Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 123 124 125 126 127 128 הבא »

The Four - פורסם פרק 2!

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
The Four - פורסם פרק 2!
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,251
אשכולות: 7
Likes Given: 10,861
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-16-2021, 07:22 AM
למכור את הקרב? אני מריח כאן אנגל מעניין. אני פחות מתחבר לצד התמים של המתאבקים אבל אני זורם איתך ואני יודע שהוא רק ממלא מקום ומישהו במילא היה צריך למלא את המקום הזה.
מה שכן, אני אוהב את זה שאתה מעצים את מתאבקים ה"פור", ריינס מרגיש גדול מהחיים. אני מסמן בכוכבית את עצם העובדה שהפרפורמנס סנטר שבור והקושי שימושי, זה כן משהו שגורם לך לחשוב.
ריינס בתפקיד הנבל בסרטי אימה, ביצוע מושלם, מזכיר את הסגנון העכשווי של ריינס, אי אפשר שלא לאהוב. כל התגובות מסביב לריינס גם מעולות.
שוב פעם ההבדל בין ריינס ליריב שלו הוא מדהים וזה מה שאנחנו צריכים לקבל בפרק ראשון. דוגמה מובהקת לעתיד היומן. זה הטון והרמה של חברי ה"פור". קרב מתבקש.
הרחתי איזה קאטץ' בתחילת הנאום של סינה אצל ג׳ימי. ההנהלה הגבוהה וה"פור" מנסים להפיל את השאר בפח. בין אם זה רייטינג או לשמור על טהרת ה"פור", זה כל מה שצריך בשביל למשוך צופים לתוכנית שלהם ובהתאם גם ליומן הזה. לא אתפלא אם איימו על סינה לעשות זאת, אך מקווה להפתעתו גדולות יותר.
נהנתי לקרוא, מחכה להמשך, כל הכבוד.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,401
אשכולות: 20
Likes Given: 332
02-19-2021, 05:35 PM
*מחוץ לתחנת המשטרה שבה חוקרים את דולף זיגלר*

אנחנו רואים גבר, לבוש במעיל עור, מכנס ג'ינס, גופו גדול ושרירי, על פניו משקפי שמש, זקן על פרצופו, חיוך קטן וערמומי על פניו.

הוא נשען על רכב שכור, הוא ממתין וממתין. לפתע, יוצא מתחנת המשטרה דולף זיגלר, הוא נראה עייף, מותש וחבול. הוא צועד לרכב שלו עם מבט מושפל כלפי מטה ולא קולט את הגבר. הוא מתקרב לרכב ושולף את המפתחות מכיסו, הוא מרים את מבטו לרכב וקולט את הגבר מסתכל עליו ומחייך. זיגלר נראה בהלם קל, הוא חוזר במהרה למבטו המותש.

דולף זיגלר:"מה לעזאזל אתה עושה כאן בדיוק?"

הגבר מחייך חיוך ערמומי אל דולף, הוא מסדר את משקפי השמש על פרצופו.

הגבר:"אולי כדאי שתנסה להיות טיפה יותר נחמד אליי ניקי. אני פה כדי לעזור לך."

דולף לא מתרשם מכל הסיפור, הוא רק רוצה ללכת הביתה ולהיכנס למיטה.

דולף זיגלר:"היה לי שבוע ארוך, אתה בטח יודע, אין לי כוח לחרא הזה. הם מנסים להאשים אותי בדברים שלא עשיתי, אני חייב לעשות כמה שיחות לפול וסטפני ו..."

הגבר קוטע את דולף באמצע דבריו.

הגבר:"כן כן כן. תעשה את השיחות הקטנות שלך. אני מוכן להתערב שהם אפילו לא ירימו את הטלפון בשבילך. למען האמת ניקי, אני בדקתי עם כמה מקורות שלי, אתה כרגע נמצא ברשימת ה'אין כניסה לPC'. לא מאמין לי? תן לשם קפיצה ותראה מה יקרה לך."

דולף זיגלר:"פשוט תעוף מהפרצוף שלי ג.."

הגבר שוב קוטע את דולף באמצע דבריו.

הגבר:"כן כן אני הלכתי, *הגבר מוריד את משקפי השמש מפרצופו, הוא בוהה לזיגלר בעיניים* כשתצטרך אותי, אתה כבר יודע איפה אתה יכול להשיג אותי *הגבר שם את משקפי השמש בחזרה על פרצופו* נתראה ניקי."

הגבר הולך משם עם חיוך קטן, זיגלר מסתכל עליו הולך, הגבר נכנס למכונית ונוסע משם. זיגלר המותש מחייך חיוך קטן, זיגלר נכנס למכונית שלו. הוא מתניע את הרכב כשלפתע, בום!!! הרכב מתפוצץ ועולה בלהבות. עשרות שוטרים יוצאים מהתחנה ורצים לעבר זירת האסון.

* המשרד של סטפני מקמהן במטה הFour *

רואים משרד גדול ומפואר, הכל בטוב טעם ואיכות גבוהה ביותר, רואים סטפני מקמהן יושבת במשרדה ועוברת על ניירת, לפתע, דפיקה בדלתה נשמעת.

סטפני מקמהן:"אני חושבת שאנחנו עברנו את שלב ה'לדפוק בדלת' אתה לא מסכים?"

הדלת נפתחת ופול לבק מופיע שם, הוא לבוש בחליפה, הוא נכנס למשרד ומתיישב מול סטפני.

סטפני מקמהן:"אני יכולה להציע לך משהו? מים? וויסקי?"

פול לבק שותק, הוא לא מגיב במיוחד, סטפני מחייכת וקמה ופוסעת לעבר הוויסקה הנמצא בפינת החדר על עגלה. היא מוזגת שתי כוסות וחוזרת לשולחנה, היא מתיישבת כששתי הכוסות לצידה.

סטפני מקמהן:"אז מה אתה עושה כאן בעצם פול? התקשרת ואמרת שאנחנו חייבים לדבר."

פול עדיין שותק וחיוור. הוא לוקח נשימה עמוקה.

פול לבק:"לא היית חייבת לעשות את זה סטף... זה יותר מדיי.."

סטפני מקמהן נראית מודאגת בצורה מוגזמת.

סטפני מקמהן:"אני בטוחה שאני לא יודעת על מה אתה מדבר פול."

פול לבק:"טרבור.. דולף.. את יצאת משליטה סטף. כל הסיפור הזה יצא משליטה."

סטפני מקמהן:"אני לא יכולה להסכים יותר פול. מה שקרה לדולף זיגלר היה טרגדיה נוראית. ברגעים אלו ממש יוצאת הודעה לעיתונות בנושא זה בדיוק. ולגבי טרבור, משלחות חיפושים שעולות לנו המון כסף מחפשות אותו ברגעים אלו שאנחנו מדברים. אבל למה אתה פונה עם זה אליי פול?"

פול לבק דופק על השולחן בעצבים.

פול לבק:"את יודעת בדיוק למה אני פונה אלייך עם זה סטפני! לעזאזל את השתגעת לגמ..."

לפתע נכנס בדלת אלוף ארצות הברית, רומן ריינס, מבט קר ומנוכר על פרצופו.

רומן ריינס:"יש כאן בעיות בוס?"

סטפני מקמהן מחייכת.

סטפני מקמהן:"אני לא יודעת, יש לנו כאן בעיות פול?"

פול לבק מסתכל על רומן, הוא רותח, הוא מוריד את הז'קט שלו ואת העניבה, הוא מפשיל את שרווליו, סטפני מחייכת חיוך נבזי, פול קם על רגליו ונעמד פנים מול פנים עם רומן ריינס, רומן לא נרתע בכלל, אפילו ניתן לראות חיוך קטן על פרצופו, הוא מהנהן בראשו מוכן ומזומן, המתח מורגש בכל החדר עד שלפתע נכנס בדלת אלוף העולם, ג'ון סינה, החיוך מפרצופו של רומן נעלם במהרה, סטפני גם לא נראית מרוצה במיוחד, פול מסתכל על סינה, סינה מגיע במהירות להיות בין רומן לפול, פול הולך ומרים את המעיל והעניבה שלו. הוא יוצא מהחדר עצבני ביותר. סינה בפייסאוף קטן משל עצמו עם רומן, רומן בוהה בסינה, סינה מרים עליו גבה, רומן נראה כועס מעט, הוא מסתובב ויוצא מהחדר.

סטפני מקמהן:"מה אתה עושה כאן ג'ון? מה זה המנהג החדש שלך, להיכנס כשאתה לא מוזמן?"

סינה מחייך חיוך קטן.

ג'ון סינה:"אני המנהיג של הFour לא? חשבתי שכל הפואנטה זה שאני תמיד מוזמן."

סטפני מקמהן:"תאמין או לא ג'ון, יש רגעים שאתה פחות מוזמן מאחרים, כמו לדוגמה, שאני מנהלת שיחה עם הסון-טו-בי בעלי לשעבר."

ג'ון סינה:"פה אנחנו לא מסכימים סטף. אני חושב שזה בדיוק הזמן שאני מוזמן. אבל אני סוטה מהנושא, אני באתי לכאן עם חדשות טובות, אני לא יודע אם שמעת, אבל אומרים שמה שקרה לזיגלר הייתה תקלה באחד השסתומים ברכב. אני כבר חשבתי שזה אולי מעריץ משוגע שכעס על דולף בגלל מה שקרה לריקושט."

סטפני מקמהן:"בשביל זה באת לכאן ג'ון? לספר לי את מה שאני כבר יודעת?"

ג'ון סינה נראה כועס, הוא לוקח כוס אחת מהכוסות של סטפני ושותה את כולה בבת אחת.

ג'ון סינה:"תמיד היה לך טעם משובח סטף. ועם הטעם הזה את בחרת אותי. בחרת אותי להנהיג את הFour. *סינה לוקח את הכוס השנייה של סטפני, היא נראית לא מרוצה, הוא שותה את כולה גם בבת אחת* אז אולי תסבירי לי, למה לעזאזל אני מרגיש כאילו אני איזה פיון מסריח שלא מקבל שום טיפת קרדיט?!"

סינה זורק את הכוס על הקיר והיא מתנפצת.

ג'ון סינה:"*צועק* אין לך מה להיכנס רומן, הכל בסדר פה."

רומן עומד על סף הדלת, הוא מסתכל והוא נראה לא מרוצה, הוא הולך משם, הוא סוגר את הדלת אחריו.

סטפני מקמהן:"על מה אתה מדבר ג'ון? לא מקבל קרדיט? כל הסרטים שהחתמתי אותך עליהם לא מספיקים לך? העובדה שאתה מטפס כרגע להיות האיש הפופולרי ביותר בעולם זה לא מספיק טוב לך? מה עוד אתה רוצה ג'ון?"

ג'ון סינה:"כבוד. כבוד זה מה שאני רוצה סטפני. כי כשאת שולחת את רומן להעלים את ריקושט מהקרב, מי את חושבת שדואג לכך שפול יבחר ספציפית את דולף זיגלר, שנתפס במצלמות?! מי את חושבת שדואג שהראיות יגיעו למשטרה ומי לעזאזל את פאקינג חושבת שדואג שדולף זיגלר לא יוכל להגן על עצמו בבית משפט יותר לעולם?!"

סטפני מקמהן:"ג'ון.. אני לא ביקשתי שתעשה את כל זה, אני הסתדרתי לבד."

ג'ון סינה:"ברור סטף, ברור שהסתדרת לבד, את שולחת בולדוזר לעשות עבודה של מנתח, את חושבת שאת יודעת את גודל הבלאגן שרומן השאיר מאחוריו אבל האמת היא שאם לא הייתי עושה את מה שעשיתי, את היית כרגע בצרות גדולות מאוד, ולכן כשאני אומר שאני רוצה כבוד, מה שאני באמת רוצה זה - תודה. 'תודה ג'ון שהצלת את התחת שלי', זה היה יכול להיות נחמד לשמוע."

פניה של סטפני משתנות, היא נראית מפויסת.

סטפני מקמהן:"אתה צודק. תודה ג'ון *סינה מחייך* אתה הצלת לי את התחת כמו שאמרת. אבל אני חייבת לבקש ממך ג'ון. תדבר איתי. תדבר איתי לפני שאתה הולך ועושה מה שבראש שלך כי אתה ואני? אנחנו צוות. מההתחלה היינו צוות. אנחנו בחרנו את חברי הFour. אתה ואני - עד הסוף."

סינה נראה לא מאה אחוז בנוח.

ג'ון סינה:"צוות? דווקא נראה שאת ורומן נהיים צוות מיום ליום..."

סטפני מחייכת חיוך מבויש, עכשיו נפל לה האסימון.

סטפני מקמהן:"זה כל הסיפור הזה? אני ורומן? ג'ון. רומן הוא לא הנאמבר וואן גאי שלי. הוא לא המנהיג של הFour שלי. זה אתה. הוא רק עוד חייל. עוד כלי. הוא לא השותף שלי. הסלע שלי. הוא לא הגיבור שלי. הוא לא המושיע שלי."

סינה מחייך, הוא מרוצה ממה שהוא שומע.

ג'ון סינה:"יופי. אני מצטער. אני פשוט לא יכולתי לסבול את המחשבה שרומן מנסה לחתור תחתיי. ולקחת אותך ביחד איתו.. זה פשוט הרג אותי."

סטפני מקמהן:"אין לך מה לדאוג ג'ון, אתה ואני? זה לנצח."

* המשרד של פול לבק *

פול לבק יושב כועס בשולחנו, הוא ממתין, נכנסים למשרדו ארבעה מתאבקים, אדם קול, קייל אוריילי, טומאסו צ'אמפה וג'וני גרגאנו.

פול לבק:"DIY. אנדיספיוטד ארה. אני צריך להחליט על זוג אחד מכם שיתמודד מול הניו דיי. אני יודע שכל אחד מהזוגות שמולי מסוגל להביס אותם. ואני גם בונה על זה. אני אתן לכם את ההחלטה שלי ביום של הפייט נייט. תתכוננו כאילו אתם יודעים שזה אתם בוודאות שמעתם אותי?"

אדם קול וקייל אוריילי מסמנים 'כן' עם הראש ויוצאים משם, ג'וני גרגאנו וצ'אמפה דיי ממסמסים את מה שהוא אומר ויוצאים גם הם.

כדקה לאחר מכן, פול לבק מקבל הודעת SMS ממספר שהוא לא מזהה, בהודעה כתוב:
"אתה בטוח שאתה יכול לסמוך על ארבעת האידיוטים האלה?"
הוא מגיב להודעה:
"מי לעזאזל אתה??"
המספר מגיב לו:
"אני האיש האחרון שראה את דולף זיגלר בחיים."
פול עונה לו:
"ומה לעזאזל אתה רוצה ממני?"
תגובה:
"כרגע? שום דבר. אני רק רוצה לראות איפה הנאמנות שלך נמצאת. אוריילי בסדר גמור. על קול אני לא סומך שיעזור לעיוור לחצות את הכביש. מניח שהם עדיפים על האופציה הנוספת."

פול יושב שם מבולבל, הוא עדיין כועס.

* מטה הFour - אולם הישיבות *

בשולחן הגדול יושבים אלופי הזוגות, הניו דיי, ואלוף ארצות הברית, רומן ריינס, הם ממתינים, לחדר נכנס אלוף העולם, ג'ון סינה, הוא מתיישב בראש השולחן.

ג'ון סינה:"פייט נייט מתרחש מחר בערב. רומן הגן על החגורה שלו בשבוע שעבר ולכן זה רק הוגן שמחר בערב, אתם, *סינה מסתכל על הניו דיי* חבריי היקרים, תגנו על החגורות שלכם מול שניים מהטובים ביותר. עכשיו, פול עדיין לא החליט מי ילחמו בכם אבל לעזאזל חברים, אני מצפה מכם לשמור על השם הטוב של הFour, האם אני ברור?"

ביג אי:"ברור כשמש קפטן!"

קופי קינגסטון:"אין טאג טים בעולם שיכול לנצח את ה-ניו דיי!"

סינה מחייך וצוחק איתם, הוא נראה מרוצה. הניו קמים, הם לוחצים לג'ון את היד והולכים מהחדר, סינה נשאר לבד עם רומן ריינס.

ג'ון סינה:"רומן רומן רומן... *ריינס לא מסתכל ישירות על סינה, מבטו עדיין קריר, סינה מחייך חיוך רחב* נשארנו רק שנינו אה ביג גאי? אולי הגיע הזמן שנלמד להכיר אחד את השני טוב יותר, אתה לא מסכים?"

סינה קם לעבר רומן, רומן לא זז ולא מגיב במיוחד, סינה מתיישב על השולחן ממש לצידו של רומן.

ג'ון סינה:"אני יודע רומן, שיום אחד אתה תנהיג את הFour. אני בטוח בזה. יש לך את כל הכלים. אבל כל עוד אני כאן? אתה תישאר במקום השני או שאתה תתפוגג מכאן מהר יותר משני האידיוטים האחרים האלה, זה ברור לך?"

רומן מפנה את מבטו לסינה באיטיות.

רומן ריינס:"כשמש."

סינה מחייך, הוא טופח לרומן על השכם והולך משם.

* פייט נייט *

מייקל קול:"ברוכים הבאים לעוד מהדורה מדהימה של פייט נייט! הקהל באקסטזה, אנחנו מוכנים לגלות מי הם היריבים של הניו דיי שלנו!"
ביירון סקסטון:"אני לא יודע מה איתך מייקל, אני מת לקצת פנקייקים!!"

* Chrome Hearts *

אל הזירה יוצאים ג'וני גרגאנו וטומאסו צ'אמפה, הקהל שורק להם בבוז, הוא נכנסים לזירה וממתינים ליריביהם.

* It's a new day yes it is *

אל הרמפה יוצאים הניו דיי בכניסה בומבסטית, עובדי הפקה עם רובי פנקייקים משגרים אותם לכל עבר, כולל על ביירון סקסטון. הניו דיי רוקדים עם המעריצים ומחבקים אותם. המעריצים מחזיקים שלטים של הניו דיי, רומן ריינס, סינה והFour בכללי. הניו דיי נכנסים לזירה.

*דינג דינג דינג*

בזירה פותחים קופי וגרגאנו. הם מתחילים לגשש אחד סביב השני. כל אחד מהם מפגין את האתלטיות שלו כשהם מחליפים קאונטר אחרי קאונטר, קיפ אפ אחרי קיפ אפ, הם עומדים אחד עם השני באותו הקצב בדיוק עד שג'וני גרגאנו דוחף את האצבע שלו לעיניים של קינגסטון. הקהל צורח בבוז ענק. גרגאנו עם דרופקיק שמפיל את קינגסטון. הוא גורר את קינגסטון לפינה ונותן טאג לצ'אמפה. הם מרימים את קינגסטון ביחד ומנחיתים אותו בדאבל סופלקס. צ'אמפה מרים את קינגסטון לרגליו ואז על כתפיו של צ'אמפה, הוא רץ ומנחית אותו בדת' ואלי דרייבר. הוא נועל פוג'יווארה ארמבאר על קינגסטון שצורח מכאבים. הוא מנסה לזחול לעבר החבלים, הוא זוחל לעבר ביג אי בפינה, ביג אי מושיט את ידו אבל גרגאנו נכנס לזירה ומסתער לעבר ביג אי, עם פוגע בו עם פורארם ומפיל אותו לרצפה. הקהל צורח עליו. גרגאנו גורר את צ'אמפה וקינגסטון בחזרה למרכז הזירה וחוזר לפינה שלו. קינגסטון מנסה להשתחל החוצה, הוא מתגלגל להצמדה על צ'אמפה שמסתיימת כבר ב1. שניהם קמים על הרגליים, צ'אמפה מסתער אל קינגסטון עם קלוזליין, קינגסטון מצליח לחמוק מתחת, הוא מסתובב במקום ופוגע עם טראבל אין פרדייס! הקהל מריע, קינגסטון גורר את עצמו להצמדה. 1..2.. וגרגאנו מושך את השופט החוצה מהזירה! הקהל מתחרפן עם בוז ענק. גרגאנו מושך את צ'אמפה לכיוון הפינה ועולה חזרה לפינה שלו, הוא נותן טאג לצ'אמפה המעולף, הוא נכנס לזירה אבל בדיוק קופי הצליח לתת טאג לביג אי! ביג אי נכנס ופשוט מוריד את גרגאנו עם קלוזליין עצבני. הוא מרים את גרגאנו, הוא מרים אותו במיליטרי פרס וזורק אותו. גרגאנו מתרסק והקהל מריע. ביג אי תופס את גרגאנו שקם לאט לאט וזורק אותו בבלי טו בלי. ביג אי נותן טאג לקופי, הוא מרים את גרגאנו על הכתף שלו, קופי מטפס על החבל העליון וקופץ על גרגאנו שנמצא על הכתף של ביג אי. הם מנחיתים את גרגאנו עם המידנייט האור! הקהל משתולל. קופי מצמיד את גרגאנו 1..2....3..

*דינג דינג דינג*

הניו דיי חוגגים ורוקדים בזירה, הם מעיפים פנקייקים לקהל שנהנה מכל רגע.

מייקל קול:"וזאת תוכנית הפייט נייט השבועית שלנו! נתראה בשבוע הבא עם תוכנית הGHS לקראת הPPV הקרוב שלנו. מבטיחים לכם קרב אליפות מהסרטים, וגם - מי יאתגר את אלוף העולם שלנו, ג'ון סינה?! כל זה ועוד, בתוכנית הבאה!"

* במשרד של פול לבק *

פול צופה בטלוויזיה שלו בפייט נייט בלייב. הוא מחייך. לפתע, הוא מקבל הודעת SMS.
"בהתחלה פקפקתי בבחירה שלך. עכשיו אני מתחיל לחשוב שיש לך תוכנית... אני עוד לא שם את האמון שלי בך, אבל אני סקרן לראות לאן אתה הולך עם זה. בהצלחה."

פול מרים את מבטו בחזרה אל הטלוויזיה, הוא מסתכל טוב טוב.

* באזור לא מזוהה *

הגבר במעיל העור מסיים לשלוח את הודעת הSMS שלו. הוא מחייך. הוא שם את הטלפון בכיס והולך לכיוון בית. ניתן לראות שעל תיבת הדואר של הבית כתוב The O'Reilly's.

[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
02-20-2021, 12:21 AM
תעשה 2K20 עם הקרבות האלו ופרשנות חחחח
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,251
אשכולות: 7
Likes Given: 10,861
02-20-2021, 02:46 AM
אני אוהב את ההבדלים בין חברי ה"פור".
זה דגש חזק מאוד ומיתוג מעולה של האליפות המשנית. היא לא משנית יותר, היא מצביעה על היורש של האליפות הראשית. זה מעולה.
אני פחות חובב דרמה ואני פוחד שזה יגיע למצב הזה. כי הרי יש לך את כל המרכיבים לדרמה מושלמת (זיגלר, סינה, סטפני והאנטר).
הכיוון עם אוריילי מסקרן.
מוזר לי שDIY קיבלו היטים מהקהל, הייתי מצפה לפופים חלשים למול פופים מטורפים של הניו דיי. אני מקווה שיש סיבה לכך מעבר לזה שה"פור" הכי אהובים בניגוד לשאר שהם ממש שנואים. משהו בסגנון קהל של שתולים או שטיפת מוחות.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,805
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
02-20-2021, 10:43 AM
אני מבסוט. 
סינה הוא דמות נהדרת, לא טיפש בכלל, מבין את האיום הגדול - אבל כנראה לא את גודל האיום ואת טווח הזמנים שלו.
זה הסיפור הקלאסי על היורש שרוצה להחליף כבר את המלך, לפני שהמלך מוכן לרדת בעצמו מהכס. 

אני אישית פחות מחבב את DIY, אבל ניו-דיי ואקט הזוגות הוא משני כרגע לאליפות הUS והעולם. יהיה מעניין לראות מי בדיוק יהיה האחד שיאיים באמת על ריינס ועל סטפני. זה לא סינה, כנראה גם לא דמות שהצגת עדיין, זו לדעתי השאלה הגדולה ביותר. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 01:59 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר