05-17-2023, 11:56 PM
(05-17-2023, 11:22 PM)lidoradir כתב: אז עכשיו ברייטינג אני צריך להכניס את דיס איז קוליז'ן + דיס איז ראמפייג' ביחד, הבנתי.
אם פאנק יהיה שם אז יהיה רייטינג יפה לתוכנית, אולי יותר מדיינמיט.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
05-17-2023, 11:56 PM
(05-17-2023, 11:22 PM)lidoradir כתב: אז עכשיו ברייטינג אני צריך להכניס את דיס איז קוליז'ן + דיס איז ראמפייג' ביחד, הבנתי. אם פאנק יהיה שם אז יהיה רייטינג יפה לתוכנית, אולי יותר מדיינמיט. ![]()
05-18-2023, 01:48 AM
(05-17-2023, 11:22 PM)lidoradir כתב: אז עכשיו ברייטינג אני צריך להכניס את דיס איז קוליז'ן + דיס איז ראמפייג' ביחד, הבנתי.
05-18-2023, 02:18 AM
(05-17-2023, 11:17 PM)SwitchBlade כתב: כריס ג'ריקו יילחם בעצמו בקטטה הבאה בין פאנק לאליט אחד הפוליטיקאים המוצלחים בהיסטוריה של הרסלינג, אם לא הכי מוצלח. הוגאן קיבל אליפויות עולם ומאין אבנטים, אבל כולם תמיד ידעו שככה הוא מתנהל. אנשים תמיד שנאו אותו. טריפל H עלה גבוה בסולם, אבל הוא הימר את כל החיים שלו על WWE. אפילו לא רסלינג, רק WWE. כשוינס חתך אותו, הוריד אותו בדרגות והרס את פרי יצירתו, לא הייתה לו באמת ברירה אלא להגיד "כן בוס" ולהיות כנוע, כי אין לו שום דבר אחר. כריס ג'ריקו מצליח להישאר סחבק של כולם. הוא יכול לרוץ בין WWE לAEW באופן חופשי אם הוא ירצה. הוא לא צריך אליפות עולם, הוא פשוט יודע לזהות אקט חם ולהידבק אליו. ואתה אפילו לא יכול לומר שהוא חרא בנאדם או אגואיסט מוחלט - אין אדם ברסלינג שתרם יותר כסף לאנשים שזקוקים לזה בעת צרה מאשר כריס ג'ריקו. הולכת להיות לו קריירה ברסלינג הרבה אחרי שהוא כבר לא יוכל לקחת באמפים - דווקא בגלל שהוא לא מתיימר לקפוץ מעל הפופיק ולהיות הבוקר. הוא יהיה שדרן, מנג'ר או איזשהו יועץ קריאטיב, אבל הוא תמיד יהיה בסביבה. ואם משהו יקרה והוא כבר לא יהיה ברסלינג - יש לו להקה חצי מצליחה והוא תמיד לקח פרוייקטים מחוץ לרסלינג פה ושם. אם הוא ישרוף גשרים איכשהו, וזה לא יקרה בחיים, אני בטוח שכעבור חודש נשמע עליו בתור מנחה של איזה שעשועון או תוכנית ריאליטי. הכל אצלו מחושב במאה אחוז. למה הוא קרב היחידים הראשון של רודריק סטרונג בחזרה שלו? כי סטרונג הוא מכונה ויכול לסחוב כל אחד בדרך כלל, אז אם יהיה קרב טוב ג'ריקו יוכל להגיד שעדיין יש לו את זה, והוא בכושר הכי טוב שלו איי פעם וכו'. אם הקרב יהיה פחות טוב, אפשר יהיה להגיד שסטרונג קצת חלוד אחרי תקופה ארוכה שהוא היה בחוץ. אין שום דרך שג'ריקו יוצא מפסיד מהסיטואציה. זה או שהוא מרוויח, או שמישהו אחר מפסיד. אין לי שום ספק שהוא הלך לפגישה עם פאנק כשהוא יוצא מנקודת הנחה שאולי פאנק יתפוצץ כבר שם. עכשיו הוא דוחף לחזרה של אייס סטיל בשביל להתחבר יותר עם פאנק, אבל אין לי ספק שיש לו צ'אט קבוצתי עם האליט שבו הוא אומר להם שהוא עושה את זה כפרובוקציה בשביל לגרום לפיצוץ.
05-18-2023, 09:26 AM
אז מתי טוני קהאן מופיע ומכריז על הדראפט הראשון בAEW? ?
05-18-2023, 10:11 AM
(05-18-2023, 09:51 AM)Bam Bam Bigelow כתב: אז מתי טוני קאהן מופיע על הבאנר? הוא לא יכול להופיע לפני באם באם. ![]()
05-18-2023, 05:00 PM
WRKD מדווח שרעיון אחד שמדברים עליו ל-MITB בלונדון זה קרב זוגות בין רומן ריינס וסולו סיקואה נגד האוסוס.
![]()
05-18-2023, 05:32 PM
(05-18-2023, 05:00 PM)lidoradir כתב: WRKD מדווח שרעיון אחד שמדברים עליו ל-MITB בלונדון זה קרב זוגות בין רומן ריינס וסולו סיקואה נגד האוסוס. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וגם גונת׳ר נגד גרגאנו? זה סגור מאה אחוז נכון? תגיד לי שכן. ![]()
05-18-2023, 06:12 PM
(05-18-2023, 05:00 PM)lidoradir כתב: WRKD מדווח שרעיון אחד שמדברים עליו ל-MITB בלונדון זה קרב זוגות בין רומן ריינס וסולו סיקואה נגד האוסוס. לא יפתיע אותי אם ילכו על זה. עם כל זה שאני רוצה ש-MITB יהיה רסלמניה צריך לזכור שזה אירוע "בנייה" לסאמרסלאם, וברור (לדעתי) שהבלואו אוף יהיה 1 על 1 בין ג'יי לריינס ואנחנו רחוקים מהנקודה שזה מתאים עלילתית. לא שולל גם שהבלואו אוף לא יהיה בסאמרסלאם ויכול להיות שהקרב בין האוסוס לסולו וריינס יהיה יותר קרב של לעשות שרירים בתוך המשפחה מאשר אול אאוט פיוד, אבל בכל מקרה קרב כזה יכול להתיישב בול על האירוע הזה ומה שהם מנסים לקדם. אני כמובן הייתי שמח לריינס-רולינס או משהו כזה, וכמובן לחזות ברגע האגדי שבו ריינס מפיל את האליפות, אבל לא נראה לי שזה יקרה בעשור הקרוב.
05-18-2023, 06:14 PM
(05-18-2023, 05:32 PM)RM Punk כתב: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ![]() ארשום בלבן כמה דיווחים אפשריים מוקדמים של בוזר לקראת MITB : - - פוש גדול ל-DIY(ג'וני גרגאנו ותומאסו צ'אמפה) יתחיל אחרי NOC לקראת MITB. - שמות שכמעט בטוחים לקרב MITB גברים : דמיאן פריסט, אל איי נייט, בובי לאשלי, מאט רידל. שמות אפשריים : קודי רודס, גונת'ר, פין באלור, צ'אד גייבל ואדג'. - 'אל תתעצבנו אם מישהו יפסיד את האליפות שלו ויעבור לדברים גדולים יותר בקריירה שלו'. מה שזה לא יהיה... זהו, כמובן שהוא ציין שהכל מוקדם והרבה דברים יכולים להשתנות. - ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|