06-16-2023, 08:57 PM
מישהו זוכר מה הסיבה שלאשלי כרגע בחוץ?
פציעה?
פציעה?
|
|
|
06-16-2023, 08:57 PM
מישהו זוכר מה הסיבה שלאשלי כרגע בחוץ?
פציעה?
06-16-2023, 10:48 PM
קצב מכירת כרטיסים נמוך לתוכניות הקרובות של קוליז'ן.
חוץ מתוכנית הבכורה של פאנק שגם היא לא תיהיה סולד אאוט(ולא קרובה), לשאר התוכניות התחילו להוריד מחירים ולהכניס מבצעים על הכרטיסים. לא נראה טוב בכלל. ![]() (06-16-2023, 10:48 PM)lidoradir כתב: קצב מכירת כרטיסים נמוך לתוכניות הקרובות של קוליז'ן.הייתי אומר שפה המספרים משקרים לידור. ובוא אני אסביר - AEW עשו החלטה נוראית מבחינת מקומות הבוקינג. הם עושים בוקינג לאותו איזור בזמנים קרובים. שיקאגו 2 תאריכים בכמה ימים. לאחר מכן באזור של קנדה כל הבוקינג שלהם שם זה באותה טריטוריה במרחק נסיעה ברכב. אתה רואה לפעמים 3000 בקהל, אבל זה לא אומר שיש 3000 קוני כרטיסים של AEW במקום. יש הרבה יותר (לפעמים) פשוט כל אחד בחר את התאריך שנוח לו (אירוע משפחתי, אילוצים בעבודה, משפחה וכו'). יש דינמייט בשיקגו כמה ימים אחרי קוליז'יון, WTF? יש לך כל כך הרבה תאריכים בקנדה ולפעמים זה מגיע למצב אבסורדי של שעתיים נסיעה ברכב. וגם מקומות אחרים עם הפרשים של שעה ועודף במטוס. אז AEW עשו טעות של בוקינג שהם נתנו כמה אפשרויות לכל אוהדי ההיאבקות באיזור מסוים להיות במופע שלהם- ובכך פיזרו אותם בכמה מופעים במרחק כמה ימים, במקום לאחד את כולם באותו זמן.
06-17-2023, 12:23 PM
(06-17-2023, 10:54 AM)karusi כתב: הייתי אומר שפה המספרים משקרים לידור. ובוא אני אסביר - AEW עשו החלטה נוראית מבחינת מקומות הבוקינג. המספרים אף פעם לא משקרים. טוני קהאן הלך על טור גדול בקנדה ואולי טעה במקום אחד בבחירה שלו, כל השאר תירוצים לא נכונים. 24 ביוני, קוליז'ן : טורונטו. 28-29 ביוני, קוליז'ן+דינמייט : המילטון, שעה מטורונטו אך עברו מספיק ימים... התוכנית עוד לא מכרה 1000 כרטיסים ויש באולם 15-17 אלף מקומות. למה טוני לא מכר קומבו ? טעות שלו. 5 ביולי, דינמייט : אדמונטון, מרחק 33 שעות נסיעה מטורונטו, 4 שעות טיסה. 8 ביולי, קוליז'ן : רג'ינה, מרחק 25 שעות נסיעה מטורונטו, 3 וחצי שעות טיסה. 12 ביולי, דינמייט : ססקאטון, מרחק 28 שעות נסיעה מטורנטו, 3 וחצי שעות טיסה. 15 ביולי, קוליז'ן : קלגרי, מרחק 32 שעות נסיעה מטורונטו, 4 וחצי שעות טיסה. מה הבנו מזה ? 1. גיא ליצן. 2. המספרים לא משקרים, טוני קהאן הלך על טור גדול בכל רחבי קנדה. 3. התירוץ שרשמת על הנסיעה ברכב והטיסות ממקום למקום לא נכון חוץ מטורונטו להמילטון, כל שאר המקומות מרוחקים אחד מהשני. ![]()
06-17-2023, 04:11 PM
(06-16-2023, 06:38 PM)WhoIsYourHero כתב: הראיון של פאנק עם ESPN: אני לא מתאבק מקצועי, אבל פאנק נתפס לי פה כמו חתיכת בכיין וצבוע והאליט נתפסים לי פה כמו ילדים קטנים ומטומטמים. פאנק טוען שניסה ליישר את ההדורים עם האליט והם לא הסכימו לדבר איתו ושלחו עורכי דין, לוזרים. פאנק מתלונן על זה שפייג' היה סטיפי איתו אבל לא לוקח באמת אחריות על בראול אאוט אומר shit happens. כל הראיון הזה היה סוג של "אני מצטער.. אבל יש הצדקה... אבל אני מצטער.. אבל יש הצדקה" אין הצדקה להתנהגות כל כך לא מקצועית ומטומטמת, לא משנה כמה דראו אתה. בקיצור, עומר ואני חולקים שם פרטי וקאצ'פרייז - פאק CM פאנק. האליט גם לא יודעים להיות אנשי עסקים בקנה מידה של תפקידם. כולם צריכים לשבת, לדבר, להתנצל באמת, לחטוף קנסות אחושרמוטה מטוני ואז אולי AEW יוכלו לנקות קצת את שמם. כרגע הם בתחומי WCW/TNA מבחינת שניות במחלוקת. ובצדק. סוף הראנט. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר! (06-17-2023, 12:23 PM)lidoradir כתב: המספרים אף פעם לא משקרים.לא בדיוק. שכחת פורבידן דור גם. מי שקנה פורבידן דור לאוקאדה נגד דניאלסון לא יראה אקסטרבגנזה ג'ף ג'ארט נגד דארבי בקרב רול אפ והפרעות מבחוץ המספרים שלך ממש לא נכונים. יש סבב הופעות בצד המזרחי ואתה ספרת את כל המרחקים מטורונטו שזה לא נכון. אתה צריך להפריד בין הצד המזרחי למערבי. בהתחלה בצד המזרחי- ארבעה אירועים ב5 ימים במרחק שעה נסיעה. א. colision ב. forbidden door ג. dynamite rampage ד. colision עכשיו יש 4 שעות נסיעה במטוס והם בצד המערבי באדמונטון מאדמונטון לרג'ינה זה שעה וחצי במטוס. מרג'ינה לססקאטון זה שעתיים ברכב את קלגרי הם עשו עם בוקינג "הגיוני" במרכאות, כי הם לקחו זמן להפרדה בין אדמונטון לקלגרי- 10 ימים. והמרחק ביניהם זה שלושת רבעי שעה במטוס או פחות משלוש שעות ברכב. וחוץ מהבוקינג הגרוע גאוגרפית, כמובן שתוכנית פח אשפה עם בומרים לא רלוונטים ששואבים טלנט וזמן מסך לא מוכרים כרטיסים. Insert Jay White - Commander GIF
06-17-2023, 07:42 PM
היום לפני שנה - מאט רידל איתגר את רומן ריינס לקרב על אליפות האוניברסלית המאוחדת.
06-17-2023, 10:17 PM
(06-17-2023, 04:11 PM)WheelerYUTA כתב: אני לא מתאבק מקצועי, אבל פאנק נתפס לי פה כמו חתיכת בכיין וצבוע והאליט נתפסים לי פה כמו ילדים קטנים ומטומטמים. אני מרגיש שכל ההסברים של פאנק בסופו של דבר נסוגים ל"הייתי רגשני וכועס". "הייתם צריכים להבין שבנקודת הזמן הזו הייתי במצב רגיש והייתי כועס" אני מבין שהוא היה כועס, אבל אני מקבל את התחושה כאילו פיל מסתובב בעולם עם המחשבה שלאנשים אחרים אסור בשום פנים ואופן לעצבן אותו. סליחה, לעצבן את פאנק זה לא בדיוק חטא קרדינלי. 'אל תעצבן את פיל ברוקס' זה לא אחד מעשרת הדיברות, וגם לא אמור להיות. אני תוהה כיצד פיל מגיב כשהוא נמצא בפקק? הוא אולי מתעצבן שאנשים אחרים חוסמים לו את הדרך. כשהוא עומד בתור במשרד הרישוי, האם הוא מתוסכל מכך שאנשים לא נותנים לו את התור שלהם? מה הוא מצפה בדיוק מאנשים אחרים? ללכת על ביצים לידו? בסופו של דבר במלחמה בין פאנק לבין האליט כל הצדדים הפסידו. האליט חשפו את עצמם בתור דיוות דרג א', ממש mean girls מהתיכון. פאנק שוב הוכיח שהוא פרובוקטור סדרתי ומדופלם שקשה לעבוד איתו. פייג' חשף את עצמו בתור אידיוט שאפילו כשהוא עושה פרומו-שוט הוא לא יודע על מה הוא מדבר. איכשהו לאנשים הכי בכירים ברסלינג יש רמת בגרות שכן תבייש נערים בחטיבת הביניים, שגם מהם מצופה לשבת ולהתנצל אחרי שהם הולכים מכות.
06-18-2023, 01:05 AM
(06-17-2023, 04:11 PM)WheelerYUTA כתב: אני לא מתאבק מקצועי, אבל פאנק נתפס לי פה כמו חתיכת בכיין וצבוע והאליט נתפסים לי פה כמו ילדים קטנים ומטומטמים. צריך להגיד שאדם פייג' הוא אידיוט ומבין כל המעורבים הוא מי שפחות מדברים עליו ולא בצדק. אם הוא באמת ישב עם פאנק לפני הפרומו ואז החליט לעבור לשוט כזה טיפשי (לא רלוונטי אם זה בידיעה שזה יעצבן את פאנק), הוא היה צריך לקבל בראש. לא כי הוא העליב את פאנק, אלא כי הוא סטה מתסריט בצורה שיכולה לפגוע בבייביפייס שרוצים שיצעיד את הארגון, עם שוט לא מבוסס על התנהלות בבאקסטייג' שגם ככה לא היה צריך לגעת בה על המסך. זה גם לא שירת כלום בזמנו, זה היה פרומו מטומטם גם בלי העצבים של פאנק. פאנק גם חמור, הוא לקח עכבר ועשה ממנו הר בצורה סתמית. הכעס שלו מובן, דרך הפעולה שלו לא.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|