09-17-2022, 02:53 PM
מה שה-WWE עושים עם ביילי מאוד חכם. במקום לתת לה ישר לרוץ לאליפות הראשית ולגרום לאיו ודקוטה להרגיש כמו השוליות, עכשיו הן מרגישות שוות ערך אליה למרות שמבחינת הצופה הממוצע הן שתי מתאבקות שעלו עכשיו לליגה של הגדולים.
|
|
|
09-17-2022, 02:53 PM
מה שה-WWE עושים עם ביילי מאוד חכם. במקום לתת לה ישר לרוץ לאליפות הראשית ולגרום לאיו ודקוטה להרגיש כמו השוליות, עכשיו הן מרגישות שוות ערך אליה למרות שמבחינת הצופה הממוצע הן שתי מתאבקות שעלו עכשיו לליגה של הגדולים.
09-17-2022, 03:32 PM
טריפל H כבר החזיר את ברון סטרומן וקאריון קרוס. ווסלי בלייק כבר ביקר בPC כמאמן אורח.
כל מה שנשאר לו זה להחזיר את EC3 וגם איזה אוסטין אריס או פליפ גורדון, ואז אפשר לעשות בSVS קרב של WWE נגד CYN.
09-17-2022, 04:59 PM
(09-17-2022, 03:32 PM)KillSwitch כתב: טריפל H כבר החזיר את ברון סטרומן וקאריון קרוס. ווסלי בלייק כבר ביקר בPC כמאמן אורח. אני חושב שפליפ גורדון בWWE זו נקודה בה המוח שלי מוציא שגיאה ולא חוזר לעצמו אי פעם.
09-17-2022, 05:37 PM
(09-17-2022, 04:59 PM)SwitchBlade כתב: אני חושב שפליפ גורדון בWWE זו נקודה בה המוח שלי מוציא שגיאה ולא חוזר לעצמו אי פעם.הוא וסטיילס יוכלו לרוץ כטאג עם הגימיק של כדור הארץ השטוח.
09-18-2022, 12:11 PM
(09-04-2022, 12:35 AM)master of doom כתב: ה-WWE פספסו את הרכבת מבחינת מה שקשור בריין של ריינס. הריין עמד במקום במשך שנה שלמה במהלך הפיוד הבלתי נגמר עם לסנר, ועכשיו אני חושב שהוא רק ילך אחורה מבחינת הערך עד לרמת מיאוס (השלב האחרון בריין של לסנר, כשהיה עדיף שג'וק יהיה אלוף ולא לסנר). אני מקווה שאני טועה פה, אבל לא מאמין שה-WWE ימצאו דרך לרגש אותי בסיום הריין הזה מעבר לעובדה שהאליפויות סוף סוף יקבלו דם חדש. אני בכוונה מצטט את ההודעה הזאת, זאת הסיבה שלדעתי לוגאן פול נגד ריינס מבחינת הצופה הממוצע היא לא בחירה גרועה. אנחנו יודעים שריינס לא עומד להפסיד את האליפות עד אחרי הקרב המסתמן מול רוק, אז חבל לבזבז למתאבקים אחרים את הזמן נגדו. הריין הגיע לשלב העייפות ואני לא חושב שהוא יכול לתת בוסט למתאבקים שצריכים את זה. לוגאן פול נגד ריינס זאת יריקה בפנים של שאר המתאבקים שעובדים קשה כל השנה ולא מקבלים כזה ספוט, אבל לוגאן לא עומד לנצח וזה ברור לכולם, הוא הוכיח שהוא מתאבק טוב ברסלמניה והאירוע בסעודיה הוא בכל מקרה עוד האוס שואו עם זיקוקים. ובמקרה הכי גרוע, אם יהיו הימורים כולם ירוויחו 2 נקודות באנקר.
09-18-2022, 12:24 PM
הריין של ריינס מצוין לדעתי, הוא טאלנט מעולה והוא מצא בדיוק את הסטייל הספציפי שממש מתאים לו, גם ברמת הפרומו וגם בזירה.
הוא מרגיש חזק, אבל הוא עדיין היל שנעזר בטקיטיקות לא ישרות, הוא ביג דיל, אין מה להגיד. הדבר שאני לא נהנה מהריין הזה, ומשהו שנשאר עוד מהתקופה לפני ההיל טרן, זה שנראה שהכל בנוי סביב לגרום לריינס להפוך להיות אגדה, רטרואקטיבית, במקום לתת רגעים שמתאימים ואז במידה והוא יאסוף כאלה הוא יזכר כאגדה, הם בונים הכל סביב לתת לו רגעים כאלה, כדי שיזכרו אותו כאגדה, וזה מרגיש מזויף ואפשר לראות את הברגים במכונה. אבל סך הכל? מדובר על טאלנט ממש מוכשר בראן נהדר שאנחנו נזכור לעוד הרבה זמן, הבלאדליין זה פאקשן עם רעיון ממש מגניב (גם יש להם מזל שיש להם את סאמי זיין שיהיה דבק וישאיר אותם מעניינים) והם מרגישים כמו הדמויות הכי חשובות, ואתה רוצה דמות ראשית בסיפור שלך, זה חשוב. גם אחרי שכל אחד מהם יפסיד, הם עדיין יהיו שם והם יהיו חשובים, וזה ממש טוב. אז עם הרגשות האישיים שלי בצד, אני בעד ריינס, הוא גם נראה אחלה בחור מחוץ לדמות.
09-18-2022, 12:34 PM
(09-18-2022, 12:11 PM)master of doom כתב: לוגאן פול נגד ריינס זאת יריקה בפנים של שאר המתאבקים שעובדים קשה כל השנה ולא מקבלים כזה ספוט. גולדברג בקרב על אליפות PPV אחד לפני רסלמניה - זו יריקה בפרצוף של כל המתאבקים שעובדים קשה כל השנה, במיוחד כשהוא זוכה, במיוחד שזה פעמיים. לוגאן פול מקבל ספוט בהאוס שואו שחצי מהמתאבקים לא רוצים לטוס אליו בכלל (מטעמים פוליטיים ומצפוניים), זו לא יריקה, זו סתימת חור.
09-18-2022, 12:46 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-18-2022, 12:47 PM על ידי dgeneration X.)
מה זה משנה כבר מול מי ריינס נלחם ועוד בסעודיה הוא במילא לא הולך להפסיד את האליפות עד רסלמניה
![]()
09-18-2022, 01:15 PM
(09-18-2022, 12:34 PM)ser duncan the tall כתב: גולדברג בקרב על אליפות PPV אחד לפני רסלמניה - זו יריקה בפרצוף של כל המתאבקים שעובדים קשה כל השנה, במיוחד כשהוא זוכה, במיוחד שזה פעמיים. זה לא משנה לדעתי. לוגאן פול וסלבריטים באופן כללי מגיעים על תקן בידור לארגוני היאבקות, הם לא צריכים לקבל ספוט שמיועד לקרבות הרציניים. אפשר היה לאטום את החור הזה עם מתאבק כמו שיימוס או להקפיץ איזה מידקארדר, אבל העדיפו ללכת עם פול שכמו שאמרתי, הוא אופציה טובה. העניין בריין ירד מאוד אחרי הסיום המעפן עם לסנר, וברור לנו שריינס לא יפיל עד הקרב עם רוק אז אנחנו בסיטואציית באלור מהשנה שעברה, לכן למרות שזה לא לגיטימי לוגאן פול הוא אופציה טובה. הסחבת עם הריין הזה היא בעיה יותר גדולה מאשר חוסר הלגיטימציה שלו לקרב על שתי האליפויות הכי חשובות בארגון. לגולדברג עוד עשית הנחה. בקרב נגד הפינד התכנית הייתה שהוא מפסיד והפינד ילך נגד ריינס במניה, אבל גולדברג טען שהמעריצים שלו לא יוכלו לראות את הדמות שלו מפסידה לדמות כמו של הפינד והפך את התוצאה.
09-18-2022, 01:21 PM
(09-18-2022, 01:15 PM)master of doom כתב: זה לא משנה לדעתי. לוגאן פול וסלבריטים באופן כללי מגיעים על תקן בידור לארגוני היאבקות, הם לא צריכים לקבל ספוט שמיועד לקרבות הרציניים. אפשר היה לאטום את החור הזה עם מתאבק כמו שיימוס או להקפיץ איזה מידקארדר, אבל העדיפו ללכת עם פול שכמו שאמרתי, הוא אופציה טובה. "לא צריכים לקבל ספוט שמיועד לקרבות הרציניים" - אבל הוא לא קיבל ספוט כזה. קראון ג'ול זה האוס שואו, לא מעבר. העובדה שהוא נערך בסעודיה ומצולם לא משנה את העובדה שמדובר בהאוס שואו. סטרומן זכה שם לפני שנים בחגורת "הרויאל ראמבל", מישהו זוכר? זה קיבל התייחסות בסטוריליין מעבר לאותו ערב? הם ליטרלי משתמשים בתירוץ "מה שקורה בסעודיה נשאר בסעודיה". אז לוגאן פול זה בחירה מצוינת לזה. גם יודעים שהוא לא ינצח את ריינס, גם השם שלו יקפיץ אולי קצת את המכירות לצפייה באירוע בפיקוק הזה שלהם, גם מתאבקים רציניים יוכלו לקבל ספוט בסטוריליין אמיתי.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|