Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 184 185 186 187 188 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,851
08-24-2022, 01:38 PM
(08-24-2022, 12:38 AM)SwitchBlade כתב:  לבלאק אין תקומה ברסלינג בלי הקטע האפל שלו, והוא יודע את זה.
אני חושב שהוא מושקע יותר מידי בכל הקטע הזה. הקעקועים, הנראות, כל הפרסונה שלו לא משאירה המון מקום לברירה. בAEW הם לא באמת יעמדו על הרגליים האחוריות ויכריחו אותו לשנות גימיק (שזה מה שטוב לו), הוא יהיה ילד והוא ירצה להיות אפל ומגניב ואדג'י בכל מחיר, והוא ימשיך לדבר לחדר חשוך עד שהוא יפרוש. 

בשנים האחרונות כל הז'אנר הזה נפל על הפרצוף. הקהל לא קונה את זה בקלות, ורק גאון אמיתי עם חופש יצירתי כמו בריי וויאט יכול להצליח בקו הזה. מבחינתי היום האחרון בו הקטע האפל עבד ב100% על במת רסלינג גדולה - זה סאמרסלאם 2019. 
אז אולי שישאר אפל ויוריד את החדר שלו.שיוריד הילוך גם. אולי יהיה אדג'י ורוק אנד רול יותר מאשר אופל.
הוא לא יכול להיות בחדר אפל כששעתיים לפני כן הוא בחדר לבן עם צעצועים מסחק בסוני בשידור חי ומדבר עם האנשים.
וכן לצערי התחזית שלך נכונה שהוא יהיה ככה עד הפרישה. או עד שטוני יפסיק להיות מארק ויתן לו אולטימטום

(08-24-2022, 09:46 AM)NovemberMan כתב:  אני חושב בכנות שאם בלאק ירגע קצת עם החדרים החשוכים הוא לגמרי יוכל לגרום לגימיק לעבוד.
צחוקים על התקופה ההיא של NXT ומה שתגידו אבל שם הוא עשה את זה בצורה טובה מאוד והיה כל כך אובר מסיבה מסוימת.
גם אם הוא ישחרר את הגימיק יחסית לגמרי ויהיה טומי אנד הוא עדיין ימצה הרבה יותר מהפוטנציאל שלו.
בNXT גם יושיהיקו מDDT תהיה לג'יט והכי אובר (יושיהיקו =בובה)

(08-24-2022, 12:04 PM)Jon_M0xley כתב:  ריה ריפלי הרוויחה מהסטייבל הזה הכי הרבה, אם היא עומדת עכשיו מול ראוזי בזירה היא לג'יט מולה.
שום רצף נצחונות ושום כלום, ככה בסמאק שים אותן באותה זירה זה ירגיש רגע ענק.
אני לא מסכים. אין נצחונות = אין לג'יט. אם היא לא מנצחת ובקרבות אחרים מצמידים אותה אז היא לא חזקה. צריך בניה ארוכה, צריך נצחונות בקרבות טובים.
הדבר הכי גרוע בשבילה זה קרבות סקוואש או משהו כזה. שים אותה בקרבות ארוכים עם מי שיש במחלקה ותן לה לצבור מומנטום.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#1,852
08-24-2022, 02:01 PM
(08-24-2022, 01:38 PM)karusi כתב:  בNXT גם יושיהיקו מDDT תהיה לג'יט והכי אובר (יושיהיקו =בובה)

לא מסכים עם ההשוואה, יש הבדל בין אקט שהוא אובר תקופה לבין דמות שהיא אובר לבין אלוף הראשי של הבראנד שהוא אובר.
מעבר לזה גם אם כולם אובר יהיו את אלה שהם יותר אובר מהשאר, בלאק היה אחד מהם.

בלי קשר למי אובר ולמי לא, מה אתה חושב על הדמות והביצועים של בלאק ב-NXT?
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#1,853
08-24-2022, 02:13 PM
כל הנושא של השטיק האפל קשור לנושא שיושב לי בראש כבר שבועיים לכתוב פה משהו, לא כל כך מסתדר לי מבחינת זמנים, אבל זה משהו שאני רואה שזה יותר רחב רק מ"חדר אפל" אלא על כל הגימיקים "המיוחדים".
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,273
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
#1,854
08-24-2022, 06:55 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-24-2022, 06:56 PM על ידי Jon_M0xley.)
(08-24-2022, 01:38 PM)karusi כתב:  אני לא מסכים. אין נצחונות = אין לג'יט. אם היא לא מנצחת ובקרבות אחרים מצמידים אותה אז היא לא חזקה. צריך בניה ארוכה, צריך נצחונות בקרבות טובים.
הדבר הכי גרוע בשבילה זה קרבות סקוואש או משהו כזה. שים אותה בקרבות ארוכים עם מי שיש במחלקה ותן לה לצבור מומנטום.

למה אין נצחונות?
קרב אחרון נצחה קרב מרובע והיא אגב זכתה בשוט על האליפות.
יש לה ניצחון של הJD על סטיילס, באלור ומורגן.
ההפסד שלה לאחרונה זה לליב מורגן שהיא כיום אלופת הנשים של סמאק והפסד בגאונטלט(קיבלה את רוב ההדחות) לביאנקה באלייר שהיא כיום אלופת הנשים של ראו.

כרגע יש לה נוכחות והיא מרגישה ביג דיל(התקיפות על דומיניק וריי פלוס החיפוי בתקיפה על אדג'). היא במצב ממש מעולה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,855
08-24-2022, 07:54 PM
אני חושב שבלאק פשוט צריך להיות יותר טומי אנד, פחות בריי וויאט לייט.

אמן לחימה באדאסס עם רקע כתי. לא מנהיג כת שמבלבל בשכל.
אני בטוח שהוא משקיע המון מחשבה בכתיבה של הפרומואים שלו, אבל רוב האנשים לא באים לרסלינג בשביל סיפור הרקע העמוק של הדמות. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&amp;name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
#1,856
08-25-2022, 12:50 AM

ממש אהבתי.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מחובר
A bonafide badass
תגובות: 2,367
אשכולות: 92
Likes Given: 1,248
#1,857
08-29-2022, 03:46 PM
אם כבר דובר פה על בלאק, אני רוצה להעלות את הנושא הזה מחדש.

הסרטון הזה עשה לי פרפרים בבטן, וכאבים מיד לאחר מכן.

האוס אוף בלאק.
כשרשימת המתאבקים של הסטייבל מורכבת ממלאכי בלאק, באדי מת'יוז וברודי קינג - הפוטנציאל קיים, ובשפע.
בפועל? כולנו עדים לכך שזה לא עובד.
הסטייבל הזה קיים כבר... כמה, שנה בערך?
מה באמת הוא השיג? כנראה שכלום.

באדי מת'יוז בעיניי אחד המתאבקים הטובים בAEW. הוא בדיוק סוגר חצי שנה בAEW.
אם HOB עשו כלום, כנראה שבאדי עשה כלום ושום דבר.
חוץ מהקרב המדהים שראינו נגד פאק בדיינמייט, יש לו בכלל קרבות סינגלס בארגון? למה אנחנו לא יכולים לקבל ממנו יותר? בדיוק כמו הקרב נגד פאק.
לא רוצים לעשות את זה בדיינמייט? אוקיי... אז למה לא בראמפייג' במקום הסטארבאקס? 

זה כנראה לא יקרה לעולם, אבל קצת פנטזי בוקינג להמשך:

ברודי קינג - ניצח בצורה מאוד דומיננטית את הבאטל רויאל, קיבל טייטל שוט נגד מוקסלי, השם שלו היה שם, למעלה. דיברו עליו לטובה, דיברו עליו לרעה, אבל דיברו עליו. הטאג שלו עם בלאק לא באמת עבד, כמו ששום דבר בסטייבל הזה לא עובד, אז אולי זה הזמן להוציא אותו לריצת סינגלס.

מלאכי בלאק ובאדי מת'יוז - אם זה היה תלוי בי, כל אחד מהם כבר ממזמן היה במקום אחר. בכל אופן, טאג שלהם הוא דבר מאוד מעניין בעיניי.
בלאק הוא בן אדם שאוהב את כל השיט של האופל. לא רק המתאבק, גם הבן אדם שמאחוריו. אני מאמין שהוא גם נהנה לעשות את זה. אז הוא יכול להמשיך להתעסק בזה, רק שזה לא יהיה בחדר חשוך. בינתיים, יהיה את באדי מת'יוז שיהיה שם בשביל לאזן אותו. בעיניי כל האופל הזה לא מתאים בשום צורה לבאדי. אם הוא ובלאק יהיו טאג טים, רק שניהם לבד, בלי ברודי, הוא יוכל להביא את הצד שלו מבלי להכנס לכל העשן הזה.
ושלא נדבר על זירה, הם לא צריכים להוכיח כמה שהם מתאבקים אדירים. נוכל בכיף לקבל קלאסיקות נגד כל טאג טים שקיים ברוסטר, וכמובן בשלב מסוים לקטוף את אליפות הזוגות. אחרי ריין מכובד ואחרי שהשמות שלהם כבר לא יהיו "האוס אוף בלאק", יהיה אפשר להפריד בניהם. כן, זה בנאלי להפריד טאג מסוים ע"י טרן של אחד מהם, אבל במצב של באדי-בלאק ממש לא אכפת לי אם זה יקרה. יש בניהם כימיה מצוינת, ראינו את הקרבות המדהימים שהם הוציאו אחד מהשני בWWE.

ועכשיו אתם מוזמנים לצבוט אותי ולהעיר אותי מהחלום.
מחכה להאוס אוף בלאק נגד סטארבאקס.
[Image: main-large.gif]
הגב
The following 1 user Likes Breakker's post:
  • Asaf
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
#1,858
08-29-2022, 09:39 PM
(08-29-2022, 03:46 PM)Adam Cole כתב:  אם הוא ובלאק יהיו טאג טים, רק שניהם לבד, בלי ברודי, הוא יוכל להביא את הצד שלו מבלי להכנס לכל העשן הזה.

אני מבין את הכאב שלך וחולק אותו, אבל אני נגד.
לדעתי מלאכי בלאק זה מתאבק חסר תקנה ב2022. הוא לעולם לא יהיה מה שהוא יכל להיות. לבאדי מת'יוז יש תקומה אחרי שכל הHoB הזה ייפול. 

אני אפילו לא מבין למה הם נכנסו לאותו הסטייבל. בגלל סדרת קרבות מקוללת ב2020? כמה חסר מעוף הוא חדר הקריאטיב בAEW.
אנחנו צריכים את באדי של 205 לייב - גבר אלפא, היל, חסר מורא ששונא בולשיט. הוא לוקח אליפות כלשהי (לא חסר) ופשוט שולט עליה בלי בעיות, גימיק נקי, פשוט, עם 0 חדרים חשוכים וכמה שפחות מטאפורות אפלות. תוך שנה הוא מגה סטאר ושלום על ישראל. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#1,859
08-29-2022, 09:53 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-29-2022, 09:54 PM על ידי Roger.)
(08-29-2022, 03:46 PM)Adam Cole כתב:  אם כבר דובר פה על בלאק, אני רוצה להעלות את הנושא הזה מחדש.

הסרטון הזה עשה לי פרפרים בבטן, וכאבים מיד לאחר מכן.

האוס אוף בלאק.
כשרשימת המתאבקים של הסטייבל מורכבת ממלאכי בלאק, באדי מת'יוז וברודי קינג - הפוטנציאל קיים, ובשפע.
בפועל? כולנו עדים לכך שזה לא עובד.
הסטייבל הזה קיים כבר... כמה, שנה בערך?
מה באמת הוא השיג? כנראה שכלום.

באדי מת'יוז בעיניי אחד המתאבקים הטובים בAEW. הוא בדיוק סוגר חצי שנה בAEW.
אם HOB עשו כלום, כנראה שבאדי עשה כלום ושום דבר.
חוץ מהקרב המדהים שראינו נגד פאק בדיינמייט, יש לו בכלל קרבות סינגלס בארגון? למה אנחנו לא יכולים לקבל ממנו יותר? בדיוק כמו הקרב נגד פאק.
לא רוצים לעשות את זה בדיינמייט? אוקיי... אז למה לא בראמפייג' במקום הסטארבאקס? 

זה כנראה לא יקרה לעולם, אבל קצת פנטזי בוקינג להמשך:

ברודי קינג - ניצח בצורה מאוד דומיננטית את הבאטל רויאל, קיבל טייטל שוט נגד מוקסלי, השם שלו היה שם, למעלה. דיברו עליו לטובה, דיברו עליו לרעה, אבל דיברו עליו. הטאג שלו עם בלאק לא באמת עבד, כמו ששום דבר בסטייבל הזה לא עובד, אז אולי זה הזמן להוציא אותו לריצת סינגלס.

מלאכי בלאק ובאדי מת'יוז - אם זה היה תלוי בי, כל אחד מהם כבר ממזמן היה במקום אחר. בכל אופן, טאג שלהם הוא דבר מאוד מעניין בעיניי.
בלאק הוא בן אדם שאוהב את כל השיט של האופל. לא רק המתאבק, גם הבן אדם שמאחוריו. אני מאמין שהוא גם נהנה לעשות את זה. אז הוא יכול להמשיך להתעסק בזה, רק שזה לא יהיה בחדר חשוך. בינתיים, יהיה את באדי מת'יוז שיהיה שם בשביל לאזן אותו. בעיניי כל האופל הזה לא מתאים בשום צורה לבאדי. אם הוא ובלאק יהיו טאג טים, רק שניהם לבד, בלי ברודי, הוא יוכל להביא את הצד שלו מבלי להכנס לכל העשן הזה.
ושלא נדבר על זירה, הם לא צריכים להוכיח כמה שהם מתאבקים אדירים. נוכל בכיף לקבל קלאסיקות נגד כל טאג טים שקיים ברוסטר, וכמובן בשלב מסוים לקטוף את אליפות הזוגות. אחרי ריין מכובד ואחרי שהשמות שלהם כבר לא יהיו "האוס אוף בלאק", יהיה אפשר להפריד בניהם. כן, זה בנאלי להפריד טאג מסוים ע"י טרן של אחד מהם, אבל במצב של באדי-בלאק ממש לא אכפת לי אם זה יקרה. יש בניהם כימיה מצוינת, ראינו את הקרבות המדהימים שהם הוציאו אחד מהשני בWWE.

ועכשיו אתם מוזמנים לצבוט אותי ולהעיר אותי מהחלום.
מחכה להאוס אוף בלאק נגד סטארבאקס.

האשמה מתחלקת באופן שווה בין 2 אנשים: מלאכי בלאק וטוני קהאן.

טוני קהאן כי: לא קיים שום דבר רע (למעט פציעות או אילוצים) שקורה בAEW ואין לטוני קהאן חלק בזה. בין אם זה היה רעיון שלו, או רעיון של אותו מתאבק וטוני פשוט זרם איתו כי חשב שזה טוב. הוא בעל הבית והוא קובע. זה תמיד יהיה גם עליו.
מלאכי בלאק כי: הגימיק הקרינג'י, מביך, מזויף, לחלוטין מועתק, לחלוטין מטומטם עם רמת משחק חובבנית ופעלולי הפקה צ'יפ בקטע מעליב, מגלגל עיניים ומעצבן עם כיבוי אורות שנמשך 40 שניות כי הם צריכים לעבור בין הרמפה לזירה ולא מוצאים את עצמם מספיק מהר.

לפעמים "לתת למתאבקים להיות עצמם" זה לא הדבר הנכון. בסוף, מי שטוב, יפרח. גם אם הבוקינג יוריד אותו. את מלאכי בלאק הבוקינג העלה. קיבל סטייבל שלם, זמן מסך כמעט כל שבוע (זה ממש לא מובן מאליו בAEW), כיבויי אורות שנמשכים יותר מפרומואים של טוני שוואני ותאנדר רוזה מאחורי הקלעים, הכל. מה קיבלנו? כמו שאתה אומר, כלום.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,273
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
#1,860
08-29-2022, 10:07 PM
לדעתי זה קשור יותר לטוני קהאן(לא כי אני לא אוהב אותו).
אם נסתכל על הראן של אליסטר בלאק בnxt אפשר לראות שהוא עבר זאת בהצלחה, אבל עכשיו תבואו בתגובה בגלל שזה nxt ובלה בלה בלה.
נעבור לרוסטר הראשי, גם שם הוא היה אחלה עד הרגע שוינס איבד בו עניין והוא עשה טרן מאולץ על אואנס(נכון גם שם הוא דיבר בחדר חשוך וזה אבל זה הוביל לפיוד שלו עם מארפי שהיה פצצה, בaew זה לא מוביל לכלום). הוא אפילו היה מועמד לזכות בראמבל והבחירה הייתה הוא או מקנטייר שכולם יודעים עם מי הלכו.
אפילו החזרה שלו כשתקף את ביג אי ואז שוחרר, סיפרו מה היה אמור להיות הסיפור מאחורי הדמות וזה היה נשמע ממש אחלה והתבאסתי שזה לא יצא לפועל.

לכן לדעתי משהו שטוני קהאן עושה איתו לא מסתדר שם.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 184 185 186 187 188 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 05:37 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר