Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 25 26 27 28 29 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 18.5.2022

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 18.5.2022
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,056
אשכולות: 213
Likes Given: 1,367
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-19-2022, 07:57 PM
פרק מצוין, נהנתי ממש.
בדיוק סיימתי לצפות בו ואין לי ככ כוח לסכם אותו בהרחבה אבל ג'וני אליט יכול היה להיות הולי שיט מומנט רציני עבורי אם לא הייתי מקבל ספוילר בבוקר בפורום דיבורים אבל בכל מקרה הקרב היה לא רע בכלל ואופנר מתאים.

החלק שהכי נהנתי ממנו היה BCC ו-JAS, מוקסלי הצליח לגנוב את ההצגה יחד עם ג'ריקו שכרגיל עם עוד פרומו מעולה בסיום ואני כן בהייפ לקרב ולא אכפת לי בכלל שזה 5-5.

טאקשטה ממשיך להיות יוצא מן הכלל, מקווה שהוא הולך להישאר כאן לטווח הארוך כי אני צריך אותו על המסך שלי.

מקווה לקבל בDON קריס - ג'ייד, זה מאצ'אפ אדיר.

תגידו מה שתגידו, אבל כל פעם שאני רואה את סטינג בזירה יש לי חיוך שאני לא יכול להסיר מהפנים, עוד בבקשה.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,407
אשכולות: 20
Likes Given: 332
05-19-2022, 09:22 PM
ג'ון מוריסון הוא טאלנט כל כך מבלבל. יש לו את רוב אם לא כל הכלים להצליח בביזנס הזה אבל גם כשהוא מקבל צ'אנס כמו להיות אלוף אימפקט הוא פשוט דיי משעמם.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
05-19-2022, 10:51 PM
גם אם MJF ממורמר על המצב שלו, זה לגמרי לא ניכר בסגמנטים של השבועיים האחרונים.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
05-19-2022, 11:47 PM
יצאתי עם תחושה שהייתה תוכנית עם יותר מידי עליות וירידות אחרי השבוע שעבר שהיה מצויין.

ממש מוזר לי ששני הג'וקרים היו דיי פילרים. שתי הופעות אורח של מתאבקים שכנראה לא נשארים לטווח ארוך. אולי זה לטובה כי זה חוסך עוד דביוט גדול, ואת הדיון המעייף של "יותר מידי דביוטים".
ציפיתי למאקי איטו, לא ראיתי את ג'ון הניגן מגיע. בעיקר בגלל שהוא יריב מוזר כזה לסמואה ג'ו. יש מישהו שסמואה ג'ו נגד ג'וני נייטרו היה קרב חלומות בשבילו?
הקרב היה סבבה, לא מעבר, וגם זה בעיקר בזכות סמואה ג'ו. הוא איטי יותר ממה שהיה פעם, אבל הנוכחות שלו פשוט סוחבת אותו, הוא עדיין עושה את הספוטים שלו והכל נראה טוב וכואב, הוא עדיין נראה כמו מישהו שירצח אותך. ג'ון מוריסון לעומת זאת היה איטי, סלופי בנקודות מסויימות, אפילו קלטתי עליו היסוס ברגע אחד, שזה מוזר למישהו שתמיד גילם דמות עם המון ביטחון עצמי כמו ג'וני מונדו. זה הקרב השני של ג'וני אימפקט שראיתי מאז השחרור מWWE. הקודם היה בAAA נגד ויקינגו, וגם שם הוא נראה לא משהו. לדעתי ג'וני סופרסטאר חזר לWWE לפני כמה שנים עם המטרה לסיים שם את הקריירה שלו בלי להתאמץ יותר מידי, ואז במפתיע מצא את עצמו בחוץ שוב וזה נראה שהשנתיים שבזבז שם לא עשו לו שום טובות. מקווה שהוא לא נשאר פול טיים. לא במצב הזה.
הסטוריליין של ג'ו-לית'ל היה משהו שאהבתי בשבועיים הראשונים. כשגם גרשהאם ומוריארטי היו מעורבים והיה אלמנט של "4 דורות של ROH". ואז הם דחפו את ההודי המגודל, גרשהאם נפצע, הם העלימו את מוריארטי ודחפו את בסט פריינדס, ועכשיו מסטוריליין שיש לו פוטנציאל זה הפך לדוגמא לבוקינג המעייף של AEW. 

האנגמן-טאקשטה היה מצויין, ומה שיפה זה העובדה שזה היה עד כדי כך טוב כשהם יכלו להסתפק בפחות. הפוקוס של כולם גם ככה היה על הבניה לפאנק-האנגמן ופאנק בקומנטרי. פייג' וטאקשטה יכלו לתת קרב האוס שואו עם הספוטים הצפויים, אבל הם באו והעלו חתיכת באנגר. פאנק הוסיף מאוד, כי זה היה מאוד מורגש שהוא נהנה מהקרב.
לפאנק-האנגמן יש ביג פייט פיל, אבל אני מרגיש שאני עדיין צריך סגמנט אחד בזירה בשבוע הבא. נקווה שטוני יספק לנו את זה.
טאקשטה הוא מישהו שהייתי שמח לראות עם אליפות TNT עכשיו ונותן קרבות TV מעולים כל שבוע במקום הטראש שהולך שם כרגע.

אני מרגיש שמחלקת הזוגות זה המקום הכי טוב לקית' לי כרגע. הוא בבירור לא חזר לעצמו מאז המחלה שלו. בקרבות זוגות הוא יכול לתת לסוורב לעשות את רוב העבודה, להכנס ולעשות את השיט המגניב שלו ולא לקחת המון באמפים. 
שמח לראות שטוני החליט לתת למתאבקים שונים זמן מיק' מול הקהל בשבועיים האחרונים. היה ממש מרענן לראות פרומו של קית' לי וסוורב מול הקהל ולא עם שובאני. 
מה שאני לא אוהב זה שכבר PPV שני ברצף שאלופי הזוגות נדחפים כצלע שלישית לפיוד בין שני זוגות אחרים. אהבתי את הריין שלהם בחודש-חודשיים הראשונים שלו, אבל בנקודה הזאת אני מרגיש שהם חייבים להפיל את האליפות ואנחנו חייבים להתקדם כבר לג'אנגל בוי נגד כריסטיאן.

הסגמנט של וורדלו וMJF היה עוד הום ראן. שלמות.
סגמנטים כאלה הם הסיבה שלדעתי אסור לטוני לאבד את MJF. הוא נכס גדול מידי. מתאבקים טובים יש בשפע, אבל MJF מביא דמות ברמה אחרת, מישהו שמוכר לך סטוריליינים ולא קרבות. 
מישהו שיכול להתאבק 10 פעמים בשנה, ועדיין להיות אחד האנשים המעניינים בחברה משבוע לשבוע.

פיניקס נגד אוריילי היה קרב טוב מאוד. פיניקס תמיד מפציץ, אבל בשביל אוריילי זו הייתה ההופעה הכי מוצלחת שלו בAEW עד עכשיו והוא היה צריך את זה. 
אני חושב שאנחנו מקבלים קול-אוריילי בגמר. כמעט משוכנע שזה הולך לזכיה של קול, אבל עדיין יש לי תחושה קטנה שיש סיכוי שהם ילכו דווקא עם אוריילי. קייל הוא מאוד "אואן" - הוא קנדי, מתאבק טכני מצויין אבל גם לא לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות, הוא מישהו שתמיד נתפס בתור "האח הקטן" של קול. יש נקודות דמיון ברורות.

ציפיתי לקצת יותר מהעימות של ג'ריקו וריגל, אבל הסגמנט בגדול עשה את העבודה. 
אני חושב שיש המון פוטנציאל לפיוד של JAS נגד BCC. זה פרו רסלינג נגד ספורטס אנטרטיינמנט בהתגלמותו. יש את האלמנט של דניאל גרסיה, שדניאלסון רצה לגייס ולאמן לפני כמה חודשים ועכשיו הוא חבר לג'ריקו. יש את גרסיה-יוטה, שיכול להיות טעימה ראשונה ליריבות של שנים קדימה.
אבל לפני שמגיעים לדברים האלה - נורא חשוב לי שאדי קינגסטון יקבל את הסגירה שלו נגד ג'ריקו. אני רואה את קינגסטון בתור הסיפור הגדול הבא של AEW, לא חושב שהוא יכול להיבלע בסטוריליינים של אחרים כרגע.

קלעתי בול עם הניחוש שמאקי איטו היא הג'וקר בטורניר של הנשים.
אני לא עוקב אחרי TJPW, אז מבחינתי לא ראיתי אותה מאז רבולושן 2021. היא נורא השתפרה בזירה מאז. רואים גם שבייקר מעריצה שלה ונהנית לעבוד איתה. 
אני חושב שמאקי איטו היא דמות מעולה להופעות קמיאו כאלה פה ושם. אני לא חושב שהשטיק שלה הוא משהו שיתפוס פול טיים בארה''ב, אבל כשהיא צצה אחת לכמה זמן זה נחמד.
בריט בייקר היא ההימור הנוכחי שלי לזכיה בטורניר של הנשים.

הפרומו של סרינה דיב היה בעיניי מאוד TNA. 
היו שם כמה רעיונות טובים, אבל אני לא חושב שסרינה טובה מספיק מול הקהל בשביל להעביר אותם. אולי זה היה עובד טוב יותר אם זה היה מוקלט, בלי צ'אנטים של WHAT, בלי דאסטין שבאמת לא תרם כלום לסגמנט וסתם גררו אותו החוצה.
יש אמת בדברים של סרינה מן הסתם. היא מישהי שהייתה בפיתוח של WWE במשך שנים, הם ראו אותה בתור המתאבקת המנוסה והטובה יותר שנמצאת שם בשביל לעבוד עם הרוקיז שלורנייטיס מחתים מקטלוג ביקיני. עשתה הגדלת חזה, עשתה ניתוח אף - רק אז הם התחילו לשקול להעלות אותה לרוסטר הראשי, ועדיין היא הייתה צריכה לעשות קרחת לסטוריליין של SES בשביל לקבל רבע צ'אנס, כי זו הייתה רוח התקופה בחברה. זה חתיכת סיפור, אבל אז אני נזכר שהיא ההיל. 
אז אנחנו במצב שיש לי סימפטיה לסרינה - ההיל בסיפור, ולא אכפת לי מת'אנדר רוסה. לא בגלל שהיא גרועה בתפקיד שלה, אלא פשוט בגלל שהם לא עשו איתה כלום ושום דבר מאז הזכיה בתואר. אז אני בעד סרינה כאן, אבל לא באמת בגלל הסיבות הנכונות. מאכזב.

אדם קול נגד ג'ף הארדי היה, בפעם המי יודע כמה, מאין אבנט עם בעיות טיימינג. הם ילמדו מתישהו? זה לא יאמן שזה קורה כמעט כל שבוע.
אבל האמת שאני קצת שמח שזה קרה בקרב של השניים האלה. הארדי לא צריך לעבוד בקרבות ארוכים, וברגע שקול מקבל זמן הוא מתחיל לעשות את כל הבולשיט שאני לא אוהב אצלו. קצר ולעניין זה כנראה הכי טוב בשבילם.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 08:48 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר