10-16-2025, 09:01 PM
|
|
|
10-16-2025, 10:23 PM
(10-16-2025, 07:42 PM)lidoradir כתב: ברייקינג - דיווח של באדי סלאם : דיווח מזעזע, אני מקווה שאין שום קשר למחלות. אני מניח גם שהפיוד עם מקינטייר מבוטל...
10-16-2025, 11:01 PM
חדשות -
WRKD : - ניתן לצפות בקרוב מאוד לעליות מ-NXT לסמאקדאון במטרה למלא את החורים שנוצרו בעקבות פציעות אחרונות ולרענן את המוצר. האינסיידר : - ההערכה הראשונית בתוך מעגלי WWE הייתה שמכיוון שאנדראדה שוחרר באופן מוחלט הוא לא יקבל את שכרו לתקופת ה-90 יום הרגילה ויוכל להופיע במקום אחר באופן חופשי. עם זאת לאחר שהחל להופיע באירועים שונים WWE הבהירה לאנדראדה שגם אם לא יקבל את שכרו עבור 90 הימים שלאחר השחרור הוא עדיין כפוף לתקופה של 90 יום שבה אסור לו להופיע בארגונים אחרים. מקור מתוך WWE אמר שהחברה לא מתכוונת לאפשר מצב שבו מישהו יעזוב בעקבות הפרת מדיניות ואז יופיע בארגון אחר כבר למחרת. זה תואר כפרצה ש-WWE לא יכולה להרשות שתתקיים. על פי הדיווחים שמסתובבים היום במעגלי הלוצ'ה ייתכן ש-WWE תרחיק את אנדראדה מהזירה למשך שנה שלמה. עם זאת הדבר תלוי בשאלה האם ניתן יהיה לערער מבחינה משפטית על הסעיף הזה שבחוזהו מול החברה. שון רוס סאפ : - לאחר שהופיע לראשונה ב־AEW בתחילת אוקטובר אנדרדה נעלם ונמשך מהופעות עצמאיות שתוכננו לו. הכול נרגע עד שרסלינג אובזרבר חשף כי WWE שלחו ל-AEW מכתב צו הפסקה מיידית בטענה שאנדרדה עדיין תחת חוזה עמה. מקורות מסרו לשון רוס סאפ שהם לא מאמינים שהאשמה מוטלת על AEW או על אנדראדה. WWE למעשה הודיעה לאנדראדה שהוא סיים את דרכו בחברה מבלי לציין בפניו את קיומה של תקופת אי תחרות של 90 יום. בעקבות זאת הוא החל להזמין הופעות וחתם רשמית עם AEW ואף פגש את טוני קהאן לראשונה ביום חזרתו לזירה. צוות ועובדים ב-WWE גם הם האמינו שאנדרדה שוחרר לחלוטין ואף אחד מהסוכנים שדיברו איתם לא שמע מעולם על ניכוי שכר בזמן השעיה עקב הפרת מדיניות הבריאות. לפי הדיווחים לאנדראדה יש עורך דין מצוין אך לא ברור אם הוא נלחם בטענות של WWE. האינסיידר ציינו שהוא אינו מקבל שכר בתקופת ה־90 יום אך אנחנו לא הצלחנו לאשר זאת. גם כך סביר שכל מאבק משפטי יימשך מעבר ל-90 הימים. מקורות מ-AEW אמרו לנו שהיעדרותו השפיעה על התוכניות היצירתיות לתוכניות של דינמייט ורסלדרים אך אין שום מתיחות והתוכנית היא שאנדראדה יחזור להתחרות ברגע שהמצב ייפתר. אדם המקורב לאנדרדה אמר שהוא במצב רוח טוב ושומר על שקט. התקופה צפויה להסתיים באמצע דצמבר. בריאן אלברז : - העיכוב בעניינו של אנדראדה נובע לפי הדיווחים מחוזי TKO החדשים שבהם קיים סעיף הקובע שאם מתאבק מפוטר מטעם מוצדק או עקב הפרת חוזה, הוא כפוף לתקופת אי תחרות של שנה שלמה. נמסר כי סעיף דומה היה קיים גם בחוזים ישנים אך כעת הוא הפך לחלק קבוע וסטנדרטי בכל חוזה. WrestleVotes : - מקורות רבים שעמם הייתי בקשר השבוע שיבחו מאוד את העבודה שקיירי סיין מציגה לאחרונה. בפרט, נמסר כי היא זכתה לשבחים רבים בעקבות הקרב שלה מול ריה ריפלי בראו האחרון, וכן מהקטעים שלה מאחורי הקלעים יחד עם אסקה. Wrestlenomics : - אלימיניישן צ'יימבר 2026 מתוכנן לערך ב-28 בפברואר בשיקגו. ![]()
The following 9 users Like lidoradir's post:
• Asaf, Cenation, DvirTal, master of doom, NoamRR, SaHBK, SwitchBlade, The Visionary, Triple T
10-17-2025, 12:01 AM
(10-16-2025, 11:01 PM)lidoradir כתב: חדשות - קודם כל תודה על החדשות, מעריך מאוד את העבודה שלך על זה בחודשים האחרונים. דבר שני לגבי אנדראדה, זאת פשוט בדיחה. אני לא מבין, ה-WWE מצפים שהוא יהיה מובטל? או שיעבוד במקדונלדס? גם אם הוא קיבל חוזה של כמה מאות אלפים בשנה (?), שום דבר לא מצדיק את זה לדעתי, במיוחד אם אין סעיף שקובע שהוא צריך להיות מובטל אם הוא עובר על פוליסת הבריאות שלהם.
10-17-2025, 12:53 AM
(10-16-2025, 07:42 PM)lidoradir כתב: ברייקינג - דיווח של באדי סלאם :אוי ואבוי מאיפה לעזאזאל זה הגיע? חדשות מזוויעות מקווה מאוד שהוא יהיה כשיר לראמבל ולרסלמניה, ציפיתי ש2026 תהייה השנה שהוא יפרוץ לmain event scene
10-17-2025, 12:57 AM
תודה על החדשות !!
אבל יותר מדי חדשות בשביל טאלנט כמו אנדרדה ….
10-17-2025, 02:51 PM
(10-17-2025, 12:01 AM)master of doom כתב: קודם כל תודה על החדשות, מעריך מאוד את העבודה שלך על זה בחודשים האחרונים. תשמע אנדרדה חתם על החוזה הוא אמור לדעת מה יקרה לו. זה שהוא הפר את הפוליסת בריאות זה אשמתו(גם זה לא על הפעם הראשונה הם נתנו לו עוד צ'אנסים לפי מה שאני זוכר). ![]()
10-17-2025, 03:08 PM
(10-17-2025, 12:01 AM)master of doom כתב: קודם כל תודה על החדשות, מעריך מאוד את העבודה שלך על זה בחודשים האחרונים. זה בדיוק התחום האפור שקורה בסיטואציה הזו מצד אחד לא הגיוני (אולי אפילו חוקי) לא לתת לו לעבוד למשך 90 יום בזמן ששחררו אותו ולא לשלם לו על התקופה הזו מצד שני זה נכון שלאחר עבירה על נהלי חברה שחרור מיידי זה עניין לגיטימי, ועל אחת כמה וכמה כשזה יכול פשוט להיות פתח לעזיבות של טאלנט בעתיד במידה וסתם נמאס לו. לעשן גוינט מסכן (אולי קצת יותר) ויום אחרי זה להופיע בדיינמייט. מניח שזה יסתכם במעין פשרה, שכר קנוס או משהו בסגנון ו-90 יום נון קומפיט חדשים ככל הנראה ובזה זה יסתכם. או שטוני ישלם את הקנס של אנדרדה אם זה מספיק חשוב לו ויקזז מהשכר שלו ב-AEW.
10-17-2025, 04:50 PM
(10-17-2025, 03:08 PM)Agent O22 כתב: זה בדיוק התחום האפור שקורה בסיטואציה הזו אני לא משפטן, אבל הייתה פה הפרת חוזה - ולכן החליטו להתיר אותו, לגיטימי וכנראה מעוגן בחוזה. ככל לסעיף חוסר תחרות, הוא אינו תקף כשאשר החוזה נגמר ובעיקר כי לא נמסרת תמורה למועסק בתקופת הצינון. משפטית - זה המקצוע שלו והמיומנות שקנה (יגידו יותר טוב פחות טוב לא רלוונטי). לא הוגן לשים אותו במצב שלא יעסוק במקצוע שלו למשך זמן מסוים, ושלא יקבל שכר כלשהו למחייה. הברירה של מובטלות או הגירה למדינה אחרת היא לא סבירה בכלל, לכן על אנדראדה לדרוש תשלום עבור הקפאה או שימשיך להופיע במקום אחר, אני לא מאמין שיש קייס משפטי גם אם הכניסו סעיפים לחוזים - גם כי החוזה הותר וגם כי הוא אינו סביר. ![]()
10-17-2025, 04:58 PM
אני לא חושב שאנדראדה סתום מספיק כדי לחתום בAEW בידיעה שאסור לו.
הסעיף החדש הוא סעיף שTKO הכניסו, אבל אנדראדה חתם עוד לפני המרג', ככה שיש סיכוי שזה סעיף שהוכנס לאחר מכן והוא אפילו לא ידע (אם חתם בלי לקרוא - סתום, אם לא הביאו עדכון חוזה לחתימה - בעיה).
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)