04-23-2022, 11:02 PM
(04-23-2022, 10:27 PM)McRainmaker כתב: אני מסכים לגבי הרוב בגדול.
הטייק שלי לגבי אדג' הוא לא "אדג' רע, כריסטיאן טוב".
אדג' אחלה. היו לו קרבות מעולים לאורך הקריירה, אני לא לוקח ממנו את זה.
אבל.
פיק אדג' תמיד נשען יותר על דמות מאשר יכולות זירה ונעזר בהארדקור בשביל להסתיר את העובדה שיכולות הזירה שלו ירדו אחרי פציעת הצוואר ב2002.
אדג' בפיק שלו היה היל WWE סטייל שהעלה קרבות טובים עם החשודים הקבועים, אלה שתמיד מעלים קרבות טובים, אבל לא מישהו שלקח יריב פחות טוב לקרב גדול.
יש מצב שאני פשוט מריר כלפי אדג' לאחרונה כי כבר תקופה ארוכה שאני לא אוהב את מה שהוא עושה.
זה מרגיש קצת כמו משבר גיל ה40 שלו שאנחנו רואים בשידור חי. כאילו הוא מודע לכך שברסלינג צריך להמציא את עצמך מחדש, אבל מה שיש לו בראש זה "אני אהיה אפל ומגניב" ולא רעיון אמיתי.
במשך שנה הוא חתך את הפרומואים הארוכים של "אני הולך לצד האפל שלי", ובהתחלה כולם חשבו שהוא פשוט הולך להיות ההיל שהיה פעם. מנצל ההזדמנויות האולטימטיבי. מניאק, נוכל ורמאי שמתגאה בכך. אבל זה לא זה. זה הברוד. זה בריי וויאט לייט.
הקטע הוא שזה כמעט תמיד חרא. גם עם בריי וויאט היה המון המון המון חרא, אבל וויאט היה טוב בהנגשה של הדברים האלה ובאמת היה לו מוח יצירתי, אז לפעמים זה עבד. מלאכי בלאק עושה אותו דבר בארגון השני, וגם שם זה לא טוב.
אבל אני לא חושב שזה רעיון רע מקריאטיב גרוע, אני חושב שזה באמת מה שאדג' רוצה לעשות. אני באמת מאמין שהוא חושב שזה הדבר הכי מגניב בעולם ושהוא הולך לקדם את דמיאן פריסט.
כל הפסקה הראשונה שכתבת יכולה לתאר את דעתי על טריפל H בתור היל. אפרופו הדיון. רק שהאנטר היה יותר זמן, קיבל יותר הזדמנויות, ונחשב יותר משפיע\גדול.
אני מסכים מאה אחוז עם מה שכתבת ואני חושב שזה גם דבר שאפשר לזקוף לזכותו שהוא עשה את ההתאמות. אני לא חושב שהפיק שלו גם גדל בעידן שמה שקורה בזירה חשוב כמו\יותר מאשר הדמות. מה שאולי קורה בשנים האחרונות (לדעתי לא, אבל צופי הארדקור וכו').
אני חושב שיש איזו אכזבה מהחזרה שלו כי מהרגע של החזרה לא קיבלנו רגע אחד כזה של "זה יכנס לרשימות טופ 10 של משהו" והוא עצמו נכנס לסחרור שכמו שאמרת מביא אותו למצב של חזרה לאקט נוסטלגי. אבל האקט הזה היה שהוא היה מיד-קארד והוא לא יותר מאקט נוסטלגי. אז אני מבין את התסכול כי זה נראה כאילו זה הגימיק שלו עכשיו, וכן הוא חוזר על הרבה שטיקים וגימקים וזה מורגש. אני עדיין מסתכל עליו בעיניים של מארק רציני ומקווה שהוא יהפוך את זה למשהו מעניין או גדול. אם הכוונה שלו זה לקדם את דמיאן פריסט אני מקווה שהוא בא עם תוכנית מסודרת מ-א עד ת' ל-WWE כי בדרך כלל סטוג' בסטייבל נשאר סטוג' בסטייבל ולא יותר מזה.
(04-23-2022, 10:41 PM)McRainmaker כתב: טריפל H כנוכחות מאחורי הקלעים ≠ טריפל H כדמות סמכותית על המסך.חחחח שהוא ישים אובר בחור מהמתנס של האינדיז ברסלמניה נגיד? מה פתאום הוא צריך לצאת אובר על באטיסטה בדיוק. אם מפסידים אז רק לטאלנט של 3 מיליון דולר ומעלה.
אני חושב שעל המסך אנשים כמו האנטר, מייקלס והוגאן לא יכולים שלא לשים את עצמם אובר. הסיפור של דאקס הארווד על מייקלס מלפני כמה חודשים הוא הוכחה ברורה.
והנה נקודה למחשבה - אם המתאבקים של NXT היו כל כך חשובים לטריפל H והוא כל כך האמין בהם, למה הוא אף פעם לא שם אף אחד מהם אובר? למה הוא לא עשה את הג'וב לאדם קול או תומאסו צ'אמפה או ג'וני גרגאנו כל עוד הוא יכל?
אגב בלי להעליב את לידור שאותו אני אוהב, אם האנטר היה משתמש פה בפורום הוא היה לידור. שניהם מסתכלים על הבחורים האלה אותו דבר בסופו של יום.
נ.ב: דווקא שון לדעתי כן עשה מהפך, כמעט כנה לגמרי אחרי 2002. היה לו את הביצים להפסיד בלי לחשוש למעמד שלו כי בניגוד להאנטר, הוא טוב לא משנה מה התנאים.
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It

) היה להם קשה לייצר מיינאבנט טוב. הקרב נגד ג'ריקו היה חלש הרבה בגלל סיפור אידיוטי ולא מעניין, אם הם היו עושים אוסטין-האנטר במניה אני בטוח שזה היה מיינאבנט הרבה יותר טוב למרות שאוסטין היה אחרי שיאו. נגד ריינס המיינאבנט היה גרוע כי מלכתחילה ידעת איך זה ייגמר ולא רק מבחינת התוצאה, לא היה שם משהו שידביק אותך למסך או יגרום לך להפתעה. זה היה מיינאבנט חסר רגש. גם אם הם היו נותנים שם הצגת רסלינג ענקית בזירה זה לא היה הופך את זה למיינאבנט טוב.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)