08-07-2025, 02:25 PM
דיווחים שה-WWE נכנסו למו"מ עם קאריון קרוס וסקארלט לחתימה על חוזה חדש.
החוזה שלהם נגמר בסופ"ש נכון לעכשיו.
|
|
|
08-07-2025, 02:25 PM
דיווחים שה-WWE נכנסו למו"מ עם קאריון קרוס וסקארלט לחתימה על חוזה חדש.
08-07-2025, 03:25 PM
הסתכלתי בתגובות של אנשים מכל העולם בפייסבוק ואינסטגרם של wwe
יש הרבה תסכול שקודי אלוף שוב
08-07-2025, 03:37 PM
08-07-2025, 03:37 PM
08-07-2025, 04:16 PM
(08-07-2025, 02:20 PM)NaRRative כתב: במקרה הזה האישה היא הבעיה ולא הגבר? זה לא שחור או לבן ואני מתכוון לזה שהעובדה שוינס הוא בוודאות שחור לא הופכת אותה באופן אוטומטי ללבן אם הוא איש רע זה לא הופך אותה באופן אוטומטי לטובה (08-07-2025, 02:22 PM)The Visionary כתב: אני לא תקוע בלהוכיח את ההתנהגות של וינס, אני "תקוע" בלהסביר לך שזה שמישהי בחרה לעבוד בחברת ענק כמו ה-WWE לא אומר שהיא זימנה לעצמה הטרדה מינית. אנחנו לא באמת יודעים זה הקטע אני למשל הבנתי שמראש היה לה ערוץ ישיר עם וינס , אבל בכל מקרה זה לא רלוונטי כי אני לא באמת יודע אנחנו לא יודעים מי ראיין אותה לעבודה ומי קיבל אותה ולמה אגב אני לא מאשים אותה בכלום, אבל כמו שאמרתי לך בגלל שזו לא פעם ראשונה שאני נתקל בסטוריליין הזה אני לא ממהר לחשוב שהכל נעשה בתמימות מהצד שלה
08-07-2025, 04:17 PM
(08-07-2025, 03:37 PM)gilam כתב: פצוע זה אומר שמעבירים אותו לא? העבירו אותו לאיזור של אלה שלא מופיעים. יש לו פציעה שעדיין לא יודעים מה היא. ![]()
08-07-2025, 06:21 PM
08-07-2025, 06:34 PM
(08-06-2025, 07:48 PM)lidoradir כתב: ![]() וגם ב-25 באוגוסט בברמינגהאם, אנגליה. רומן, רומן ריינססססססס. רומן, רומן ריינססססססס. רומן, רומן ריינססססססס. ![]()
08-07-2025, 07:31 PM
חדשות -
WrestleVotes : - רומן ריינס אכן צפוי לקחת חלק באירוע קלאש בפריז שיתקיים בסוף חודש אוגוסט. לפי מקורות, ההחלטה לשלב את ריינס באירוע התקבלה יחסית מאוחר הקיץ מאחר והוא לא היה חלק מהתוכניות המוקדמות, דבר שבא לידי ביטוי בהיעדרו מהקידום הראשוני לאירוע. בנוסף, סביר להניח שהקרב שלו לא יהיה קרב יחידים על אליפות העולם במשקל כבד, שכן העימות המצופה מול סת' רולינס נשמר לאירוע עתידי. - נכון לעכשיו אין שום תוכניות באופק להפוך את קודי רודס להיל. גל השמועות האחרון ברשת שחלק ממנו אף הגיע מקודי רודס עצמו היה מהלך מכוון שנועד להטעות את קהל המעריצים הקשוח והמעורב יותר. ל-WWE אין עניין להפוך את הבייביפייס הכי גדול שלהם לנבל. מקור אחד אף התבדח ואמר שזה יהיה מוזר לראות את קודי רודס מחייך על אריזות של Minute Maid באלפי חנויות מכולת ותחנות דלק בזמן שהוא מגלם נבל בטלוויזיה. - יש מספר אנשים בתוך ה-WWE כולל כאלה שיש להם השפעה ישירה על הרוסטר הראשי שמאוד אוהבים את סול רוקה וחושבים שהיא מחזיקה בפוטנציאל אדיר. בעוד שב-NXT היו רוצים להשאיר אותה שם כמה שיותר זמן, יש תחושה הולכת וגוברת בתוך הארגון שהמעבר שלה לרוסטר הראשי מתקרב ושהיא יותר ממוכנה לאתגר הזה. - ל-WWE יש עניין רציני להחתים את קונאן על חוזה אגדות שינוהל בנפרד מהמעורבות הנמשכת שלו בארגון AAA. יש עניין אמיתי מצד מחלקת השיווק, במיוחד בכל הנוגע לייצור מרצ׳נדייז של קונאן כולל חולצות, דמויות אקשן ופריטי אספנות נוספים. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|