Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 1668 1669 1670 1671 1672 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#16,691
09-29-2025, 10:35 AM
(09-21-2025, 10:14 PM)RoeeHardy כתב:  אני אוהב את הקבוצות שלי קשוחות, לא חדירות.

אתמול בלילה חטפתי התקף עצבים בדיליי על התבוסה של ריאל.

בשנה האחרונה ריאל הפסידה לא פחות מעשרה(!) משחקים נגד יריבות קשות מהדרג העליון של אירופה: ארבע פעמים קלאסיקו, אתלטיקו, מילאן, ארסנל פעמיים, ליברפול ופסז׳.

ולא סתם הפסידה. בשמונה מהמשחקים האלה היא חטפה שלושה שערים או יותר. בחמישה היא ספגה ארבעה או יותר. המשחק היחיד מבין אלו שבו היא נראתה כיריבה שקולה שיכולה לנצח זה בקלאסיקו בגמר הגביע. היו שני ניצחונות על סיטי, בעונה החלשה ביותר שלה תחת פפ, ובזה הסתכם העניין.

זה לא סתם חוסר הצלחה, זה בזיון, זו רפיסות משפילה, זה גיליון משחקים שמצדיק עריפת ראשים, זה רחוק שנות אור מהסטנדרט של ריאל מדריד. קצת מסכן אלונסו שבסוף אשם רק באחד מההפסדים האלו (אני נותן לו נסיבות מקלות מול פסז׳), אבל חובת ההוכחה היא עליו, ויותר מזה, על השחקנים. אף אחד לא קדוש, וכל אחד מהם מבחינתי בלי יוצא מן הכלל על המוקד. אני כועס על כולם, חבורה של כוסיות רכרוכיות, ועד שלא אראה ניצחון על קבוצה ששווה משהו באמת, הם לא יקבלו ממני מילים טובות.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#16,692
09-29-2025, 10:58 AM
(09-29-2025, 10:25 AM)m0tti כתב:  מאסטר חשבתי יש לך כבר פוסט מוכן
אני הולך להשלים את החומר

איפה אחי.. הלוואי. הייתי עסוק בלהירשם לקורסים של שנה ב' בתואר וזה פאקינג בדיחה, תוך דקה כל הקורסים נסגרו ועם האתר המחורבן שלהם הניסיונות להבין מה קורה ומי נגד מי זה סיפור מהתחת.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
#16,693
09-29-2025, 11:14 AM
(09-29-2025, 10:35 AM)RoeeHardy כתב:  אתמול בלילה חטפתי התקף עצבים בדיליי על התבוסה של ריאל.

בשנה האחרונה ריאל הפסידה לא פחות מעשרה(!) משחקים נגד יריבות קשות מהדרג העליון של אירופה: ארבע פעמים קלאסיקו, אתלטיקו, מילאן, ארסנל פעמיים, ליברפול ופסז׳.

ולא סתם הפסידה. בשמונה מהמשחקים האלה היא חטפה שלושה שערים או יותר. בחמישה היא ספגה ארבעה או יותר. המשחק היחיד מבין אלו שבו היא נראתה כיריבה שקולה שיכולה לנצח זה בקלאסיקו בגמר הגביע. היו שני ניצחונות על סיטי, בעונה החלשה ביותר שלה תחת פפ, ובזה הסתכם העניין.

זה לא סתם חוסר הצלחה, זה בזיון, זו רפיסות משפילה, זה גיליון משחקים שמצדיק עריפת ראשים, זה רחוק שנות אור מהסטנדרט של ריאל מדריד. קצת מסכן אלונסו שבסוף אשם רק באחד מההפסדים האלו (אני נותן לו נסיבות מקלות מול פסז׳), אבל חובת ההוכחה היא עליו, ויותר מזה, על השחקנים. אף אחד לא קדוש, וכל אחד מהם מבחינתי בלי יוצא מן הכלל על המוקד. אני כועס על כולם, חבורה של כוסיות רכרוכיות, ועד שלא אראה ניצחון על קבוצה ששווה משהו באמת, הם לא יקבלו ממני מילים טובות.

כבר שנים שאני לא עוקב אחרי ריאל מדריד מקרוב, אבל אני חושב שהבעיה שלהם נשארה אותו דבר מגלאקטיקוס 2003: פלורנטינו פרז.
אני לא חושב שיש מאמן שיכול להצליח במערכת הזו בתצורה הנוכחית שלה, כשהיוצאים מן הכלל היו זינאדין זידאן שהוא אליל במדריד ואנצ'לוטי שפשוט נולד בלי אגו ולכן יכול לתת לכל האגואיזם בסגל של ריאל מדריד להצליח בלי לריב איתם.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,447
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#16,694
09-29-2025, 11:38 AM
(09-29-2025, 10:58 AM)master of doom כתב:  איפה אחי.. הלוואי. הייתי עסוק בלהירשם לקורסים של שנה ב' בתואר וזה פאקינג בדיחה, תוך דקה כל הקורסים נסגרו ועם האתר המחורבן שלהם הניסיונות להבין מה קורה ומי נגד מי זה סיפור מהתחת.

מצחיק ועצוב בו"ז שהם חא משדרגים את הדבר הזה למרות שהם יודעים שהכל קורס וזה לא נכנס לאנשים בגלל העומס ועד שכן הכל הלך.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#16,695
09-29-2025, 11:47 AM
(09-29-2025, 11:14 AM)The Visionary כתב:  כבר שנים שאני לא עוקב אחרי ריאל מדריד מקרוב, אבל אני חושב שהבעיה שלהם נשארה אותו דבר מגלאקטיקוס 2003: פלורנטינו פרז.
אני לא חושב שיש מאמן שיכול להצליח במערכת הזו בתצורה הנוכחית שלה, כשהיוצאים מן הכלל היו זינאדין זידאן שהוא אליל במדריד ואנצ'לוטי שפשוט נולד בלי אגו ולכן יכול לתת לכל האגואיזם בסגל של ריאל מדריד להצליח בלי לריב איתם.

לא חושב שאפשר להגיד שהבעיה היא נשיא שתחתיו ריאל זכתה 6 פעמים באלופות.

אני הראשון שיגיד לך שהם משחקים מחורבן, ושאם צדק היה אלמנט רלוונטי בכדור הם לא היו זוכים בחצי מהתארים שהם זכו בהם, אבל זה עובד באופן עקבי, מה אני יכול להגיד.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#16,696
09-29-2025, 12:01 PM
(09-29-2025, 11:47 AM)master of doom כתב:  לא חושב שאפשר להגיד שהבעיה היא נשיא שתחתיו ריאל זכתה 6 פעמים באלופות.

אני הראשון שיגיד לך שהם משחקים מחורבן, ושאם צדק היה אלמנט רלוונטי בכדור הם לא היו זוכים בחצי מהתארים שהם זכו בהם, אבל זה עובד באופן עקבי, מה אני יכול להגיד.

6 ליגת אלופות הן הישג מדהים ואני לא מזלזל בו לרגע. אבל אליפויות וגביעים מקומיים בזמן הזה כמה ריאל לקחה? כמה שחקנים היו "הטובים בעולם" בעמדתם בריאל מדריד שאתה בעצמך כקולקטיב אומרים שהם משחקים מחורבן?

פרז בנה מפלצת. זה לא כדורגל יפה, אבל בליגת אלופות אתה לא צריך כדורגל יפה אתה צריך לזכות. ואני אוהב את הגישה הזו שלא תבין לא נכון, אבל כשהגביעים לא מגיעים, והליגה בורחת יותר מפעם אחת, האצבע המאשימה מתחילה לחפש כיוון. והכיוון הוא פרז שפעם אחר פעם אחר פעם בוחר בכוכבים שלא בהכרח מסתדרים בשיטה על חשבון השיטה.

אמבפה במשך שנים עשה צחוק מריאל, ברמה שאוהדים נשבעו שהוא לא ילבש את החולצה הלבנה - היום הוא האליל שלהם.
פרז הקריב את כל ריאל מדריד עבור כדור הזהב של ויניסיוס והוציא לריאל שם של מועדון תינוקי ובכיין שאם השחקן שלהם לא זוכה, הם לא מכבדים (למרות שאנצ'לוטי היה מאמן השנה וקורטואה שוער השנה אם אני זוכר נכון).

בקיצור, אני באמת מאמין שהוא הבעיה החמורה ביותר של ריאל מדריד, למרות ההצלחות.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
#16,697
09-29-2025, 12:35 PM
(09-27-2025, 03:31 PM)lidoradir כתב:  אחד הדברים הכיפים זה לראות את ברונו מחטיא פנדל, אחד הקשרים הכי אוברייטד בכל הזמנים. 

לא מסכים וברונו זאת גבעה שאני מוכן למות עליה.
מה שכן, יונייטד כל כך אפורה שזה כבר מחליא אותי.

בנושא השיפוט שהיה כאן בדפים האחרונים:
ארסנל-ניוקאסל היה משחק מושלם להבין למה אין יישור קו והכל כל כך רנדומלי. איזה ביזיון.

ולעוד נושא:
היום אני חוזר לסמי עופר אחרי שנה וחצי שלא הייתי, משחק חשוב וקשה מאוד נגד ב"ש אחרי הנפילה המגעילה בדרבי.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#16,698
09-29-2025, 12:38 PM
(09-29-2025, 12:35 PM)Breakker כתב:  לא מסכים וברונו זאת גבעה שאני מוכן למות עליה.
מה שכן, יונייטד כל כך אפורה שזה כבר מחליא אותי.

בנושא השיפוט שהיה כאן בדפים האחרונים:
ארסנל-ניוקאסל היה משחק מושלם להבין למה אין יישור קו והכל כל כך רנדומלי. איזה ביזיון.

ולעוד נושא:
היום אני חוזר לסמי עופר אחרי שנה וחצי שלא הייתי, משחק חשוב וקשה מאוד נגד ב"ש אחרי הנפילה המגעילה בדרבי.

מה סמי עופר, אתה לא בארה"ב?
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#16,699
09-29-2025, 12:54 PM
(09-29-2025, 11:14 AM)The Visionary כתב:  כבר שנים שאני לא עוקב אחרי ריאל מדריד מקרוב, אבל אני חושב שהבעיה שלהם נשארה אותו דבר מגלאקטיקוס 2003: פלורנטינו פרז.

אני חושב שלקחת את זה קצת רחוק. אם הקבוצה נראית רע ברור שלנשיא בסוף יש אחריות, אבל מפה ולהגיד שהוא הבעיה של ריאל 20 שנה זה קצת מוגזם. גם בשנים שהיא לא זכתה בכלום, ריאל לרוב הייתה קבוצה טובה שמתמודדת עד הרגע האחרון וקשה מאוד לנצח (עונת 14-15 היא אולי הדוגמה הכי קלאסית). היו לריאל הפסדים קשים לאורך השנים, אבל הם היו יחסית נדירים. מקרה כזה של להיות לא תחרותי ולחטוף תבוסות במשך שנה שלמה זה משהו קיצוני, הדבר היחיד שקרוב לזה היא עונת 18-19 אחרי העזיבה של רונאלדו.

בעונה שעברה חשבו שקרלו מיצה את עצמו, אז הביאו מאמן שהפוך ממנו לחלוטין כמעט בכל אספקט. אמרו שההגנה חלשה ופצועה, אז הביאו שלושה שחקני הגנה חדשים בקיץ בהרבה כסף. התוצאה? שום דבר לא השתנה. שוב תבוסה עם תצוגה מחפירה. וכן, אני אסייג שאלונסו רק התחיל וצריך לתת לו קרדיט שאולי זה ישתפר, הוא לא אשם בהפסדים של ריאל בעונה שעברה, אבל הוא בהחלט נושא בנטל שלהם. משהו בסיסטם מרגיש לא טוב, יותר מדי שחקנים שחתומים כבר על צ׳מפיונס או שניים לא מתעלים לרמה שהם כבר הראו שהם מסוגלים להגיע אליה. הדוגמה הכי עצובה היא פדה וואלורדה, אולי השחקן הכי באנקר של ריאל בכל תקופת אנצ׳לוטי, נראה כמו הצל של עצמו מתחילת העונה.

אני אלך רגע ממש לקיצון ואומר מראש שאני בכוונה מגזים, משהו בריאל של השנה האחרונה מריח כמו מנצ׳סטר יונייטד. כן, זה לא אותן פרופורציות בעליל, אי אפשר להשוות שנה אחת לא טובה לעשור גרוע, אבל אני מזהה את אותה תחושת חוסר מסוגלות, אותה גישה כבויה שמאפיינת את יונייטד, וזה משהו שצריך לטפל בו ולעצור אותו עכשיו לפני שזה יחמיר. אפשר להפסיד, זה כדורגל, השאלה היא איך, ועוד עונה של תצוגות נפל תהיה חרפה וקטסטרופה מקצועית של כל מי שמעורב בריאל.

בתור אוהד הפועל אני סבלני וצנוע ומסתפק במועט. בתור אוהד ריאל? מי שלא עומד בסטנדרט שיעוף קיבינימט, אין פרות קדושות.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#16,700
09-29-2025, 01:06 PM
(09-29-2025, 12:54 PM)RoeeHardy כתב:  אני חושב שלקחת את זה קצת רחוק. אם הקבוצה נראית רע ברור שלנשיא בסוף יש אחריות, אבל מפה ולהגיד שהוא הבעיה של ריאל 20 שנה זה קצת מוגזם. גם בשנים שהיא לא זכתה בכלום, ריאל לרוב הייתה קבוצה טובה שמתמודדת עד הרגע האחרון וקשה מאוד לנצח (עונת 14-15 היא אולי הדוגמה הכי קלאסית). היו לריאל הפסדים קשים לאורך השנים, אבל הם היו יחסית נדירים. מקרה כזה של להיות לא תחרותי ולחטוף תבוסות במשך שנה שלמה זה משהו קיצוני, הדבר היחיד שקרוב לזה היא עונת 18-19 אחרי העזיבה של רונאלדו.

בעונה שעברה חשבו שקרלו מיצה את עצמו, אז הביאו מאמן שהפוך ממנו לחלוטין כמעט בכל אספקט. אמרו שההגנה חלשה ופצועה, אז הביאו שלושה שחקני הגנה חדשים בקיץ בהרבה כסף. התוצאה? שום דבר לא השתנה. שוב תבוסה עם תצוגה מחפירה. וכן, אני אסייג שאלונסו רק התחיל וצריך לתת לו קרדיט שאולי זה ישתפר, הוא לא אשם בהפסדים של ריאל בעונה שעברה, אבל הוא בהחלט נושא בנטל שלהם. משהו בסיסטם מרגיש לא טוב, יותר מדי שחקנים שחתומים כבר על צ׳מפיונס או שניים לא מתעלים לרמה שהם כבר הראו שהם מסוגלים להגיע אליה. הדוגמה הכי עצובה היא פדה וואלורדה, אולי השחקן הכי באנקר של ריאל בכל תקופת אנצ׳לוטי, נראה כמו הצל של עצמו מתחילת העונה.

אני אלך רגע ממש לקיצון ואני בכוונה מגזים, משהו בריאל של השנה האחרונה מריח כמו מנצ׳סטר יונייטד. כן, זה לא אותן פרופורציות בעליל, אי אפשר להשוות שנה לא טובה לעשור גרוע, אבל אני מזהה את אותה תחושת חוסר מסוגלות, אותה גישה כבויה שמאפיינת את יונייטד, וזה משהו שצריך לטפל בו ולעצור אותו עכשיו לפני שזה יחמיר. אפשר להפסיד, זה כדורגל, השאלה היא איך, ועוד עונה של תצוגות נפל תהיה חרפה וקטסטרופה מקצועית של כל מי שמעורב בריאל.

בתור אוהד הפועל אני סבלני וצנוע ומסתפק במועט. בתור אוהד ריאל? מי שלא עומד בסטנדרט שיעוף קיבינימט, אין פרות קדושות.

אבל בסוף איך שלא תהפוך את זה - פלורנטינו פרז = ריאל מדריד.
לא משנה מי המאמן, הוא קובע מי השחקנים שיחתמו. האיש רצה גלקטיקוס מהיום שהוא נכנס למועדון ועושה הכל כדי שכל שחקן שיש לו פוטנציאל להיות כריסטיאנו רונאלדו הבא יהיה קודם כל במדריד. וזה בסדר כי זה התפקיד שלו, אבל אין לו סיסטם. אם אני משווה את זה לקבוצות טופ אחרות, אין מערך סקאוטינג שחושב שנתיים-שלוש קדימה. הכל לכאן ולעכשיו.

גם בתקופה שמוריניו הגיע למדריד והיו משחקים שנגמרים במפח נפש, לפחות ראית שיטה. כשהיה את ה-BBC, ידעת שלא משנה מה, קרוס ומודריץ' יחד עם השלישייה הקדמית ייצרו לך את הכדורגל היפה, המהיר והמדויק שמשחק לחוזקות של ה-BBC.

כבר שנים שזה לא מרגיש ככה בריאל. כל משחק שלהם שאני רואה זה "תעבירו הכי מהר לויניסיוס (ובעונות האחרונות אמבפה) שירוצו קדימה, משהו כבר יקרה".
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 1668 1669 1670 1671 1672 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 09:29 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר