלו ופוש משמעותי, לטעמי הוא פשוט כפוי טובה אם הדיווחים מאומתים מספיק.
05-29-2022, 12:45 PM
כולנו יוצאים מנקודת הנחה שזה וורק לגמרי לקראת פיוד מטורף מול ההנהלה?
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
05-29-2022, 12:49 PM
(05-29-2022, 12:42 PM)WheelerYUTA כתב: פאנק אמר לרוסטר של הWWE לעמוד מאחורי המתאבקים שאיתם ברוסטר. אני רוצה לראות איך פאנק יגיב לסיטואציה אני מניח שפאנק יכול להיות צבוע יופי כשזה מחמיא לו. אני אגב לא מעוניין בהכרח שפאנק יתערב בזה כרגע, הוא נמצא בקרב הכי מעניין היום והוא היחיד שיכול לגנוב את הפוקוס לMJF - ורצוי שזה מה שיקרה. (05-29-2022, 12:44 PM)orgibor כתב: בתור פרומוטר אני לא מעסיק בן אדם שמסוגל לדפוק ברז באחד הימים הכי חשובים בארגון שלי. אני דווקא חושב שMJF היה נמנע מno-show בכל מחיר, מעניין מאוד מה היה הטריגר לכל זה. אני מסכים איתך בנוגע לזה שרצוי לחכות שהחוזה ייגמר, אבל אולי יש משהו דחוף שמאיץ את התדרדרות היחסים. אני תוהה אם זה קשור לבוקינג של האירוע היום, מעניין מה ביקשו מMJF לעשות. (05-29-2022, 12:45 PM)StavHen כתב: כולנו יוצאים מנקודת הנחה שזה וורק לגמרי לקראת פיוד מטורף מול ההנהלה? אני חושב שזה לא וורק.
05-29-2022, 12:56 PM
(05-29-2022, 12:49 PM)SwitchBlade כתב: אני מניח שפאנק יכול להיות צבוע יופי כשזה מחמיא לו. מעניין כמה פעמים הWWE עלו במשא ומתן כקלף מיקוח Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
05-29-2022, 12:57 PM
אני יותר בהייפ לסאגה של MJF מאשר לאירוע הלילה וזה אומר הכל.
MJF הוא בין היחידים שגורם לי להוריד AEW ולראות את הקרב/סגמנט שלו בלי להריץ. מה שהוא עשה על הפנים, זה אצבע בעין למעריצים שבמיוחד שילמו כספ על מנת להגיע ולהצטלם איתו ולקבל חתימה ממנו. אבל... אני אוהב את זה. כן. אני אוהב שיש מתאבקים גדולים וחזקים שיודעים מה הם שווים ברמה שיש להם כח להחזיק את הבעלים בביצים, סטייל ברוק לסנר. MJF בצדק יקבל את המיליונים שלו והספוטלייט שמגיע לו, טוני קהאן יהיה חתיכת מפגר במידה והוא לא יזרוק עליו מיליונים. ![]()
05-29-2022, 01:01 PM
מתייחס למקרה במידה והוא לא וורק -
כמעט כולם פה קשקשנים, אם מתאבק שחתום בחוזה לא מופיע לאחד הקרבות הכי צפויים שלו - הוא שרוף והוא לא צודק בשום צורה. במיוחד ש-MJF קיבל בוקינג רציף של מלך כבר שנים. הוא חתם על חוזה עם שכר מסוים והתחייבויות? שיקבל את השכר וימלא את ההתחייבויות. הוא חושב שמגיע לו יותר כסף? שינהל משא ומתן לחוזה הבא שלו. הוא לא מרוצה? שיחכה שהחוזה יסתיים ויתחפף. לא מבין איך כל הדיון הזה גלש לדביוטים של טוני, מה הפאקינג קשר? אם יש טאלנט שלא נפגע מזה זה מקס. רק לפני כמה שבועות הוא סיים את פיוד החלומות שלו עם הכוכב הכי גדול בארגון שהקפיץ את הערך שלו בעוד כמה עשרות אחוזים. הטיימינג לא משחק לטובתו בכלל - רגע לפני קרב PPV מול מי שהיה הכלבה שלו כבר כמה חודשים שעכשיו אחרי הקרב הזה אמור לקבל את הפייאוף ואת התחלת הפריצה הרצינית שלו לביזנס בתור שחקן רציני. אם זה לא וורק - פרידמן הוריד לי ממנו בצורה רצינית מאוד ויצא ילד בכיין ומפונק שלא ישרוד בביזנס בטווח הארוך. אם זה וורק - פרידמן שוב יצא גדול מהחיים ואני רק מחכה לראות את הסוורב. ואין שום קשר לטוני אז חלאס עם הספין הזה. אם הוא היה מונע ממנו זמן מסך ו״מצנן״ אותו כי הם לא מסתדרים אז דעתי הייתה שונה, קלירלי זה לא המצב וכל עוד מתייחסים בכבוד לזמן המסך של מקס, הוא צריך לעשות את המקסימום כשהוא צריך להופיע. אם יש לו בעיות מאחורי הקלעים שיהיה מתוסכל - מאחורי הקלעים. ![]()
לדעתי בסופו של דבר mjf יופיע. Mjf עד עכשיו הראה מקצוענות ברמה גבוהה (ניתן לראות את זה לדוגמא בדבקות שלו אל קייפייב בראיונות וכו'). להבריז מתוכנית דיינמיט זה לא מקצועי אבל הכרחי במצבים קיצוניים, אבל להבריז מאירוע PPV שאתה מעורב באחד מן הקרבות עם הפרופיל הכי גבוהה באירוע? מקס לא יעשה את זה כי הוא יודע שיש מצב שזה יפגע במוניטון שלו בתור עובד/מועסק. מספיק לwwe יש כאב ראש עכשיו עם ההברזות של סשה ונעמי ככה שלא בטוח שהם ירצו להעסיק משהו עם היסטוריה של הברזות מppv.
מה שכן לדעתי יש מצב שיקרה, זה שאכן mjf רכש כרטיס טיסה ליום ראשון בלילה. הוא יגיע, יבקש שישימו את הקרב שלו ושל וורדלו בתחילת האירוע, יתאבק, יחזור מאחורי הקלעים, יתארגן מהר וישר לשדה התעופה מבלי "לבלות" מאחורי הקלעים או לחכות עד לסיום האירוע. זה יהיה אקט המחאה שלו באותו ערב... מהתוכנית של דיינמיט ביום רביעי הוא כבר יוכל להבריז בצעד שפחות יפגע בו במוניטין...
05-29-2022, 01:10 PM
(05-29-2022, 01:08 PM)DGRI96 כתב: לדעתי בסופו של דבר mjf יופיע. Mjf עד עכשיו הראה מקצוענות ברמה גבוהה (ניתן לראות את זה לדוגמא בדבקות שלו אל קייפייב בראיונות וכו'). להבריז מתוכנית דיינמיט זה לא מקצועי אבל הכרחי במצבים קיצוניים, אבל להבריז מאירוע PPV שאתה מעורב באחד מן הקרבות עם הפרופיל הכי גבוהה באירוע? מקס לא יעשה את זה כי הוא יודע שיש מצב שזה יפגע במוניטון שלו בתור עובד/מועסק. מספיק לwwe יש כאב ראש עכשיו עם ההברזות של סשה ונעמי ככה שלא בטוח שהם ירצו להעסיק משהו עם היסטוריה של הברזות מppv. ממתי יש ״פאס״ מלהבריז ״רק״ בדינמייט? ![]()
05-29-2022, 01:11 PM
(05-29-2022, 01:01 PM)NovemberMan כתב: מתייחס למקרה במידה והוא לא וורק - אני שוב חוזר על זה שבמקרה מהסוג הזה אתה צריך להיות חכם ולא צודק. MJF מציג התנהגות שערורייתית, אין ספק. במבחן בוזגלו הוא אמור להיענש בחומרה. אבל אני דוגל בזה שאין דבר כזה מבחן בוזגלו. במציאות יש דרג ויש זרג, ויש אנשים שינהלו מו״מ בדרכים הכי מלוכלכות כדי להשיג מה שהם חושבים שמגיע להם. זה ביזנס. למה כלב מלקק את הביצים שלו עצמו? כי הוא יכול. אני בטוח שהוא שקל את האלטרנטיבות שלו ומודע להשלכות של המעשים שלו, ואם הוא בכל זאת בחר ללכת בכיוון הזה, כנראה שהוא מספיק בטוח באפשרויות שלו. שוב, אנחנו לא יודעים את כל הפרטים, אבל בהנחה ומדובר בענייני שכר, אם אני AEW אני מוכן לשלם לו סכומים רציניים כדי שישאר, וכשזה מגיע יד ביד עם גל של החתמות שרובן המוחלט לא באמת מוספיות ערך מוסך לרוסטר, זה נראה תמוהה. בשורה התחתונה, איך שאני רואה את זה, כרגע AEW צריכים אותו יותר מאשר הוא אותם. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|