09-17-2026, 10:54 PM
|
|
|
09-17-2026, 11:00 PM
09-18-2026, 09:13 AM
(09-17-2026, 05:22 PM)Sexy devil כתב: האתר בחודש האחרון על הפנים אני כבר לא יודע מה גרוע יותר שהמחבל אלוף או הקריסה באתר רוצה לקחת על עצמך את תפקיד המתכנת? ![]()
09-18-2026, 10:50 AM
09-18-2026, 11:54 AM
חדשות -
WrestleVotes : - בשיחה עם מקור המקורב לצוות הקריאייטיב, נודע לנו כי צוות הקריאייטיב פועל כרגע מתוך ההנחה שרוק לא יהיה זמין להשתתפות משמעותית בעלילה כלשהי במהלך עונת ההכנות והבנייה לקראת רסלמניה 43. מקור ציין שכפי שההיסטוריה הוכיחה, דברים כאלה יכולים להשתנות ברגע. אבל נכון לעכשיו, החברה ממשיכה קדימה מתוך ציפייה שדווין לא יהיה מעורב בעלילה מרכזית לקראת רסלמניה בשלב זה. - לאחר הופעת הבכורה שלה בראו ביום שני, נודע לנו כי השילוב של קלאני ג'ורדן בקרב ההעפלה ל-MITB נועד להציג אותה בפני קהל הטלוויזיה המרכזי של WWE וזאת על רקע תוכניות להעביר את קלאני לרוסטר הראשי לאחר סיום תקופת הכהונה שלה כאלופת הנשים של NXT. קלאני, שנמצאת ברוסטר של NXT מאז 2022, זוכה לתמיכה מצד כמה אנשים מאחורי הקלעים, ולפי מקור מאחורי הקלעים היא הציגה שיפור משמעותי לאורך הזמן. התחושה בתוך החברה היא שהמעבר שלה לרוסטר הראשי הוא כעת שאלה של מתי ולא של האם, כאשר סוף השנה מסומן כרגע כיעד למעבר קבוע שלה. - לאחר הקרב המצוין ביניהם בראו, מקור מסר כי מספר אנשים בתוך החברה מאמינים שפנטה ראוי להזדמנות להישאר בצמרת הקארד, מתוך התחושה שהוא כבר ביסס את עצמו כמתאבק לגיטימי לקרבות מרכזיים. בשלב הזה, מקור מסר גם כי קרב חוזר בין ריינס ופנטה אינו מתוכנן כרגע. עם זאת, לאור התגובות שקיבלו השניים הן בפומבי והן מאחורי הקלעים, לפי מקור, זהו קרב שהחברה כבר מרגישה שהיא יכולה לחזור אליו בכל שלב, ומקור מעריך שזהו קרב שיכול לעמוד במרכזו של אירוע בעתיד. - בעקבות ההצלחה של סוף השבוע האחרון במקסיקו סיטי, מקור מסר לנו כי ב-WWE בהחלט ישקלו שוב לקיים את ראו וסמאקדאון משני צדי טריפלמניה בשנה הבאה, במטרה להפוך את האירוע לסוף שבוע יעד של ממש במקסיקו סיטי. אותו מקור אומר שהוא יופתע אם שלושת המופעים לא יתקיימו שוב יחד, בהתחשב בהצלחה של סוף השבוע הנוכחי. ממכירת הכרטיסים והמרצ'נדייז ועד להתלהבות הכללית שהגיעה הן מהעיר והן מהמתאבקים שלקחו חלק במופעים. כמו כן, ראוי לציין שטריפלמניה של שנה הבאה תהיה המהדורה ה-35 של האירוע, ונמסר לנו שב-WWE בהחלט יחפשו לנצל את ציון הדרך הזה. - לאחר ההכרזה כי רסלפלוזה תגיע לפרת' אוסטרליה בדצמבר, שוחחנו עם מקור שמסר לנו כי WWE מחויבת לשותפות בת שלוש שנים עם העיר כאשר בכל אחת משלוש השנים הקרובות מתוכנן סוף שבוע של אירוע פרימיום לייב בפרת'. אותו מקור מסר לנו שאחד מסופי השבוע האלה עשוי להיות שמור, לדבריו, לאירוע גדול, כאשר סורבייבר סיריס או אפילו הרויאל ראמבל בולטים כאפשרויות פוטנציאליות. נמסר לנו ש-2028 עשויה להיות יעד אפשרי עבור WWE להביא לפרת' את אחד מארבעת האירועים הגדולים המסורתיים שלה כך שקיימת אפשרות ממשית שהעיר תקבל במהלך השותפות הזו משהו גדול משמעותית מאירוע רגיל. ![]()
09-18-2026, 12:46 PM
(09-18-2026, 11:54 AM)lidoradir כתב: חדשות - איזה רוק? רוק שלנו????? לא נכוןןןןןןןןן איזה מפתיע אני ממש מופתע זה לא שאני האמנתי שהוא יגיע אבל סיניישן יתאכזב. צפוי. קלאני מתאבקת ממש מוכשרת אבל אני מקווה שהשם הבא מהנשים שם תהיה קנדל גריי, היא חייבת להיות בין הכוכבות של התוכנית בראשי היא מתאבקת מטורפת. לא מבין את ההתחייבויות של הwwe למקומות, לפחות זה בשעה נוחה והקהל טוב. ![]()
09-18-2026, 05:35 PM
חזרתי כדי להגיד 2 דברים: טפי על סמי זיין עוד פעם זוכה באליפות
דבר שני: למה היאבקות באוגנדה מבדרת אותי יותר מכל דבר אחר לאחרונה https://youtu.be/ale67hITWq0
09-18-2026, 05:39 PM
(09-18-2026, 05:35 PM)karusi כתב: חזרתי כדי להגיד 2 דברים: טפי על סמי זיין עוד פעם זוכה באליפות ראית תפופ אפ פאוור בומב? על הרצפה
09-18-2026, 06:06 PM
דה רוק לא יהיה זמין לרסלמניה 43?
די אני בהלם של החיים אוי ואבוי איזה באסה איזה דכאון מה נעשה עכשיו נשבר לי הלב נעעעעעעעעעעעעעעעע באמת חשבתם שהוא יופיע חתיכת אפס מאופס בנה את ההיל טרן של הפייס הכי גדול בעסק היה אחראי על כל מה שבוצע והשאיר את הקהל בבית ובקהל את סינה לבד אם הוא היה לצד סינה כהיל אז הטרן לא היה נכשל טוב כנראה שזה מסכם ברסלמניה רומן נגד אובה על האליפות המנצח בראמבל יאתגר את האליפות בסמקדאון הבעיה מה עושים באלמנשן צאמבר
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: main-large.gif]](https://i.ibb.co/3y6GvDGh/main-large.gif)
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)